2012. július 23., hétfő

Olimpia 2012 - Londonban vagy a televiZION?


Ki hallott már az Illuminati Kártya Játékról? Gondolom, akik ide is valahogy eltaláltak, azok közül nyilván sokan.
Aki egyszer kiszabadul a főáramú média virtuális fogságából, az nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb beleakad ebbe a gyöngyszembe...

Akkor inkább úgy kérdezem, van-e aki esetleg még nem hallott róla?
Ha van ilyen, az most gyorsan keressen rá - "Illuminati Card Game"!

A játék két szempontból is lényeges.
Az egyik, hogy maga a játék kitűnően modellezi a háttérben meghúzódó valóságot.
Egy "játék" szerintem akkor jó, ha miközben játszol vele, megtanít neked valami hasznos dolgot az élettel kapcsolatban. Valami kézzelfoghatót, amit tudsz használni is a gyakorlatban.

Végeredményben minden játék tanít valamit, csak ez sokakban nem tudatosodik. Még az is, amiről azt gondolod, hogy csak szórakoztat. Az is minden esetben tanít valamit, csak lehet, hogy nem veszed észre, hogy közben mit tanultál. 
Ez egy modern videojáték esetében például lehet az, hogy hogy kell tarkón lőni vagy kibelezni embertársaidat. Ezt hasznosnak semmiképpen nem nevezném, de ezzel is tanultál valamit!
Mindenki látott már kölyök macskát. A kölyök macskák is azért játszanak egymással, mert gyakorolnak, készülnek az életre, tanulják, hogy kell vadászni, küzdeni, nem azért hogy elüssék valamivel az időt. A kölyök macskák ugye nem szoktak például sakkozni, vagy asztaliteniszezni, nekik arra nem sok szükségük lenne az életben, inkább galambot kergetnek vagy birkóznak.
Most képzeld el, hogy a kezedben tartod a macska-játékipar-t, és megszabhatod a kismacskák milyen játékokat játszanak. Mondjuk elkezdesz ontani virtuális szimulációs játékokat macskák számára, amikben nem légyre vagy galambra vadásznak, hanem egymást kell leöldökölniük a legkülönbözőbb módokon. Nos, érdemes elgondolni, ebben a hipotetikus helyzetben, szerinted néhány generáció alatt milyen változásokat fogsz tapasztalni a felnőtt macska egyedek egymáshoz való viszonyaiban?
Ez most ugyan egy kicsit mellékvágány volt, de tudom ajánlani mindenkinek, hogy legközelebb, amikor játszik valamit, bármit, legyen az társasjáték, videojáték vagy bármilyen játék...
gondolkozzon el rajta, tegye fel magának a kérdést, "ez a játék mit akar tanítani nekem"...


Nos az Illuminati Kártya Játék esetében, amit megtanulsz, miközben játszol vele, az pontosan az, amit olyannyira szeretnének, hogy NE tudjál!
Hogy hogyan működnek dolgok a színfalak mögött.
Talán nem véletlen, hogy már a hivatalos megjelenés ELŐTT megpróbálták betiltani, FBI ügynökök csapata lepte el a készítő irodáját, mindent elkoboztak, majd felsózták az egész területet (képletesen).
Hogy lehet ilyen veszélyes egy kis kártyajáték? - merül fel a kérdés.

Nos ez a játék aztán tényleg TANÍT. És nem mindenféle hülyeségre, vagy a boszorkányság fortélyaira, mint általában ezek a "Magic The Gathering" jellegű okkultista kártyajátékok, hanem arra, hogy hogyan működnek a háttérből operáló titkos szervezetek.

A játék elején mindenki kap egy szervezetet, ami a játékban az ö lesz, és a játék során különböző kártyákat játszunk ki egymás ellen, miközben a cél, hogy a saját irányításunk alá vonjuk az összes többi szervezetet és a játékban szereplő erőforrásokat.
Vizuálisan úgy jelezzük, amikor fölé tesszük magunkat egy másik szervezetnek, hogy a mi szervezetünk kártyáját fölé tesszük a másik kártyának a hatalmi piramisban.
Ajaj, nem kezd túl realisztikus lenni?
(Képzeld el, ahogy hatost dobsz, kihúzod a "TEK" kártyát és fölé helyezed a "rendőrség" kártyának...)

A játéknak akkor van vége, amikor valamelyik játékosnak sikerül kiépítenie egy teljes hierarchiát, amiben ő van legfelül, és ezzel mindent és mindenkit irányít. Ő a győztes!
Nem ismerős? "Csak egy maradhat", "Egy-Világ-Rend". Az összes pszichopata hatalommániás erre vágyik. Hogy mindent ő irányítson a táblán. 


Ami másik érdekessége a játéknak, és ami talán még fontosabbá teszi, hogy a kártyák, amiket a titkos szervezeteink kijátszhatnak egymás és a világ ellen, azok szinte mind olyanok, amik a valóságban is megtörténtek!
Na igen, ez még így önmagában nem lenne annyira érdekes, de most kapaszkodj meg! A játék jóval a megtörténésük ELŐTT készült!!!

Steve Jackson 1995-ben jött ki ezzel a játékkal, és olyan kártyákat lehet egymás és a világ ellen kijátszani benne, mint "az ikertornyok felrobbantása", "rakéta a pentagonba", "tragikus olajkifolyásos baleset". A fickó mintha előre látta volna szeptember 11-et, a BP olajkatasztrófát, a fukushimai tragédiát, és még sok minden mást, és ezt mind beleszőtte a játékba.
Annyi mindent, hogy a véletlen rovására írni az egészet teljesen nonszensz lenne.
Ez a fickó nyilván nagyon komoly kapcsolatokkal rendelkezett, vagy maga is tagja volt valamlyik titkos szervezetnek, vagy információkat kapott valahonnan.
Persze felmerül a kérdés, miért próbálta kiadni ezt az információt. Persze nem tudom, de úgy látszik, hogy ott belül is vannak "jó" emberek, akik nem szeretnék azt, amit legfelül akarnak, és hajlandóak ezért tenni is valamit...

No de miért írok erről a játékról éppen most.
Nos azért, mert van benne egy kártya, egy amolyan adu-ász - azt hiszem az egyik legnagyobb erősségű -
aminek az a neve, hogy "Kombinált Katasztrófák"... tehát több nagy erejű katasztrófa egyben...
Na most ezen a kártyán, a kis képecskén, ami a kártyához tartozik, kivehető a Big Ben, amint épp mintha felrobbantották volna, borul oldalra, és amitől a hideg is kirázza az embert, hogy a menekülő emberek ruhája szándékosan túl van színezve... pontosan öt embert látunk, a ruháik színe pedig megegyezik az olimpiai ötkarika színeivel.

Tehát van egy kártya ebben a játékban, ami egyértelműen London-t mutatja (máshol ugye nincs Big Ben), egyértelműen utal egy olimpiára, és az a kártya neve, hogy "Kombinált Katasztrófák".
Nos, nem tudom ki hogy van vele, de tudván, hogy a kártyái közül nagyon sok megtörtént az utóbbi évtized során, én a helyetekben inkább nagy ívben elkerülném az idei Londoni Olimpiát!

Most én itt nem szeretnék belebocsátkozni találgatásokba azzal kapcsolatban, hogy lesz-e valami, és ha lesz, akkor mi lesz, mert az gyakran elviszi a beszélgetést egy nagyon kevéssé konstruktív irányba. Jön ez a "ugye megmondtam" vagy "biztos azért nem lett semmi, mert én megmondtam" vita.
Én kérem nem akarom "megmondani", mert fogalmam sincs! Oké? Én se tudok többet, mint bárki más, aki néhány évvel ezelőtt kidobta a tévéjét az ablakon, és maradt még elég agysejtje, hogy összerakja, mire megy ki a játék.

Mielőtt a találgatások irányába engednénk elmenni a gondolkodásunkat, annyit azért fontosnak tartanék megjegyezni, hogy egy józan embernek, és hidd el, sok mindent lehet elmondani a világ irányítóira, de azt, hogy hülyék, azt semmiképpen nem - szóval egy józan embernek, szóval fontos tudni, hogy nem csak A terve van, de mindig van B terve is. Kritikus kérdésekben pedig mindig van C terve, D terve, és sokszor E, F és G terve is talonban!
Egyet szinte biztosan mondhatok, hogy egy nagyszabású terrorcselekmény a Londoni Olimpián, ott van valahol a tervek között. Hogy hanyadik, azt nyilván nem tudom megmondani. Mint ahogy azt sem, hogy megfelelőek-e a körülmények, hogy e pillanatban véghezvigyék. De hogy szerepel a tervek között, az szinte bizonyos! Annyi az utalás erre, direkt és bújtatott egyaránt, hogy ez teljesen egyértelmű.
Hogy végül csinálnak-e valamit, azt persze csak néhány hét múlva fogjuk tudni megmondani. Én bízom benne, hogy nem. De azért mindenkinek azt tanácsolom kerülje el most Angliát az olimpia ideje alatt.

Ennyit a vészmadárkodásról, most inkább nézzük hogyan illik bele ez az egész London a nagy tervbe.
Készítettem erről néhány részt, és a folytatás is jön majd, nemsokára.
Ezeket megnézheted itt:


Kérdeztétek mikor lesz "Az Üzenet"-nek folytatása... Nos ez már az! Legalábbis annak az első fejezete.


Kapcsolódó anyagok:
Az olimpiai megnyitó

139 megjegyzés:

  1. Azt olvastam valahol ez a torony a kártyán nem a Big Ben, hanem a Tokyoi Ginza Wako torony.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem talán itt?
      http://www.youtube.com/watch?v=pmgxmvXt2LI&feature=channel&list=UL

      7:20-tól esik szó róla...

      Törlés
    2. Tényleg a Ginza Wako tornyot ábrázolja még összehasonlító képet is kitettek róla. Amúgy brutális tömegmészárlást nem tartok elképzelhetőnek Londonban, azonban egy pár száz fős áldozatot követelhető önmerényletet igen, aminek a "bizonyítékai" aztán egész véletlenül Iránhoz vezetnének...

      Törlés
    3. http://1.bp.blogspot.com/-7GGVIu_Xzr0/TjL2vLnQQ6I/AAAAAAAAAAk/gSNqcsfrRwM/s1600/combined%2Bdisasters.jpg

      Valóban a Tokyo-i Ginza Wako ÓRA-torony (idő!) látható a kártyán, s szerintem szándékosan, mert így egy képen KÉT ESEMÉNYRE is tudott a rajzoló utalni.

      Tokyo-London -> T-L -> T=20., L=12. -> 20-12 -> 2012

      S írtam ezügyben pár hónapja néhány sort amikor aktuális volt a Japán katasztrófa - a lényeget beidézem (a képek+linkek itt):

      http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5533&c_start=40#c65258

      2012.03.19:...Ez a korábban már többször előkerült kártyalap (Illuminati Card Game - "többszörös katasztrófa") tartogat még meglepetést, mert nem csak hogy a Japán esemény dátumát (év-hó-nap) adják meg legalább 16 évvel előtte, hanem a szökőár partra érésének idejét is óra-percre. Legalább 3 információs réteg van.

      Láthatóan a tervező a kismutatót úgy rajzolta a kártyára, ahogyan egy normál óraszerkezeten nem állhatna ha 3 óra előtt lennénk 5 perccel, tehát sanszos hogy plusz információt akart közölni azzal hogy a 2 és 3 óra (23!) közé tette.

      Mégpedig lehetséges, azt hogy helyi idő szerint 14(2) óra 55-kor ér partot a szökőár. És tényleg így történt. (14:46-kor 9-es földrengés 125km-re a parttól és 9 percre rá partot ért a vízfal.) Az 55, azaz a 11 pedig egyben az év és nap megjelölésére is szolgál, a 3 pedig a hónapot jelöli.

      (20)11.3.11. 14:55

      Plusz a korábbi analógiákat alapul véve ez is leolvasható: 55 -> római VV -> V=Vav=6; a 3-as pedig a 15. perc => IVVV -> 1.666 = 20/12 -> 2012 vagy 6666 -> 12960 éves fél világéves ciklus; a 14:55 -> 5:55 -> VVV -> 666, 2160 év, amelynek egészen komplex jelentésrétegei vannak.

      Nemcsak a magyar Szent Koronán, (rovásírásos) számneveink, a hét napjainak megnevezésébe kódolva vagy az angol nyelven keresztül üzennek a régmúltból az időciklusokról, hanem ott van ez Japán 2. legnagyobb városának Osaka központjában is furcsa kulcs-lyuk (KeY HOL-E, K=II...) alakú dombokba kódolva, melyeket egy 12960 láb kerületű körben hoztak létre. http://pyramidmatrix.com/pyramids_japan.htm

      ...

      Ez egy globális rendszernek a része ahogy erre Carl Munck rájött, s ha jól emlékszem legalább 50.000 gondosan pozicionált és felépített építmény tartozik ebbe. (Drunvalo Melchizedek)

      ...

      20)01.9.11. - WTC, a II torony elleni álmerénylet
      (20)11.3.10. - Japán esemény (amerikai - New Yorki - idő szerint)
      ----------------- összeadva
      (20)12.12.21.

      -> Maja naptár hosszú számítás: 13.0.0.0.0. baktun -> Ez ott a két londoni olimpiai kabalaállat Wen-lock és Man-devil-le fején is rejtetten. Mandeville -> M=13; Wenlock -> W -> "double U" (UU, 21-21, 12.21; Wen-lock számokra bontva: 666-12.11.9.)

      ...

      Törlés
    4. Kombinált katasztrófa szerintem a szökőár utáni atomkatasztrófát jelölheti. Az olimpiai színű ruhák meg nem az olimpiát jelölik, hanem a karikákat jelképezik. Pirula valamelyik olimpiai videójában benne van mit jelképeznek a karikák.

      Törlés
  2. Igen. 2011 3.11-én volt a japán földrengés (órán a mutatók!), de Ginza tornya nem sérült. Viszont a kártya neve combined disaster, azaz a játék leírás szerint 2 katasztrófa egymás után. Egyik a Ginza 3.11-i jelképpel kommunikált megtörtént, a másik, az 5 színnel kódolt, talán az olimpia. De itt nincs dátum, de nem lehet időben nagyon távol az elsőtől, ha összetartozó, 'combined' események.

    VálaszTörlés
  3. Egen, más postban már beszéltünk az Olimpiáról, hogy több, mint gyanús. Másfelől egyáltalán nem biztos, hogy pont az olimpia alatt történik valami, lehet hogy csak közvetlen utána... (Erre utaló "jelek" is vannak, de hát bármi lehet...) Mindenesetre tökéletesen beleillene a képbe, mivel Szíria éppen lángol , robbantgatások vannak, Obama pedig neheztelné a vegyi fegyverek bevetését, stb stb. Mondhatni tökéletes lenne az időzítés egy harmadik világháborúhoz, vagy egy globális káoszhoz, mindegy. De lehet, messzire szaladtam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is lehet, hogy történik valami, csak nem olyan látványosan, hogy észre vegyük. Sokak szerint az olimpiai játékok alatt fognak egy vírust szabadjára engedni, ami logikus lenne, hisz a világ minden tájáról lesznek ott emberek, akik aztán gyorsan szétterjeszthetik más országokban.

      Törlés
  4. Nem hiszek a véletlenekben! És ezek után nem csodálkozom azn sem, hogy 666 millió dollárba került a stadion megépítése :) (Forrás: Wall Street Journal)

    VálaszTörlés
  5. A BBC áprilisban elköltözött Londonból Salford-ba.

    http://www.scotsman.com/scotland-on-sunday/scotland/bbc-move-from-london-to-salford-in-numbers-1-2234952

    VálaszTörlés
  6. Én nem nagyon hiszek nagy szabású terrorcselekményekben Londonban. Az illuminati egyik legnagyobb központját nem hiszem, hogy elpusztítanák azok akik ennyire ragaszkodnak a dolgaikhoz. A saját művüket pusztítanák el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lerombolják, majd felépítik olyanra amilyenre szeretnék. Ugyanúgy, ahogyan a worldtrade center gigászi mennyiségű romját eltakarították (vagy inkább eltakaríttatták), ezt is el lehet, és a helyén bármit építhetnek... Anglia attól még megmarad, a fű ugyanolyan zölden nő majd ki, épp csak az épületek tűnnek el.

      Törlés
  7. Ehhez kapcsolódik. Rejtett utalások reklámokban:
    http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2012/07/25-kepkocka-london-2012.html

    VálaszTörlés
  8. Ahogy fentebb is írták páran: ez nem a Big Ben, hanem egy japán torony.
    Nekem az az érzésem ezzel a londoni katasztrófával kapcsolatban, hogy kamu. Várjuk, várjuk... aztán nem történik semmi... és a kis ébredező emberkék csalódottak lesznek, otthagyják az ehhez hasonló blogokat és visszaülnek a tévé elé. Mint a 2012-es világvége és az összes többi világvége. Persze ezt csak én gondolom így, lehet, hogy mégis megtörténik, majd kiderül. (Végülis ennél jobb alkalmuk nem nagyon lesz rá négy évig.)

    De ha már a kártyát nézegetjük, érdemes nem csak a képet figyelni, hanem alatta a leírást is. Azt írja, hogy kell egy fő katasztrófa, amihez hozzá kell adni egy másik katasztrófa erejét. Lehet, hogy ez a japán földrengés ereje?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is lehet hogy ez az egész hisztéria az olimpia körül valami féle figyelemelterelés valami sokkal fontosabb, nagyobb dologról...talán ők maguk indították el az egészet, na de ez csak egy halvány feltételezés. Bár ne történne semmi...nem szeretném...
      G.E.

      Törlés
  9. Friss hírek:
    http://paranormal.hu/news.php?extend.580
    http://www.origo.hu/itthon/20120723-fuldugot-es-alarcokat-vesz-a-bkv.html

    VálaszTörlés
  10. Egy másik eshetőség, hogy az olimpiára fordított figyelem valójában elterelés, és ilyenkor lehet más dolgot csinálni amire nem figyelünk, pl. a USS Ent*rprise elsüllyesztése false flag terrorista akcióval. Az irániakra fogva okot szerezhetnek a háborúra, és bónuszként radioaktív sugárdózis is jár.

    Mindenesetre járjunk nyitott szemmel, az az érzésem hogy majd kapunk a Project Bluebeam féle "jóságból" :)

    Egy kis előretekintés az idővonalon:
    http://halfpasthuman.com/aug12.html

    VálaszTörlés
  11. A tizenkettedikéhez: "Az óratorony harangja 42-szer kondul meg pénteken 8:12 és 8:15 óra között"
    http://olimpia.origo.hu/london/20120724-hatvan-ev-hallgatas-utan-az-olimpian-megszolal-a-big-ben.html
    42:többszörös jelentésű pl 42 egyiptomi isten s törvény van, a Kabbalában "isten" a 42-es számmal "teremtette" a világot,a vadállat 42 hónapig kap hatalmat káromlásra (Jel 13,5), japánul a 4 és 2 külön írva shi ni, ami ugyanúgy hangzik shi ni=halálba...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy számmisztikailag: 4+2=6 azaz hat ismerős 666....

      Törlés
  12. azta mennyi összefüggés... nem tudom mi lesz, és ezt senki sem tudja még az Irányítók sem, lehet ők is csak bábok, itt a végtelenben elveszve

    VálaszTörlés
  13. Haha... Egyik kedvenc olvasmányom éppen Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak nevezetű szerzeménye.
    A többit ollózom a wikiből:

    "...Ott Szlartibartfaszttól megtudják, hogy a Földet a szuperintelligens, pándimenzionális lények (egerek képében) megrendelésére készítették, a bolygó ugyanis egy olyan számítógép, amelynek feladata megadni a Végső Kérdést a 42-re, ami egyébként a válasz „az életre, a világmindenségre, meg mindenre”. Az egerek, akik a számítógépprogramot kormányozták, válasz nélkül maradtak, mivel a program vége előtt öt perccel a vogonok lerombolták a Földet, ezért Trillian két egere, Frankie és Benji, ki akarják venni Arthur agyát, a számítógépes program utolsó maradványát, hogy megtalálják benne a program eredményét. Ford, Arthur és a többiek sikeresen elmenekülnek a Magratheáról, mert a megállításukra érkező űrhajó öngyilkos lesz, amikor meghallgatja Marvin világegyetemről alkotott véleményét."

    Marvint a depressziós szuperagyú robotot különösen kedvelem.

    Volt belőle csinálva mozifilm is, de az eredeti BBC-s sorozat a námbör ván.

    Na ennyi. Csak úgy megjegyeztem.


    NAMASTE ;)

    VálaszTörlés
  14. http://www.youtube.com/watch?v=ODuKN_9zhIc

    VálaszTörlés
  15. Egyébként jók lettek a videók, főleg az első rész.

    200 ezer koporsót már le is szállítottak az olimpia helyszínére: http://www.whiteowlconspiracy.com/2012/07/5-hidden-signs-that-catastrophic-event.html#.UA78-Ovr1Xc
    (Ezek pont olyanok, mint amit Alex Jones mutatott a FEMA táboros videón.)

    VálaszTörlés
  16. És még 1 sorozatot találtam, 4 részes, főként a médiában keres olimpiai vonatkozásokat:
    http://www.youtube.com/watch?v=O7yCppd4D1g

    VálaszTörlés
  17. más has pék tus2012. július 25. 1:24

    Nem lesz már semmi. Sikeresnek tűnő küldetést hajtott végre egy időutazó a jövőből. A számot ahol bekövetkezett volna a robbanás törölték. Ez egy artista szám volt ahol egy biciklis a levegőben kifeszített kötélen átkerekezik az egyik oldalról a másikra (jelképesen elvágva, elmetszve a régi világot az újtól) és amikor pont középen lett volna és mindenki a helyszínen egyetlen pontba néz, akkor történt volna. Ennek oka az lehetett, hogy a kitört világháború után megjelenő félszemű főgyógyegér előtt nem esett mindenki hasra. Túl sokan maradtak még akik tisztában voltak vele ki is ő valójában és az egész kiknek a műve. De. Elkezdődött. A denveri festmény életre kelt. Aurora, azt jelent hajnal. Amikor a Nap még nem kelt fel de már egyre világosabb van és sötétséget a fekete éjszakát már felváltotta a vörös szín az égen.
    Valami ilyesmi http://debrained.com/wp-content/uploads/2012/07/aurora-shooting.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól van azért ilyeneket ne írogass szerintem mert ha valaki ide téved és véletlenül ezt a kommentet meglátja azt hiszi hogy itt mindenki örült.. mert ez a hozászolásod ez nevetséges ... amúgy ha valaki igényt tart az Illuminati card game kártyákra írjon és akkor elküldöm neki korábbi postoknál már írtam

      Törlés
    2. így is hajszoljuk az új információkat, nem vagyunk egyszerű helyzetben. nem kell itt meséket írni, ez nem az a hely

      "sikeresnek tűnő küldetést hajtott végre egy időutazó a jövőből; a számot, ahol bekövetkezett volna a robbanás, törölték"

      bizonyíték?

      A denveri reptér festményeinek konkrétan ehhez, amit idéztem, semmi köze.

      Ui.: valószínűleg a nyitóceremónián lesz a robbantás, T12-es bombával. Az M1 élőben közvetíti.

      Törlés
    3. Reallytrue, komplett játékot tudsz szerezni? Mert engem például nagyon érdekelne! Játszottam pár Steve Jackson játékkal és amúgy piszkosul lehet élvezni őket! :)

      Törlés
  18. A Rik nevÜ ürgérölmeg a filmjéröl tudunk valamit?? azon kivül h már nem él...

    üdv: Sebastian

    VálaszTörlés
  19. Üdvözlök mindenkit!
    Már régebb óta olvasom a blogot és az osztálytársaim is felkapták a figyelmüket a Piros Pirulára, de még csak most regisztráltam vagy mi. Még nem voltam egy blogra se belépve.
    Igazából nem is azért írok, hogy hosszas kommentekben taglaljam a véleményemet, mindig csak a cikkeket és a kommenteket olvasom el és informálódok az alapján.
    A célom csak annyi, hogy Reallytrue írta, hogy akit érdekelne maga a kártyajáték az szóljon. Hát nem tudtam, hogy lehet-e pm-et küldeni itt úgyhogy itt írnék és érdeklődnék a kártyáról. Ha írnál egy pm-et a krissztyoon93@gmail.com-ra a kártyával kapcsolatban azt megköszönném. A továbbiakat ott.

    Üdv minden olvasónak!

    Krisztián

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az illuminati.com-ról megrendelheted pár dollárért

      Törlés
    2. https://rapidshare.com/#!download|756p11|453899086|Illuminati-Card-Game_.rar|33263|0|0|Download
      innen letudod tölteni a kártyákat, persze ezekkel nem fogsz tudni játszani de érdekes az összes :)

      Törlés
  20. Ja és ha van valami linketek a floridai "zombikról", na az is érdekelne....

    Sebastian

    VálaszTörlés
  21. Nagyon nem ide tartozik, csak egy kérdés Pirulához. Ti SBG Buddhával összedolgoztok? Ahogy itt egy érdekesebb cikk felkerül, máris ott van a világhelyzetén is....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Misem jobb időzítés, elvégre az olimpia most aktuális.

      Törlés
    2. Valszeg a világhelyzete Buddhája másolta át. Nem kell ehhez összedolgozás. Copy-Paste! s már ott is megjelent...

      Törlés
    3. Ja, simán kinézem vilaghelyzete blogból, hogy csak egyszerűen lop... mondjuk eddig sem voltam túl jó véleménnyel róla.

      Törlés
  22. Kicsit más: http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/was-the-batman-shooting-a-ritualistic-murder-carried-out-by-mind-controlled-patsy/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annak aki látta a Mandzsúriai jelöltet ez nem lehet kérdés...

      Törlés
  23. Pali bá' kihagyja: http://olimpia.origo.hu/london/20120725-schmitt-pal-nem-megy-az-olimpiara.html

    VálaszTörlés
  24. Pali Bá túléli?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már nem oszt, nem szoroz pali bá, eléldegél a havi 2 millájával, Audikkal meg titkárnőkkel a palotájában

      Törlés
    2. Mr.CopyGeneral...egy igazi túlélő alkat mi?...jó vastag bőrrel a......!

      Törlés
    3. Pali Bá' nak az ítéletkor nehéz dolga lesz.

      Törlés
  25. És ami érdekes, hogy a Rockefeller Alapítvány készített egy tanulmányt 2010-ben... A 2010 és 2020 közötti éveket "doomed decade"-nek (a végzet évtizede) nevezték el, joggal: a 2012-es olimpiai bombatámadás, mely 13 000 embert ölt meg és a szorosan utána bekövetkező földrengés Indonéziában 40 000 áldozattal, egy cunami, mely szinte letörölte Nicaragua-t és a Nyugat-Kínában kialakult, évezredenként egyszer előforduló, éhínség, mely a klímaváltozáshoz kapcsolódik." Innen idéztem: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/05/jovo-matrixa-rockefeller-tanulmany.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Információt elsőkézből: http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf

      Törlés
  26. Erről mi a véleményetek?
    http://nol.hu/belfold/uj_arcot_olt_a_kozmedia#kommentek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ilyen szokott lenni nemcsak olimpián, hanem pl. október 23, vagy márc. 15 alkalmából is. ez önmagában semmi extra, hacsak bele nem próbálják sűríteni a ZION-t :D

      Törlés
  27. Hozzám ez az írás áll legközelebb, linkelem. Talán van itt olyan, aki egy más "irányt" is felfedezett már egy ideje, a megoldás keresése közben. Nekik ajánlom:

    http://nyusziacilinderben.blogspot.hu/2012/07/egy-vazlatos-skicc-az-olimpia-thriller.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy nagy jó írás és hasonlat, elgondolkodtató...

      Törlés
    2. Sztem van egy másik nagyon jó példája is, nekem ettől az írástól esett le anno a tantusz:

      http://nyusziacilinderben.blogspot.hu/2011/11/deus-ex-machina.html

      Törlés
    3. Ez is nagyon jó... Semmi sem készteti jobban az embert gondolkodásra, mint egy jól megválasztott hasonlat, amit rá lehet húzni a jelenlegi kis világunkra... Szeretem a nyuszis blogot, de nem olvasom túl gyakran, mert minden postját alaposan át kell rágnom magamban :)

      Törlés
  28. Letöltöttem a lapokat nézegetem és erre az Alien Aduction lapra lennék én kíváncsi ezen a lapon a háttérbe kivehető a piramis és az egy szem + még földönkívüliek is mi lesz még itt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy tudom, hogy mióta az első kiadásnál letartóztatta a titkosszolgálat az ürgét, készült egy újabb kiadás, ami a régi kibővített verziója. Új kártyákat raktak bele, melyek valószínűleg nem felelnek meg a valóságnak. Jó lenne tudni, melyik volt előbb.

      Törlés
  29. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  30. Alien Aduction laphoz tartozhat a Church of Middle America lap és a Foreign AID meg a Meteor Strike és a Miraculous Manifestation a Nasa meg a Moon Base lap. Én nem tudom melyik volt előbb de ezekből a lapokból szinte minden kiderül. Nagyon érdekes ez a téma.

    VálaszTörlés
  31. Érdemes nézegetni az olimpia helyszínét, pl találtam egy kézen álló csontváz szobrot a faluban

    VálaszTörlés
  32. Ez is jelent valamit?
    http://www.sg.hu/cikkek/91072/esernyot_kapnak_a_resident_evil_6_elorendeloi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A resident evilben (kaptár; fordítók??) egy vírust engednek ki a populáció csökkentésére, a vírust gyártó cég (az egyetlen világvállalat) logója az esernyő, szerintem inkább ehhez van köze most, nem pedig a Rainman=sátán vonalhoz.

      Törlés
    2. így van, az a Védernyő vállalat

      Törlés
    3. apropó, mindenkinek figyelmébe ajánlom Farhan Khan THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED című sorozatát; sátánizmus és agymosás a zeneiparban

      Első rész:
      http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE

      Törlés
    4. Ha már a KAPTÁR (6-os szimmetria!, a két háromszögből - "Tűz és Víz" -> "dávid-csillag" összerakható a "ZION" felirat ahogy az imént a Világ helyzete fórumán ecseteltem: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/mignem-anglia-zold-foldjen-jeruzsalem.html ,de az Umrella Corp. jelkép ha megnézitek 4-es tagolású és egyben 8 csúcsa is van -> 4 és 8... mire gondolok?) ... szóval Védernyő Vállalat. A filmbéli UMBRELLA Corp. = RAND Corporation a valóságban.

      1948. május 14.: RAND Corporation alakulása (Ford, USAF fedőszervezete; R-AND, END, DNA, RAdiation... RA-Nap és a képjele (kör és forrás) egyben a rovás LY-UK betű jele is. -> Fekete-LYuk a Nyilas-Sgr Alfa csillaga irányában. Ezt kukkolja jelenleg is a Nasa CH-AND-RA X-ray űrtávcső... Novemberre (11.6-9) várják a dózist... ez az egész játék erről szó. Fél világévenként RESET, amit az Elit tud mert már többször megélte... be is rendezkedtek rég a földalatt, a Holdon és a Marson...
      http://en.wikipedia.org/wiki/RAND_Corporation

      1948. május 14.: Izrael állam alakulása (-> ZION...) http://hu.wikipedia.org/wiki/Izrael

      1948: XVI. Londoni olimpiai játékok

      1948 Fahrenheit az olvadáspontja az ARANYnak (11/6. sor a periódusos rendszerben, 196g/mol -> 169... 2012/169 = 11.9; mértékegységek!!! 4.8 gramm = 0.169 uncia = 24 karát; 1666 font = 119 stone (=kő; 20/12=1.666; 11.9/9.II...)

      1984: OR-well, London (felvett név; OR=Arany-Au)

      1984: Georgia-i "határkövek": 34.23__1984__°N 82.894506°W (1984 28 évre van 2012-től; összsúly gránitba vésve: 237746 font = 11.9 amerikai tonna - 118.873, 8+7+3=18=9 -> 118-119)
      http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

      ...

      Törlés
    5. ...

      1948 tengeri mérföldre van a Templom hegy (Izrael) Londontól, s meridiánnal egy háromszöget ad, aminek az alapja 1776 tengeri mérföld és az átfogó-befogó szöge: 17.76 fok. (1776 láb lesz a felrobbantott ikertornyok helyén épülő ONE WTC!)

      http://farm5.static.flickr.com/4065/4354063561_c65438f881.jpg
      http://en.wikipedia.org/wiki/One_World_Trade_Center

      Ez a minta a MÉRTÉKEGYSÉGEKBEN is tetten érhető ahogy írtam már egy-két példát. A szemünk elé rakták a kirakatba, azért nem látjuk:

      Térfogat:
      1948 uncia (folyadék, UK) = 116.9 pint (USA)
      1948 köbcenti = 119 köbhüvelyk
      1948 pint (UK) = 1.1069

      UGYANEZ van a két olimpiai kabalafigura nevében is (+1776) RÓMAI SZÁMMAL (1756 -> Muszlim naptár: 1169)

      Ébresztő! 8)

      Súly:
      1666 font = 119 stone (20/12=1.666 és 11.9./9.II)
      555 font = 8880 uncia (1776 -> 2x888; görög IESOUS=888; 555 -> VVV -> 666...)

      Hosszúság:
      555 láb = 6660 hüvelyk = 169 méter (a Washingtoni obeliszk magassága és londoni Szent Pál katedrális szélessége...)

      Terület:
      1 négyzetyard = 9 négyzetláb = 12960 négyzethüvelyk (1=I=9.=Eye...; a 12960 év a fél Világéves ciklus az Oroszlán Világhónap, amikor az oroszlán testű Szfinksz épült Egyiptomban -> WENLOck -> LÖWEN-Oroszlán...a piramisokat pedig az Orion övcsillagaihoz tájolták, mint a WTC épületeit.

      8 x 162 formában = 1296(0) év a MAGYAR SZENT KORONÁN!
      8 x 162 x 4 = 5184 év (1 maja korszak);
      8 x 162 x 4 x 5 = 25920 év (1 Világév) -> Precessziós kód (Rumi Tamás: Két Kör c. könyve): http://nagyonjo.com/rumitamas/phpfusion/readarticle.php?article_id=4

      ...és ott van a MAGYAR SZÁMNEVEINKBEN, HÉT elnevezésekben is a fenti (Hétfő, Kedd...) + a genetikai utalások mint az olimpiai figurákon (9.11/11.9...; mANDeville -> DNA...) Véletlen...?

      http://kepfeltoltes.hu/120313/rumi-tamas_szam-neveink-het-napjai1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/120313/rumi-tamas_szam-neveink-uzenete2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      http://en.wikipedia.org/wiki/Sphinx
      https://mascot-games.london2012.com
      http://www.google.hu/images?q=wtc+orion

      James Bond 23 - Égszakadás 007 - Skyfall bemutató: 2012.11.9. (END=23=W=Wenlock...; 007 -> 7. "G" -> kőműves körző-vonalzó-G, 7-Szaturnusz-Kronosz-idő, ketyeg a T-óra? T=20=XX. -> "A Végítélet" - Tarot...)

      Törlés
    6. London 2012: Daniel Craig to open Olympics as James Bond

      http://www.guardian.co.uk/film/2012/apr/02/london-2012-daniel-craig-olympics-bond

      http://www.skyfall-movie.com/site/

      http://1.bp.blogspot.com/-_UK-dPChXR8/TrOpKrAzknI/AAAAAAAAARE/bNX_owmf7G0/s1600/2011-11-03-skyfall.jpg

      (lemaradt fent a mértékegység: 1948 pint (UK) = 1.1069 köbméter)

      Törlés
  33. PirosPirula!

    Wen-lock és Man-devil-le... a két olimpiai kabalafigura. Ezzel érdemes lenne nektek is foglalkozni.

    -> https://mascot-games.london2012.com
    -> Néhány tipp a lap alján - nem ismétlem el itt újra: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/mignem-anglia-zold-foldjen-jeruzsalem.html

    VálaszTörlés
  34. Arra gondoltam, mi van akkor, ha ezeket az egybeeséseket direkt csinálják (márpedig direkt csinálják), hogy aki ilyet elolvas, az ne akarjon az olimpiára menni,
    mert éppen hogy a "katasztrófa" nem az olimpián lesz, hanem mindenhol máshol?
    Nem olyan embereket akarnának "megtartani", akik viszonylag azt csinálják amit mondanak (ez esetben elmentek az olimpiára)?
    (Pl. aki elmegy, azt beoltják/immunizálják a "zombivírus" ellen, aztán a többiek meg...
    Mennyiből tartana "nekik" pár repülőgéppel körberepülni a földet?)
    A megfelelő emberek kiválogatása viszont véleményem szerint már egy nehezebb feladat.

    VálaszTörlés
  35. A következőn gondolkodtam:
    Akkoris megcsinálják-e a "balhét" Londonban,ha lebuktak?
    Lebukás alatt a leleplező videókat értem.A magunkfajtáknak,felnyitották a szemét,legalábbis elindultunk egy úton.
    Ha robbantanak vagy bármit tesznek ami előre le lett írva vagy el lett mondva a videókban,blogokban,és ők véghezviszik,azzal tulajdonképpen elismerik hogy ezek a jelképek,utalások tulajdonképpen igazak voltak.És bukik az egész.
    A kérdésem tehát:Lehetséges-e szerintetek az,hogy a téma felkapottsága miatt nem fog történni semmi?
    Vagy véghezviszik a tervet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vagy az is lehet

      Törlés
    2. A mi köreinkben felkapott a téma. De ez nagyon nagyon nagyon kevés. A legtöbb emberben legfeljebb a sok biztonsági intézkedés miatt merül fel az, hogy történhet valami. És ha történik, akkor jön a jól bevált "Jaj! Jaj! Itt vannak a terroristák! Megtámadtak minket! Azonnal egyesítsük az összes hadsereget és lőjük szét az egész közel-keletet!!!"

      Törlés
  36. Szerintem azért vannak ezek a rejtett utalások mind a zeneklipekben meg a filmekben, mert elvégre egy titkos háttérhatalmi szervezetről van szó. Rejtett jelekkel kell, hogy kommunikáljanak, mert az internet túl kockázatos. Így pl. ha meghallgatod Labrinth Earthquake (földrengés) című számát, mint ahogy több tízmillióan tették, átlagemberként nem veszel észre semmi különöset. Viszont antiNWO szemmel feltűnő a dalszöveg.
    "We (ILLUMINATI) got the bass (HAARP) banging from here to Buckingham Palace (LONDON)" ez egy üzenet a háttérhatalom többi tagjának, hogy ráállítottuk a HAARP-ot Londonra, hogyha a (T12?) bomba a várakozáson alul teljesítene.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de miért kell ehhez egy klip?
      miért nem telefonálnak körbe?
      vagy üzennek az internet elől elzárt hálózatokon?
      kinek akarnak még üzenni a "saját embereiken" és az "összeesküvés-elmélet gyártókon" kívül?

      Törlés
    2. Ne felejtsd el, hogy egy titkos szervezetnek nagyon fontos kommunikációs eszköze a szimbolizmus. Ha nem érted meg a jelképrendszerüket, őket sem értheted meg, sem a céljaikat. Hogy miért nem telefonálnak körbe? Nagyon egyszerű, ez olyan mintha egy bálteremben lennél sok emberrel, de tudod hogy a szervezetnek két másik tagja is a teremben van. Sokkal bonyolultabb lenne átverekedni magad a tömegen ( és sokkal feltűnőbb is), hogy eljutass hozzájuk egy üzenetet, mintha, a titkos jelrendszeretek segitségével üzensz. Ha a társad és te is tudod, hogy a fej jobb oldalra forditása és a bal kéz csipőre tétele milyen jelentést hordoz, akkor anélkül tudsz üzenetet átadni, hogy az feltűnő vagy gyanús lenne.
      Azonkivül ez egy okkult csoport. Az okkultizmus szintén imádja a szimbólumokat! Pont azért, mert nem mindenki érti meg őket, csak a "beavatottak".

      Más: a leleplezett luciferizmus fóruma közben titkossá vált, már nem látom mit irnak, milyen meglepő... :D Még szerencse, hogy lementettem egy pár topikot belőle, mert számítottam erre.

      Törlés
    3. "I predict riots
      I predict chaos
      I predict people
      I predict AAHHH
      Disturbing london got the whole city panicking
      I'll be Nostradamus"

      Itt jönne a képbe a Combined Disasters kártya a japán földrengés erejével.
      "Hey yo Labrinth
      This one's feeling like a straight ten on the ricter scale, ya know..."

      Egyébként ha jól tudom a klip akkoriban készült, amikor az amerikai földrengés volt tavaly a "rejtélyes hangokkal", amiket mindenhol hallottak és sehol sem tudták eldönteni, hogy honnan jön (a klipben hangszórók mindenhol?). Sokan elkezdtek elméleteket gyártani, és olyanokat olvastam, hogy a föld alatt robbantgattak ("cause we trow bombs on it"?). Ez nem tudom mennyire hiteles, de elképzelhető... Talán teszteltek valamit. Meg olyanokat is írtak, hogy földalatti alagutakban szállítanak dolgokat.
      "And now we got the bass banging
      From here to Buckingham palace
      They're all moving"

      Érdekes. Ennek ellenére még mindig úgy gondolom, hogy nem fog történni semmi, és remélem, hogy így is lesz!

      Törlés
  37. szerintem meg csak direkt ugratnak minket ezekkel a jelképekkel, és elméletekkel amik szabadon terjednek a neten elhintve bizonytalan infókból... lehet, hogy voltaképp másról akarják ezzel elterelni a figyelmet...
    AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN!
    ... csak át ne jöjjön ;)

    VálaszTörlés
  38. Ha belegondoltok viszont túl sok lépést tettek meg,innen nem biztos hogy visszafognak fordulni,hiszen elméletileg már a "spájzban" vannak.
    Azt lenne jó tudni,mégis hányan vagyunk,akik tartanak tőlük.Ha megvan a baj,vajon hányan mernének szembefordulni az elkövetkező hatalmi rendszerrel.
    Mert lehet hogy kénytelenek leszünk beállni a sorba,pedig tudjuk,hogy mi a cél.De ha élni akarunk,lehet hogy nem lesz választásunk.
    Annyi lesz a különbség,hogy a többség nem fogja tudni az ok-okozatot,míg a magunkfajták igen,bár ellene tenni nem valószínű hogy tudunk.
    Ez persze csak az én véleményem,és remélem hogy nem lesz semmi a közeljövőben.
    Laller:
    "szabadon terjednek a neten"
    Ez a furcsa...Miért hagyják hogy terjedjen,ha lebukhatnak miatta.
    Bár 9/11 óta figyel mindenki ezekre a rejtett üzenetekre leginkább.De azzal is sajnos ez a helyzet-akit érdekel nem tud tenni semmi,és van akit simán hidegen hagy,és éli tovább (tudatlan) kis életét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig van választás. Nem kell sem meghalni, sem beállni a sorba. Csak a tehetetlen ember hiszi azt, hogy csak ez a két opció van. Egyik ismerősömmel is ez a baj. Próbáltam beszélni vele arról, hogy tenni kellene valamit, de mielőtt rátérhettem volna a konkrétumokra, mindent elutasitott azzal, hogy "úgyis hiába, mert azt tesznek, amit akarnak". Hát ilyen hozzáállással biztos, hogy azt tesznek, amit akarnak...

      Törlés
    2. Mégis mit akarnál tenni?:D Nem tudom hogy hány éves vagy, vagy hogy mi a munkád. Azt sem tudom mennyi pénzed van (Ez azért fontos mert egy 12 éves, vagy egy cipőboltos, vagy egy hajléktalan nem tudna túl sokat tenni). De őszintén szólva most még ebben a helyzetben tényleg cselekvésképtelen vagy. Nem mehetsz oda XY-hoz akiről tudod hogy az Illuminati egyik bábja és ölheted meg. Akkor kell tenned valamit amikor leleplezik magukat és nyilvánosan is átveszik a hatalmat.(Már ha erre sor fog kerülni)

      Törlés
  39. No meg az sem mellékes, hogy szó sincs arról, hogy szembe kéne fordulni a hatalmi rendszerrel, nekikmenni.... Azt csak ürügyül használnák fel arra, hogy elpusztitsanak minket (hiszen ellenük fordultunk!). Vannak más megoldások is, nemcsak ez a kettő (tűrni és nyelni VAGY ellenháborút indítani).

    VálaszTörlés
  40. Nyilván énsem adnám fel...
    DE
    egy jóval minden felett álló összeesküvés ellen -valljuk meg- nemsok esélyünk van.

    "...és a bolygó maradék lázadói felkerekedtek,hogy szembeszegüljenek az őket eltaposni akaró,szabadságuktól megfosztó gonoszokkal"stb.stb

    Hollywoodban elmenne,sőt ott főleg.De ebben a helyzetben,még nyilván átvitt értelemben sem.
    Optimistának tartom és tartottam magam mindig,de szerintem ebből sehogy sem jövünk ki jól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell úgy szembeszegülni velük, és úgy harcolni ahogy te gondolod, most írom le másodszorra... nem csak ez a két lehetőség van.

      Törlés
  41. nem kelhet fel egy, a média által teljesen agymosott generáció egy titkos hatalom ellen, melyről még nekünk is kevés információnk van

    a cél egyelőre az lenne, hogy mindenki számára lefordítsuk, érthetővé tegyük azokat az üzeteteket, melyek csak a szűk elitrétegnek vannak szánva, és meg kell hagyni erre jó esély van az internet által; sorra jönnek létre külföldi- és hazai kezdeményezések, fórumok, videók, mozgalmak ennek kapcsán

    VálaszTörlés
  42. @Névtelen 2012. július 25. 4:07
    Igen! Nemcsak hogy leszedték a blogját, de a videóit is sorra kitörölték; tisztára mint az 1984-ben... de sikerült megmenteni egy négy órás rádiófelvételt, itt a linkje:
    http://www.youtube.com/watch?v=4-mu-GcCvG8
    talán ez alapján is dolgozott pirospirula; az ő videójának zenéje pedig a David Icke-változat alól való, ő is részletezte a zionista olimpiát:
    http://www.youtube.com/watch?v=2Ny_8ZGjK1s

    VálaszTörlés
  43. Szembeszegülés? nagyon óvatosan...Ha nem lesz semmi és demonstrálod az összeesküvést, akkor lejáratod a témát és magad hiteltelenné válsz. Viszont, ha csak a furcsa, legfurcsább dolgokra-következtetés nélkül-hívod fel a figyelmet, akkor megőrzöd a hitelességed még ha nem történik semmi se és figyelmet kapsz. De ha bármi lesz, akkor további infókat adagolhatsz, mert lesznek kérdezők. Fontos, hogy hiteles, szűkebb körben tiszteletre méltó ember (vezető, tanár, képviselő, rendőr, orvos, házmester, stb.) adja ezeket az infókat közre, mert arra jó pár tucat ember odafigyel.

    VálaszTörlés
  44. Bőven lehet amúgy tenni ellenük.

    Bár tény hogy egy bijológijajaji fegyver ellen nem jó a megoldás, de az önellátásra törekvés mindenképp az első lépések felé vezető út.

    Minél több mindent magunknak előállítani, vagy helyi termelőktől megvenni, de még jobb a csere-kereskedelmet alkalmazni, abból jön ki igazán boldogan mindkét fél.

    Tehetjük még hogy lassan de biztosan hintjük az infókat, szépen lassan mint egy jóságos vírus szétterjed majd az emberiség ama köreiben akik 2 big brother közt meghallották-látták amit mutattunk.

    A cél most az, hogy minél többen ébredjenek öntudatukra.

    Aztán meg majd elszívunk egy "cigit", azt meglátjuk mi lesz ;)


    NAMASTE!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez lenne a harmadik opció, amire utaltam... Egyébként meglepően sokan élnek már így, csak ki kell nyitni a szemünket, mert nem rivaldafényben élnek, de aki keres, az talál... Rengeteg az információ és lehetőség, csak meg kell találni, mert ez nincs a szánkba rágva.

      Törlés
    2. Arra, amit a felettem levő Névtelen írt... Önellátásra, önellátó kolóniákra, amelyek egymással kapcsolatban állnak, és cserekereskedem révén jutsz zöldséghez, gyümölcshöz, állatokhoz (néhány ökofalu már létezik ilyen célokkal, nemcsak itthon, de külföldön is, de némelyik még elég kezdetleges stádiumban). Ki tudnám fejteni bővebben is, milyen lehetőségek vannak ezekre a dolgokra, hogyan nézne ki ez a gyakorlatban, és milyen ötletek vannak még, mit lehet hasznositani, illetve arról is tudnék mesélni, hogy folyamatosan ilyen gondolkodású emberekkel hoz össze mostanában a sors, akik különböző dolgokhoz értenek (méhészek, állattenyésztők, elektromossági szakemberek stb, ami azt jelenti, hogy már csak a szikra hiányzik hogy ténylegesen megtegyük a lépéseket), de nagyon hosszú lenne, és nem férne el egy hozzászólásban. Még ötben sem.

      Törlés
    3. értem, sejtettem, hogy ilyenre gondolsz, viszont ez nem nekem való. nem hiszem, hogy egy öko-faluban programozóra van szükség, ugyanígy pl egy PR szakember, vagy búvár se állná meg a helyét, hacsak nem foglalkozna mással; tehát ha jól gondolom, a következő lehetőségek vannak ilyen helyen: mezőgazdaság, állattenyésztés, ezen termékek feldolgozása, építkezés. Egyelőre.

      Törlés
    4. ez szép és jó, tetszik is az ötlet, én is agyaltam már ilyenen :) de van egy gixer... ezek permeteznek vazze! elrontják a termőtalajt, hiába akarunk mi saját ökofalvát építeni! szerintetek ők nem gondoltak erre?? hogy lesz aki külön válik, lekapcsolódik a mai világból és saját életet él?? de, gondoltak erre. mit gondoltok, miért permeteznek minden sz*rt? miért vannak olyan növények (pl kukorica, búza) amik génkezeltek?? jó jó igaz hogy a génkezelt növények tulajdonságai jók (bizonyos rovarok, kártevők nem kezdik el megcsócsálni, szárasság tűrőbb a növény etc..) DE! honnan tudjuk hogy abba a kis ártatlan növénykébe nem bír olyan tulajdonsággal, ami pár év alatt kiírt minket vagy nemzőképtelenné tesz minket?!?! ez egy hatalmas ördögi lánc, mi pedig a fogja vagyunk ennek a láncnak. meg ott van a permetező repcsi.. brrrr (repülő berregés) hopsz véletlen legyomírtózták a földedet.. nesze itt van 2 millió oszt kussolj... vegyél belőle génkezelt gazt! ez skacok nagyon jó ötlet, ökofalusdi meg minden... de rengeteg hátránya is van.. túl kiszolgáltatottak vagyunk számukra! nem rontani akartam a levegőt csak felhívni a figyelmeteket erre az "apróságokra"...

      Törlés
    5. Andrew, kicsit vonatkoztass el attól, hogy ebben a világban perpill mit csinálsz... ez a jövő nem arról szól, hogy szükség van-e programozókra vagy sem... én sem állattenyésztő vagyok, ugyanabban a szakmában vagyunk, én designer vagyok, csak épp honlapok tervezése helyett fesztiváloknak dolgozom... Ez mind szép és jó, és szeretem, de egyik nap egyszercsak rádöbbentem, hogy mennyire semmit nem ér ez az egész.. minden, amit csinálok, csak egy bizonyos szoftveren keresztül szerkeszthető vagy nézhető, és a művem tulajdonképpen pár bithalmaz a számítógépemben... Viszont a jó hír az, hogy a kifejezőeszköz csak részletkérdés; mindazt, amivel alkotok, nem az egérrel teszem és nem a számítógéppel, hanem a kezemmel és az agyammal, mindazt a fantáziát, és kreativ gondolatokat lehet másképp is kifejezésre juttatni, ha tudok 3D-szerűen kinyíló, forgatható, pop-up szórólapokat tervezni és egyebeket, akkor bizony tudok mást is tervezni, kitalálni, használhatom másra is az agyam, és ez benne a lényeg... Az eszköz variálható, a forrás ugyanaz, ahonnan jönnek az ötletek... Egy programozó "agya" is számtalan más módon is kihasználható, nemcsak weboldalak programozására, de ezer más dologra is... Nemcsak állattenyésztésről és házépitésről szólnának ezek az önfenntartó kolóniák (nem arról van szó, hogy visszalépünk az időben, és a középkorban találjuk magunkat), persze arról is, de szükséges a gondolkodásmódod megváltoztatása ahhoz, hogy rájöjj mit tudsz TE tenni ebben az új közegben... Sokkal több a lehetőség, mint a mai rendszerben, csak ezt még nem látod át, mert ki kell lépni belőle először tudatilag...

      Ha meg tudnál élni pénz nélkül, olyan napközbeni tevékenységeket űzve, amik kielégítik az elméd és a lelked, bejárnál valahova dolgozni? Nem...

      Törlés
    6. Természetesen nem, de a kérdés ennél komplexebb. Feladni egy életet egy másikért.

      @Fealoke: anno én is biztos voltam benne, hogy folyamatosan permeteznek, néztem, ahogy a kondenzcsík/chemtrail(?) bárányfelhővé válik, stb. utánaolvasva az egésznek semmilyen bizonyíték nincs erre (egy házaspár a növényzeten báriumos, alumíniumos trutyit talált eső és permetezés(?) után, de ez nem jelent semmit, mivel máshol ilyen nem volt, illetve vmilyen toronyról próbálták mérni a koncentrációját a kondenzcsíkoknak, ott nem találtam forrást = nem hiteles az adat, akárki akármit állít) A Wikipédia szerint (lap szerkesztése = 1szem logó ...) a hőmérséklettől függ, hogy 2 órán át fenn van-e a csík, vagy 1 percig se, illetve a magasságtól. Az, hogy a csík eltűnik és vice versa, szintén nem bizonyíték, mert a hajtóművet ki lehet kapcsolni rövid időre. Tehát nem tudunk semmit arról, hogy a népességcsökkentési program része lenne a chemtrail használata (a magyar fordítást ki nem állhatom, vegyicsík), ugyanakkor világszerte sok pilótát kellene bevonni napi szinten és valószínűleg nem maradhatna titokban a dolog.

      Magyarországon csak most kezd elterjedni a génkezelés, míg Amerikában már egy évtizede rákkeltő szóját termesztenek. De természetesen be lehet szerezni minden vetőmagot "bio" forrásból, ez nem akadály.

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  45. Pirula! Ismerek spanyolul beszélö embert.

    üdv:

    Sebastian

    VálaszTörlés
  46. más tészta: olvasott valaki Duncan Shelley könyvet??

    üdv:

    Sebastian

    VálaszTörlés
  47. Kedves Sebastian,

    asszem itt már hivatkoztak párszor Duncanre.
    Főleg az Andan féle "törvényekre"
    Különben van saját blogja, bíztatlak, hogy olvasd azt is!

    üdvözöl,

    m.

    VálaszTörlés
  48. ez a három kép a kedvencem, mint szimbólumok:

    "then suddenly it all got scary as Voldemort appeared!"
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/221451_10151068228464932_2130328037_o.jpg

    fekete esernyő http://www.hirado.hu/~/media/Images/Hirado/2012/07/27/23/98136bf7_fb83_403c_8710_4677e19e8204.jpg.ashx?as=1&mh=556&mw=912
    még egy: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/413331_10151068255974932_1952511260_o.jpg
    ja és persze semmi pánik, ez Mary Poppinsot akarja ám jelenteni, aki megment minket Voldermortól("But wait! We were rescued by everyone's favourite British nanny…Mary Poppins!") Valahonnan ismerős ez a szöveg, a megmentéssel és a fekete esernyővel kapcsolatban ;)


    piramis+szem=lámpa https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/105_456410357722518_765317722_n.jpg


    kicsit olyan érzésem van, mintha teljesen hülyének lennénk nézve...Mindenesetre fura dolgok ezek.

    VálaszTörlés
  49. volt egy olyan rész, amikor leereszkedett egy napkorong és neki imádkoztak szerzetesnek öltözve

    VálaszTörlés
  50. Csak nekem tűnt fel, vagy csak számomra volt furcsa, hogy a megnyitó egyik része a 'Pandemonium' címet viselte? Valamint, hogy jelentős része a jeleneteknek, amikor kórházi ágyak tömkelegén gyerekek furikáztak?( preprograming? :D ) Sztem az nagyon beteg volt. Na de mindegy, lehet már túlkombinálom a dolgokat. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Pandemonium kaphatta a nevét egy Prodigy számról is, bár a műsor alatt csak a Firestarter c. számuk tűnt fel.

      Törlés
    2. Engem már a hideg rázott a rengeteg kórházi ágy láttán. Én nem tudom mi volt a szervezők fejében de ilyen bizarr jelenetet olimpiai játékok megnyitóján ritkán lát az ember.
      G.E.

      Törlés
  51. Az A12 azért is gyanus mer a 12. apostól Iskarióti Júdás aki elárulta Jézust.

    VálaszTörlés
  52. Az első vagy nem tudom melyik címe meg az volt vagy lehet cska szó esett róla, hogy Jeruzsálem. Ja meg először mintha a nagy korongok glóriát ábrázolnának és égi áldás jönne úgy mutatták. Az egyik olimpiai reklámban pedig feltűnt egy szubliminális üzenet a metrós résznél meg nem modnom mi volt de tisztán láttam h valami volt egy pillanatra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ugyanazt a dalt énekelték az elején, ami PP második videójában is van. Vmi ilyesmi:
      We shall not stop until we have built Jerusalem on England's green and pleasant land.

      Törlés
    2. Igen, ugyanaz a dal volt, méghozzá azt énekelte első dalként a harangkongatás után az angyalhangú fiúcska... a hideg futkosott a hátamon...

      Törlés
  53. Szóval megnéztem az egész cuccot már csak kiváncsiságból és közben jegyzetet is készítettem mert már túl sok szimbólum volt ott egymásra halmozva.

    Kezdés egy bizarr kórházi jelenettel, ami már szinte beteges ahogy a gyerekek az ágyakban gurulnak , na meg a kórházi alkalmazottak vígan táncolnak. Megjelenik a "sötét nagyúr" Voldemort és az ágyak felemelkednek a gyerekekkel együtt akiket el akar rabolni voldemort. Eben a pillanatban a nővérek agymosottként táncolnak, konkrétan ezt adják elő (merev és üres tekintet, egyhangú merev tancmozdulatok)

    Megérkezik egy rakás Mary Poppins rengeteg fekete esernyővel és megmentik a gyerekeket. Eből én arra következtettem, hogy a kitalált gonosz/rossz ellen "ők" a "megmentők".

    Ezután megjelenik Rowan Atkinson és egy enyhén vicces kis jelenetet lát a néző. Közben a zene ami végig fut a "Tűzszekerek" című hres szerzemény, sok lassított sportjelenetnél lehet hallani. Lehet itt is van szimbolika, ez nem ertettem teljesen..talán tűz..itt majd valaki kiegészíti.

    Következő jelenetben a hangsuly a bulizáson van, fiatalok táncolnak régi angol slágerekre, közben egy nagy csillagot(!) alkotnak.

    Folytatom...
    G.E.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folytatás
      Bevonulnak az országok sportolói zászlókkal, fényképezőgépekkel, nagy vidáman; mindeközben az önkéntesek hangos dobszóval adták a ritmust(hmm), hogy haladjon a sportoló tömeg. Megérkeznek Nagy Britannia sportolói is arany színű diszitéssel az öltözékükön, nagy ünneplés, hull a konfetti.

      Az mondják a bemondók, hogy 7 milliárt papírdarabka hull alá, jelképezve a föld lakóit, hogy így szimbolikusan az egész világ jelen legyen az ünnepségen..."Szép gesztus"-mondja a bemondó...

      Megfigyeltem, hogy minden jelenetnél az operatőrök (kamérás emberkék)nagyon ügyeltek arra hogy a stadion háromszögei mindig egészben látszodjanak.

      Hála Istennek nem történt semmiféle katasztrófa a nyitóünnepségen, bár egy nagyon ritualisztikus és szimbolumokban gazdag műsornak lehettünk tanúi. Vélemányem szeint mindez arra szolgált, hogy megerősítse azt, hogy továbbra is "ők" vannak hatalmon.

      Kicsit hosszúra sikeredett de nincs túl sok ember akivel ezt megoszthatnám.
      G.E.

      Törlés
    2. Hmm érdekes hogy Voldemortot említed :)

      Nem tudom mennyire olvastad a Harry Pottert vagy hogy láttad e mozikban. De a 7. könyvben a Halál Erekjéinek a jele a Háromszögbe zárt szem.:)

      Na mind1 csak érdekességnek szántam ^^

      Törlés
  54. Nekem az tetszett, hogy a Gundelék még meg is magyaráztak pár dolgot. Felhívták a figyelmet ilyenekre, mint például: ennek a címe "a pokol fővárosa". Tök jó...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katasztrófa meg nyilván nem lehetett, mert ott volt a mélyen istenített kedves Bözsi néni.

      Törlés
    2. Tegnap este megnéztem a nyitó bulit, ami nagyjából az újkori (legalábbis onnan láttam) angol történelem meglehetősen színpadias megjelenítése volt, és azon gondolkoztam, hogy a felfokozottan várakozók vajon mibe fognak majd mit belemagyarázni. Látom megy is a próbálkozás ezerrel, kórházi ágyak, háromszög kandeláberek stb... sőt, már azt is tudjuk, hogy Erzsi néni miatt nem repült London a levegőbe...:-) Vicc az egész - egy nagyon rossz vicc, aminek rendesen sikerült bedőlni. Ezt az egész habverést maximum fedőtörténetnek tudom elképzelni. Talán a majd békésen befejeződő záró ünnepség után kéne körülnézni a világban, mi is történt a túlspilázott olimpia alatt a nagyvilágban...?

      ui.: Remélem két hét múlva marad még annyi humorérzékünk, hogy körberöhögjük magunkat és agyament konteós kommentjeinket, amivel teleokoskodtunk egy rahedli fórumot...

      Törlés
    3. Kedves papirusz!

      Csak figyelmeztetnélek, hogy az olimpia és a paralimpia még koránt sem ért véget. Szórakozni szeretnének egy kicsit ők is, aztán jöhetnek esetleges dolgok, de szívből remélem, hogy nem lesz ilyen.
      Különben meg Bözsi néninek is lehet pár hasonmása, aki helyettesíti míg menedékben van, szóval egy támadást "saját maguk" ellen is végrehajthatnak, ha akarnak és itt nem az a lényeg, hogy megteszik-e vagy sem, hanem az a lényeg, hogy megvan a lehetőségük hozzá. Neked, nekem, vagy akármelyik blogolónak nincs meg, de ezzel nem is azt akarom mondani, hogy szeretnék magamnak ilyen hatalmat, csak annyit, hogy nekik ez megvan.

      Törlés
  55. http://www.youtube.com/watch?v=JwgACp9ExDo&feature=relmfu

    nos ez egy dokumentum film melyben talán megmagyarázzák, hogy a maják miért jósolták a világvégét... ami lehet építő vagy romboló a lényeg a fekete hasadék, a galaxisunk közepe a Szem


    így vélem

    VálaszTörlés
  56. Zárószám: Hey Jude; hát nem aranyos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az est csúcsontja, mindenesetre fokozott figyelemre int, hogy PiPiP az elemzésben mégcsak meg sem említi.
      Nehezen elképzelhető, hogy nem ismerik, tehát...

      Törlés
  57. A maják nem jósoltak világvégét. ők azt jósolták, hogy végetér egy ciklus. a ciklus szó mit is jelent? azt hogy követi egy újabb ciklus... Én inkább úgy mondanám, hogy a ciklus befejeződése már elkezdődött, évek óta tart, és nemsokára eléri a tetőpontot. Ez egy folyamat, nem dec 21.-én fog ránkzuhanni az ég, hanem akkor lesznek olyan kozmikus együttállások, amik felerősítik mindazt, ami eddig történt.
    Szerintem a III. világháború is már elég régóta folyik. Csak nincs kimondva, hogy ez már az! Nem atomfegyverekkel történik a háború, hanem sokkal erősebb fegyverekkel. A cél nem a területek megszerzése, hanem az emberi lélek, másnéven a szabad akarat megszerzése. A cél, hogy uralják az összes lelket, ezért van a manipuláció, az elmeprogramozás, a teleVÍZIÓ, mind ugyanazt akarja: a lelkünket. Még mindig ez a legértékesebb mindennél.
    Ezért olyan fontos nekik, hogy az emberek szabad akaratukból fogadják majd el az Új Világrendet. Szabad akarat! Hihetetlenül értékes! Csakhogy megvan a szabad akaratunk arra is, hogy másképp döntsünk....
    Továbbra is biztos vagyok benne, hogy 3 lehetőségünk van. 1.) meghalni 2.) beállni a sorba és chipet kapni, cserébe biztonságot a szabadságunkért... 3.) hátat forditani a rendszernek.
    (folyt.köv.)

    VálaszTörlés
  58. Tegnap megnéztem egy kedves régi filmemet, az Úttalan út címűt. Már régen is tetszett, de most, másképp nézve, más szemmel, még érdekesebb... Az egész filmet ajánlom egyébként, de most kiemelném az Eufória részt, mikor főhősünk egy városba érkezik, ahol a rádió elkezdi nyomatni, hogy ez eufória nevű drog veszélyes, halálos, függőséget okoz, ne fogyaszd! de a városba beérve, miközben hallgatja az intést a rádióból, mindenfele plakátok: fogyassz euforiat! ez legális! élj itt! drogozz! bulizz! ne gondolkozz! drogozz! relax! - Vagyis szabad akaratodból döntöd el, mit választasz, nem igaz? a rendőrfőnök aztán elmondja a főhősnek hogy aki ide akar jönni és igy élni, napközben wc-t pucolni, takaritani, ok, jöhet. este megy a buli megy a diszko mindennap. megkapjak az euforia adagjukat és BOLDOGOK. De hát ezek állatok. volt döntési lehetőségük, ők igy döntöttek. És ön? Itt marad velünk? vagy kiköltözik a peremszélére a városnak, nem lesz függő, de itt akar maradni h szemmel tartsa rokonait, esetleg alkalmazza őket házimunkára (megmenteni nem lehet őket),vagy hátat fordit, elhagyja a várost, és tesz valami hasznosat az életével?

    Szóval itt is 3 lehetőség van, amiket én is mondtam. Vannak filmek, amik üzennek nekünk ( sok van), és mindben ugyanaz a téma, ha ujra megnézed őket, nyitott szemmel immár. Nagyon érdekes élmény! Hiszek abban, h mindarra, ami történni fog, folyaamtosan kapjuk az üzeneteket, akár a majákon keresztül, akár Holt tengeri tekercseken keresztül, akár filmeken keresztül , mindegy. Csak meg kell látni az Igazságot bennük.

    Visszatérve az Olimpiára: nem vagyok meglepve hogy ennyi a szimbólum. Hiszen nekik van egy vallásuk. amiben hisznek. Az egész vallásuk szimbólumrendszerre épül, mint az összes vallás. Szinte nem is tudnák nem beletenni őket, mert ők ebben hisznek! Ha Győzike csinálná az Olimpiát, minden zebracsíkos lenne. Ha én csinálnám, akkor az én szimbólumaim hemzsegnének mindenhol. Igy csupán biztos immár, h ez az ő játékuk, az ő játszóterük, semmi több. Ezen gondolkoztam, miért tesznek bele ennyi szimbólumot, és rájöttem, hogy nem tehetnek másképp. Nem minket néznek hülyének, hanem ők ilyenek! mindenkinek megvan a maga világképe, stilusa, nekik ez. ez még nem feltételez semmi katasztrófát, inkább csak jelzés, utalás arra, hogy közeledik a Végjáték, mikor az Igazi Próbatétel következik, amikor színt kell vallanod arról, mit választunk. A fent emlitett 3 lehetőség közül. Tökéletesen rímel ez minden próféciára, minden jóslatra, még az ő terveikre is, mindenre. Az olimpia csak egy szindarab: de ha az ember felmegy a lépcsőn és bekukkant a függöny mögé, érdekes dolgokat láthat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Summerside ez nagyon tetszett (amit írtál) :)
      Tényleg sok az olyan film... Az egyik kedvencem az Éli könyve :) de ott van még a Star Wars is :D tényleg rengeteg film van, sok stílusban stb... általában minden tapasztaláskor azt a késztetést érzem, hogy megint meg kellene néznem ezt meg azt a filmet mert megváltozott a gondolkodásmódom és lehet jobban megérteném a film valódi üzenetét! Szerencsés vagyok mert az egyik barátommal megtudom ezeket beszélni és egymást tudjuk segíteni a fejlődésben. Ezt nem is tudom minek írtam le :D na mindegy a lényeg hogy mindig van másik választási lehetőség, másik út! lehet rögös, döcögős az az út és nehéz rajta járni... de csak kemény munka árán szerezhetünk igazi tapasztalatokat, szenvedni kell amíg elérünk a célba! (idézném most Yodát de nincs kedvem:) olyan ez mint a süti.. ahhoz hogy egyél egy finom sütit, el kell előbb készítened. Időt, munkát, energiát kell bele fektetned ahhoz hogy megehesd azt a sütit. de választhatsz más utat is! megveszed a már legyárottat és hamm befalod. de szerintem jobb az a süti amit nem gépek készítenek egy ismeretlen helyen, hanem otthon, szeretettel, odaadással készítesz egy sütit és azt eszed meg vagy odaadod egy szerettednek vagy akár egy hajléktalannak. A sok összeesküvés, gyilkolás, halál, rossz dolog ellenére én még látom a szépet ebben a megviselt világban :) öhm most jövök rá hogy teljesen ellent mondok egy régebbi hozzászólásomnak de ez annak köszönhető, hogy olvasom Müller Péter Gondviselés című könyvét és sokat változtatott rajtam! Pozitív értelemben :) olvassátok ti is :D na jó éjszakát mindenkinek és ne felegyétek: nincsenek véletlenek!

      Törlés
  59. Hm, tényleg sok egy kicsit ez a 18ezer katona... Bár amilyen hírek terjengtek olimpiával kapcsolatban, nem is csoda.

    http://www.davidicke.com/headlines/70055-breaking-rooftop-missile-controversy-in-london-2012-olympics

    VálaszTörlés
  60. Nézzük más szemszögből a tényt: 18 ezren (vagy 15?) ügyelnek a biztonságra, légierő, haditengerészet, MI5, stb. Hogyha tényleg egy háttérhatalom irányítja a világot, mitől félnének ennyire, mire fel ez a létszám? Még azt se mondanám, hogy valami arab ország, aminél nem tudok elképzelni szabadkőműves vérvonalból származó vezetőket megtámadhatná az olimpia helyszínét, ez abszurd! Szeptember 11-hez se volt semmi közük. Semmi esélyük nem lenne megnyerni egy háborút a "világ" ellen. Tehát valami másnak kell történni.

    Vajon hiteles-e a forrás, miszerint a G4S egyik alkalmazottja 200,000 FEMA-style műanyagkoporsót szállítmányozott Angliába pár hónapja? Ez megmagyarázna sok mindent.

    Mindenesetre az is érdekes, ami Rik Clay-jel történt. 4 éve egy négyórás rádióbeszélgetésben adott hangot, hogy nincs rendben valami az 2012-es olimpiával, PP 2. videójában vannak ebből részletek. Másnap "öngyilkos" lett. És a halála után egy nappal rejtélyes körülmények között eltűnt a netről az összeesküvést leleplező blogja, a hozzá tartozó fórum, az összes YouTube videója, minden. Hmm, Szent Péternek lenne WIFI hotspotja?

    Ez a csávó leleplezhetett valamit, ami igaz, és jobbnak látták akkor eltenni láb alól, amíg még nem késő*.
    *egy Alex Jones / David Icke / Jesse Ventura gyilkosságnak azért nagyobb visszhangja lenne, mint egy ismeretlen londoni egyetemista srácnak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerinted a mai logisztika mellett mennyi időbe tellene (szükség esetén) "200,000 FEMA-style műanygkoporsó" akárhová szállítása?
      Hihetetlen, hogy a művelt nyugat nem ismeri a tömegsír intézményét...:-)

      Törlés
  61. Nem tudom, volt-e már a kommentek közt, de az a bizonyos illuminati kártyalap nem a Big Bent ábrázolja, hanem a japán Wacko tower-t. A Big Ben máshogy néz ki. Szóval nem az olimpiára utal, hanem a március 11-i japán katasztrófára. Érdekesség, hogy a képen az óra mutatói a 3-ason és a 11-esen vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Olvass vissza egy Vándor nevű úriember részletesen kielemezte :)

      Törlés
  62. hamár a törölt weboldalaknál tartunk, nem tudja valaki mi történt Luciferizmus nevű felhasználóval? :P Nem lehet elérni a weboldalát, valamint a youtube accountjait megszűntették. Mind a kettőt, amelyekről én tudtam. Pedig éppen elkezdtem nézni a Porterville presentationt Bill Coopertől :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván nem volt neki szimpatikus, hogy tudjuk a weboldalát, a youtube csatornáját, a fórumát, ahol rajtunk szoktak röhögni. Az ilyesmi roppant kínos. Mármint neki... A fórumát is titkosította, nehogymár lehessen olvasni bárkinek ;p

      Törlés
  63. Na, ha megendgetitek (a reklámot :)), akkor a magam szempontjából is mutatnék egy ezredik összefoglalót ebben a témában:

    Aktuális gondolatok az (NW)Olimpiával kapcsolatban
    http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/read?perm=3961894

    VálaszTörlés
  64. OFF:

    Nektek nincs olyan érzésetek, hogy valamire fel akarnak készíteni minket?

    http://www.youtube.com/watch?v=RHPMocTmC08&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem van, nem is kicsi.Amúgy rengeteg ilyen videó van már.Egyik a luciferista NWO beköszöktét népszerűsíti és TV reklámokban is leadják.A tömeg gumi labdákon ugrál,amin lucifer feje van ésa végén egy srác egy magas házról egy óriási lucifer fejű gumilabdára ugrik.Biztos láttátok már...

      Törlés
  65. Lehet, hogy hülye kérdés, de ki az a Mary Poppins?
    Miért van ilyen jelentősen nagy szimbolikus "védő" ereje?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem Mary Poppinson van a lényeg, hanem a fekete esernyőjén...
      Az Üzenet filmben erről is esik szó:
      http://www.youtube.com/watch?v=mqAfwMIbU4o

      Törlés
    2. Ja! Köszi! Csak mindenki odaírta, hogy Mary Poppins én meg nem értettem ki az. :)

      Törlés
  66. A Projekt figyelmébe ajánlom ezt a videót, nem tudom eddig hogy kerülte el a figyelmeteket:

    http://www.youtube.com/watch?v=a78OIms1yew&feature=plcp

    De mellesleg hányan vagytok benne ebben a projektben? Jó lenne tudni. :D

    VálaszTörlés
  67. cscs az a kártyán nem a big ben volt.énis féltem h valami lesz augusztus 11én de szerencsére nem,amúgy az illuminátus kártyán az ginza tower japánban és ott is elvileg hadiállapot van.szerencsére akkor nemtörtént semmi de másnap kínában földrengés.szerintem számítanak arra h megpróbáljuk leleplezni őket stb.

    VálaszTörlés
  68. Főleg, hogy az óra Tokyo-ban található, de a faszkalap még mindig nem javította ki a szövegben. Na ez a tisztán kivehető. Így csinálnak magukból hülyét az ilyen túlpörgött seggek, mint az oldal készítője. Sok minden van az NWO-val kapcsolatban, ami igaz, mert bizonyítást nyert. Le is kell írni, terjeszteni kell. De az ilyen hibáktól tartanak minket injekciósnak, őrültnek, dilinyósnak, hadd ne soroljam. És igen, hadd maradjon csak benne a szövegben, nem baj az, jó az úgy, legyen min csámcsogni annak, aki nem egy félhülye szerencsétlen, és feltűnnek neki a hibák. (Mellesleg a youtube-on egy videóval kapcsolatban, ami szintén bele futott ebbe a hibába, pár embernek feltünt, érdemes lenne elolvasni amiket reagáltak rá. Azt hiszem, a ti videótok is kapott ilyet. Meg is érdemlitek!) Az a baj veletek is, mint a többivel. Sokat kutattok, oké, dícséretes, de sajnos csak egy irányba, beleestek abba a hibába, amit ti is emlegettek, vagyis ami nem fér bele a kis világotokba, az nincs is. AZ igazság a teljesség. Ahhoz meg közötök sincs. És itt az eredménye. Persze, most én leszek az ellenség, nem baj, majd jön helyettem új szövetséges, aki hisz a fény népében, bla, bla, bla...Pedig nem kell ide fény, sok már a vak ebben az országban. De egyet azért tegyél meg: javítsd már ki a Big Ben-t itt és a videókon is, mert nagyon gáz, hogy mi, injekciósok, már megint benéztük. Köszi.

    VálaszTörlés
  69. Ez a Big Ben-es azért hiba, mert a torony nem is hasonlít rá...

    VálaszTörlés
  70. Ahhoz képest, kedves pirula, hogy kidobtad a tévédet, ahogy én is jó pár évvel ezelőtt...túl sok reklámot és politikai beszédet tudsz analizálni. Mármint én ezzel a sok szarral nem is találkozok.

    VálaszTörlés
  71. Sajnos engem ez a játék baromira untatna, soha életemben nem élveztem a hatalmat és unalmasnak találom a politikát, nem is értem szükségességét...én még ott tartok, hogy mi az, h felnézek az égre és végtelennek látom és a felhők is olyan elérhetetlenek. Mi ez a felfoghatatlan rendszer, amiben élünk és minek hozták létre...

    VálaszTörlés
  72. Ja igen, évek óta ez az avatárom, beírtam a google-ba, hogy bicajos képek és ez tökre megtetszett, most akkor illuminati vagyok és új világrendet akarok teremteni, mindezt tudat alatt? Például, ha terpeszbe állok, az egy háromszög, próbálok ezentúl összezárt lábakkal állni:)

    VálaszTörlés