2011. február 21., hétfő

Alan Watt: Az emberi psziché manipulálása

Aki még nem ismeri Alan Watt-ot, annak szeretném figyelmébe ajánlani, ezt az ismert írót, rádió műsorvezetőt és igazságkutatót. Ebben az egy órás interjúban a világállam kiépüléséről, és az ehhez felhasznált eszközökről, az emberi gondolkodás átalakításáról beszél, melyet a kultúra gyárosok segítségével érnek el.
Ha te is nézel TV-t, esélyes, hogy te is a programozásuk alatt állsz valamilyen mértékben. Nézd meg hát ezt az interjút, hogy jobban lásd, hogyan programoznak, és hogy hogyan tudsz védekezni ellene. (a videóhoz kattints ide)

Interjú letöltése mp4-ben:
1.rész - 2.rész - 3.rész - 4.rész

 Alan Watt néhány további anyaga magyar nyelven is elolvasható itt: link.

17 megjegyzés:

  1. Szia!

    A 2. és a negyedik rész nem található!
    Bocs, hogy mindig írogatok ilyen ügyekben. :)

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, ha 60 napig nem tölti le senki, akkor letörli a szolgáltató. Úgy látszik kevesen töltik le. Majd feltöltöm újra. Kösz hogy szólsz.

    VálaszTörlés
  3. Már megjelent magyar hanggal is, lehet majd én is letöltöm.Nagyon fontos film.Addig kell letölteni ezeket, amíg nem jön a kill switch és hasonlók ,mert akkor ezeknek nyoma sem marad.Obama már készíti ehhez a törvényt.Gőzerővel megy a harc az emberiség ellen.

    VálaszTörlés
  4. Honnan lehet leszedni magyar hanggal? Az időseknek is meglehessen mutatni...

    VálaszTörlés
  5. Hangalámondással a valosag.net feltöltötte a vimeo-ra.

    VálaszTörlés
  6. hello!
    a 3 és 4 részt nem tudom leszedni!
    felraknád megint?

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Nem annyira, ehhez a bejegyzéshez illő a hozzászólásom, de nem is igazán találtam a helyét, azért szeretném leírni.
    Láttam az ébresztő filmet, az üzenetet és a végjátékot is. Határozottan kijelentem, hogy ébredezek. Egyre tágabbá nyílik a szemem. Ezért szeretném tőletek kérni, kedve Piros Pirula Projekt, hogy az Agip benzinkút logoját is elemezzétek ki, mint a vodafonet. Nekem fura, hogy pont egy fekete kutya okád tüzet maga mögé. És ha jól megnézitek, annak a kutyának 6 lába van, nem 4. (nem hiszem, hogy azért van 6 lába, mert olyan gyors a kiszolgálás)A sátán száma meg a 6. Ha a mögötte lévő lábak viszont nem látszanak, akkor, ha úgy vesszük 12 lába van a kutyának, vagyis cerberus, azaz a 3 fejű kutya. Az pedig a pokolban van, ha jól tudom(nem vagyok nagyon otthon ezekben a témákban) De lehet hülyeséget pofázok.
    Másik, amire szeretnék rákérdezni: a Piros Pirula Projekt, mint név rövidíthető ugye 3 db "P" betűvel. PPP. (készüljetek fel, agyam egyik furcsa szüleménye következik) Ha ezt a 3 P betűt fejjel lefelé fordítjuk, akkor mit kapunk, na mit? 666. Csak, ugye nincs a 6-oknak görbe szára. De mégegyszer PPP=666. Ha fejjel lefelé fordítod a p-ket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondják: A legveszélyesebb az a hazugság, ami az Igazsághoz legközelebb áll :)

      Törlés
  8. Illetve bocsi, most próbáltam ki egy lapon, ha fejjel lefele fordítom a P-ket, akkor, 3 "d"-betűnek néznek ki. De, ha a d-nek csinálunk a tetejére görbületet, akkor az 6-os, csak nem balra néz, hanem jobbra, mintha tükörírással lenne. Bocsi, ha nagyon fárasztó voltam, és ha megbántottam ezzel valakit. (gondolom van, aki úgy gondolja, hogy nagyon ráérek ilyeneken gondolkozni, és menjek el inkább kukoricát kapálni, de annyira nem, mert ez egyből bepattant a fejembe, miután végignéztem az üzenetet.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hathathat háromszor van leírva, mondjuk a PPP - privat, pol ? partnership - vmi ilyesmi :D - mint gazdasági fogalom, állna az elméleted. Szerintem jó, ha leírod, ami kipattant a fejedből, tudod, így tanul a gyerek ... vicc nélkül FONTOS figyelnünk egymás gondolataira ...

      Törlés
  9. Érdekes ember ez az Alan Watt. A testbeszéde alapján fel lehetne állítani rá egy nem éppen hízelgő diagnózist. Ráadásul a félhomályos szobában kalapban ül és úgy olvas, de a tűző napon fedetlen fővel beszél. :)))
    Egyet értek vele abban, amit a TV-ről mond és úgy általában. Ám a dolog, a módszer, amit javasol, nem sokat ér. Pusztán ésszel, információgyűjtéssel kivédeni a manipulálást nem lehet. A spiritualitást összemosni a New Age-dzsel meg elég sarkos következtetés. A spriritualitás - ami nem azonos a horoszkóppal, jóslással, boszorkánykodással, szellemidézéssel, "pénzenergia küldésével" (hehehe...) és egyéb nyalánkságokkal - régebbi dolog, mint a new age. A new age csak felhasználja a "spirituális" vadhajtásokat és ráaggatja a spiritualitás cimkét. A jó öreg Shakespeare (vagyis inkább a jó öreg Francis Bacon, aki fizetett az írástudatlan csepürágó Williamnek, hogy jól csengő nevén publikáljon drámákat rejtett üzenetekkel) megmondta a Hamletben, hogy "Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes".
    A hüllő faj uralkodó emberei nem "gyíkemberek", ez csak nevetségessé tételhez szükséges sarkítás. Az úgynevezett reptilián faj vezető emberek DNS-ét kombinálta a sajátjával, ebből születtek az úgy nevezett "kékvérűek", a "nemesek", akiknek első leszármazottjai voltak a Pendragonok (sárkányfiak), akiknek neve is arról szólt, hogy kiktől származnak. Innen ered a sok világszerte ismert sárkány legenda is. Külsőre teljesen normális emberek, egyáltalán nem alakulnak át hüllővé. A jelenlegi kutatások arról is beszámolnak, hogy a DNS holografikus információhordozó. Bizonyos frekvenciájú lézerfénnyel megvilágítva a DNS úgymond "megnyílik", azaz egy tágabb, rejtett struktúrát mutat s a lézerfény kikapcsolása után is látható még egy darabig. Valójában az, amit asztrálisnak nevezünk - a dolgok asztrális kivetülése - az nagyon is fizikai jelenség, csak éppen a jelenlegi általános ismereteinken túlmutató fizikáról szól. Egy a jelenleg fizikaiként ismert rezgéstartomány feletti tartomány. Létezik, bár normális esetben nem látható és nem tapintható. Ahogy a rengeteg rádióadás és egyéb jel is itt van körülöttünk, létezik, ugyanazt a teret töltik ki, mint mi, mégsem látjuk. Nos, a különbség az "echte" emberi faj és a hüllő faj között a DNS-ben van. Azok, akik úgymond átalakulni láttak embereket hüllővé, valójában asztrális kivetülésüket látták, az ugyanis - a DNS révén - megőrizte a hüllő formát. Itt nem krokodil vagy mezei gyík formájú emberekről van szó, hanem egy humanoid hüllő formáról, akik már akkor itt éltek a Földön, amikor az embert létrehozták kőbunkóval dobálózó főemlős egyedekből.:) De ez egy külön posztot is megérne, ha valaki kíváncsi rá, annak szívesen leírom egy hosszabb írásban... Bárki képessé válhat látni egy ember asztrális kivetülését spontán, vagy bizonyos kémiai anomáliák révén. Ugyanis bizonyos elmebetegek megdöbbentően hasonló élményekről számolnak be (magam is ismerek ilyet személyesen), hogy hüllőszerűnek látnak bizonyos embereket. A dolgot nem értik, félelem lesz úrrá rajtuk, pedig mindössze arról van szó, hogy bizonyos kémiai anomália révén kicsit többet látnak a valóságból, mint az egészséges emberek. Ugyanez mesterségesen is előidézhető tudattágító szerekkel. Több beszámoló is létezik LSD használókról, akik hüllőszerű embereket látnak. A dolog nem követendő :) Szóval a spiritualitás valójában nem hókuszpókusz, hanem a látható világon túli dolgok ismerete, tanulmányozása.
    Mindemellett Alan Watt meglátásai helytállóak, természetesen. Csak ezt szerettem volna hozzáfűzni a teljesebb kép érdekében.

    VálaszTörlés
  10. Ahogy pl. a szexualitásról beszél, az kissé furcsa, olyan papbácsis. Az emberi szexualitás akkor is létezett, mielőtt az emberek filmeket néztek vagy TV-t. Régen is voltak megcsalások, sőt még nemi erőszak is. A nemi erőszak egyenesen szokás volt pl. megnyert csaták, leigázott falvak esetében. Szexuális bűnözés, nem kívánt terhesség és titkos terhességmegszakítások is voltak szép számmal még a technokrata idő előtt. Csak utána kell olvasni. Rengeteg volt az így született törvénytelen gyerek is. Nem voltunk szentek régen sem. A szexualitást hormonok irányítják, testünk része, egy biokémiai folyamat. Lehet ugyan ezt is manipulálni, de TV nélkül is volt szex, sőt még homoszexualitás is.
    Persze, a média játszik ezzel a dologgal, a poppiac meg egyenesen kardként használja. Gyakorlatilag ma már nem tudna sztárrá válni egy Eric Clapton vagy Joni Mitchell kvalitású fiatal, hacsak nem tud valami szexit mutatni... A popzene ma csak szexet ad el, videoklipek nélkül halott. Még a mi Geszti Péterünk is rendre több szexust kíván az X faktoros csajoktól, ezt többször szóvá is tette.
    Egészséges embereknél teljesen normális, ha dolgoznak a hormonjai, csak az a lényeg, hogy tudja őket irányítani. Itt lép be a képbe az egészséges, valódi spiritualitás, ami arról szól, hogy légy jelen teljes figyelmeddel a mostban és ne csapongj gondolataidban arra, amerre emlékeid, kondicionáltságod vagy a környezeted akar terelni. A rendkívül kifejező magyar nyelvnek is van erre egy nagyszerű szava: lélekjelenlét. A meditáció sem kába révületet jelent vagy transz állapotot. Nézd meg pl, a Ju Jitsu legnagyobb mestereit. Koreográfiának tűnik, amikor lefegyvereznek egyszerre akár öt támadót is, de minden mozdulatuk a jelenben van, teljes figyelemmel, gyakorlatilag nem érheti őket meglepetés. Folyamatosan a jelenben vannak. Persze a filmipar Steven Seagal által jól bemocskolta ezt is. Kétes ügyletek, félelem, testőrök és szexuális zaklatások. De elvégezte a dolgát, mert a Ju Jitsu is az erőszakos filmek eszközévé vált.
    Szóval remek meditáció az is, amikor megeszel egy tányér ételt, de anélkül, hogy összevissza csaponganál. Próbáld ki, hogy az öt érzékedre figyelsz, miközben eszel. Sokkal jobb ízű lesz az étel és nem fogsz habzsolni, lassabban eszel és nagyobb örömet okoz. A meditáció és a spiritualitás lényege, hogy megtanuld használni a gondolataidat és irányítani azokat, hogy ne azok irányítsanak téged és ne mások gondolatai főleg. Ki tudsz alakítani egy objektív, kritikus (nem kritizáló!) gondolkozást és olyan dolgokat is észreveszel magad körül, amik mellett elsiklasz nap mint nap. Így észre fogod venni a média rejtett üzeneteit is, egyre kevesebb meglepetés és váratlan érzés tör rád. mert lehet, hogy épp egy szubliminális üzenet révén leszel lehangolt vagy ideges és nem tudod, mitől lettél az, de ha teljességgel jelen vagy, ezeket észreveszed és kikerülheted. Semmilyen módszer, szekta, technika, mantra vagy hókuszpókusz nem kell hozzá - azok csak irányzatok, melyek a spiritualitás lényegét hamisítják meg - mindössze figyelem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon érdekes dolgokat írtál le. Engem - ha van kedved, türelmed és időd - érdekelne még több dolog is. :) Ha gondolod és szeretnéd megosztani a gondolataidat, írj ide, hogy okés, és megadom az e-mail címem. :)

      Törlés
  11. Kedves PirosPirula!

    Az A.W.: Az emberi psziché manipulálása c. videónak kellene a .txt vagy .doc-os kiterjesztése.
    Megoldható lenne, hogy elkérjem?
    Köszönöm nagyon!

    Üdv: Draupadí

    VálaszTörlés
  12. ..illetve..láttam html-ben rádióban lévő szövegeket, lehetséges, hogy az emberi psziché manipulálása is megtalálható ilyen formátumban? jó lenne ha igen..

    üdv: Draupadí

    VálaszTörlés