2012. január 11., szerda

Homokozó tágítási kísérletek

Nos, Viktort lehet megtapsolni, amiért láthatóan szembe megy a központi hatalom akaratának, vagy lehet kifütyülni, amiért túl aprócska lépésekkel teszi, mondhatnók, annyit ér az egész, amivel próbálkozik, mint a halottnak a csók, mikor például az egész adósságunk jogtalan, és nyilvánvalóan visszafizethetetlen...
ki-ki foglaljon állást ízlése és politikai szimpátiája szerint, de arra mindenképpen érdemes kihasználni ezt a mostani levelezési fiaskót, hogy megértsük végre, hogyan is, milyen mechanizmusok segítségével működik a "Birodalom"!

A "Birodalom", ugye hivatalosan, a valóságban, nem egy létező dolog. A "Birodalom" csak a messzi-messzi galaxisban létezik, ahol fekete és fehér csuhás hősök lézerkardokkal csatáznak, és kicsi, zöld csomós fülű űrlények több megatonnás űrhajókat raknak odébb pusztán a gondolatuk erejével.
Ott persze létezik egy Birodalom, de az ugye egyrészt nagyon-nagyon messze van, ráadásul csak a képzeletedben, tehát semmiképpen sem a valóságban!

Nos, azért jó, amikor ilyen levelek nyilvánosságra kerülnek, mert így végre kézzel fogható bizonyítékokat kapunk mindarra, amiről most már jó és ideje jó sokan beszélnek, de minden egyes alkalommal összeesküvés-elmélet gyárosnak vagy mentálisan hendikeppesnek titulálják őket, és a közszolgálati TV-k 300 méteres körzetéből hatóságilag ki vannak tiltva.

Én azt mondom, használjuk ki az ilyen, adódó lehetőségeket, hogy felébresztgessük velük végre azokat, akik még mindig a televízió előtt ülnek, és arról vitatkoznak, hogy ez a párt ilyen ügyes, meg az a párt olyan gonosz... az ilyen események, mint a mostani, egy nagy pohár hideg vizet kellene öntsön az arcukba!

A mindenkori magyar miniszterelnöknek és a magyar kormánynak van egy nagyon korlátozott kis játéktere, egy kis homokozója, amin belül tevékenykedhet, de abban a pillanatban, amikor ki akarna onnan nyúlni, mondjuk mert meglátott egy szép piros vödröt oldalt, és szeretné esetleg használni, akkor rögtön jön az óvónéni és jól rácsap a kezére, hogy abból megtanulja...

Értsük már meg végre, hogy a parlamentáris demokrácia egy show-műsor, pontosan úgy ahogy a Dallas, amiben Jockey minden héten eljátssza a rossz fiút, Bobby pedig a jó gyereket, és heves szócsatákat vívnak egymással. Ugyanígy a parlamenti közvetítéseken az egyik párt eljátssza a hatalmon lévőt, és mindenféle "intézkedéseket" hoz, míg az ellenpárt eljátssza az "ellenzék" szerepet és mindent hevesen kritizál, anélkül, hogy elolvasná, mi az, majd 4 évente szerepet cserélnek, és aki eddig "kritizált", az most "kormányoz", aki pedig "kormányzott" az mostanól "kritizál".

Ez az egész egy show-műsor a kedves közönségnek, mert hogyan is kormányozhatna az, aki semmilyen körülmények között nem szólhat bele például a "Magyar" Nemzeti Bank döntéseibe. Márpedig most végre világosan látszik, hogy a mindenkori magyar kormány, legyen az akár hány százalékkal megválasztva, teljesen mindegy, akkor sem szólhat bele a hazai jegybank tevékenységébe, mert azzal "elvenné annak a függetlenségét".

És ebbe most inkább nem is nagyon mennék bele, mert félek, hogy csúnya szavak is kicsúsznának, ha erről a "függetlenség"-ről kellene beszélnem. Mert ugye hogy is nevezheti valaki "függetlennek" azt, akit Brüsszelben vagy Basel-ben neveznek ki, és "függőnek" azt, akit Magyarországon, hogyan lehetnek képesek ilyen gátlástalan szóháborút vívni az emberi elme ellen?!
Mint ahogy a híreket is "a Független Hírügynökség biztosította", stb.
Amit Rothschild báró üzemeltet, az minden esetben "független", amit bárki más, az kérem NEM AZ, azt "függetleníteni" kell (a bárki mástól). De mielőtt szétvet a méreg, inkább ugorjunk!

Szóval, hogy is működik ez a homokozó. A jelenlegi eseményeken keresztül megérthetjük végre hogyan működik a láthatatlan hatalom. Sokan azt hiszik, amikor valaki "bábkormány"-ról beszél, hogy ott a vezetőknek meg van mondva pontosan mit kell csinálniuk, és szó szerint madzagon mozgatják őket, de ez ebben a formában nyilván nem igaz. Ők csupán kapnak egy kis homokozót, amiben játszhatnak,  ha akarják például átnevezhetik az utcákat és a tereket, vagy eldönthetik, mi legyen a neve az új adónak, amivel elszedik a lakosság még esetleg megmaradt kis tulajdonát, hozhatnak ők annyi intézkedéseket, amennyit csak akarnak, mindaddig, amíg azoknak lényegi hatása nincs az ország ügyeire, csak akkor kell a kezükre csapni, ha netán olyasmihez akarnának nyúlni, aminek van valami tényleges kihatása.
Sok aggodalomra persze nincs ok, legtöbben persze úgysem vetemednek ilyesmire, hisz túlságosan leköti minden idejüket a pénzek kitalicskázása, de ha valaki esetleg mégis nyúlkálni próbál...

Na akkor jön először az ejnye-bejnye (amit most látunk), ha netán az se segít akkor az 5-600 forintos euró, és ha még az se segít, akkor azon se lennék meglepve, ha a körúton IFOR katonák jelennének meg, hogy visszaállítsák a magyar demokrácia intézményét, és biztosítsák a "független" intézmények "függetlenségét". Mint Irakban vagy Líbiában...

Hát így működik a Birodalom, most már legalább látjuk!

"Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását,
és nem érdekel ki hozza törvényeit."
- Mayer Amschel Rothschild,
a Rotschild bankár dinasztia megalapítója
Ezzel az egésszel kapcsolatban (feltéve, hogy még nem zúztátok össze a TV-t) feltétlenül nézzetek meg egy jó filmet, ami nagyon idevág, ehhez az egész "homokozó" kérdéshez. Ennek a filmnek az a címe, hogy a "13. emelet", és arról szól, hogy a szereplők egy mások által megkonstruált virtuális világban élnek, de közben persze ennek nincsenek tudatában. Ez a virtuális világ értelemszerűen korlátos, tehát az adott város van nekik megkreálva, amiben élnek, azon kívül semmi.
Amikor a főhős egyszer csak úgy dönt, hogy elhagyja a várost és már épp kifelé megy a sztrádán, akkor egy idő után sorra táblák jönnek, hogy "útlezárás", "az út beomlott, kérjük forduljon vissza" aztán ahogy halad tovább a táblák durvulnak, "ÉLETVESZÉLY, azonnal forduljon vissza", stb... És amikor csak nem akar visszafordulni, mert eltökélte magát, hogy megnézi hova vezet az út, akkor pár percnyi vezetés után olyat lát, amin bizony eléggé meg kell hogy döbbenjen...

A világ nincs is elkészítve a homokozón túl!




De miért is lenne arra szükség, amikor úgysem mehetsz ki a homokozóból!
Neked úgyis csak annyi az élettered, érted...

Az emberek nagy része nem tudja, és nem is akarja elhinni, hogy egy kis homokozóban van, mert csak nagyon kevés embernek van annyi vér a pucájában, hogy túlhajtson a fenyegető táblákon, és megnézze mi is van a szélén, pontosabban, hogy a szélén túl nincs semmi...
a legtöbben visszafordulnak és maradnak a kis homokozójukban, amikor első alkalommal egy kicsit jobban rájuk szólnak...

Nos,
mindenesetre kíváncsian várom, Viktor hányadik táblánál veszi észre magát, és fordul vissza...

* * *

Tóth Bálint egyébként nemrég kiváló előadást tartott ebben a témában, pontosan a Birodalom működéséről, szeretném ajánlani mindenki figyelmébe, akit részleteiben is érdekel, hogyan működik ez az egész.
Az előadás egyébként még a levél ügyek kirobbanása előtt hangzott el, csupán a sors iróniája, hogy néhány napra rá kézzelfogható bizonyítékokat is prezentál, hogy ne lehessen többé az ilyesmit holmi "elméleteknek" nevezni...


23 megjegyzés:

  1. Helló! Sok gondolat kavarog bennem, ezekből most csak egyet fogalmaznék meg:

    ne hagyjuk, hogy az egyre borúsabb légkör megmérgezze mindennapjainkat. A sokszor elérhetetlennek tűnő problémák helyett foglalkozzunk saját békénkkel és mindig igyekezzünk emberségesen viselkedni EMBERtársainkkal. Minden kis segítség, kedvesség számít és erőt ad az embereknek. Ne hagyjuk hogy a politika, vagy bármilyen más folyamat tovább zilálja kapcsolatainkat, hogy még inkább elszigetelődjünk!

    A filmet (13. emelet) én is láttam már, nagyon jó, én is ajánlom!

    Legyetek jók!
    Üdv,
    Fred

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Fred.
    Ki kell zárnunk őket az életünkből, és akkor előbb-utóbb ki is esnek.

    VálaszTörlés
  3. Jó poszt, tetszik az oldal.Még sok ilyen bejegyzést.
    Megnéztem a videót is és érdekelne az a könyv amit említenek benne.The age of manipulation a címe ha jól emlékszem.Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni?
    Néztem a fszek katalógusában de ott nem volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Keress rá a neten, meg fogod találni :))

      Egyébként nagyon jó könyv, pillanatok alatt el lehet merülni benne. Valóban, ha belegondolok, hogy már akkor is így működtek a dolgok, akkor mi lehet most 20 évvel később?
      Nem csoda, hogy mindenki meg van már zavarodva. Annak idején legalább még normálisan mutatták a képeket tévében, ma már nincs olyan műsor, hogy ne kapkodnák össze-vissza a másodperc tört része alatt a különböző beállításokat, forgatják, pörgetik, zoomolnak ki-be, kapkodják a témákat, stb... Meg lehet őrülni, ezért nem nézek már tévét egyáltalán, mert konkrétan skizofréniát tud okozni. Ezt mindenkinek csak javasolni tudom, dobja ki a tévéjét a kukába, amúgy sincs benne semmi érdekes és értelmes, teljesen felesleges időpocsékolás.

      Törlés
  4. Sziasztok! Csak az én tájékozatlanságomat mutatja: milyen levelezési ügyről van szó?

    VálaszTörlés
  5. Piri László: Barosso és Hillary Clinton is írt Orbánnak, a levelek pedig "kiszivárogtak".

    Egyébként nektek az nem fordult meg a fejetekben, hogy OV-nak talán pont az a feladata, hogy látványosan és hangosan szembeszálljon velük, aztán elvérezzen? Vagy az, hogy bedöntse a forintot? Nem állítom, hogy így van, de bennem felmerült ilyen verzió is.

    VálaszTörlés
  6. Aki nem látta a 13. emeletet, innen letöltheti (torrent, szinkronos, 1.11 GB, 1999-es, mint a Mátrix ;-)

    * A 13. emelet (The Thirteenth Floor)
    http://www.megaupload.com/?d=6ZCPB7W7

    VálaszTörlés
  7. Az igazat megvallva nekem is ilyesmi jár a fejemben, mint amit onemoredrinklacikam említ. Biztos vagyok benne, hogy az elmúlt években Orbán nem lett ekkora nagy hazafi. Abban is biztos vagyok, hogyha ez meg is történne, akkor nem hirtelen lett ilyen, hanem valószínűleg voltak előzmények. Márpedig ha ennyire irányíthatatlannak találták volna eddig is, akkor biztosan nem lett volna ő a miniszterelnök. Elképzelhetetlennek tartom, hogy így a semmiből nagy magyarrá változott volna.
    Nem árt megnézni a következményeket sem. Mi lenne akkor, ha Orbán ténylegesen szembe menne az európai "törvényekkel"? Ha addig fajul a helyzet tuti, hogy akár még valami katonai hadművelet is válhat belőle, persze nem olyan durva, mint például Líbiában, de valami látszat dolog mindenképpen, ami épp elég ahhoz, hogy káoszt szítson. A káosz pedig az ördög kedvenc közege, mint tudjuk. Akkor tudja elvégezni a legnagyobb cselekedeteket és akkor tudja feltenni az i-re a pontot, ami nyugalmi időszakban túlságosan feltűnő lenne.

    VálaszTörlés
  8. The age of manipulation innen letoltheto:
    http://www.megaupload.com/?d=0Y8BVL24

    VálaszTörlés
  9. Ami még az ember eszébe juthat csak annyi, hogy a szokásos ( a már sok helyen említett ) forgatókönyvet alkalmazzák esetünkben is. Jön a mélypont, a legalja, csőd, stb. A nagy káosz közepette pedig feltűnik a "hős-Megmentő", aki majd mutatja a kiutat a bajból és szinte mindenki bekajálja...

    VálaszTörlés
  10. Magyarországnak üzent az Anonymous. Szerintem ez egy fontos írás, ajánlom mindenki figyelmébe:
    http://www.gepnarancs.hu/?p=29311

    VálaszTörlés
  11. Az Anonymous üzenethez fűzött Szijjártó reakció alapján már nem is kérdés, a Fidesz melyik oldalon áll.

    VálaszTörlés
  12. és az Anonymus vajon hol áll?

    "még a saját ellenségeink is mi magunk vagyunk"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. anonymus lázadásra szólít, akkor szerinted?

      Törlés
    2. tehát az ellenségem ellensége a barátom.

      nekem mindig gyanúsak a névtelenségből megjelenő, evidenciákat szajkózó, ugyanakkor megoldást nem kínáló megmondók. Forradalmat hírdetni... ugyanaz az eszköz, mint eddig sokszor. Rombolás... de hogy, miként, hogyan tovább??? Csatlakozzunk, de hova, kihez? egy névtelenséghez?

      Törlés
    3. Szerintem gondolkozz azon, hogy magad mit tudsz tenni saját magadért, ha kertesházban laksz, próbáld függetlenné tenni (napelem,kút, fatüzelés, mit tudsz termelni), ne menj bele politikai és vallási vitákba. Próbálj jóban lenni mindenkivel.
      Én magam súlyos vitába keveredtem sógórnőmmel, mert ilyen oldalakat olvasok, és megpróbáltam őt megvédeni egy lakásvásárlási hiteltől, de nem fogja fel a veszélyt, rám haradudott meg, ráadásul minket kért fel adóstársnak, amire kapásból nemet mondtunk, erre még jobban megharagudott. Pedig finoman fogalmaztam, nem ilyen elsőre képtelennek tűnő oldalakkal jöttem, meg 90%os népességcsökkentéssel, meg illuminatival :).
      Szóval, amíg ilyen emberek élnek a földön, addig igaz a mondás: Segíts magadon, Isten is megsegít. (pedig nem vagyok vallásos)
      Erre jöttem rá, ez az elmúlt 2 hétben zajlott, ezelőtt bennem is hasonló kérdések voltak, hogy lehetne ezek ellen a dolgok ellen tenni? Sehogy. Amíg Valóvilágot néző birkák vannak és az emberek 90%a nem látja, mi zajlik, pedig most már a TVben is fellelhető pár "érdekes" információ, és megpróbálsz rajtuk segíteni, de nem hisznek neked, addig csak magadra számíthatsz, neked kell kidolgoznod egyfajta "túlélési" tervet.
      Tegnap Praktikerben sparheltet néztem, ha esetleg nem lesz gáz, meg villany , azzal fűteni is lehet, meg főzni is. A férjem már fogja a fejét a dolgaimon, alapvetően ő optimista, de azért ő is látja a közeledő veszélyt. Pedig nem olvas ilyen oldalakat :).
      Remélem, érthető voltam, még ha ki is írtam magamból személyes sérelmemet, muszály volt.

      Törlés
    4. ebben nagyjából egyet is értünk... a problémám csak az volt, hogy nehogy már egy ilyen névtelen csoport mondja meg, mi a teendőm... kimenni az utcára hőbörögni? bohóckodás. a 2006-os események után látható lett, nem járható út.
      én még a nejemmel sem tudom megértetni azt, hogy szavazni is fölösleges... a színjáték része, hogy épp melyik oldal regnál. és itt valóban regnálásról van szó és nem kormányzásról... akik kormányoznak, azokat nem tudjuk leszavazni.

      Törlés
  13. Kár hogy Anonymous nem tette nyilvánvalóvá, kikre gondolt, amikor nácirasszistadiszkriminációgyűlöletkeltésről beszél..
    "Picit" gyanúsak.

    Egészen más: főleg biblia-szakértőktől kérdezem, miért vagyunk abban olyan biztosak, hogy a Jelenések Könyvében írtak nem A Terv részei?
    Mert lássuk be, egyszerűbb és hihetőbb azt feltételezni hogy ez is az ő forgatókönyvük amit felrevezetésből, hamis reménykeltés céljából írtak és valósítanak meg részben, mint hogy valaki látta a jövőt. Azt ugyanis már bebizonyították hogy minimum évszázadokra tudnak előre tervezni, miért ne tudnának évezredekre is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a gyanúm, hogy a Terv része, ahányszor olvasom. Ha vége a borzalmaknak, beköszönt egy szép új világ, mindenki egyenlő lesz, stb...
      ja, ha bibliaszakértőt kérdezel, az valószínű elvakult vallásos lesz. meglehet nézni az üzenet videóknál a kommenteket, én folyamatosan visszajárok nézelődni. van pl.magveto1 nevezetű, aki szabály szerint kiközösít mindenkit aki nem az ő nézeteit vallja. egy hívő szerintem nem így viselkedik. ebből is látszik, hogy a vallás csak az emberek széthúzását szolgálja

      Törlés
  14. A nagy vallások létrehozása, bizony a terv része, a kontoll eszköze. Nagy tömegeket lehet vallásossággal vezetni, "Oszt meg és uralkodj" elven összeugrasztani, stb.

    VálaszTörlés
  15. http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=93804

    VálaszTörlés
  16. http://fixhd.tv/video.php?id=828

    virtuális valóság

    VálaszTörlés
  17. Én gyakran olvasom az oldaladat, de bárkinek mondtam ezekről valamit vagy nem értette vagy azt mondta "oké lehet, hogy igaz, de mit tehetnénk?" és erre nem igazán tudtam válaszolni. Mit mondhatunk az ilyeneknek? Nem tudom mit tegyek annak érdekében, hogy ezek a dolgok ne történjenek meg.

    VálaszTörlés