2012. november 2., péntek

Szó-Pankráció, szünetben hurrikánnal

Képzelj el egy ringet egy nagy stadiont közepén, telis-tele emberrel. Több ezren, talán tízezren figyelnek feszülten várakozva.
A kis köpcös, fekete öltönyös alak a ring közepén felkonferálja, hogy a most következő meccs a bajnoki címet képviselő csillogó villogó bajnoki övért zajlik majd, amiért csak ma, csak most az "igazi amerikai hős", Hulk Hogan, és a kihívó Macho Man Randy Savage fog látványosan összecsapni.
Mielőtt azért még egymásnak esnének, gyorsan, üzennek még egymásnak egy pár mondatot az öltözőből. Randy Savage elhörgi, hogyan fog a meccsen fasírtot csinálni ellenfeléből, Hogan pedig vicsorgó arccal visszaolvas, és közli, hogy Randy barátnője nem is olyan jó szerető, mint ahogy azt mesélik...

Pár perccel később a konferanszié felkonferálja a játékosokat, akik hatalmas ováció közepette a saját kis indulójukra (rock-nótájukra) bejönnek, és letépik magukról a felsőrészt, illetve ledobják az ezüsttel-arannyal díszített köpenyt, kinek mije van, aztán ding-ding, indulhat a meccs.
Randy gyomron rúgja Hogan-t, megragadja a fejét, majd ordít a fülébe pár keresetlen szót, püföli ököllel, az övvel, egy székkel, amit valahol egy néző alól emelt ki, és mindennel, ami csak a kezébe kerül. Szinte félholtra veri ellenfelét, aki hatalmas szenvedés közepette már a földön vonaglik. Úgy tűnik neki lassan annyi...
De mi az, mi történik odalenn? Olyan, mintha még lenne benne élet...
Úgy látszik kis biztatást kér a közönségtől! Igen, még magánál van!
De ekkor a közönség már teljesen átszellemülve, ovációban, élteti Hogan-t, üvöltenek, szurkolnak, hogy keljen fel. Hogan a füléhez emeli a kezét, int, hogy nem hallom.
Még erősebb sikítozás... Még mindig nem hallom! Aztán az ováció hatására erőre kap, és lerúgja magáról az ellenfelét. Gyorsan megfordítja a meccset, és elnyeri az övet.

A közvetítésnek ezzel vége. A közönség rendkívül jól szórakozott, mindenki elindul haza.
Hogan és Randy kicsit fáradtan, megviselten cammognak vissza az öltözőbe. Randy panaszkodik, hogy kicsit meghúzódott a könyöke.
- Megiszunk valamit? - kérdezi Hogan.
- Jó, de nincs sok időm, nyolcra otthon kell lennem. Tudod, vár az asszony.
válaszolja Randy. Gyorsan átöltöznek és vidáman elindulnak a helyi kocsma felé.


A képsorok amiket az imént felidéztem természetesen egy World Wrestling Federation meccs képei voltak. Leszámítva persze a végét. A TV nézők természetesen nem tudják, legalábbis nem látják, hogy mi történik az öltözőben, hogy az "ellenfelek" a valóságban barátok, és igazából a meccs az első pillanattól az utolsóig meg volt rendezve.
A versenyzők nem igazi ütéseket mértek egymásra, csak úgy csináltak, mintha teljes erőből ütnének. Minden performansz volt, a legapróbb részletekig kidolgozva. Hetekig gyakorolták a figurákat, a dobásokat, az eséseket, és végig vigyáztak egymásra, senki nehogy megsérüljön.




Mondjuk az intelligensebb nézők azért elég hamar rájöttek, amikor annak idején bejött a divatba ez az úgynevezett "pankráció", hogy ez a harc "nem igazi". Ha egy kicsit is kritikus szemmel néztél végig egy ilyen eseményt, hamar rá tudtál jönni, hogy az ütések nem is lehetnek igazi ütések. Ha például ott igazi széket tört volna ketté a fején, akkor az a szerencsétlen már nem lenne eszméleténél, stb...
Jó, használtak mű vért, meg egyebeket hogy az egész látványosabb legyen, ügyesen ki volt dolgozva minden, de azért a tudatos tudatunkkal végig tudtuk, hogy nyilván megjátsszák a dolgot.
De egye fene, nem baj. Belementünk a játékba, és szurkoltunk nekik mi is. Beleéltük kicsit magunkat, mintha igazi, vérre menő meccs lenne. Végül is az egész csak szórakoztatás. Az elménk képes egy kis időre kikapcsolni a kritikus analizálást, és a szórakozás kedvéért úgymond "elhinni" egy pillanatra, hogy a küzdelem valóságos... (google: suspension of disbelief)

Mint ahogy sokan elhisszük azt is, hogy Vili bácsinak a sorozatban tényleg lelki gondjai vannak, vagy a nyomozó tényleg veszélyben van abban a sikátorban.
És ne mondd, hogy te "nem hiszed el" ezeket! Mert ha "nem hinnéd el", akkor nem is néznél filmeket, egyáltalán. Nem izgulnád őket végig! Ha már kicsit is izgulsz egy film alatt, vagy megkönnyezed a hős elpusztult kutyáját, ezek egyértelmű jelei annak, hogy beszippantott téged is a történet, és legalábbis egy kis időre elhitted, hogy az egész valóságos.
Jut eszembe, tudjátok, hányan küldtek pénzt annak idején Izaura szemműtétjére??
Ez már persze egy extrém változata a jelenségnek... idáig szerencsére kevesen jutnak el.

No de miért beszélek itt pankrációról meg brazil tévéfilm sorozatokról? Már megint hova akarok ezzel az egésszel kilyukadni?



Csak oda, hogy nézz bele ebbe a filmbe, itt!
 Nem kell végignézni, csak tekerj bele itt-ott, és nézzed egy kicsit. Ne a szöveget figyeld, hanem a gesztusokat, a díszleteket, a rendezést...
Próbáld meg nem engedni magad egy pillanatra se beszippantani! Analitikus szemmel nézd.

Látod mennyire megrendezett az egész?
Figyeld a konferansziét, aki felkonferálja a birkózókat, ahogy azok bejönnek ünnepélyesen, hogy megmérkőzzenek a titulusért... Jó, ezek nem ütik-verik egymást, ők szavakkal, mondatokkal csatáznak. De valóságos ez a harc? Van igazi tétje?
Vagy csak begyakorolt dobásokból és színlelt ütésekből áll?

Másfél órán keresztül valami adókiskapuról beszélnek, ami néhány milliárd dollárt jelent a költségvetésükben, miközben soha senki nem tér ki olyan kérdésekre, mint Amerika szuverenitásának feladása az ENSZ felé (ami épp folyamatban van), vagy az Irán elleni háború.
Senki nem tér ki ezekre a kérdésekre, valódi ütések nem történnek. És sem a bíró, sem a közönségből kérdezők - akiknek persze kis papíron fel van írva a kérdés, tudod, nehogy "elrontsák" - nem terelik a szót ezekre a témákra.

Nem véletlenül hoztam fel az imént a pankrációt.
A pszichológiai folyamatok, amik a nézőben lezajlanak egy pankráció meccs és az iménti vita megtekintése közben egészen megdöbbentően hasonlatosak. Bármennyire is megrendezettnek tűnik a dolog, hiába lóg ki a lóláb, hajlamos az ember engedni, hogy elhiggye, hogy az esemény valóságos, és átadni magát a szurkolásnak. Így ugye beleélheti magát az egészbe, és azt érezheti, neki is van beleszólása a politikába... Ez azért egy jó érzés, nem igaz?
A tudat nagyon érdekes dolgokra képes! Nem feltétlenül ragaszkodik az igazsághoz, ha mondjuk egy "kegyes hazugság" jobb és kényelmesebb érzést tud okozni neki. Sajnos, ez így van.



Nagyon érdekes ez a világ amiben élünk.
Van egyszer egy mozivilág, ez a mese-világ, amit Hollywood-ban rendeznek nekünk.
Ebben aztán vannak elf-ek meg ork-ok, pankrátor hősök meg hiperűrtechnológiák, intelligens robotok, mindenféle űrlények... Itt az emberek arcán nincs pattanás, és senki nem kap vastagbélrákot. Persze mindenki tudja, hogy ez egy mesevilág. Nem kérdéses, hogy ebben semmi nem valóságos! De azért a tudatnak szándékosan megengedjük, hogy egy-egy rövid időre elfogadja valóságnak, és ezáltal jól szórakozzunk.

Aztán emellett ugye, ott van a "valóságos világ", amit a híradókon, a politikai vitákon, a napilapokon keresztül kapunk.
A legtöbb ember szemében ez "A" valóság. Ebben vérre menő politikai csatározások vannak, demokratikus választások, meg modern kori tudományos felfedezések. A technológia cammog előre a maga ütemében. A napkrém megvéd a bőrráktól, a margarin pedig a szívinfarkustól.

Kevesen kapcsolnak, hogy ez a "valóságos világ" egy ugyanúgy megrendezett mese-világ, a maga rendezőivel, producereivel, színészeivel, akik legalább olyan jól meg vannak fizetve, mint a Hollywood-i kollégáik!
A hasonlóság a kettő között szinte már-már ijesztő!

De ha ettől még nem borsózott volna ki a hátad, akkor figyeld meg azt is, hogyan szövi egymást keresztbe ez a két világ, mármint a hollywoodi mese-világ, és a - nevezzük így - "valóság-illúzió"!
Figyeld meg, hogy a mese-világba szándékosan és rendszeresen helyeznek el olyan dolgokat, amik előkészítik az elmédet, hogy a "valóság-illúziót" megfelelően fogadd majd be. De szinte folyamatosan ez történik...
Épp a minap, például, elkezdtek adni egy új sorozatot, amiben (már megint) egy fekete elnök van, aki borzasztóan odaadó a hazájával szemben, jóképű, becsületes, és még saját családját is feláldozná az országért. De a vonásai még mintha hasonlítanának is Obama elnökére!
Aki a feleséget játssza, meg hasonlít Obama asszonyságra... csak persze szebbek, vonzóbbak... A mindenit! Nem furcsa?

A mese-világnak mindig megvannak azon karakterei, akiknek az a dolguk, hogy felprogramozzanak téged, hogyan gondolkodj a valóság-illúzió aktuális karaktereiről. Felruházzák például a valóság-illúzió karaktereit mindenféle hősies tulajdonsággal... Megfelelő mederbe terelik a gondolkodásodat velük kapcsolatban.
De hisz a pankráció is pontosan erre lett kitalálva! Még olyan is volt, hogy egész országokat személyesítettek meg. Raktak bele egy nagy darab oroszt, vörös mezben, aki persze velejéig gonosz volt, és az amerikai hős, ahogy annak rendje és módja, mindig jól elverte, stb...

A pankráció egyik fő kiagyaló atyja megjegyzem Ted Turner. Hát nem érdekes, hogy mindig ugyanahhoz a néhány emberhez vezetnek a szálak?



Tehát van egyszer (a) a mese-világ és van (b) a valóság-illúzió, ami ugyancsak egy mese-világ, csak valóságnak van eladva. De akkor mi az igazi valóság? - kérdezheti joggal az a kevés számú néző, akit érdekel is egyáltalán a válasz erre a kérdésre, mert nem merül ki élete a Barátok közt és a Joshi barát rendszeres megtekinésében.

Nos. Aki azért nyitva tartja a szemét ebben a mai világban, és kicsit figyel, az kap néha egy-egy rövid bepillantást az igazi valóságba. Csak az nem biztos, hogy akarja is azt látni! Lehet, hogy inkább elkapja a fejét, és azt mondja magának, "inkább nézem Vili bácsi kalandjait, vagy a elnöki vita-illúziót, azok sokkal kevésbé zaklatnak fel..."
A valóság sajnos kellemetlen tud lenni, és ezért a psziché megpróbálja elkerülni a befogadását.

Ezt nekem is időbe tartott megértenem. Először nem értettem, miért veszik az emberek támadásnak, ha beszélsz nekik ébresztő jellegű dolgokról. Nagyon sértődötten tudnak reagálni néha, máskor lekezelőek, vagy kinevetnek.
Ezek mélyről jövő, nem tudatos, vagy szándékos reakciók, hanem a psziché egy mélyebb rétegétől érkező elutasítások megnyilvánulása. A psziché nem akar a valóság felé mozdulni, és támadásnak érzékeli, ha afelé próbálod nyomni. Ez lényegében erőszakos behatásnak minősül.
Éppen ezért nem lehet valakit felébreszteni az akaratán kívül. Csak olyan emberrel érdemes ilyen dolgokról beszélni, akiben legalább már kérdések fogalmazódnak meg, és látni, hogy keresi a választ. Látni, hogy akar mozdulni az igazság felé.
És még neki sem szabad egyszerre a nyakába önteni az egészet, csak annyit, amennyiit egyszerre be tud fogadni, anélkül, hogy a pszichéje blokkoló üzemmódba kapcsoljon a sok megrázó információ miatt.


Az imént említettem, hogy néha nyílik egy-egy ablak, és bepillantást nyerhetünk a cudar "valódi valóságba".
Ilyen volt például az a bizonyos október 23-dika, ugye, 6 évvel ezelőtt. Nem véletlen, hogy azóta egyre többen ébrednek...
Gondolkodtál már rajta, vajon honnan kerültek elő azok a számozatlan verőlegények rendőrök, akik nem is beszéltek magyarul?
A "valódi valóság" láthatóan az, hogy kis hazánkban valamilyen idegen csapatok állomásoznak, akiket az aktuális hatalom bármikor bevethet, hogy szétcsapjanak az elégedetlenkedő lakosság között. Kik ezek, és milyen nemzetiségűek? Mit keresnek itt? Ki fizeti őket?
Ezek mind olyan kérdések, amiket talán fontos lenne feltenni. Mi persze nem tudjuk rájuk a választ, de éppen ettől olyan ijesztő a dolog!
Ja, hogy te egy jól működő demokráciában akarsz hinni, meg hogy te döntöd el ki irányítja a szép magyar hazát azzal, hogy négy évente bedobsz egy cetlit egy urnába... Hát higgyél benne, de ha megnéznéd magad kívülről, objektíven, észrevennéd, hogy pontosan olyan vagy, mint aki teli torokból szurkol a pankráció meccsen, mintha ezzel befolyásolná a meccs eredményét.
Inkább fogadsz el egy kellemes hazugságot, mint hogy szembenézz a cudar valósággal. Ami persze sokkal kevésbé szórakoztató!

De ha úgy érzed, most már tényleg készen állsz egy kis bepillantásra az igazi valóságba...
Javaslom kezdd el követni ezt az igen érdekes sztorit, ami épp a héten bontakozott ki.
Ebből szerintem nagyon jól össze lehet rakni a valódi valóságot.

Néhány napja a történelem legnagyobb pere indult meg a legnagyobb bankok ellen. Mondhatni a bankok ellen, úgy általában...
Sikkasztás, pénzmosás, csalás, a tőzsde manipulálása, szinte minden illegális tevékenység szerepel a vádiratban, amivel a Soprano filmekben valaha is találkoztál. A kár érték 43 ezer milliárd dollár!! Értsd: Forintban az összeg végén körülbelül húsz darab nulla lenne! Na, ennyit bűnöztek össze ezek a bankok...  állítólag! - bizonyítva persze még nincsen a dolog, most kezdődne az eljárás, de a feljelentés közel kilencszáz oldalas, és részletesen leírja hogyan és milyen illegális tevékenységek történtek.

Itt gyakorlatilag a történelem eddigi legnagyobb peréről van szó. Na most, tippelj, mit gondolsz, hányan tudósítottak róla? Hányan írták meg ezt, vagy hozták le a híradóban mint hírt?
Nos, nem, nem nulla. Egyetlen egy híradós vette a bátorságot, és leközölte a hírt, ez a CNBC egyik főszerkesztője volt. Ő lehozta a sztorit a weboldalukon.
Másnap ennek a híradósnak a két gyermekét vérbe fagyva szedték össze a rendőrök a lakásból. Gyakorlatilag kivégezték őket. A hír röviddel ezután eltűnt weboldalról.
Persze a részletek is érdekesek, de nem érdemes velük túl sokat foglalkozni. A lényeg a lényég, hogy a fickó lehozta ezt mint hírt, másnap pedig a két gyermeke halott.
No ez a valóság. Így működnek a dolgok.
A jelenlegi pénzrendszert, nem tudom szebben mondani, a maffia irányítja, maffia módszerekkel. A barátságos kisasszony a bankfiók pultja mögött csak egy front, de hisz szegény azt sem tudja mi történik a fiókvezető irodájában, nem hogy mi történik az igazgatótanácsban, vagy még afelett...

No de várj, még nincsen vége a történetnek!
Itt van tehát ez az egészen egyedi, példa nélküli per, ami gyakorlatilag az egész Wall Street-et a maffiával teszi egyenlővé, legalábbis a vádirat szerint...
Erre három napra rá egy hurrikán nem pont New York-ot találja telibe?
10 méteres szökőár. Teljesen elmossa Manhattan-t! Pont Manhattan-t. Telibe kapja pontosan a Wall Street-et, méteres pontossággal!
De most komolyan! Szerinted ilyesminek mennyi a valószínűsége?

Bemondták, hogy a víz tönkretette a pincéket és a földszinteken is elmosott mindent. Többek között nyilvánvalóan ki fog derülni, hogy elmosott minden bankár dokumentumot, amikre hivatkoznának ugye ebben a bizonyos 900 oldalas vádiratban...




Jó, persze egy kis hurrikán a választásoknak is kedvez (az aktuális elnök pozíciója mindig jelentősen erősödik, ha egy katasztrófa van a finishben, és tud rá mondani egy-két lelkesítő szót a népnek).
 De persze ezeknek az eseményeknek sosem egyetlen célja van, hanem egyszerre több párhuzamos célt is szolgálnak.

Amikor 9/11 megtörtént, az nem csak utat nyitott a terrorellenes intézkedések bevezetéséhez, és a személyiségi jogok megnyirbáláshoz, de "mellesleg" volt ott pár tonna arany a pincében, ami persze eltűnt, az épületet valahogy épp előtte 1-2 hónappal biztosították be gigantikus összegre, amit valaki ugye felvett, a repülőtársaságok részvényeit előtte egész héten short-olták, egy jóbarát megkapta az új torony felépítésének a szerződését, beindulhatott a hadi-ipari komplexum, egyszer meggazdagodtak a közel-kelet elpusztításából fegyvereladásokon keresztül, aztán másodszor meggazdagodtak az újjáépítéséből, amit megintcsak ugye a Haliburton kapott meg...

Szóval nem azt mondom, hogy a hurrikán New York-ban CSAK ezért történt.
De nehéz nem vonni összefüggést a kettő között!

Érdemes lesz azért figyelni ezt az ügyet. Vajon mi lesz belőle?!
Sikerül vajon totálisan megfélemlíteniük az újságíró társadalmat, hogy senki semmit nem publikálhasson a bankokról többet?

Beszéltem már alvilági nehézfiúkkal is, de még ők sem ölnének 6 éves kislányokat. Én azt gondolom, ezek az emberek most már teljesen elszálltak.
Ezen a ponton már szerintem nem szükséges, és nem is opció már a számunkra félni tőlük.
Teljesen életellenes minden amit csinálnak, és mint ilyen bukásra vannak ítélve.
Bármennyire is isteneknek képzelik magukat, vannak az univerzumnak olyan törvényei, amiket ők sem kerülhetnek meg. Ilyen például, hogy az élet élni akar.
Egy teljesen életellenes hozzáállással nem fogak tudni Új Világrendet építeni, bármilyen technológiai fejlesztések is vannak a tarsolyban.
Ezzel nemsokára ők is szembesülni fognak...

Az viszont már rajtunk múlik, hogy mekkora pusztítást és vérengzést hagyunk nekik végrehajtani azon idő alatt, amíg ez végre a számukra is világossá válik...

329 megjegyzés:

  1. van erre egy jó frázis: entertain to death sokrétüen leírja ez a kifejezés az amerikai álmot:P

    VálaszTörlés
  2. AZ ÜZENET:

    Nem csak hazudnak reggel, délben és este, hanem manipulálnak és nemsokára el is hallgattatnak, akit akarnak.

    Szerencsére egyre többünk szeméről esik le a hályog, és vesszük észre a valóságot! Hogy mi folyik itt és milyen érdekből!

    http://szabotazs.blog.hu/2012/11/02/netes_cenzura_magyarorszagon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem ők jobban félhetnek:P
      mindemellett, csodálom az optimizmusukat/naivitásukat, hogy 2013-ra törvénymódosításokat terveznek, vagy olykor utalásokat tesznek a 2014-es választásokra
      milyen választásokra?.. :)

      Törlés
  3. "Teljesen életellenes minden amit csinálnak, és mint ilyen bukásra vannak ítélve.
    Bármennyire is isteneknek képzelik magukat, vannak az univerzumnak olyan törvényei, amiket ők sem kerülhetnek meg. Ilyen például, hogy az élet élni akar.
    Egy teljesen életellenes hozzállással nem fogak tudni Új Világrendet építeni, bármilyen technológiai fejlesztések is vannak a tarsolyban.
    Ezzel nemsokára ők is szembesülni fognak..."

    Ezzel abszolút egyetértek. Életellenes elvekkel sokáig nem lehet érvényesülni, vannak magasabb erők, amelyek ezt nem hagyják... belebuknak úgyis... a kérdés az, hogy mikor.
    egyébként remek írás, megfogott.

    VálaszTörlés
  4. már vártam, h írj az amerikai elnökválasztási bohózatról. köszi, remek írás :)

    egyik kedvencem a 2008-as két elnökjelölt támogatóinak listája. sok a hasonlóság.

    Mccain:
    Merrill Lynch $375,895
    JPMorgan Chase & Co $343,505
    Citigroup Inc $338,202
    Morgan Stanley $271,902
    Goldman Sachs $240,295
    US Government $202,929
    AT&T Inc $201,938
    Wachovia Corp $199,663
    UBS AG $187,493
    Credit Suisse Group $184,153
    PricewaterhouseCoopers $169,400
    US Army $169,020
    Bank of America $167,826
    Gibson, Dunn & Crutcher $160,346
    Blank Rome LLP $155,226
    Greenberg Traurig LLP $147,437
    US Dept of Defense $146,356
    FedEx Corp $131,974
    Lehman Brothers $126,557
    Ernst & Young $114,506

    Obama:
    University of California $1,648,685
    Goldman Sachs $1,013,091
    Harvard University $878,164
    Microsoft Corp $852,167
    Google Inc $814,540
    JPMorgan Chase & Co $808,799
    Citigroup Inc $736,771
    Time Warner $624,618
    Sidley Austin LLP $600,298
    Stanford University $595,716
    National Amusements Inc $563,798
    WilmerHale LLP $550,668
    Columbia University $547,852
    Skadden, Arps et al $543,539
    UBS AG $532,674
    IBM Corp $532,372
    General Electric $529,855
    US Government $513,308
    Morgan Stanley $512,232
    Latham & Watkins $503,295

    Arany János megírta:
    "Hallja kendtek!
    Se ide nem, se oda nem
    Fütyöl a madárka, hanem
    (Jobb felől üt) nekem fütyöl,
    (Bal felől üt) s nekem fütyöl:
    Elmehetnek."

    VálaszTörlés
  5. Bekeményítenek, mert kompromisszumban reménykednek, és minél előnyösebb alkupozícióba próbálják hozni magukat. Ha már pirula meg Mátrix-dizájn: pont erről szólt a film, a végén a nagy megváltó mit ért el? Egye fene, aki ki akar szállni, tegye. Néhány század százalék. A tömeg marad, a rendszer marad, a hatalom ugyanolyan természetű. Mert szegény kis gyenge akaratú emberkék nem bírnák elviselni a valóságot. Nos NEM, MINDENKIT ki KELL rángatni az álomvilágból, és maradéktalanul el kell pusztítani a mostani hatalmi rendszert és irányítóit.

    VálaszTörlés
  6. Nálunk mostanában a közbiztonság romlik igen látványosan. Megint megöltek egy gyereket (a kaposvárit). Ajjajjj! Nagyon kevés még a kamera!

    VálaszTörlés
  7. http://www.youtube.com/watch?v=Z6XORDw5RIU&t=12m30s

    Ismerős?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mekkora nagy színjáték! És mekkora nagy megtévesztés! És még midig vannak, kik hisznek a "demokrácia adta lehetőséggel élve mint szavazó", hogy maaaaajd az általa választott, és "érdekeit" képviselő megoldja azokat a problémákat, melyet szándékosan idéztek elő. Probléma=reakció=megoldás :-))))

      Törlés
  8. http://www.freedumbnation.com/?p=4953&doing_wp_cron=1350522519.4598228931427001953125

    ezsem rossz...:)

    VálaszTörlés
  9. "Jut eszembe, tudjátok, hányan küldtek pénzt annak idején Izaura szemműtétjére??"

    Egy kis pontosítás... Én úgy emlékszem, hogy Isaurát a rabszolgaságból kellett kivásárolni (felszabadítani), akinek a szemműtétére kellett a pénz, az egy vak leányzóról szólt, de sajnos nem jut eszembe a címe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszmeralda... :)

      Törlés
    2. Azért Isaurára is ráfért volna egy szemműtét :)

      Törlés
  10. "szóval pontosan az alatt az idő alatt, amikor a Bush család volt betéve a fehér házba, a legnépszerűbb amerikai szappanopera, ami több mint 10 évig futott a képernyőkön, és minden idők talán legnézettebb sorozata volt, az éppen egy Texas-i olajmágnás családról szólt"

    Kezdesz egyre felületesebb lenni, kedves Pirula. A Dallas 1978 és 1991 között ment Amerikában. Bush Senior pedig 1989 és 1993 között volt elnök. Aki a legtöbbet a Dallas alatt szolgált, az Reagen volt (1981-1989), ő pedig színész volt és nem olajmágnás. Hacsak azt nem mondod, hogy ő csak Bush Sr. bábja volt (ugye természetesen Bush Sr. is bábja volt valakinek, aki szintén bábja volt valakinek, stb.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, Reagan alatt még csak alelnök volt. De már benn volt a fehér házban. Cathy O'Brien elmondása szerint és mások szerint is, ekkor már Bush sr irányított Reagan alatt, tehát ráhibáztál ezzel kapcsolatban. És nyilván egy néhány évvel előre kell legyen a programozás, hogy hasson mire bekerül. Szerintem az évszámok tökéletesen stimmelnek.
      De a cikk szempontjából teljesen mellékszál volt, csak mint érdekesség, úgyhogy inkább kivettem, mert nem lenne jó, ha ezen akadnának fenn az olvasók.

      Törlés
    2. Hát nem csodálom, hogy néha Reagan helyett kellett kormányozni. Ő volt a legidősebben (69 évesen) megválasztott elnök, túlélt egy merényletet, aztán a többórás műtétet. Az 1984-es választási kampányban már előkerült ez az érv is: "His apparent confused and forgetful behavior was evident to his supporters; they had previously known him clever and witty." (wikipedia)
      Tisztára mint egy szovjet pártfőtitkár :-)

      Id. Bush ebből a szempontból még jobb választás volt, mint az ifjabbik, mert ő korábban volt ugye CIA-igazgató is, tehát tudta, hogy mit jelent az a szó, hogy "külföld".

      Egyébként csak Bushra lehet ráhúzni egy TV-sorozatot vagy próbálkoztál a többi elnök esetén is? Pl. Clinton 8 éve mihez köthető?
      A most vagy a pár évvel ezelőtti TV-sorozatokból meg tudod jósolni, hogy Obama vagy Romney?

      Törlés
  11. Ez a bank lebuktatás is a színjáték, a megtévesztésünk része...
    Ne feledjük, jön még egy 3. szem nyitás, ami valós spirituális élmény lesz, majd egy új világvallás, és jön egy személy, aki a megváltónak fogja magát feltüntetni (talán Jézusnak) és megment minket a mostani gonosz rendszertől, mert ugye bár egyre több a "felébredett", akik látják az "igazságot" köszönhetően az ilyen és ehhez hasonló fórumoknak...
    Helyesbítsetek ha tévednék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nouvo Tatiosz2012. november 3. 9:55-nak a válaszom:

      igen-igen,az is fontolando hogy nem hiába tudjuk az "igazságot"..mert jőn az antikrisztus..aki mindent helyre tesz..csodálja majd a villág azt a fazont akiről ugy tünik hogy orosz lesz,az állmegválto

      Törlés
  12. komolyan nem kéne ilyen hibát véteni (dallas), mert hiteltelenné teszi az írásodat. a szinkronicitás poszt pedig annyira komolytalan, hogy meg sem mutatom senkinek innentől az oldalt, mert ki lennék röhögve ilyennel a főoldalon.
    én úgy érzem, a bloggoddal is úgy vagyok, mint a filmekkel: azért hiszem el, hogy érdekesnek tarthassam, végül egy részét értelmesnek ítélem és továbbgondolom. és persze egy jó részét elvetem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem miért akadtok ki a szinkronicitás dologgal kapcsolatban. Csak egy érdekesség ez, amiről sokan beszámolnak az "ébredők" között. Inkább a közönség véleményére lettem volna kíváncsi, én semmit nem állítottam.
      Erre olyan hozzászólások érkeznek, mintha legalábbis azt mondtam volna, hogy kicsi zöld elf-ektől kapom az információimat, amit kiteszek a blogra.

      Törlés
    2. Hidd el már azzal kiröhögnek ha ilyet olvasol - tapasztalat -, úgy hogy tartsd titokban, nehogy meglássák, hogy érdeklődsz... Persze bagatell az egész, de valahogy mindig megnézed a filmeket, és mindig elolvasod ezt a lapot.

      Törlés
  13. A kaposvári fiú 11 éves volt. 11.

    VálaszTörlés
  14. A filmek a "valóságra" készítik fel az elmét. Nyilván ezért volt a Dallas Bush előtt, kedves kötekedők. :)
    Sok olyan ember olvassa a blogot, akiknek épphogy megcsapta ez az egész dolog az orrát és csak most kezdenek figyelni. Ha azt szeretnénk, hogy ne fussanak el innen, akkor szerintem hanyagolni kellene az ilyen "belekötök egy évszámba, hogy jól lejárassam"-hozzászólásokat. Vagy nem azt szeretnéd? Mert ugye az olvasó az évszámnál könnyebben észreveszi a rá utaló kommentet, főleg ha több is van belőle, kedves Névtelen!

    Az mondjuk igaz, hogy a szinkronicitás megérne egy hosszabb bejegyzést. Már csak azért is, mert egy ilyen témát nem lett volna szabad csak úgy idehányni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát jah, ezzel egyet értek. Van 10 állítás. 8 igaz 2 hamis. És biztos, hogy mindenki azon a 2-őn fog lovagolni, hogy "De az hibás". És közben senki nem foglalkozik azzal, hogy a másik 8 igaz és az véresen komoly.

      Most komolyan, ki nem szarja le, hogy igaz vagy hamis a dallas - bush kapcsolat, amikor a lényeg az, hogy átvágták és kirabolták a világot és ennek az igazságnak KÉT KICSIGYERMEK az áldozata.

      Nah e mellett már elmegyünk...

      Törlés
    2. Nos azért baj az, hogy 2 állítás élből hamis, mert felveti annak a lehetőségét, hogy a másik 8 megfelelő utánjárás után is hamisnak bizonyul. Nem lenne okosabb, egy kis önkritikát gyakorolni és többször megkérdőjelezni saját állításunk igazságtartalmát, majdpedig a csak szilárd alapokon állókat kipakolni? Pirula másik nagy erénye, hogy nem szokása helyesbíteni, pedig ha már üvölt valamiről, hogy azt rendesen benézte, alap lenne azt javítani úgy gondolom.

      Törlés
    3. Miért baj az, hogy ha valaki rámutat valamilyen hibára? Pirula azt írta, hogy akkor ment a Dallas, amikor Bush volt az elnök, és nem azt, hogy felkészítette a nézőket Bush elnökségére.

      Másrészt pedig ez ugye pazarlás, hiszen a Dallas 13 évig ment, Bush Sr. pedig csak egy ciklusban (4 év) volt elnök. Másodszorra már miért nem működött? Ha pedig utóhatásként az ifj. Bush 8 évét is beleszámítjuk, akkor az miért a Dallastól jött össze, hiszen az már addigra réges-rég megszűnt és elfelejtődött. Bush Jr. már nem a Dallas juttatta hatalomra, hanem valószínűleg egy hétköznapi választási csalás Floridában.

      És ez a magyarázat miért csak Bushra érvényes? Clinton 8 évét mivel lehet magyarázni? Melrose Place vagy Knight Rider?

      Törlés
    4. Szerintem hibátlan nincsen, ez csak eszmény, melyet van aki jobban megközelít mint más. Tehát hibázni lehet és fog is, aki az igazságot kutatja.

      Ha attól félsz mindig, hogy hibázol, akkor megállsz és nem kezdesz többet kutatni.

      Sokszor olvasom mostanában azt, hogy "bizonyítsd". Már bocsánat, de csak én gondolom úgy, hogy minden állításnak, amit nem hiszek el utána kell járni? Értelmes emberek vagyunk, ha valami nem tetszik vagy megkérdőjelezhető, akkor utána kell járni és megbizonyosodni az igazságtartalmáról illetve végiggondolni, az akitől hallottad miért gondolta úgy, ahogy az előadta.

      Tehát igaz a régi mese befejezés, hogy "Aki nem hiszi járjon utána". Nem a mesemondó dolga bebizonyítani igazát, hanem a mesehallgató dolga utána járni az igazságnak.

      Ez a mindig igazságot tegyenek elénk elv a tv és az újság meglétéből jön. Menj ki az utcára és kérdezz meg 100 embert, hogy szerinte mindig az igazat mondják e a híradóban és a hírújságokban. A válaszon le fogsz hidalni, mert barmi sokan fogják azt mondani, hogy minden igaz.

      Hogyha nem hibázik valami, hogyha folyamatosan csak az "igazságot" árasztja feléd, akkor egy idő után nem kérdőjelezed meg, azt amit állít. Aztán egyszer csak azon kapod magadat, hogy folyamatosan hazudnak és ferdítenek és homokot szórnak a szemedbe.

      Az, hogy pirula hibázik és te ezt észreveszed nem pirulát minősíti, hanem az olvasóit. Szerintem mindenki észrevette egy idő után, hogy itt bizony nem minden volt teljesen helyénvaló. De ez rólad ad minősítést, hogy nem alszol, hogy figyelsz. Csak te nem mentél el mellette, más meg igen, mert a cikk tartalma szempontjából baromi lényegtelen.

      Csináld meg kísérletképpen, hogy elolvastatod egy még "alvó" ismerősöddel ezt a cikket és kérdezd meg talál e benne valami furcsát. Tuti, hogy a legutolsó lesz a "dallas nem is akkor ment" mondata. Mert nem figyel, nem látja, vak a hamis információra, mert nem gondolkodik el rajta, mert úgy van "beprogramozva", hogy igaznak higgyen minden hírt.

      Törlés
    5. Azért hallod azt olyan sokszor hogy bizonyítsd, mert van egy olyan dolog, hogy tudomány, ahol a hipotéziseket bizonyítani szokták és ez a tudomány azért lerakott egy-két dolgot az asztalra, és nem csak elméleti szinten. Tudom, hogy konspiracionizmus az áltudományok szintjén mozog, de lehetne ezt is precízebben csinálni. Annak, hogy az emberek nem járnak utána a dolgoknak nem feltétlenül a TV az oka. Egész egyszerűen egy komplex világban élünk ahol nem érthet egy ember mindenhez, így nyilvánvalóan, ha egy fizikus állít valamit, mert ő egy kísérlet során azt tapasztalta, akkor én max annyit tehetek hogy meghallgatom más fizikusok véleményét is.
      Sajnos gyakran tapasztalom, hogy a konteósok meg ezt hajlamosak elfelejteni, sőt legtöbbször agymosott birkának nevezik azt a szakértőt aki a laikus elméleteiket megcáfolja.
      Egy átlag konteós meg van róla győződve, hogy a világ egyetemein a hallgatók hosszú évekig hazugságokat tanulnak, kísérleti eredményeik, kutatásaik csak az álomvilág keretein belül állják meg helyüket stb. Ezzel szemben ő maga csupán más konteósok írásaira alapozva megismerhet a valódi valóságot.
      Kicsit olyan egy konteós mint egy bazári jós. Nagy általánosságban elkezdi felvázolni a dolgokat, ad az egésznek egy misztikus körítést. Majd ha valami bejön (és be fog jönni), akkor az ember rácsodálkozik, hogy jééé igaza volt, de persze az életben nem tudja bebizonyítani senki, hogy a gömbből jósolta-e vagy csak egy spekuláció jött-e be. :)

      Törlés
    6. Szerintem meg ha 10-ből 8 igaz, akkor azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy mi van ha az a másik kettő is igaz, csak azt még nem látod...
      De értem amit mondasz, és persze igazad van.
      Ha két szándékos félrevezetés lenne közte, akkor tipikus dezinformáció lenne, akkor érteném a kifogást.

      Törlés
    7. Kedves Hamsa!

      "Menj ki az utcára és kérdezz meg 100 embert, hogy szerinte mindig az igazat mondják e a híradóban és a hírújságokban. A válaszon le fogsz hidalni, mert barmi sokan fogják azt mondani, hogy minden igaz."

      Szerintem az emberek jó rész talán nem ennyire naiv. Látják, hogy már nincsenek újságírók, hanem csak pártpropagandisták és termékelhelyezők. Különben mivel lehetne magyarázni, hogy az újságírók az utolsó előttiek a listán és csak a politikusokat előzik meg?
      http://rhea.jobpilot.hu/palyacsucs/index.php/fokuszban/3054-szakmak-bizalmi-toplistaja.html

      Sajnos most nem találtam frissebb forrást, de az idei adatok sem lehetnek sokkal jobbak.

      Ha az emberek hinnének a híreknek, akkor az újságírók is sokkal előkelőbben szerepelnének.

      Törlés
  15. Kedves Pirula!
    Engem az érdekelne, hogy te honnan szerzel tudomást az ilyen dolgokról? Honnan tudsz a perről? Jó gondolom CNBC-ről, de azt honnan tudod, hogy megölték a 2 gyerekét a főszerkesztőnek másnapra? Mert azt biztos nem adták le a tv-be...
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez engem is nagyon érdekelne

      mármint a gyerekek megöléséről valami linket vagy valamit mellékelhetnék, mert ez így...
      hát szóval bárki mondhatja, hogy csak kitaláltad...

      Törlés
    2. jah megvan a video
      http://www.youtube.com/watch?v=ZaizmWq0kNQ

      Törlés
    3. http://www.hollywoodreporter.com/news/comcast-ceo-brian-roberts-cnbc-executive-children-nanny-killed-401927

      Törlés
  16. Ez annyira nem tartozik ide:
    Mi ez a Gangnam Style?:D Mi az, hogy a youtube zenei listáján az 1. és a 3. helyen is ez van (a 2.-on meg a csaj, aki vele énekel), és mi az, hogy még az mtv híradóban reklámozzák öt percig?:D Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mit akarnak vele, de nagyon akarják, az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és lassan milliárdos lesz a nézettsége.

      Törlés
    2. multikulti viral marketing...zenével+ tánccal+ jó klippel: nyerő 3-as:)) Egy világ, egy kormány, egy kultúra. Ismerős?

      hunsabre

      Törlés
    3. Psy, mint psziché? Olyan, mintha bekapcsolna egy program, amikor a "zene" hirtelen és váratlanul megszólal, mindenki eldob mindent, kitörlődik az elméje, és nem ő uralja többé a testét, a mozdulatait. Sötét szemüveg - vakság. Gépies, automatikus mozgás, buta, gondolatok nélküli arckifejezés- a tökéletes irányítottság állapota. A nyáj arra mozdul egy marionettként, amerre irányítják. Olyanok, mintha szenvednének a táncosok. Mintha a pokol egyik bugyrában lennénk, ahol kényszerű, örök táncot járnak megállíthatatlanul a szenvedő lelkek.
      A múltkor egy szép őszi délután egy szimpatikus család ment el mellettem: apa, anya, két szép gyerek. Az egyik gyerek menet közben ezt "énekelte" és talán rángott is hozzá... a szülei ügyet sem vetettek rá.

      Törlés
    4. törzsi zenét hallottál már? Nah, az se a ritmusváltásokról híres:D

      törzsi/techno/goa/stb. zenevilág lényege a kiszakítás a valóságből, transzba vitel. Ez kell! Ez kikapcsol! Ezzel összekpacsol embereket (közösséget megerősít), szellemeket (törzsi ritusok). Ezt lehet művészi fokon (pl. goa) ill. zenei pornó szintjén (pl. occsó tuctuc techno) űzni.

      hunsabre

      Törlés
    5. Szerintem ezt kivételesen túlkombináljátok. A Gagnam style énszerintem egy "sima" homár képző.
      Ha komolyabbat akartok ebben az új világrendes koreai műfajban, ezt nézzétek meg:
      http://www.youtube.com/watch?v=j7_lSP8Vc3o

      Törlés
    6. Hát igen, ez sokkal egyértelműbb. Cuki kis koreai gaga-baba és tanítványai.

      Törlés
  17. mi értelme ennek az amcsi szókaraténak a TV-ben, ha Obama 3-ára nem választható újra?

    Más:

    Az alábbi linken 10 percben kicsinálják a vallásokat úgy unblock. Az illuminati vagy benevolancy keletkezését taglalja a sztori. vélemény? Mennyire hiteles?

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Q9gJWUt6JWA&NR=1

    hunsabre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak gondold végig

      A vallást kitalálták, tehát hamis minden vallási irányzat, valójában nem is létezik vallás, csak a tömegkontroll része.

      Rendben, akkor viszont marad a Darwinizmus? Dehiszen ezt is ők találták ki, ez is hazugság.

      Rendben a Darwini elmélet megdőlt, biztos ufok teremtettek minket. Dehiszen ezt is ők találták ki, azt állítják, ez is az egyházak elleni támadások egyik eszköze.

      Rendben, fogadjuk el, hogy az ufok csináltak minket, de őket ki csinálta?

      Közelítsük meg más szemszögből. Azért azt nem lehet kijelenteni, hogy a jelenlegi világunk fejlett emberi vonatkozásban. Valóban technológiánk valamilyen szintű fejlettséget mutat az elmúlt 10.000 évhez képest, viszont semmi másunk nem fejlett. És még a technológiánk is megkérdőjelezhet, mert egy piramist nem tudnánk megépíteni, vagy az Atheni templom alatt lévő monolitokat megmozdítani sem tudnánk.

      Azért mondom ezt, mert jelenleg önpusztító életet folytatunk, aminek a vége az lenne, hogy kihalunk, érdekes, hogy őseink meg 10.000 évig fent tudták tartani a fajt. Tehát emberi élet szempontjából fejlettebbek voltak.

      Miben tárolhatták a tudást a társadalmi együttélésről, a világ működéséről, a körülöttünk élő világ kapcsolatairól? Ezeket művészetben tárolták és és kultúrában, a mindennapjaikban ezt élték meg. Ennek az erkölcsi és szellemi tudásnak van egy eszményképe, az istenné válás. Tehát kitalálja minden kultúra a maga isten képét, és igyekszik azt elérni emberi életében.

      Ez a tökéletességet megcélzó magasztos cél szüli a papságot mint szellemi vezetői rendszert. A papság a szellemi és erkölcsi tudás birtokosa.

      De mi történt? Mi romolhatott el? Valószínűleg a papság felismerte, hogy az emberek, még az uralkodók is azt teszik, amit ők mondanak. Ezért kitalálják azt, hogy elérték azt a magas emberi minőséget (tisztaságot), hogy "tudnak" istennel, istenekkel kommunikálni.

      Aztán elkezdik az "isten" törvényeit kitalálni és lejegyezni, és ezzel a háttérből irányítják az embereket. Ha a király ellenük fordul az embereket használják fel, ha az emberek lázadnak a királyt használják fel. Mindenképpen védettek és ők uralkodnak.

      Ma ugyan ezt teszi a tudomány. Mindent ők határoznak meg, és ők mondják meg mi az igazság. A vezetők pedig, ha tanácsot kérnek, akkor "szakértőket" és "szakembereket" alkalmaznak.

      Lehet ezt ilyen szemszögből is nézni ^^ (Saját vélemény és megközelítés)

      Törlés
    2. nagyon bejövős a gondolat meneted;)
      én már eléggé belezavarodtam a bennem lévő kérdésekbe egyszerűen mindig kilyukadok valahol, ahol már nincs válasz csak egy tátongó űr, és ez ki idegel hehe. nem tudom mi és hogyan fog történni, de egyre szembetűnőbbek a dolgok, és ajánlok egy videót annak aki még esetleg nem látta köztük neked is.
      Nem egy vallásos videóról van szó, megdöbbentő dolgok vannak benne, és kicsit segített a válaszaim megtalálásában, persze nem biztos hogy igaz is,mint ahogy semmi sem biztos h igaz... :

      http://vimeo.com/48743418

      Törlés
    3. hamsa,

      Nem értek egyet veled. Darwinizmus még nem bukott el. Az UFÓ-s sztori sem kimondottan illuminati manipula (ősi Azték/inka/egyiptomi/mezopotámai cuccok). A film arról szól 10 percben, hogy a kezdeti ősközösség ami mindent egymsáközt testvériesen felosztott, egyszer csak felbomlott és nagy hierarchikus társadalmakká szerveződött pl. Egyiptomban, Mezopotámiában és a többi királyságokban. előtte csak 20-100 fős törzsek voltak mint ma is egy két eldugott helyen. Ott max. öregek tanácsa, vagy egy törzsfő volt. a vezető egy testi és/vagy szellemi (bölcs) tulajdonsága alapján volt vezető. Nem volt utódlásos előjog!!! Nem volt szükség karhatalomra, mert a közösség emelte ki maga közzül a lehető leg legitimebb volt! De hirtelen valami megváltozott..Ezt antropológiailag enm képes még ma sem magyarázni a tudomány. Mert az hogy megnött a népesség egy dolog. De hogy tudsz nagy tömeget kontrol alatt tartani, fejlett kommunkiáció, legitimáció nélkül? Törzsi harcok szétzilálnák ezt a rendszert mint ahogy ma is még ez megy belső Afrikában. Kellett egy plusz "fegyver" amivel a nagy tömeg manipulálható, engedelmességre inthető. Ez a Napkultuszok kialakulása a napfogyatkozás előre jóslásával(máshol, iszlám vidéken a hold fogyatkozás megjóslásával: döbbenetes a zászlaikon lévő szimbólumok is mind ezt jelképezik!). a napkultusz ősi jelképében az oroborus, kígyóisten megeszi a napot--> félelem. De megmenti Őket a főpapság cserébe az engedelmességért. Ismerős nem? akció (megjósolják a kígyóisten megeszi a Napot), reakció: bekövetkezik -> pánik reakció: megadnak mindent a vezetőknek, csak mentsék meg Őket!!!

      Már itt a blogon is hivatkozott Űrodüsszeia 2001 is egy Napfogyatkozással kezdődik. Minden idők legnagyobb manipulációs játékával nyit.
      Vagy az Acopalypto-ban a vak főpap-->egy ősi moonwatcher lehetett. Áldoztak ->félelem manipuláció a tömegen-> majd megmenekültek és szépen szót fogadtak a vezetőknek.

      Miért tlálták ki a sötét/gonosz oldalt a vallásokban? Hogy távoltartsák/elriasszák mentálisan az embereket az igazságtól. Ezért kígyó aki a gonosz képében kísérti Évát és Ádámot.

      hunsabre

      Törlés
    4. A Darwinizmus miért ne bukott volna meg? Ezt nem értem.
      Röviden, a dns nem élő, viszont ez határoz meg minden mást, a sejtek felépítését is. A DNS nem tudta magától összerakni azt a sejtet és annak kiszolgáló rendszerét, ami működteti.

      A másik, hogy a dns túl bonyolult és tömörített információ ahhoz, hogy véletlenül alakuljon ki, vagy hogy variációit próbálgatni lehessen, hiszen csak nagyon szűk halmaz az, ami életképes a későbbiekben.

      A tudomány maga persze függőben hagyja a kérdést, hogy Isten vagy Idegen lények teremtettek.

      Vegyük az idegeneket. Igen én is ismerem az ősi civilizációk írásait és ábrázolásait, baromi sokat néztem én is kiskoromban Eric von Danican-t és kutatásait, bámulatba ejtőek a kérdései és bizonyítékai.
      De akkor is marad a fő kérdés, ha minket az idegenek teremtettek, akkor őket ki teremtette?

      Végül ezen a vonalon is elakadunk és marad az isten mint teremtő. Első kérdést fel kell tennünk magunknak. Azt a világot látjuk e, vagy inkább úgy fogalmazok, úgy látjuk e a világot, ahogyan azt őseink tekintették, amikor megalakultak ezek a vallások. Nem hiszem!

      Amikor elkezdesz kutatni az ősi kultúrákban és elkezded azt felépíteni, akkor rá kell jönnöd, hogy filozófiájuk, életszemléletük, az ahogyan tekintettek a világra szörnyen eltérő miénktől.

      Alapvetően abból indultam ki én is, hogy őseink primitívek voltak és mikor elakadtam, azon kellett magamat észrevennem, hogy azért akadok el, mert olyan magas filozófiai és erkölcsi kérdésekbe ütköztem, melyekkel ma már nem igen találkozol.

      Csak vegyünk egy nagyon közeli példát. 500 éve még karddal és íjjal harcoltunk és a harc becsületre épült, "győzzön a jobbik". Aztán elkezdett ez eltorzulni a lőfegyverek megjelenésekor egyfajta "győzzön az erősebb" felé, amikor is a nagyobb tűzerő jelentette a győzelmet, bár még mindig erősen ragaszkodtak a becsület morzsáiba (nem lövész árokból lőttek egymásra).
      Aztán ma már eljutunk oda, hogy "győzzön az erkölcstelenebb" filozófia él. Hogy érthetné meg egy erkölcstelen azt, hogy mi a becsület és, hogy mit jelent az, hogy "győzzön a jobbik".

      És akkor azt kell észrevennünk, hogy a világról alkotott képünk, erkölcsi és filozófiai tudásunk, iszonyú hanyatláson ment keresztül és ez folytatódik. És a kérdés valóban nagyon jó, mi okozza a hanyatlást? Miért ilyen "megállíthatatlan"?

      Éppen ezért nem hiszek ebben a "tűzkígyó megeszi a napot" dumában, ez egy rettentő puritán magyarázat, ráadásul teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a mezopotámiai, egyiptomi kultúra gazdagságát. Egy buta nép, egy buta társadalom nem tud piramist építeni, lásd a mai világunkat, mi sem tudnánk piramist építeni, pedig milyen baromi "fejlettek" vagyunk, és akkor még az építés csak az egyik, ott a földmunkák, földmérés, munkaszervezés, élelmezés, gyógyítás, és ráadásul nem egy autópályát építettek, amit aztán utána mindenki használhat, hanem egy olyan építményt, amit utána csak nagyon kevesen használnak. Milyen indittatásból épül? Mi járhat ennek a társadalomnak a fejében?

      Vagy ott van a magyarok vándorlása. Kb. 250.000 főre teszik az emberek számát. Ha minden emberre jutott 1 tyúk, 1 birka, 1 ökör, 1 malac, 1 kecske, akkor is 1,25millió állattal vonultak. És közben enni kellett, pihenni, folyókon és hegyeken kellett átkelni.
      Ehhez olyan mérhetetlen tudás kellett, ami ma nincs meg. Diplomácia, logisztika, szervezés, társadalmi kontroll, összetartás, katonai védelem megszervezése.

      Ma 1,25millió állatot egyszerre sem tudnánk mozgatni egyik helyről a másikra, nemhogy még egy népvándorlást bevállaljunk.

      Tehát a tömegkontroll mai formájának jelensége rettentő összetett és bonyolult, mert a népek életében nem egyszerre és egyenlő erővel jelent meg.

      De nagyon jó dolgot vetettél fel hunsabre. Ha megkapjuk a választ arra, hol romlott el, talán arra is megkjuk a választ, hogy hozzuk helyre.

      Törlés
    5. Érdekes a téma valóban! Én is elindultam rajta. Nem sok minden található erről még a neten.
      A könyv talán bővebb információkat is tartalmaz! Én beleolvastam. A fickó Pro-NWO-snak tartja magát,egyébként!

      http://www.scribd.com/doc/100449222/4/THE-ECLIPSE-TRICK
      a másik : http://extremelifechanger.com/index.php?p=1_210_196-OUROBOROS-IN-THE-WORLD

      Törlés
    6. pro-NWO a maga nevében: értsd szarik mindenkire, legfőképpen a saját gondolat/motiváció nélküli emberekre és a való világ realitását követi, szemben sokak által csak vallott, vlóságban vissza nem igazolt hiedelemvilágokkal. Olvastam a könyvét, sőt megrendeltem a másodikat részt is. Ismerd meg ellenséged!:) Nem akarom reklámozni, de a nap és hold fogyatkozás dolog elolvasva+ ez a pirulás Űrodussezia2001-es bejegyzés + az Acopalypto film vak papja fejből tudja mikor van napfogyatkozás (mert előre kiszámolták!!), és azért vak mert egész életében a Nap és a Hold pályáját leste:UV roncsolás- összerakva, hát odabasz. És elmegyünk mellette, mert anti NWO-soknak is odabasz.

      hunsabre

      Törlés
    7. "De nagyon jó dolgot vetettél fel hunsabre. Ha megkapjuk a választ arra, hol romlott el, talán arra is megkjuk a választ, hogy hozzuk helyre."

      Tudományosan igazolt és saját tapasztalatom is az, hogy a szó legszebb értelmében vett, meghallgató, bevonó, értékelő, majd közjót szem előtt nyíltan döntő vezetés a LEGJOBB!!! Ezt ha jól csinálod rengeteg munka, sok egyeztetést, konfrontálást, vitát igényel és okos, tájékozott de mindenekelőtt FELELŐS embereket igényel, amiket ez a vezetési stílus ki is nevel idővel. De megéri..
      Sajnos, helyette van egy magát ilyennek látattó látszat demokrácia ai valójában rejtett célokkal és motivációkkal manipuláltan vezeti az embereket.

      hunsabre

      Törlés
    8. Visszaknyarodva a választási témához:

      Beszélünk itt túlnépesedés, energiaválság, népességcsökkentés problémakörröl. Miért nem lehet ezekről nyíltan beszélni! Újságban/TV-ben/ parlamentben/konferenciákon? Miért nem??? Miért alakul ki valós vagy akár csak vélt összeesküvés elmélet? Megmondom a választ: Mert nincs nyílt, bevonó vita és érvelés ezekről a FONTOS témákról. Ez automatikusan szüli a pletykákat, susmust és a vél-valós össze esküvéselméleteket. Ugyan ezt tapasztalod munkahelyen, ha valami fontos problémakör nincs nyíltan megvitatva. Egyből megindul a találgatás,elméltgyártás, aminek a 10-30% bizony közel fog állni a háttérben szőtt valósághoz. Kinek jó ez? Ez gyávaság és inkompetencia a vezetés részéről. Persze vannak dolgok amik nem publikusak, de egy társaságot, társadalmat mélyen érintő probléma legjobb megoldása csak bevonással érhető el. Ettől lesz legitim, ettől lesz elfogadott még azok számára is akik kicsit veszítenek rajta, mert létják miért hoznak áldozatot és ezt vállalni fogják. Lásd pl. csehek nyugdíjkorhatár emelése 71 évre!!! mert ott nyílta társadalmi vita volt és ahelyett, hogy lenyúlták volna a nyugdíjkasszát (mint nálunk), és nem lenne eredménye, Ők bevállalták, hogy addig nem mennek inkább nyúgdíjba a mostani öregek, amíg kintebb nem lesznek a válságból. Zseniális összetartás! Nem herdálták el a jövő generáció vagyonát. Mert volt nyílt, őszinte vita. Nálunk csak döntöttek, ultimátumot adtak, aljas megfélemlítéssel (az újkori magyar eclips trükkel:)) ez a baj hamsa barátom a világgal!

      hunsabre

      Törlés
    9. "...ez a baj hamsa barátom a világgal!"

      Ajjaj, ha csak ilyen egyszerű lenne :) Gondolom azt azért te is tudod, hogy egy megnyert csata nem elég a győztes háborúhoz.

      Ha pedig ilyen egyszerű lenne a válasz, akkor a kérdés az, hogy miért adunk még mindig hatalmat ezeknek az embereknek?

      Én ennek két okát látom. Az egyik a felelősség áthárítása. Az emberek már annyira meg vannak félemlítve a törvények által, hogy nem mernek cselekedni. Nem merik azt mondani, hogy "Na majd én megcsinálom", mert tudják, ha picit hibáznak szétszedik apró darabokra. Ez kinek kell? És ezért lopnak a politikusok is milliárdokat. Ember te most komolyan csinálnád ezt 750.000 forintért havonta, hogy folyamatosan téged szid 5.000.000 ember? Mert ha meg úgy akarod csinálni, hogy ne utáljanak, akkor meg jön az, hogy a másik oldal, a háttér hatalom kezd el fenyegetni. Tudják ezt nagyon jól az emberek.

      Ordítja, hogy "Mondjon le", de ha megkérdezed, hogy "Na és akkor ki legyen helyette", akkor hát ő azt nem tudja.

      A másik oka, ami az emberek másik fele, a mérhetetlen érdektelenség, ami lustasággal párosul. Nem érdekli, hogy szemét kaját eszik vicces az angol még így is hívja, "junk food", és mégis megeszik, mert nem érdekli, nem törődik vele.

      És akkor mondhatod az embereknek, "Fogjunk össze". Persze, fogjunk, csak ne én, hanem majd ők, de egyébként is engem úgyse érdekel mi lesz itt :D

      Nem tudom érted e, amit mondani akarok. Ahhoz, hogy ma egy jó vezetőnk legyen, egy erkölcsös vezetőnk legyen az kellene, hogy csupán EMBERI SZERETETBŐL felvállalja azt, hogy szembeszáll az nwo-val és velük szemben kezd el egy népet vezetni, de ezt annak a tudatában kell tennie, hogy a családja és ő maga is potenciális célpont. Nem beszélve arról, hogy követni tudják egy brutális ébresztőre van szüksége a népnek, ami meg eleve magában hordozza azt a kockázatot, hogy a nép megvadul és irányíthatatlanná, kezelhetetlenné válik.

      Alap kérdés, hogy fel tudsz e mutatni egy erkölcsileg erős és megingathatatlan embert, aztán a másik kérdés, vajon vállalná e bármelyikük is a rizikót úgy, hogy a győzelem és a jutalom nem biztosított. Akár mondhatnám úgy is, hogy a kockázat sokszorosa a haszonnak az egyén szempontjából, és ez bizony rossz biznisz.

      Már-már a lehetetlen kategória szerintem, ilyen embert találni, bár nem szabadna elvetni a lehetőséget, hogy létezik, ki tudja, "isten útjai kifürkészhetetlenek" ^^

      Törlés
    10. Érdekesnek találom a The Eclipse Trick című könyvet.
      Az itt felsorolt természeti jelenségek a tudatlan embert valóban elvihették abban az irányban ahol ma tartunk. Lsd. Kolombusz sikeres "üzlete" a jamajkai bennszülöttekkel,amikor épp egy holdfogyatkozás volt és "közvetített" a tudatlan és rettegésben vergődő embereken. Érdemes még elolvasni Mark T.-től az Egy Jenki Artúr Király udvarában! A trükkök alkalmazása a tudatlanokon. Ott van az orrunk előtt de nem látjuk. Add oda az embereknek és nem fogják észrevenni! Az elme háborúja még tart és az eredmény az illúziókat kergető,hajhászó, hipnotizált ember. Leírom mert megtörtént velem is,h bementem ma az egyik plázának nevezett agymosodába a "vályúhoz" megnézni,h merre tartanak a..... A Tesco előtt kb.20éves kislány leszólít és szóba álltam vele, lám mit szeretne. Törzskártyát kínált 1000pontosat ami 1000Ft-nyi vásárlásra elegendő, szig. és lakcímkártya kellett. Megkérdeztem van-e jobb ajánlata. Előrukkolt egy még fasz@bb ötlettel. Megkérdeztem,h hol a főnöke hátha tudna még jobbat ajánlani. Aztán csak darálta a magáét,megállíthatatlanul. Amire "beprogramozták"! Ilyen világot élünk,sajna ez a helyzet,válaszolt közben. Elgondolkodtam a fent említett könyv szerzője szerint,h tényleg ki kell "húznunk" a birkák fejét a fenekükből?? Hányan vannak? Rengetegen! Vmikor szerettem az "embert". Próbálom újra. De vajon kell-e,tényleg?? Az édesanyámat nem bírom! Erőszaknak látom irányában amikor a tudatát próbálom elmozdítani. A ház ahol élünk VIII.ker szintén agymosoda lett. Nehéz helyt állni ezzel a gondolkodással. Nyilván engem is elértek és átmostak az elmúlt évek során,meg is változtam ameddig nem vettem észre,magamtól,h vmi nincs rendben a világgal. Nehéz visszatalálni és főleg ha nincsenek társak. Jó a fickó példája a manipulációs kulcsszavakra: I/My/You. Ez is bejött nekik.

      Törlés
    11. "Alap kérdés, hogy fel tudsz e mutatni egy erkölcsileg erős és megingathatatlan embert, aztán a másik kérdés, vajon vállalná e bármelyikük is a rizikót úgy, hogy a győzelem és a jutalom nem biztosított."

      Nem fogsz felmutatni. nincs ilyen ember. Azt kell látnia a tömegnek, hogy emberük nem a über super hero vezérük és nem a feláldozandó "krisztusuk", (megint a vallás - sicc!) hanem a KÉPVISELŐJÜK!!! Hibákkal, veszteség esélyével, de tudnia kell mindekinek ez az ember szintetizálja ŐKET. Veszíteni fog és...ember Ő is, mi is. Akkor konzekvencia levonva és tovább lépni. de a tömeget nem erre szocializálták. Levettük a vállukról ezt a terhet, még a bűneik terhét is (megint a valllás-sicc!). Kényelmesekké, ketrecbe zárt háziállatok lettek, a szabad, önálló és felelős lényüket beáldozták először a Nap isten küldötteinek, utána a királyuknak, utána a vezérüknek és utána a politikusaiknak. Ugyanaz a séma több ezer év óta!

      cetliből olvasott kérdékkel szókaratéznek, nem netről futó live forumról mennek a kérdések. Nem, nem akar senki se gyengeséget látni- mert hát milyen vezető az?! mert lelkük mélyén vezetőt akarnak, nem pedig KÉPVISELŐT!

      hunsabre

      Törlés
    12. Hát igen, vezetőt, de milyen vezetőt? Látod itt is felütötte a fejét a hatalom megszerzésének lehetősége első pillanatban a fórumon, "adj hatalmat, s majd én rendet rakok", persze saját egyéni törvényei és látásmódja szerint.

      Nem azért kutatom oly régóta az ősiségünket, kultúránkat és a vallásokat, mert baromi sok időm van, hanem azért mert kissé idealista vagyok. Hiszem sőt hinni akarom, hogy van lehetőség az emberben, hogy tud értelmesen békében is élni.

      Sokáig tartott míg végre felismertem a nagy igazságot, hogy bizony az életnek (istennek) nincsen csak egyetlen törvénye, "szeressétek egymást". Ezt azért tartom igaznak, mert a törvény csak oda kell, ahol nincs REND.

      A nap még mindig Keleten kell fel és Nyugaton megy le, a hold is még mindig megfelelően jár az égen, a csillagok ugyan ott vannak, az évszakok még mindig ugyan úgy váltják egymást, úgy néz ki még körülöttünk világméretű szinten REND él.

      A testemben is rend van, nem kell folyton szabályokat és törvényeket hoznom, hogy "szívem ma dobogj percenként x alkalommal, májam vesém ma tisztítsd meg a véremet". A testemben minden rendben végzi a dolgát, nem kell beleszólnom, nem kellenek törvények.

      Éppen ezért nem hiszem el, hogy csak és kizárólag pont az emberek életében ne lenne lehetséges REND-ben élni? Az ember egyedül ilyen elfuserált szerencsétlen lény, amelyik nem képes a rend létrehozására illetve a rendben működő természetbe való bekapcsolódásra?

      Én véleményem az, hogy a fejekben lévő gondolatokban nincs rend. Mindenki a renden kívül gondolkodik. És amint lát egy kis esélyt a rend felborítására, azonnal ugrik "Adj hatalmat az én gondolataimnak és majd én rendet rakok!"

      És máris kimondtuk a varázsszót, a gondolatnak adunk hatalmat. A gondolatnak, hogy én nem vagyok "elég jó", hogy nekem nincs "jó" autóm, "szép" házam, "csinos" nőm, ezért nekem mindig az kell, ami nem az enyém.

      Hatalmas nagy a káosz, mindig mindenki azon sír, hogy vajon mi az ő "életcélja" és általában mindig azt kapja "találj ki magadnak egyet". Igen ám, de te már kis alkatrészként, hogy a francba látnád át az egész REND-SZERT? Sehogy sem, elárulom. Ezért van ez a sok félresiklott élet, és az amelyik úgy gondolja, hogy neki bejött végül is fel kell ismernünk, hogy csupán csak múló anyagi örömöknek hódol.

      Ez az enyém, az a tied. És ezekhez a törvények biztosítanak jogot. De ha felismernék végre, hogy a törvény nem létezik, és valójában semmi sem a miénk csak használjuk a dolgokat, nem lenne min veszekedni, háborúzni és ölni egymást.

      Jelenleg a hatalmon lévő háttérhatalmak is tudják ezt, viszont őket nem is az anyag érdekli, hanem a hatalom más emberek felett. Ez a birtoklás legmagasabb szintje. A történelem során mindig is voltak rabszolgák, melyeket törvényekkel biztosítottak, ma már ezt olyan magas szinten űzik, hogy te adod be az önéletrajzodat önkéntes rabszolgának és még versenyeztetnek is azért, hogy az lehess, kiválasztanak! Ennél jobb módját nem is tudom elképzelni, hogy röhögjük pofán a teremtőt, aki egyenlőnek teremtett minket, és az egyenlőtlenségeket csak és kizárólag az ember hozza létre.

      Persze, mert már a fejekben nincsen rend, a gondolatokban nincsen rend! Az embereket a négy fal közzé zárták, kiszakították a természetből és városokba (vírusokba) zárták őket, és nem látván a természet rendjét szépen lassan elfelejtették mit is jelent az!

      Igen vezető kell, de csak olyan vezetőnek ajánlanám fel kardom szolgálatra, aki nem kérné tőlem soha, s ha kell egyedül is kiállna 100.000 fős ellenség ellen is. És én akkor oda állnék mellé és vele együtt "küzdenék", mert szabadon teszem, én döntésem. És a mi szabadságunk ereje többet ér mint 100.000 szolgasága.

      Ezért van szüksége a háttérhatalomnak agyatlan, fajgyűlölő biorobot katonákra, akik hajlandók értelmetlen célokért feláldozni életüket értelmetlen tettek elkövetésével. Így például megölni 2 kicsi gyermeket egyetlen hír miatt.

      Törlés
  18. Ezt nezzetek meg, dobbenetes:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZaizmWq0kNQ

    VálaszTörlés
  19. Én azért még bízok benne, hogy nekünk még van olyan pártunk vagy mozgalmunk amit nem a háttérhatalom irányít.
    Már csak azért is mert a médiában szinte sohasem szerepelnek csak ha lejáratásról van szó.
    Érdekel a véleményetek nektek mi a meglátásotok?
    http://kuruc.info/r/6/103511/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jobbik vagy polgárháborút, vagy náci-like üldöztetést rendezne a kuruccal a fankadelivel meg a szkinhedekkel az élükön

      Törlés
    2. Azért érvekben gazdagabb hozászolást vártam.

      Törlés
    3. Amíg pártokban gondolkodunk semmi értelme, mindegy kit választasz.

      A demokratikus pártokra épülő rendszert el kellene felejteni. Semmi értelme. Azt is el kellene felejteni, hogy egyenlő jogokkal rendelkezünk.

      Az aki az országáért tesz, dolgozik és gyarapítja a közösséget miért kap ugyan annyi jogot bármiben való döntésről mint az, aki egész nap nem csinál semmit, segélyen él és lopja, megkárosítja a közösséget.

      Továbbá az alkotmányba kellene foglalni a tétlenség jogát. Ez egész egyszerűen arról szól, ha te nem értesz egyet egy törvénnyel tétlen maradhatsz, vagyis nem kell azt végre hajtanod. És még rengeteg ilyen és ehhez hasonló, az emberi életet védő és az együttélést szabályozó törvényre lenne szükség. Nem pedig folyton azt definiálni, hogy mi a bűn. Kit érdekel, mi a bűn, ha tudja, hogyan lehet békében élni, és boldogulni?

      Tehát, ha hoznak egy adótörvényt, te élhetsz a tétlenség jogával, ha nem értesz egyet vele. És akkor talán a "vezetőknek" értelmes és logikus érveket, pontos és kiszámítható, nyilvános pénzügyi levezetést kellene az emberek elé tárni, hogy pontosan mire kell a pénz és mennyi kell nekik.

      Ezt a mai világot gyökereiben kellene megváltoztatni. Demokrácia, kapitalizmus, egyenlőség, pártok, kamat, hibás törvények, mind-mind a világ nyomorúságát szolgálja és a tömeg kontrollt.

      Ha te ezekkel az eszközökkel akarsz megszabadulni a rendszertől, akkor az olyan, mintha olajjal akarnád oltani a tüzet.

      A jobbik csak felismerte azt, hogy a nagy nyomorúságban az emberek dühére lehet építeni és ezek az emberek olyanoknak adnak hatalmat, akik azt mondják amit hallani szeretnének (hogy majd radikális változások lesznek / DE nem lesznek úgyse).

      Gondold csak végig, hitler is ugyan így szerzett hatalmat. Nem a gazdag németeket győzte meg elsőként, hanem a szegény, munkanélküli, kisemmizet réteget, akik dühösek voltak.

      Ezért volt, hogy az egész világ az új náci párthoz hasonlította.

      De rendben, ne legyenek ilyen szándékaik, tényleg legyen úgy ahogy mondják, adjunk nekik bizalmat én hiszek abban, hogy alapvetően minden ember jó. De akkor sem lehet haragra és félelemre építeni egy új országot, azért gondolj bele, hogy abból mi lesz.

      Úgyhogy sajnálom, de tetteiben sem a Jobbik, sem a Gárda nem tett olyat még, ami megkérdőjelezhetetlenül igazolná, hogy a szándékaik helyesek, igazságosak és békések lennének.

      Törlés
    4. Táborszki Bálint2012. november 4. 5:12

      "A jobbik vagy polgárháborút, vagy náci-like üldöztetést rendezne a kuruccal a fankadelivel meg a szkinhedekkel az élükön"

      Még akár egyet is értek veled. DE!
      1.
      Az egyik oldal az hogy aljas módszerekkel (mérgezett élelmiszer, mérgezett gyógyszerek, nemzésképtelenség előidézése stb.) kiirtják a magyart vagy úgy ellehetetlenítik az életét (cigány terror, föld felvásárlások, privatizáció, adosság stb) hogy külföldre menekül. Következtetés Magyarország mint olyan megszűnik létezni.
      2.
      Hatalomra kerül a jobbik, vaskezű szigor lesz, ami könnyen politikai tisztogatásba torkolhat. De valószínűbb, hogy még ez előtt a CIA, Mossad kiprovokálna egy polgárháborút, idegen hadsereg szállná meg az országot, milliók halnának meg, sok jobb oldali jó embert kinyírna a mossad cia, mert lenne kire kenni, felkelők. Következtetés Magyarország mint olyan megszűnik létezni.

      Na barátom válassz! Melyik jobb?
      Javaslat?

      Törlés
  20. Mi a véleményetek a 4K mozgalomról? Nekem most szúrt szemet.
    http://negyedikkoztarsasag.hu/

    N.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki a millára buzdít az már normális nem lehet a milla az a valami amita a hátérhatalom pénzel Bajnaival az élen. Isten mentsen minket hogy ezek hatalomra kerüljenek mert akkor nekünk biztos végünk.

      Törlés
    2. Probléma --- Orbán Viktor és bandája. Nagyon jó munkát végeztek a problémacsinálás területén. Nyilván le lesznek váltva és jöhet a jól megérdemelt pihenés életük végéig valami szép kis trópusi szigeten.

      Reakció --- 4K

      Megoldás --- Jön a megváltó Bajnai Gordon, a szakember, aki mindent helyreállít. Akit Gyurcsány Ferenc is ajánlott miközben éppen észrevette, hogy valaki elájult a tömegben.

      Törlés
  21. Még Piros Pirula ezen, új cikkének közzététele előtt olvastam egy másik cikket, ami a Sandy, azaz Frankenstorm nevű hurrikánnal kapcsolatos.
    Érdekes dolgokat lehet megtudni benne a halloween hátteréről, aminek pont a megünneplésén történt ez a bizonyos katasztrófa. Azért ez a meglátás is elgondolkodtató.

    http://kma-hu.com/onlinetv/index.php/usa

    VálaszTörlés
  22. http://www.youtube.com/watch?v=PMTsG2cx-GA&feature=plcp

    Most találtam ezt a videót ^^ Nekem tetszik, és még a zene is jó :)

    VálaszTörlés
  23. gratulallok, ez egy nivos cikk!
    A vege viszont hamis!!! Miert lenne bukasra itelve? Csak mert az elet elni akar es amit ott leirtal? HAMIS!!!
    Igenis gyozhetnek, sot sajnos gyozelemre allnak... hacsak nem szedjuk ossze magunkat es toroljukel oket. De sajnos az ellenallas meg gyerekcipoben van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit értesz az alatt, hogy győzhetnek? hogy elpusztíthatják a világ 90%-át és ők túlélhetik bunkerekben?
      Igen, ha ez a győzelem, akkor igen. De egy hosszú távon működő létezést nem tudnak létrehozni. Valamennyit fognak pusztítani, mielőtt visszaáll egy normális, a teremtéssel összhangban lévő valami...

      Törlés
    2. Az ellenállás te magad vagy.

      Én úgy állok ellen, hogy nem beszélek velük arról, amit a tv-ben láttak, rádióban hallottak, filmekben láttak. És akkor egyszer csak feltűnik nekik, hogy csöndben vagyok és mindenkit érdekelni kezdi. "Miért vagy csöndben?" Kérdik tőlem, és akkor válasz ként egy "Jó" kérdést teszek fel.

      Ha filmekről beszélgetünk, mindig megkérdezem, hogy szerintük mit jelentett a film. Sokszor nem kérdeznek vissza, hogy szerintem mit jelentett, de legalább felteszi magában a kérdést "Tényleg, mit is láttam?". Legtöbbször nem tudják elmondani, valójában mit láttak. Hőzöngnek, hogy milyen jó film volt és milyen brutál effektek, de arra a kérdésre, hogy mi volt a mondanivalója mind megakad.

      Aztán néha visszakérdeznek, "Miért szerinted mit mond ez a film?" És akkor tudom, hogy felkészült, mert kíváncsi. Nem betörtem a kaput az elméjében, hanem ő engedett be. És amikor elmondom a véleményemet figyelem a reakcióit, amikor látom, hogy már sok az információ, akkor megállok és megkérdezem, mit gondol arról amit mondtam.

      Zenéknél ugyan ez a szitu.

      Sokszor előkerül a vallás mint jó szaftos téma, amit lehet szidni, ilyenkor mindig megkérdem. Ember, mit jelent a Karácsony, a húsvét, a pünkösd, a mikulás, a szilveszter, csakhogy a legismertebbeket mondjam. És akkor is megáll az agya, "Tényleg, miért is ünneplem?"

      Nem hagyom azt sem, hogy gyűlölködjenek mellettem, megkérdezem tőle, "Miért vagy ennyire dühös?" És megint megáll "Tényleg, miért vagyok ennyire dühös?". Jóllehet talál rá valami kifogást, hogy miért, de akkor is hirtelen lehiggad és elkezd gondolkodni.

      Jézus is azt mondta, "A jó földbe szórt mag százszor annyit terem, mint ami sziklára, út mellé vagy tövisek közzé esett és elveszett". Igen ám, de a földet meg kell művelni előbb, hogy be tudja fogadni a (fény)magot.

      A harcot ma már nem karddal és íjjal vívják, hanem az emberek elméjében. Ha nem tudsz váltani, akkor nem tudsz ellenük harcolni sem.

      Ráadásul milyen fegyverekkel harcolnál atomrakéták és biológiai fegyverek ellen?

      Az élet él és élni akar. A szomszédunk az lebetonozta az egész kertet, hogy ne kelljen füvet vágnia. 8 év alatt apró darabokra tört a beton és a réseken kinőtt a fű meg mindenféle dudva. Szóval ugyan úgy vághatja a füvet, csak most baromi rondán néz ki, ha levágja, ha nem.

      Ugyan az a szituáció csak piciben. El akarta pusztítani az életet, mert neki nincs kedve azt életben tartani, de az élet megmutatta, hogy élni akar és ebbe nincs beleszólása még neki sem, hiába övé a kert papíron.

      Törlés
    3. Az ellenállás hasztalan... ahogy a Skynet egy katonája is megmondta.

      Törlés
    4. Én is úgy vélem,h az ellenállás gyerekcipőben van még. Számtalan blog van -főleg amerikai- a neten ami az illuminati,szabdkőműves,rotschildos stb.-vel van tele. Lehet,h úgy érzik -egy ideje-h az emberek ezekkel a nevekkel intézményekkel lassan ismerkedhetnek v. "barátkozhatnak" és ők kezdeményezték. Nem tudom melyikőtök nézte az esti világpanorámát á la Szaniszló F.!? A fickó lassan egy éve szidja ezeket az embereket,államokat,politikusokat,uzsorásokat,oligarchákat, sátánistákat ugyan abban a monoton hipnotikus hangnemben amit magára erőltet mert látszik,h nem megy neki de csinálja. Igaz,h egy kisebb nézettségű TV csatornán! Nem véletlen. Eljut az emberekhez ,mindenki vszínű bólogat de nem történik semmi. Sem a politika nem figyel rá sem a tömeg! Miért ne lehetne elindulni a felvetésein,miért nem lehet komolyan venni?? Mert nem kell! Azok akik látják,hallgatják, hadd ismerkedjenek a valósággal. Egy idő után hozzászoknak. A Hitleri mondás: Ha egy jó nagy hazugságot gyakran ismételgetsz az emberek elhiszik hamarosan. Vhogy így hangzik asszem. A hipnózis folyamatos a radikális oldalon is. Amikor majd a jogrendszer is átvált,hamarosan az is eljön majd a hozzánk hasonlóan gondolkodók csak néznek,h most mi is történik?? Hát nekem van igazam de mégis engem büntetnek! És körülöttünk mindenki furcsán néz majd ránk,h te miről beszélsz,hol van neked igazad?? Alex J.-t is nézem gyakran pl. tetszett is a fickó de hatalmas hangember,lelkes meg minden, de semmit nem csinál az ügy érdekében! Nem is tudom sokszor, h ki kivel van. Majdnem 7milliárd embert elaltatni, elég komoly!

      Törlés
  24. A hurrikán hírzárlatnak is tökéletes.

    VálaszTörlés
  25. Tudom, úgysem hisztek ennek az egésznek, meg nekem sem, de az a "hátha" csak bennem van. Támadó, sértő kommenteket inkább magatoknak, légyszí. Na, de erre mégis mit léptek? És a dátumot is nézzétek.
    Az Ő nagy – a világban ez idáig sosem látott méretű – büntetései enyhíthetőek

    03
    NOV
    2012. október 29. hétfő; 15.30

    Drága, szeretett leányom, mint már Mondtam, a változások áradata megkezdődött, amint Atyám keze most büntetéssel sújt le, nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem más országokban is.

    Mindezek az ökológia megbolydulások mindaddig folytatódni fognak mindenütt, míg az emberiség meg nem tisztul.

    Imádkoznotok kell, hogy azok a lelkek, akik elutasítják Istent, megmenekülhessenek a Pokol Tüzétől, a mások nagylelkűsége révén, az ő imáik által.

    Ezek a jelek arra hivatottak, hogy megmutassák az emberiségnek, hogy az idők valóban megváltoztak. Semmi sem lesz, és nem is lehet ugyanolyan, míg a világ meg nem tisztul, lehetővé téve a Második Eljövetel bekövetkezését.

    Ebben a pillanatban, mikor a bűn tönkreteszi a világot, az nem méltó fogadni a Messiást.

    Ezek a végidők jelei, Követőim, és fel kell készítenetek lelketeket.

    Hamarosan kevesen lesznek azok – beleértve a kőszívű ateistákat is -, akik képesek lesznek Atyám Kezét figyelmen kívül hagyni.

    Azonban az Ő nagy – a világban ez idáig sosem látott méretű – büntetései enyhíthetőek és gyengíthetőek imáitok által.

    Mindazonáltal azok folytatódni fognak, míg az emberiség el nem fogadja az Igazságot.

    Az Úr napja, a Második Eljövetel napja közeledik, bár előtte még sok eseménynek kell megtörténnie.

    Ez egy nehéz időszak lesz Isten valamennyi gyermeke számára, köztük azoknak is, akiknek erős a hitük. De azért azok, akik szeretetet és hűséget mutatnak Irántam, az ő Jézusuk iránt, közülük sokan lesznek nyugodtak, mert ők tudják, hogy Én eljövök, hogy elvigyem őket az Új Paradicsomomba.

    Ezen Új Királyság jólétét kell keresni, és eme nagy Ajándék után kell vágyódnotok.

    Legyetek erősek, és bízzatok Bennem. Meg kell értenetek, hogy Atyámnak meg kell büntetnie azokat, akik szörnyű tetteket terveznek. Ő megígérte, hogy tetteiket megállítja, őket pedig elsöpri.

    A jelek most láthatóak lesznek a világon mindenütt, biztosítván, hogy az emberiségnek ne maradjon kétsége afelől, kinek a hatalma van ereje teljében.

    Kizárólag Isten bír ilyen hatalommal. Minden más hatalom rövid életű lesz. Az Isten hatalma mindenható, és senki sem fogja soha legyőzni minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjét és Alkotóját.

    Jézusotok
    Igen, megint én vagyok, aki nemrégiben megpróbálkozott a sok ember megtérítésével, és hogy fogadjátok el Jézus szavát, de senki, de senki nem hallgatott meg és visszautasítottátok A Szent Üzeneteket. Ezek minden betűig igazak, ezeket nem tudja senki meghamisítani, maximum nem hiszi el. Könyörgök, mikor fogjátok meghallgatni Jézust??? Amikor már késő lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre hiteltelenebb :D Már azon gondolkozom, hogy vajon tudjátok-e ki az a Jézus?

      Ja, és figyeld a dátumot, már akkor megírtam ezt a választ, amikor még internet sem volt.

      1832. május 3. kedd; 11.11

      Törlés
    2. "Ebben a pillanatban, mikor a bűn tönkreteszi a világot, az nem méltó fogadni a Messiást."

      A Messiás megváltót jelent, ami a keresztény eszmerendszer szerint Jézus az. Nos ez amit leírtál hülyeség, mert egy olyan társadalomban, ami istennek tetsző világban él nem kell messiás, mert nincs mit megváltani.

      Törlés
    3. A Messiás nem azt jelenti hogy "MegVáltó", hanem hogy "FelKent" - magyarán egy a Földön megtestesült OM-jelű "Feladatra Jelölt Égi Beavatott". A Messiás valójában a Teremtő/Teremtés Elsődleges Táltosa/Avatárja. Spirituálisan úgymond - KentaÚr-ként/CentaÚr-ként/10-esÚr-ként már az ősszkíta/sumér pecséthengereken is ábrázolva lett a Teremtő/k/ mellett. A KentaÚr/Nő/ - természetesen - a Nyilas Madar/Magyar. Weblap: ujgenezis.uw.hu - VI.fejezet 6.oldal.
      Anno, Jézus önmaga életén át mutatta be hogy hogyan, milyen hozzáállással kellene nekünk is önmagunkat úgymond "megváltanunk". Ami persze az EGY-be való visszatérést jelenti a megtáltosodásunk által. Félelem nélkül, szeretetelvű jóakaratúsággal - felébredve, megvilágosodva és felemelkedve, a mókuskereket elhagyva, kilépve a rendszerből.
      www.magyarmessias.eoldal.hu
      Kerion

      Törlés
    4. HÉ! LEGALÁBB EGY NICKNÉVVEL TISZTELJ MÁR MEG BENNÜNKET, elég már az idióta névtelen kommentelőkből! Köszi!

      Törlés
  26. Bocs, egy kicsit off, de érdekes videó. Most találtam, gyurcsány ugyanazt a taktikát folytatja, mint obama... Valaki rosszul van a tömegben XD Nagyon átlátszó.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z6XORDw5RIU&t=12m30s

    VálaszTörlés
  27. Bocs,hogy off-olok,de aki budapesti és környéki és netán ezt most olvassa 11:45-kor az nézzen fel az égre és élő egyenes adásban láthatja,hogyan permeteznek ezek a rahadékok....

    VálaszTörlés
  28. Tudtam hogy már megin elkezdi valaki az istenezést.... Vagyok akkora barom, hogy minden cikk után elkezdem olvasni a kommenteket. És hol lyukadunk ki állandoan????? Imádkozzunk, bizzunk az urban, majd eljön a megválto... Forditsuk oda a másik orcánkat is, bocsássunk meg az ellenünk vétkezöknek (hadd vétkezzenek ellenünk továbbra is)... Stb stb! Hát pont az ilyen akaratgyenge, debilek miatt vannak ilyen csunya dolgok a világban!!! Miért nem huztok imátkozni meg bibliát idézgetni máshova? Miért kell mindig mindent szarrá offolni ezen az oldalon? Még ha nem lennétek ilyen eröszakosak hogy mindenkit le akartok "altatni", és mindenkit tévutra akartok terelni, belen a "szoszerint vakságba" akkor nem is szolna senki nektek egy büdös szot sem!

    EZEN AZ OLDALON AKIK RENDSZERESEN OLVASNAK, NEM AKARNAK BIRKÁK LENNI! AZ IGAZSÁGOT KERESIK! NEM KIVÁNCSI SENKI A MESÉKRE! 2000 ÉVET KAPTATOK HOGY BIZONYITSÁTOK AZ IGAZAKAT, DE CSAK HAZUGSÁGOT ADTATOK, ÉS VÉRT! NEM HISZ NEKTEK SENKI, A BIBLIÁTOK TELE VAN ELLENTMODÁSSAL, DE AKKORA BALFÉKEK VAGYTOK HOGY BE SEM ISMERNÉTEK HA VALAKINEK IGAZA VAN! HUZZATOK A K...A ANYÁTOKBA, OTT LEHET TÉRITGETNI!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért a hozzászólásért igazán kár volt. Lehet kulturáltan és tisztességesen is ellen véleményt kinyilvánítani. Ha jelenleg erre még nem vagy képes, akkor arra kérlek, legyen annyi önkritikád, hogy nem kommentezel.

      Törlés
    2. Azért nincs igazad, mert ezek parazitaként szállják meg a blogokat a hülyeségeikkel és sajnos NEM ÉRTENEK a szép szóból.

      Törlés
    3. Oké.
      Nézzük ezt a vallási felszólamlásos mániát onnan, hogy akárki akármit mível, azért azt illik ám tudni (észben tartani) Európa közepin ücsörgünk. Tehát van némi hagyománya errefelé a Kereszt Egyházának. Mégha mostanában többen nem is tekintik másnak a hívő fickókat, mint a múlt "rendszer" maradványait, meg a tömegmanipuláció áldozatait. Imigyen tehát nem is köll igazán meglepődni azon, minden fórumon megjelennek s a (programozott) segíteni akarás ürügyét felhasználván megkísérlik a botor tömegek megfényesítését.
      Ez persze azzal jár, szana van off-olva minden platform. Bármi is legyen az épp aktuális téma. (Merugye... egyrészt eme Világban minden mindennel összefügg, valamint a térít... izé... segíteni vágyó arcok vannak annyira felkészültek úgy forgassák a szót, hogy saját terepükön tudjanak működni.)

      Namost... aki nem mostanában kezdte a véleménye kifejtését bármiféle fórumon, az azt tapasztalta a hívő népekkel kapcsolatban, hogy biz a szép szóval való rávezetés - miszerint: köszönjük ezt a világlátási verziót mink nem fogadjuk el - nem működőképes.
      Viszont ha az embernek elgurul a gyógyszere s elküldi a fent említett fickókat melegebb éghajlatra, akkor biz megsértődnek, mártírrá, meg elnyomottá, meg megnem értetté válnak... S eme sirámaik okán is szana off-olják az épp aktuális platformot.

      Ámde... az ember alapjában véve alkalmazkodó fajta. Vélem tehát, ha kifejleszti magában azt a képességet (mint a tv-s és egyéb reklámoknál), a szemecskéje átugorja az ilyen megnyilvánulásokat. Akkorugye nem nagyon lesz táptalaja a mindenféle okból kirobbanó vitáknak. Vagyis az off mennyisége lecsökken. (Persze ettől még az illetékes arcok ugyanúgy elnyomottnak, megnem értettnek, megmég korlátozottnak is érzik majd magukat. De ez egy ilyen fura világ.)

      Törlés
  29. "Legyetek erősek, és bízzatok Bennem. Meg kell értenetek, hogy Atyámnak meg kell büntetnie azokat, akik szörnyű tetteket terveznek. Ő megígérte, hogy tetteiket megállítja, őket pedig elsöpri"

    ERRÖL UGATOK! ELVESZITEK AZ EMBER KEDVÉT AZ OLVASÁSTOL!

    VálaszTörlés
  30. "Igen, megint én vagyok, aki nemrégiben megpróbálkozott a sok ember megtérítésével, és hogy fogadjátok el Jézus szavát, de senki, de senki nem hallgatott meg és visszautasítottátok A Szent Üzeneteket. Ezek minden betűig igazak, ezeket nem tudja senki meghamisítani, maximum nem hiszi el. Könyörgök, mikor fogjátok meghallgatni Jézust??? Amikor már késő lesz?"

    AKKOR FOGJUK MEGHALGATNI JÉZUST HA EGYSZER BEVÁLTJA AZ IGÉRETEKET AMIKET TE MEG A SOK HOZZÁD HASONLO HANGOZTAT!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mitől félsz, hogy így "kiabálsz"?:)
      Illetve miért bánt, ha mások hisznek? Nem vallásról van szó, hanem hitről. Ha pedig évezredek óta ténykedő okkult csoportosulások tetteiről beszélgetünk, a másik oldalba vetett hit miért fáj bárkinek is?

      Gavri'el

      Törlés
    2. ő a szeretetben hisz, te a gyűlöletben. nem látok semmi különbséget

      Törlés
  31. Amig a blog szerzöje, nem istenröl, meg hitröl prédikál, hanem a valoságrol, addig itt birkáknak helye nincs (azok vagytok). Engem nem zavar hogy ha ti hisztek, nem is bánt. Viszont az idegesitö, hogy nem lehet találni egy cikket sem amit nem offoltok szarrá. Idegesitö, hogy el sem olvassátok amit pirula ir, hanem pikk pakk kopy paste, már toljátok is befele az aznapi verébségeteket.


    Nem, nem nem.
    Nem a gyülöletben hiszek!!! (ezt nagyon kenitek vágjátok... ha valaki nem ért egyett azzal amit tesztek ISTEN NEVÉBE az azonnal, rossz és a gyülölteben hisz... esetleg a szájba...ott anyátok hisz abban.) Én is a szeretetben hiszek, képzeljétek el! Az viszont nem pálya amit csináltok, hogy ellehetetlenititek a kommentelést, és annak olvasását! ÉS MINDIG EZ VAN!!!

    És nem azért irok nagy betüvel, mert félek (pont ti érjátok ezt? mikor a szedett vetett vallásotok eleve arra épül hogy terrorba tartja a népet?) hanem mert ezzel szeretném kifejezni hogy ez már nagyon nem tetszik!

    Én is hinnék ha egy szép egészséges világban nevelhetnék gyereket... De akárhogy imádkoztok meg téritgettek, meg támadtok mindenkit, én nem hiszem el hogy ez egy szép világ. Ugy látszik isten szarik rátok is ahogy rám is. Ez a blog megprobál segiteni azoknak, akik nem értik miért, hogyan történnhetnek ártatlan emberekkel rosszak. Segiteni probál azoknak, aki tenni szeretnének az emberiség jövöéjért.....

    ERRE TI MIT CSINÁLTOK??? Idemocskoltok minden szart!

    MI ABBA HISZÜNK HOGY HA TEHETÜNK VALAMIT A ROSSZ ELLEN AKKOR TENNI IS FOGUNK! EZ A MI HITÜNK! EZT MEG TISZTELJÉTEK TI!

    HA NEM ÉRTETEK EGGYET MENNYETEK MÁSHOVA AHOL KIVÁNCSI A HITETEKRE VALAKI.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barátom, olyan elfojtások vannak benned, hogy azt rossz nézni.:)
      Nem félsz? Nem gyűlölködsz? Az egész hozzászólásodból ezek jönnek át a legjobban. Magad vagy a hatalmas ellentmondás.

      Gavri'el

      Törlés
    2. Ez a digitális világ így is úgy is eltűnik nyom nélkül. Kérdezz csak meg egy informatikust a számítógépes adattárolásról :) Bármi ami egy kicsit is örökkévaló, hihetőbb mint ez az egész illúzióköd. Elkezdte valaki az istenezést ? Tökmindegy milyen vonalon ki által, milyen vallásos jelmezben, még mindig hihetőbb, mert felhívja a figyelmedet a MÚLANDÓSÁGRA barátom . De elárulok neked valamit: szar sem marad belőled, a kutya sem fog emlékezni rád pár évtized múlva, de ha van benned egy fikarcnyi valami, ami hajlik erre az Igazságra, az megmarad örökre !!!

      Törlés
    3. Barátom neked sem adnék hatalmat, egy fikarcnyit sem.

      Tudod nem azért vannak ezek a szörnyűségek, mert a hívők olyan dolgokban hisznek, hogy "bocsáss meg" vagy abban, hogy "szeresd ellenséged", és ezért nem tesznek semmit sem. Azért vannak ezek a szörnyűségek, mert hatalmat kapnak az olyanok mint te. Akik hajlamosak a gyűlölködésre és elítélnek maguk körül mindent és mindenkit.

      Az erkölcs az amit először vissza kell adni az embereknek aztán a hit aztán az önbecsülésük. E három megléte nélkül nem lehet győzni.

      Harcról beszélhetünk, de a harc célját érdemes meghatározni. Nem mindegy, hogy ugyan azt a szellemiséget követed mint ők, "Aki nincs velem ellenem van", vagy azt a szellemiséget követed, hogy "Szeretem ellenségem, de NEM ADOK neki hatalmat".

      És ebben van a kulcs. Nem kell őket elpusztítani feltétlenül. Mindent meg kell tenni azért, hogy elkerülhessük a pusztítást, a célnak annak kell lennie, hogy elveszítsék a hatalmat.

      Ha te elkezdesz pusztítani előbb utóbb maguk mellé állítanak. Mi értelme győzni fizikailag, ha erkölcsileg veszítünk. Milyen vezető lennél te ilyen eszményekkel? Akitől rettegnek? Mondod te, hogy nem kell tőled félni, de ezt nem fogod megmagyarázni egy olyannak, aki csak azt látta, hogy pusztítasz és nem is ismer.

      Gondolj csak a nagy francia forradalomra. Ott is olyan embereket paliztak be, mint amilyen te is vagy. Rajta gyerünk, öljünk le mindenkit, akinek köze volt a politikához. Aztán amikor elfogyott az ellenség egymás ellen fordultak. És végül, akik először a nép felszabadításának eszményével ragadtak hatalmat lettek a nép elnyomói. És mindenki aki az elnyomás ellen lázadt, megölték.

      Viszont, ha azt látják az emberek, hogy nem pusztítasz, csak a hatalomtól fosztod meg ellenségeidet, akkor bízni fognak benned.

      Nyílván ez fizikai megnyilvánulásában történhet úgy is, hogy harcolnod kell és igen ekkor lesz aki meghal. De mint már egyszer itt valahol említettem, nem mindegy, hogy azt nézed a harc során, hogy mit pusztíthatsz el, vagy azt, hogy mit tarthatsz meg.

      Azt viszont elismerem, hogy szét offoltuk az előző bejegyzést ^^ Elnézést kérek ezért mindenkitől

      Törlés
    4. Amíg anoním sorok közé bújva prédikálsz arról, hogy milyen fontos az, hogy tegyünk valamit és segítsünk, aki meg nem úgy csinálja ahogy te gondolod az meg dögöljön meg, addig ez nevetséges.

      Szerintem bármilyen vallásos ember többet segít mint te, mert őbennük a jószándék a motor, benned meg a gyűlölet és a hatalomvágy. Az, hogy ők így szeretnének segíteni az az ő dolguk, és az is, ha valaki elfogadja a segítséget. Joga senkinek nincs ezt elítélni.

      De te ezzelszemben csak ócsárolsz mindenkit, és meg nem nevezett célokról meg eszmékről beszélsz, azt mondod, hogy menjenek máshova. Te ugyanolyan jogon vagy itt, a gondolattemetőben mint ők. Hiszen tényleg nem más ez, igaza van a felettem szólónak, el fog tűnni mindez. De ez nem baj. Élni és élni hagyni.

      Azt mondod, ha tehetünk valamit a rossz ellen, tenni is fogunk, mégis a rosszat idézed ide, az agressziót és a hatalmaskodást. Mégis mi az, amiben követhetünk téged, amiben te példát mutatsz?

      Ne haragudj másokra vagy magadra, és ne gondold, hogy a szeretet útját járod amíg kezed ökölbe szorult.

      Törlés
    5. Névtelen. Tök érdekes dolgokat írtál. Bizonyos értelemben jogosnak tartom a felháborodásodat.
      Írhatok neked egy privát e-mailt, vagy beszélgethetnénk msn-en ?

      Főleg az a mondatod fogott meg, amikor azt írtad: "2000 ÉVET KAPTATOK HOGY BIZONYITSÁTOK AZ IGAZAKAT...".

      Remélem adsz egy esélyt, hogy mondhassak pár dolgot a Istenről, a hitről és a Bibliáról.
      Bízom benne, hogy nem ítélsz el alapból amiatt, hogy én is hiszek, és megengeded, hogy msn-en vagy valahol tudjak mondani pár dolgot.

      Azért is bízom benne, hogy meghallgatnál, mert én Nem vagyok birka, és tudom, hogy te sem.

      Törlés
    6. NA..vannak már most antikrisztusok..anyázos antikrisztusok..beszolos antikrisztusok...
      Vallásosnak lenni vagy hinni?
      EZ ITT A KÉRDÉSEK KÉEDÉSE..
      Aki keres talál..aki kér az mind kap...aki meg nem hisz HÁBOROG,DE ZAVARJA AZ IGAZSÁG ÉS KERES,DE NEM ISTENT..HANEM A SAJÁT ŐNZŐ VAGYAIT FÜGETTLENSÉGBEN,mert nem BIRKA mint a tőbbiek,de okosab mint az igaz ISTEN

      Törlés
    7. "mert nem BIRKA mint a tőbbiek,de okosab mint az igaz ISTEN"

      Ez nagyon szép volt. A sátánizmus egyik formájának a lényegét sikerült leírnod.
      Az ördög ügyvédjének végén sem véletlenül mondja Al Pacino, hogy a kevélység a kedvence a főbűnök közül.

      Gavri'el

      Törlés
  32. 1. Csak a saját nevedben kérj ki bármit is, a többi olvasó véleményét nem ismerheted.

    2. A kommentjeidből gyűlöletet és erőszakot érzek, ez például bennem rosszabb érzéseket kelt, mint valamit olvasni, aminek a tartalma esetleg nem áll hozzám közel.

    3. Nem kötelező semmit sem elolvasni. Jogod van azokat a hozzászólásokat átugrani, amikben Jézusról vagy más dolgokról írnak, ami neked nem tetszik, vagy zavaró.
    Nem szükséges agyvérzésig idegesítened magad azzal, hogy mindegyiket elolvasod. Ha mégis ezt teszed, kérdezd meg magadtól, hogy miért. Miért kell neked ez a negatív energia? Hiszen ez voltaképpen azonos azzal a gyűlölettel, ami miatt szenvedsz ezen a világon és ami ellen küzdesz, mert felébredtél.

    3. Ennek az oldalnak - miként az emberiségnek is - nem az off-topik bejegyzés vagy az isteni igéket hirdető komment árt a legjobban. Szerintem ártalmasabb, ha a másik emberrel ilyen hangnemben beszélsz, ha nem fogadod el, hogy ő más véleményen van, ha egyetlen emberrel úgy beszélsz, mintha többen lennének, ítélkezel felettük és elzavarod őket az édesanyjukba. Vajon ezzel a hozzáállással mit tennél velük, ha egyszer hatalmat kapnál a kezedbe?
    A világban lévő "csúnya dolgokat" egymás nem elfogadása sokkal jobban élteti, mint az, ha valaki bizonyos elvrendszer miatt nem bánja azt, aki bántotta őt, csak hogy egy példát mondjak.

    A világ televan zavaró dolgokkal, ha arra figyelünk, ráadásul ennyire nagy energiával, a világ kibírhatatlan hely lesz.

    A "rossz" ellen már azzal is rengeteget teszel, ha holnap simán átugrod a vallásos tartalmú kommenteket, és nem idegesíted fel magad vele, hogy ne pusztíts értékes idegsejteket a testedben, és ne pusztítsd a lelked, ami biztos, hogy nagyon értékes.

    Maybe

    VálaszTörlés
  33. Vissza a témához..

    Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre David Wilcockról.

    Valaki néz/olvas tőle eredetiben? Mert a magyar fordítás nem tűnik magas szintűnek, de érdekes dolgokról szól.
    Emleget tömeges letartóztatásokat és az egész hatalmi rendszer összeomlását, amire bizonyítékok vannak állítólag. Ennek talán része a Pirula által említett per is. Ezekről sem tudunk semmit a médiából, ami persze csak hitelesebbé tenné, csakhogy mégis vannak furcsa érzéseim a sráccal kapcsolatban.

    Nagy örömmel elhinném az infóit, ha nem furcsállnám némileg a ténykedését annak fényében ami történni szokott azokkal, akik bizonyítékokak emlegetnek, akár csak a saját blogjukon is. Mint például a fent említett szerkesztő, vagy az olimpiás srác, Rik Clay, aki a kutatása kellős közepén, vidám 30-asként öngyilkosnak talált lenni....

    Persze az sem lenne jó, ha csak akkor hinnénk valamit el, ha az aki mondta, hirtelen elhalálozna. De Piruláéknak is köszönhetően tudjuk, hogy a Simabőrű szeret hajtókat alkalmazni, akik lehetnek néha nagyon jól álcázottak is.


    Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről..

    Maybe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wilcock már legalább fél évvel ezelőtt írta azt, hogy már megindultak a letartóztatások, a trillió dolláros per meg már nyilvános jóideje, csak senkit nem érdekel. De érdemes ráguglizni.

      Törlés
    2. Köszönöm, Bálint.

      Ha már pont Te válaszoltál, kérdeznék tőled valamit - ha jársz még erre. :)

      A permetezős cikknél volt egy kommented, ami nagyon érdekelt, csak későn kapcsolódtam be.

      Azt írtad: "nem a népirtás a céljuk". Benned milyen más lehetőségek merültek fel mint cél?

      Köszönöm!
      Maybe

      Törlés
  34. Nos, egy-két reakció a bejegyzésem reakcióira:):
    Táborszki Bálintot külön kiemelném. Egyrészt azért, mert vállalja nevét, másrészt pedig szeretetet mutat, egyetért avval ami az igazság, nem pedig letámadja, mert fogalma sincs az egészről. Aki olvassa az Üzeneteket, az érti, hogy miről is van szó. Jézus azért kommunikál így az emberiséggel, mert így (interneten keresztül) elérhet minket, másrészt,hogy felkészítse az emberiséget a bekövetkezendő eseményekre, és hogy megtérítse az embereket, nehogy váratlan dolog érje őket, és nehogy a Pokolban találják magukat. Hát körülbelül ennyi.
    Örülök, hogy azért nem potyára írtam. Örülök, hogy most vannak olyan emberek, akik nem hurrogják le Jézus Üzeneteit, meg hát engem, hogy miért írok hazugságokat, ez úgysem fog így lenni stb. stb. A Nagyfigyelmeztetés után, az emberiség nagy része meg fog térni, és követi Jézus felé vezető utat, de lesznek olyanok akik követik bűnös útjaikat, és a vesztükbe rohannak. Erre olaj a tűzre,a nemsokára felbukkanó Antikrisztus. A Közel-keleten "megállítja" a háborút, és sokan imádni fogják lenyűgöző jó kiállása, meggyőző személyisége, sármja stb. miatt.( A Hamis Prófétáról is lehet olvasni az Üzenetekben)
    Egy másik névtelen emberke is szép dolgokat írt pl.
    "Szeretem ellenségem, de NEM ADOK neki hatalmat". Igen ez így helyes. Gondolom hiszi az Üzeneteket.
    Most nem azért, de olyan "lehurrogó" emberek, akik már csak azért is támadja ezeket az Üzeneteket, mert azok nem úgy vannak,ahogy neki tetszene, vagy éppen nem hisz Istenben, Jézusban, esetleg nem érti miért is van ez az egész. Hát ezeknek az embereknek ajánlon a Bibliát (ami egyébként nincs meghamisítva, mert arra ember nem képes;ezt Jézus mondta), ott levan írva az Igazság. Ha tetszik, ha nem. De most elsősorban azt szeretném, hogy elfogjadjátok az Üzeneteket, és ne támadjátok azokat, mert azok mind igazak, és hogy térjetek meg.
    Egyik ember írta, hogy csak akkor fogja elfogadni Jézust, ha olyat tesz ha beváltja ígéreteit. Hát, kedves barátom, akkor nyugodtan hihetsz mindenben, amit ő mond. Akkor erősen készülj a Nagyfigyelmeztetésre, és olvasd az Üzeneteket, mert már olyan dolgokat is mondott, ami beteljesedett. Az ökológiai csapások, pedig folytatódni fognak, amíg az emberiség meg nem tisztul. A Sandy nevű hurrikán is Isten műve volt, akár hiszed, akár nem. "Csak az Igazság ment meg".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Teremtés/Teremtő és persze Jézus sem mond és tesz félelemkeltő dolgokat. Esze ágában sincs az emberek számára fenyegető, úgymond "nagyfigyelmeztetést" tenni. Jézus szeretettel van mindenki iránt és az egón túli tudat-alattiban végtelenül gyengéden, finoman és fokozatosan vezet rá dolgokra. Késztet, intuíciót ad, predesztinál. Minden embert a neki megfelelő pozitív irányba. Az más kérdés hogy az egyes ember mindig csak a belső ébredése, mondhatni szeretet-rezgése mértékében tudja ezeket az "adásokat" venni.
      Jézus semmit sem mondott a Bibliáról ugyanis azt a mennybemenetele után jó 300 évvel szerkesztették Nagy Konstantin alatt. Ekkor tették az eredeti őskereszténység helyett a már judeo-kereszténységet államvallássá a hatalmasok. Mert kétségünk ne legyen, a Nicea-i és egyéb zsinatok püspökei - a Biblia összeállítói - már akkor jobbára kikeresztelkedett "kiválasztottak" voltak. Akik természetesen a maguk képére formálták a lejegyzett és már addig is átírt első századbeli dokumentumokat.
      Az Ó-Testamentum jóformán egy az egyben az ősszkíta/sumér legendárium ó-héberesített változata. Az Új-Testamentumba például az lett "beleszerkesztve" hogy az üdvözülő 144 ezer "elragadtatott" a 12 zsidó törzs egyenként 12 ezer tagja. Mivel a többi közel 7 milliárd csak mellékesen van megemlítve - ehhez nem is kell kommentár. A sumér elnevezést is egy zsidó masonic régész "ragasztotta" a magyarok őseire az ősszkítákra. A Rémus elnevezést megfordítva a Zeusz/Szuez mintájára. Rémusról pedig tudjuk hogy Romulus megölette és ő lett Róma/Amor első királya. Csak ennyit arról hogy az egyébként Bibliát is szerkesztő "kiválasztottak" mennyire szeretnek minket magyarokat. Úgy mint Káin Ábelt - sajnos.
      A kitalált antikrisztussal, fenevaddal, sátánnal, hamis prófétával, nagy paráznával stb. való fenyegetés célja nyilvánvalóan a félelemkeltés. Ezért is próbálja a háttér-hatalom ezeket a félelemkeltő figurákat mostanság - tegyük hozzá eléggé sikertelenül - megjeleníteni egyes szerencsétlen agyonmanipulált emberekben. A félelemkeltéssel ugyanis elérhető az ami egyébként nem. A számukra potenciálisan "veszélyes" magyar ember megtáltosodásának a megakadályozása. Semmiféle gonosz nem jön el és apokaliptikus armageddon sem lesz. Ugyanis erre már "nem vevő" az emberiség elsöprő többsége. Az ébredés, megvilágosodás és felemelkedés már odáig jutott hogy ezeket a dolgokat már nem lehet semmilyen fekete-mágiás eszközzel sem az anyagban megjeleníteni. Hála a mi Drága segítőkész Teremtőnknek.
      Kerion

      Törlés
    2. A másik pedig, hogy azt írtad többször is, hogy Isten és Jézus, pedig Isten három személyből áll: Atya, FIÚ, Szentlélek.
      Szóval Istenben Jézus is benne foglaltatik.
      Ezt csak azért írtam le, mert már itt hibás a gondolatmeneted.
      Másrészt igen, imádkozni nem tettek helyett kell, hanem azért, hogy legyen erőd tenni.

      Törlés
    3. Eszembe jutott egy igehely, ahogy olvastam a hosszú-hosszú hozzászólásaidat.
      "Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek. Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is. Ímé eleve megmondottam néktek. Azért ha azt mondják majd néktek: Ímé a pusztában van; ne menjetek ki. Ímé a belső szobákban; ne higyjétek. Mert a miképen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is. Mert a hol a dög, oda gyűlnek a keselyűk." Máté ev. 24,23-28.

      Ez az Üzenetek mizéria csak meglovagolása és összekuszálása a már ismert igazságoknak. Valaki ebből akar profitálni, híressé válni. De lehet akár még ennél ördögibb szándéka is.
      Tehát, ha valaki hisz Krisztusban, az a Bibliában írtakra hallgasson inkább. Már minden ki lett jelentve.

      Igen, az embereknek tudniuk kell arról, mi folyik a valódi színfalak mögött, de van egy határ, ami után már többet ártasz, mint használsz. Így például az ilyen hosszú idézgetésekkel. Elég néhány mondat, és máris el tudja mindenki dönteni, hogy kész-e, vagy egyáltalán akar-e utána járni annak, amiről beszélsz. A meggyőzés úgysem a te dolgod, hanem Istené.

      Ezen a linken pedig találtam egy jó írást a hit és az összeesküvések kapcsán egyaránt. Érdekes és hasznos!
      http://users.atw.hu/elizeus/paruzia.html

      Törlés
    4. mikor lesz már ennek vége?

      Törlés
    5. Sok agyprogramozott szerencsétlen!

      Törlés
  35. hála neked,és a hozzád hasonlóaknak,akik végre meg merik mondania frankót,nem kell TV_t néznem,évek óta.Tiszta vagyok A barátok közt_,és a hozzá hasonló szemetektől.Titeken töltöm az estéimet,szabadidőmet!Így tovább,nagyon jó!!!!

    VálaszTörlés
  36. Én elfogadom minden ember rigolyáját. Pedig meg sem vagyok keresztelve.. Nem zavar ki miben látja az igazságot... Nem azért emeltem szot mert ti istenben hisztek, én pedig másban!

    Az verte ki a biztosittékot, hogy akkor mikor tenni kellene, és igen is tele kellene verni a netet videokkal, meg mindenféle irásokkal hogy had lássa minnél több ember, mi megy a háttérbe, akkor

    ARRA BIZTATJÁTOK AZ EMBERT HOGY HIGGYEN JÉZUSBAN, MERT AZ MINDENT MEGOLD! DE EDDIG SEM OLDOTTA MEG! Miért engedte isten hogy atomot dobjanak le? Miért engedte isten hogy háboru legyen? Miért ölnek meg 10 éves gyerekeket? Soroljam? Segitett az ima rajtuk?

    Én a megoldást abban látom ha az informácio eljut az emberekhez, csak ugy lehet tenni azért hogy jobb legyen, csak ugy tudnak felkészülni dolgokra, és csak ugy tudnak meguszni dolgokat ha tudják mire kell figyelni. Pirula ezt teszi leirja az informáciot! Ti meg ugyanazokat a köröket futjátok minden poszt után...

    Ennek nem itt lenne a helye. Én elhiszem hogy a hit eröt ad nektek, és én lennék a legboldogabb ha napi 3 imával, meg heti 1 gyonással egy szebb világba élhetnénk! Én is hinnék, de sajnos én ugy érzem ha isten tényleg lenne ezt nem engedte volna. Beszélgettem jehovákkal, és más egyéb hivö emberekkel, ezt elmondtam nekik is... De mint ha a falnak beszélnék befogták a fülüket (ovoda) és végig sem engedték hogy mondjam amit akarok, csak tolták.
    Birkák helyett akkor "bárányoknak foglak hivni titeket. ISTEN BÁRÁNYAI VAGYTOK!!!! Nem szoltok, terelget benneteket a mindenhato, és hisztek abban hogy örökké élhettek! Isten vigyáz rátok, ezt hiszitek tudjátok!! De ha isten mégsem létezik??? Akkor kihez tartoztok? Ki terelget benneteket? És ha jön a farkas?uppsz....

    Én hiszem és tudom ha engem védöoltásra akarnak cibálni mert nem jelenek meg önként, és jönnek értem a munkahelyemre hát én elfutok! Mert tudom hogy nekem az az oltás nem jo! Ez az oldal azért van hogy minnél több ember megtudja hogy nem jo az oltás. Én elfutok ti imádkoztok! Kit fognak beoltani!?

    Ez itt egy példa volt, de láthato benne a véleményem!

    És köszönöm azt a kommentet, amiben az MSN cimemet kérték, hogy segitsenek... Öszintén nagyon szimpatikus volt. Bevallom picit el is szégyeltem magam hogy igy kitörtem, és megbántottam olyan embert aki ennyire önzetlenül segitökész... Ezt most tényleg minden rosszándék nélkül irtam.


    "A Sandy nevű hurrikán is Isten műve volt, akár hiszed, akár nem. "Csak az Igazság ment meg"."

    Sajnálatos modon az a helyzet hogy pont a békés, és a hivö emberek huzzák a legrövidebbet. Tényleg csak az igazság ment meg de az irásodba 1 dolgot sem tudok igaznak, elfogadhatonak, logikusnak, értelmesnek, értékelhetönek.... stb stb találni! Egyszerüen csak el kéne olvasni a cikket amit pirula irt. Ott van feketén fehéren. Talán csugd be a bibliát és nézz ki az ablakon egyszer.

    Szokj le a fogmosásrol!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha szigorúan logikusan gondolkodsz, akkor szükségszerűen Isten létéhez kell eljuss.

      Törlés
    2. "Miért engedte isten..."
      Mert az ember szabad.

      Törlés
    3. Kedves Névtelen. Ha most feltennék pár kérdést mit válaszolnál? Föl is teszem:Miben hiszel? Azt írtad, hogy míg mások Istenben hisznek, addig te másban. Amiben te hiszel (arról nem szóltál), azt milyen bizonyítékokkal tudod alátámasztani? Mit tudsz "felmutatni" teljes elfogadhatóság és értelmes magyarázat mellett? Az nem válasz, hogy népbutítás -meg egyebek- a vallások. Én Isten mellett van 1 voksom elfogadható magyarázattal ( a sok közül). Ha Istenben nem hiszel, nyilvánvalóan a sátánban sem. Akkor viszont a Pokolban sem, és így a Mennyország sem jöhet szóba. Na de ha Isten nem létezik, akkor azt csinálhatok amit akarok, és nem lesznek következményei (persze nem így van, a félreértések elkerülése végett), és nem kerülhetek Pokolba sem. Ha sátán sincs, akkor szerinted, miért van ennyi bűn, ennyi bűnös, boldogtalanság, háború, ellenségeskedés, gyűlölet, szeretethiány, kapzsiskodó, önimádó stb stb (NEM MINDENHOL VAN ILYEN csak NAGYRÉSZT ilyen a világ). A bűn a sátántól ered, és minden rossz dolog. És szerinted miért ilyen a világ? Én tudom. Mert a sátán a végidejét éli, nincs sok ideje, és most "belehúzott". Ezek a végidők. Szerinted, miért lettek pont most ilyen erősek a sátánista csoportok...? Ezért lesz a Nagyfigyelmeztetés, hogy ne a sátán ne tudja ellopni és a Pokolba vonszolni a lelkeket és minnél több ember a Jézus felé vezető utat válassza. Ha ez nem elég, akkor mondom néked, hogy Jézus is beszélt a sátánista csoportok felemelkedéséről, az Új világrendről, arról, hogy ellenőrizni akarják az élelmiszereinket, személyes dolgainkat, (értsd:a chip:a fenevad bélyege) és sok más mindenünket. itt van pár link:http://nagyfigyelmeztetes.hu/?s=%C3%BAj+vil%C3%A1grend
      http://nagyfigyelmeztetes.hu/2010/11/satanista-csoportok-felemelkedese-es-a-vilag-ellenorzese/
      http://nagyfigyelmeztetes.hu/2010/11/globalis-terv-a-vilagnepesseg-csokkentesere-es-a-vilag-vezetoinek-megbuktatasara/
      folytatás...

      Törlés
    4. folytatás...

      http://nagyfigyelmeztetes.hu/2011/05/utasitsatok-el-a-new-age-spiritualis-munkajat/

      http://nagyfigyelmeztetes.hu/2011/05/a-satan-kaoszt-okoz-es-pusztitasokat-vegez-az-egesz-vilagban-de-napjai-mar-nagyon-nagyon-rovidek/

      Legszívesebben még sokszor többet is belinkelnék, de nem élek vissza az oldal nyújtotta lehetőségekkel,és nem szeretnék senki agyára menni ezzel. Az embereknek meg kell érteniük mi folyik a hátuk mögött. Nem lehet csak a szeretetről és a Mennyországról beszélni hiába vagyok keresztény. Sok más Üzenetben van szó a sátánról, nemcsak arról, hogy hogyan lehet a Mennybe jutni. Meg kell értenetek, hogy a rossz dolgokról is beszélni kell. Jézus ezt mondta egyik Üzenetben (keressétek meg): Ezt a káoszt, a megtévesztés királya, a sátán, az ördög okozza, aki nagyon fáradozik azon, hogy elfedje identitását az emberiség előtt. Ő gyáva, aki hatalmát csábításra használja fel. Ne kövessetek el semmiféle hibát sem, mert ő hatalommal rendelkezik, amit arra használ fel, hogy elpusztítsa az emberiséget. Embert, ember ellen fordít, testvért testvér ellen, szomszédot szomszéd ellen és mindezt egyetlen céllal teszi, hogy minél hamarabb káoszt és pusztulást okozzon. Ő sohasem fog kínzásotokkal felhagyni, gyermekeim. Nézzetek szembe realitásával. Fogadjátok el létezését. A hitetleneknek azt mondom: csak akkor tudjátok elfogadni az Igazságot, ha a sátán létezésének igazságát is elfogadjátok. Ez pedig azt jelenti, hogy létezik Isten, az Örök Atya.

      Ne feledjétek, hogy a sátán napjai meg vannak számlálva. Ne hagyjátok őt győzni. Ez arra válasz, hogy ha létezik a sátán akkor Isten is. Érted, mire akarlak rávezetni kedves barátom. Ezek a Jézustól kapott Üzenetek NEM félelemkeltés céljából születtek meg. Hanem azért, hogy az emberek megtudják, hogyan lehet örök életünk(a Földi Új Paradicsomban), hogyan juthatunk a Pokolra, de elsősorban azért, hogy hogyan győzhetjük le a sátánt, hogyan állítsuk meg őt és az Antikrisztust(imával) .(a lelkek megmentése a cél, hogy sokan meneküljenek meg a sátán karmaiból) Elmondja, hogyan találhatjuk meg a belső békénket, hogyan szeressük egymást. Aki Jézust követi azt megalázzák, leköpik, meggyalázzák, kinevetik és szenvedni fog miatta.( Isten egyik Üzenetben ezt mondta:Ez az Én létezésem, és szeretett Fiam megtagadása, elutasítása és félredobása miatt van, hogy a sötétség most már beborítja a világotokat.) Jézus nevében szenvedni különleges kegyelem. Ki őt követi el nem veszik, de szenvedni fog. Az ő imáik révén menekülhetnek meg azok akik, halálos bűnben halnak meg, és nem tisztelték egész életükben Istent, és egy nap ők hálásak lesznek azoknak, akik megmentették őket imáikkal. Nem sajnálok időt és energiát áldozni arra, hogy ezeket elmondjam, és ezáltal talán jobb belátásra bírjam az embereket, és imádkozni azokért akik nem követik a Jézus felé vezető utat.
      Nem a félelemkeltés a cél! Hanem az, hogy sok lélek megmenekülhessen a sátántól, és örök élete legyen.
      A PPP is hirdeti az igazságot, de Istenről nem beszél, pedig imák nélkül nem tudunk győzni az Új Világrend és a sátán fölött.(De tisztelem munkájukat!)
      Elnézést kérek, hogy offoltam, de ezt most nagyon fontos, hogy terjesszem.
      Aki kedvet kapott a Jézus-féle Üzenetekhez, bátran olvassa és terjessze tovább, mert ez az Igazság. És ne feledjétek: Csak az IGAZSÁG ment meg. Köszönöm, annak aki végig elolvasta, az Üzenetekkel együtt.

      Törlés
    5. "ha szigorúan logikusan gondolkodsz, akkor szükségszerűen Isten létéhez kell eljuss."

      Nekem a logikám máshova jutott el... Te tudom hogy bármiröl van szo ezen a blogon "szügségszerüen" csak a salyát vallásodrol nyekeregsz, meg csak a salyát istenedröl...

      Te meg itt felettem!
      Jézus egy tanár volt. Megtanitotta az embereket irni olvasni! Ez sok irástudonak felbaszta az idegeit, és kifeszitették. Ennyi. Aztán szépen bemocskolták az emlékét hogy belevették a nevét egy mocskos nyerészkedö csalásba. A neve része lett az emberiség legnagyobb nyereségvágybol elkövetett csalásának ami nem más lett mint a biblia. Ennyi! A biblia az elsö és egyben a leghatásosabb agymosási eszköz. Aki a bibliát idézi, annak se saját gondolata, se saját élete, se saját elvei nincsenek. Elolvastam tudom. Azzal hogy terjesztgeted ezt a marhaságot szépen ki is veszed a részed az emberek eltiprásában...


      "Legszívesebben még sokszor többet is belinkelnék, de nem élek vissza az oldal nyújtotta lehetőségekkel"

      Inkább linkelj ha már muszály kiadnod magadbol!

      Törlés
  37. Kedves Pirula!

    Tetszett a párhuzam a pankráció, mint színjáték és az elnökválasztás vonatkozásában. Azonban pankrációrajongóként reagálnék, egy-két dologra, tudván, hogy a lényegi mondanivaló nem a pankrációról szól, de nálunk annyi félremagyarazás övezi amúgy is a szórakoztatóipar ezen ágát.

    Apró tévedés, hogy művért használnak, mert művér helyett pengével vágják meg magukat és amit látni lehet az a saját vérük. Valamint Ted Turner sosem volt a pankráció atyja, billiárdosként az egyik tévécsatornáján, a TNT-n, teret adott az egyik azóta már nem létező szervezetnek, a WCW-nak. Amíg a műsor szekere ment addig az egyik legjobb nézettséget hozó adása volt 1997-98 tájékán, azonban a nézettség a gyengülő színvonal miatt elmaradt, ami odáig vezetett, hogy a céget felvásárolat a World Wrestling Federation, ma WWE vezetője, Vincent McMahon. Ha valakit, na akkor őt tekinthetjük a pankráció egyik atyjának.

    Egyébként fura, hogy ha már párhuzamot állítottál, arról nem teszel említést, hogy Hulk Hogan, amikor elhagyta a WWF-et és a jófiú szerepből főgonosszá váltott, akkor egy New World Order (Új Világrend) nevű csapatba tömörülve forgatták fel fenekestül a pankráció világát a 90-es évek második felében, a WCW-ban... :)

    VálaszTörlés
  38. A moslék az moslék.Csodásan be lehet csomagolni, akkor is az marad. Amíg az ember mástól várja a kaját, addig megeshet, hogy moslékot tesznek eléje. Ma már leginkább csak ez fordul elő. Az embernek kell felismernie, hogy ő nem disznó, tehát nem is moslékkal él. Ha ez megtörténik, akkor esélye van emberré válni. Ennek a felismerésnek az időpontját úgy vélem,minden lélek beprogramozta, vagyis a vekker mindenkinél fel van húzva. Ezért sem kell erőszakosan, türelmetlenül térítgetni senkit. Amíg nincs belső késztetés, addig nem lehet őszintén eljutni Jézushoz. A képmutatás pedig még rosszabb, mint a tudatlanság. Akik pedig felkeltek, csendben tegyék a dolgukat példamutatással, őszinte viselkedéssel, igaz szavakkal.

    z

    VálaszTörlés
  39. Az amerikai ember a leghülyébb a világon,nem véletlen hogy az indiánokat kiírtották mert volt kultúrájuk és gondolkoztak,tehát spirituálisan is képben voltak a világgal,a környezetükkel kapcsolatban!Nem véletlen hogy az agyatlan,debil,dögevő néger rabszolgákat felszabadították,mert ők nem gondolkodnak,irányítani,manipulálni lehet velük,ezért elnök bábként Obama!Végül is is igen,a pankráció is show-ként hülyíti az amerikaiakat,de hát mit lehet olyanokra mondani,akik a 70-80-as években csak úgy beszolgáltatták az aranyaikat,mert,csak...ahogy a kormányuk előírta!Az elnökválasztás szemfényvesztés,zsidók kezében USA,szabadkőműves-illuminátus Trilaterális Bizottság és a Bilderberg zsidók döntik el,ki lesz a befutó:aki többet ad nekik a még 'megmaradt Egyesült Államokból,és aki hajlandó hadi cselekményeiket keresztülvinni az embereken,világhódító terveiket megvalósítani,az Új Világrendet,minden más csak hablaty!Módszereiket a szabadkőműves-zsidó CIA végrehajtja drónokkal,biorobotokkal,hiába a bankcsőd meg a perek,látjuk hogy kíméletlenül kinyírták a 'köpő családját!Nálunk is ettől félnek sokan,egy perre viszi a dolgot,vagy esetleg nyerne,dőlne a dominó,esélytelen,a globális gonosz nálunk is tarol,nem véletlen a sok kegyetlen és rejtélyes gyílkosság,a sok megmagyarázhatatlan ügy,a sok okkult csatorna,reptilian bemondókkal akik tudat alatt sokkolják a balga nézőket!A Gonosz itt van a kapunknál és nem tudni mi lesz a jövőben!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  40. Elkezdtem írni egy történetet, csak a magam és pár ismerősön szórakoztatására. Az volt a címe, a Valóság Illúziója (milyen véletlen):D, kb. fél hónapja kezdtem el írni. Röviden arról szól, hogy Magyarország és Amerika (véletlen?) szerződést kötnek xy magyar részvényekről Mo. 60% USA 40%, Amerikának kell a mi részünk is, ezért Mo.-ra vonultat be pár kisebb seregeket, "hogy megvédje a részvényeit" a magyar kormány látszat megoldást kínál, a háborús helyzet ellen, Amcsik nem fogadják el, bombákat küldenek a nyakunkra, magyar kormány cserben hagy. Hasonlít a cikked, a fejembe látsz? :)

    VálaszTörlés
  41. Azt szeretném kérni, hogy vallási vitára csak azon posztok alatt kerüljön sor, amik valamilyen formában érintik a vallás kérdését. Minden egyes bejegyzés alatti rész erre terelése tényleg megöli az érdemi hozzászólások lehetőségét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán csinálhatnál egy vallással foglalkozó cikket, a szinkronizáció után már nem ütne akkorát, és mindenki kiélhetné magát.
      Végül is ez az egész dolog egy kicsit vallásháború is.

      Törlés
    2. Kösz, hogy végre kimondtad! Már a tököm tele volt velük :)

      Törlés
    3. Mit mond a Tanúban a pap? "minden politika". sajnos bármilyen témát hozol az valamilyen formában érinti a vallást is, hitet is... ezt te is tudod Pirula!

      Törlés
    4. Én voltam a szitkozodo névtelen! (csak hogy tudjátok melyik kicsoda)....

      Tényleg hagyni kéne a vallást! Jo lenne ha ezt lassan meg meg sikerülne érteni. Ha valaki nem tudja kibirni elég egy link is, és kézs... Nem kell 100 sorba összefoglalni (mert annak aki nem vallásos ugyis zagyvaság, aki vallásos, az meg ugy is beleköt és kész a nagy OFF). Itt kérek bocsánatot az anyázásért, tényleg nagyon elszálltam.

      Kérdezte valaki miben hiszek (hát ahoz senkinek semmi köze, én nem téritgetni akarok senkit, az én vallásom nem arrol szol hogy minnél több embert meg kell tériteni).

      Én abban hiszek hogy minden embernek szabad akarata van, minden emberenek KELL hogy legyen saját gondolata, saját elvei! (na ez ritka, inkább mindenki bárány, megvezetett, vak, és keresi az utat). Hiszek abban hogy ha mindenki a szabad akarátobol cselekszik, és azok az elvek az irányadoak, amit 6, vagy 8 évesen még helyesnek látott akkor egy szebb világban élünk. (nem hiszem hogy 8 évesen valaki gyilkos, vagy drogdiller szeretne lenni.)

      Ezen el lehet filozofálni. Ezen nincs mit bizonygatni. Viszont ez volt az elsö és az utolso hogy arrol beszélek én miben hiszek.

      Törlés
    5. Oké, Pirula, csak ne töröld ki amit írtam. Még valaki érdekelhet is, és nem csak vita tárgyaként "lóg" kint az oldalon. Nem azért csináltam,hogy mindenkinek belegázoljak a vallási érdekeibe, csak leírtam mit is kéne tenni és tudni. Igen, elvégre mindenki abban hisz, amiben akar. Talán egyszer lesz egy nálam ügyesebb ember, aki elkezdi tényleg úgy terjeszteni ezeket, ahogy senkinek ne legyen ínyére, és mindenki megértse az Igazságot. Remélem, lesz olyan is, akinek nem kell 10000 érvet felsorolnom ahhoz (még az is kevés, mert makacsul ragaszkodik a saját érveihez, és "süket" meghallgatni az igazat), hogy elfogadja azt amit kéne. Köszönöm
      És ne feledjétek most sem: Csak az igazság ment meg.

      Törlés
  42. kedves Névtelen!
    hogy neked mivel van teli a tököd - engedd meg, ne érdekeljen.

    tudod... "hazamész, kivered"

    egyelőre még bárki elmondhatja a véleményét.

    VálaszTörlés
  43. Nouvo, szívemből beszéltél fentebb

    Őszintén szólva annyira populáris lett ez az egész témakör, hogy egyenesen idegesít mikor különböző fórumokon olvasom hogy "nagyon sokan ébrednek"...

    ébredünk a lóf@szt, már bocs

    én inkább félkómás állapotnak hívnám, valóban elénk dobnak némi rágcsálnivalót, sőt - mivel a módszer hitelessége is elfogadható, igaz már elavult fajta- de könnyen lehet hogy most magukat teszik az "ellenség trükk" középpontjába, majd ugye az említett "megváltót" beküldik

    úgytűnik a különböző korszakok társadalmai eltérő dolgokra fogékonyak, most épp ez a spirituális vonal lesz a megfelelő hogy ugyanazt a mennyiségű embert az orránál fogva vezessék

    igazán nem akarok "ünneprontó" lenni, de ez nagyon dörzsölt ellenfél, és biztos vagyok abban hogy a, valósággal már ránkzúdított "nagy titkok" özöne nem a véletlen műve

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen ez régóta nyilvánvaló számomra is, viszont azt még nem igazán látom, hogy hová is vezet mindez, illetve mit akarhatnak ezzel

      Törlés
  44. Kedves Jeromos!

    Engedd meg hogy eldöntsem hogy eldöntsem magam hova teszem a teli tökömet vagy hogy mit csináljak vele. Amig nem beléd szeretném tuszkolni addig nyelhetnél akár dugot is. Ha ti honapokon keresztül bosszuságot okoztok azzal hogy feleslegesen olvasgatnom kell az idemocskolt kokálmányaidat, aminek semmi értelme, legyél olyan jo keresztény és bocsárd meg nekem hogy égyszer ÉN IS AZT IROK AMIT AKAROK! Tudod:
    "Egyenlöre bárki elmondhatja a véleményét"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kérlek, ha engem idézel, pontosan idézz.

      Törlés
    2. Ne kérj tölem semmit Jeromos... 1 felesleges 2 ha nem adsz okot hogy személyesn neked cimezve válaszoljak, akkor nem is foglak idézni...

      "Mit mond a Tanúban a pap?" (Irta: Kedves jeromos)

      Ki a faszt érdekel mit nyekeregnek a pedofil papok? Mi az a tanuban? Nem igaz hogy a szent fazekaknak még mindig nem sikerült megérteni hogy vannak akiket nem érdekel a hülyeség?

      Mit mondott Pirula a Salyát Blogján???

      "Azt szeretném kérni, hogy vallási vitára csak azon posztok alatt kerüljön sor, amik valamilyen formában érintik a vallás kérdését. Minden egyes bejegyzés alatti rész erre terelése tényleg megöli az érdemi hozzászólások lehetőségét."

      Ehez!!! Ehez probáljatok meg igazodni! Akik ide jönnek erre az oldalra Pirulára kiváncsiak, nem a Bibliára meg a Nagyfigyelmeztetésre. Hidd el, ha valaki az istenre meg ehez hasonlokra kiváncsi, az elmegy egy gyülekezetbe, vagy templomba és ott fogja keresni a választ a kérdésekre. Aki "Ébredezni szeretne egyböl probáljátok elringatni" Ne itt akarjatok már TROLLKAODNI!!! Tudom hogy feleslegesen irogatok, mert nektek a szépszo nem hat... Jol bofán kéne csapkodni benneteket. Nem azért amiben hisztek, hanem mert eröszakosak vagytok. Megvagytok kérve hogy fejezzétek be, és már jön is az okosság hogy mit mond a pap... Na! Hát tudod mit... Erigy oda valamelyik paphoz aztán foglalkozz annak a tökével, ne az enyémmel te .....

      Aláirás:
      amegtestesültgonosz, másnéven eretnek, egyébként boszorkány! Ja meg beszologatosantikrisztusnaazisénvagyokbazdmeg!

      Törlés
    3. Te is erőszakos vagy. Sőt...
      Akkor téged is "jól bofán kéne csapkodni"? Aztán mindenki csapkodhatná a másik bofáját, mert nem tetszik, amit az mond?
      Na látod? Ez a nagy probléma a te "hitvilágoddal".
      Ahogy korábban is leírtuk, tele vagy erőszakkal és gyűlölettel, amit egy pillanatig sem tudsz kordában tartani.

      Gavri'el

      Törlés
    4. A másik meg az, hogy az nem "vallási vita" (amit PPP a "Salyát" blogján kért), ha valaki merő jóindulatból leírja a vallásos véleményét, illetve bizonyos tanokra felhívja a figyelmet. Az a vallási vita, ha emiatt te már gyilkolnád is le, mertmiafenét képzel magáról, hogy olyat mer írni, ami szerinted nem igaz. A tolerancia az, ami benned minimális szinten sincs meg, a vallási vitát meg te generálod, amikor nem bírsz túltekerni két-három olyan hozzászóláson, ami más gondolatokat tükröz mint a sajátod.

      Gavri'el

      Törlés
    5. "Aztán mindenki csapkodhatná a másik bofáját, mert nem tetszik, amit az mond"

      Lett szolva sokszor hogy ez a blog Nem vallásrol szol.... Meglettek kérve páran hogy mellözék az eféle hozzászolásokat (mert álltalában az van hogy a szentfazék veszekszik a másik szentfazékkal ki a nagyobb szentfazék)...

      Számomra akinek a szép szo nem hat az eröszakos, sajnos ilyenkor le kell keverni egy két fülest...


      "Na látod? Ez a nagy probléma a te hitvilágoddal" Bárcsak a többivel is ennyi lenne...

      "Ahogy korábban is leírtuk, tele vagy erőszakkal és gyűlölettel, amit egy pillanatig sem tudsz kordában tartani"

      Szerinted ki az ... .... át érdekli ti mit sirtok itt össze vissza! Mérges vagyok de nagyon!! Megvan rá az okom!

      "Aztán mindenki csapkodhatná a másik bofáját, mert nem tetszik, amit az mond?"

      Mégegyszer neked csak te érthetetlen gyökér!!!

      Nem az a gond hogy nem tetszik amit mond, hanem nem tetszik ahol mondja: ITT! És hogy miért kellene jol pofáncsapni?

      Azért b...eg mert 100 szor meg van kérve rá hogy itt ne, mert ez a blog nem Hitröl, szol....

      Tudom hogy nem igazán irted amit leirtam, és ugyanugy fel fogod tenni ujjra a kérdést.....

      NA LÁTOD ETTÖL VAGYOK TISZTA IDEG!!!

      Törlés
    6. A toleranciával meg huzzál már nem is irom ki hova. Ti mikor lesztek toleránsak és hagytok fel a nem hivö emberek zaklatásával.. nem is emlékszem már hány honapja idegeskedek, hogy a nyekergésetekkel szétoffoltok mindent. Inkább nem is irtam semmit ne legyen hiszti. Mikor meg betelik a pohár irok, akkor ti baztattok engem toleranciával.. Mi van veled ember????

      Törlés
    7. nehogy agyvérzést kapj itt nekünk!

      Törlés
    8. Nyekeregtem egy sort is itt bárhol?

      Egyszerűen kíváncsi voltam a reakcióid után, hogy ha szimplán kérdéseket teszek fel, egy pillanatig sem éltetem a vallást, inkább tükröt állítok és rákérdezek az okra, hogy miért ez a sok utálat benned, akkor milyen válaszokat kapok. Nem értettem, hogyan adsz majd létjogosultságot a hit elleni beszédednek, miközben minden egyes sorodban ez a stílus, illetve ez az agresszió van, és folyamatosan csak mások pocskondiázásával foglalkozol. Egy pozitív gondolatot nem olvastam tőled az elmúlt pár napban, indulatot annál inkább, hozzászólásaid pedig messze elkülönülnek mindenki másétól, annyira fel lehet ismerni a benned dolgozó gyűlöletet.
      Kérdésem nem maradt, emberileg bemutatkoztál - ellenben hidd el, a hívők így is imádkozni fognak érted a nehéz órákban, és ez a különbség köztük és közted.

      Gavri'el

      Törlés
    9. Hejj azt a tökös cuccot én írtam ám :)
      De ez volt az utolsó alkalom, hogy névtelenül írtam bármit is.

      Törlés
    10. Nem baj bevédtelek!!!

      Törlés
    11. "nehogy agyvérzést kapj itt nekünk!"

      Csak nem.. azért le tudom vezetni azért a feszültségemet ne aggodj.. De ha mégis Drogra lenne szügségem tudnál nekem segiteni JEROMOS? Csak ha már ilyen közvetlen hongnembe tárgyalunk...

      Törlés
    12. húúúú... most aztán jól megkaptam... te visszavágások nagymestere.

      Törlés
  45. Pirula!

    Legyél szigoru! Ami nem kapcsolodik a témához szerinted (azért szerinted mert te vagy a blog szerzöje) töröld ki a faszomba! Ne engedd hogy tönkre vágják azt a munkát amibe idöt és energiát fektetsz... Legyen az vallási, vagy politikai tévutra terelés, itt nincsen helye... Hát nem tudod hogy felesleges könyörögni ilyen eröszakos embereknek? Aki mindenképp nem ideillö dolgot akar közölni dobjon egy linket. Aki kiváncsi megnézi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudjatok, de moderálni már abszolút nem marad időm. A filmek és írások így is minden szabadidőmet felemésztik. Úgyhogy vagy megy a dolog egy kulturált hangnemben, vagy nem lesz hozzászólási lehetőség az írások alatt.

      Ha az írásom nem kapcsolódik Jézushoz, nem kérek térítést az írás alatt. Én is hiszek Jézusban, de ez egy nagyon komplex téma, lesznek idevágó írások, tartalékoljátok oda. Köszönöm.
      Ha meg valaki ennek ellenére odakopizza a térítés sablonját, akkor kéretik nem kötözködni vele, hanem átlépni rajta.

      Törlés
  46. IGEN, Pirula, kérlek, tisztítsd meg a vallásos szennytől az oldalad, ha lehet...

    VálaszTörlés
  47. Ha már itt tartunk egy moderátornak az ilyen ordenáré "fa.zomba"-stílusú - egyébként a semmit csócsálva gagyarászó - megszólalókat kellene elsőként helyretennie...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha egyesek nem garázdálkodnának isten nevébe, meg nem fojtatnának közösségrombolo magatartást, ha tiszteletbe tartanák azt amit a blog szerzöje kér, nem lenne senki aki szot emelne.... Mert nem lenne miért! Egyébként nagyon is helytállo a kérésed, ki kell törölni az én komentjeimet, azokkal együtt ami ellen szolnak. Ez volna helyénvalo.

      Törlés
  48. Őszintén?
    Ne nézz tévét és ne olvass újságot. 1 hét alatt rájössz, hogy diszlet az egész világ.
    Figyeld az embereket, teljesen ki vannak fordulva önmagukból.Csak hallgasd, amit próbálnak mondani. Beszélnek és félelmetes, hogy mennyire nem értik, amit mondanak.
    Vond ki magad a média karmai alól. Mindjárt kiderül a turpisság, mert ami fontos, azt nem onnan fogod megkapni

    VálaszTörlés
  49. Tiszteletem!

    Tudom, hogy nem ide tartozik, de a paraolimpiás cikkben olvastam, hogy a nácizmus okkult jellegéről sok jó könyv jelent meg. Tudna valaki néhány könyvcímet mondani? Érdekelne. Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. néhány linket mellékelek:
      http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/occult_signs_and_symbols.htm

      http://www.jashow.org/Articles/_PDFArchives/new-age/NA4W0802.pdf

      http://spiritsoferidu.files.wordpress.com/2012/08/a-harmadik-birodalom-666.pdf

      könyvek:

      1.
      Nicholas Goodrick-Clarke - A nácizmus okkult gyökerei
      A nácizmus okkult gyökerei
      Nicholas Goodrick-Clarke
      2.itt olvasható:
      http://www.scribd.com/doc/53846293/Kurt-Rieder-Magia-es-okkultizmus-a-III-Birodalomban

      Törlés
    2. Köszönöm szépen!

      Törlés
  50. "
    "Mit mond a Tanúban a pap?" (Irta: Kedves jeromos)

    Ki a faszt érdekel mit nyekeregnek a pedofil papok? Mi az a tanuban? Nem igaz hogy a szent fazekaknak még mindig nem sikerült megérteni hogy vannak akiket nem érdekel a hülyeség?
    "

    Na ez már fáj! A Tanú az egy film címe, az 50-es évek magyarországáról szóló filmszatíra.
    Itt tudod megnézni:
    http://www.youtube.com/watch?v=QbiwaRCp-Fk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha érdekelne már megnéztem volna.... És azért mert a Tanu nevezetü filmbe a pap azt mondta hogy a vallás meg a politika ugyan az, azért nekünk itt a blogon valássrol meg politikárol kéne beszélnünk? Megjegyzem ez a blog vallással nem foglalkozik, akkor kit izgat mit beszél egy pap... Ebbe mi a bonyolult. Annak meg örülj ha valami fáj... Tudod hogy nem álmodsz, hanem a valoságba vagy.

      Törlés
    2. Ó..., a francba...:-)
      F.F.Coppola filmjében - A Keresztapa - ez emígyen hangzik: a politika és a bűnözés ugyanaz a kategória...

      mj

      Törlés
  51. Ha a TV-s főszerkesztő családjának halála igaz hír, az két okból lehet: elrettentő példa (a fszerkesztő nem az igazság oldalán áll véletlenül se higgyjük azt, hogy önállóan cselekedett a jó ügy érdekében) és megparancsolták neki, hogy tegye ezt - majd példát statuáltak vele. Ez jár mindenkinek, aki ezeket az idiótákat szolgálja. Sőt még borzalmasabb lesz.
    De szerencsére van olyan ellenerő, mely meg tudja védeni a tagjait. Kicsi de erős közösség. Tiszta emberekből. Még azt is el tudom képzelni, hogy saját maga vérengzett otthon... Ezekből a szarrágókból bármit kinézek. Egy CNBC főszerkesztőből meg még annál is többet. Nyírják egymást keményen. De az igazság terjed egyre több kis oldalon és a félelem amire épül ezeknek a birodalma nem elegendő az egyenes és bizalomra, valós szeretetre épülő közösségek ellen. Nyírják csak egymást annál hamarabb elfogynak! És közben szivárogtatják a valódi híreket is. Ez nekünk csak jó. Nekik már nem annyira.
    HanOk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a fene tudja lehet igazad van, lehet nem. Az viszont biztos hogy nem jo nekünk ha gyerekeket nyirnak ki. Engem ez eléggé felzaklat... Szerintem másokat is! Ez piszkosul durva! Látok lehetöséget rá hogy programozott volt, és tényleg saját maga ölte meg a saját gyerekeit, van logika abba amit irsz. De ez nem hiszem nekünk jo.

      Pirula... Igazad van részbe, érthetö hogy át kell ugrani a téritös beszolásokat kicsit besokaltam velük.. De nézd meg azt is hogy konkrétan pont amelyikre én rágtam be, pont arra ugrott rá az összes egyéb vallásos hozzászolo is, és magyarázták el a saját verziojukat. Mindegy én igyekszem nem rendszert csinálni abbol hogy ide kommentelek (amugy a logikus vallási viták még nem is lennének gázak csak az értetlen emberekkel van gond) csak olvasok inkább mint eddig..

      Törlés
  52. Alakulgatunk, egyszer úgyis kötelező lesz...:
    http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/muszerrel_figyeli_a_biztosito_az_autos_utjat.175256.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

    VálaszTörlés
  53. Pirula önkéntes moderátorokat kéne alkalmazz, írsz egy rövid formulát ami szerint működünk és majd a szerint takarítunk. Bár nagy ellenzője vagyok a cenzúrának de tényleg szét offolják a posztokat. 20 komentből 7 totális off másik 7 személyeskedés, marad 6 értelmes koment.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. látod eza baj az emberekkel, "szétoffoljuk" a Földet, és talán ezért kell a népességcsökkentés is...

      Törlés
    2. Igen...a baj csak az hogy ezt olyan emberek szorgalmazzák és sürgetik akiknek több ezer, vagy esetleg százezer hektáros birtokaik vannak, akiknek a legmocskosabb gyárak vannak a kezükben éjjel nappal szennyezve a levegőt földet vizet. És ők engem és téged akarnak megölni, eltüntetni a föld színéről, mert mi szétoffoljuk a földet...ugyan már, ez azért annál összetettebb dolog.

      Törlés
    3. egyre cifrább... mi szóltunk... ha nem hallgatsz a szép szóra, majd jól pofánvágunk, kitiltunk, moderálunk (bár elveinkkel szemben áll, de hát az elveket oly könnyű feladni, hiszen én vagyok a mérce nem maga az elv)... ha továbbra sem értesz a szép szóból, akkor jöhet a népességcsökkentés.

      és mondd Azrael! ha aklodbeli szorgalmazná, az már rendben is lenne?

      Törlés
    4. ennyit ér és ezt jelenti az ún. "ébredés"

      Törlés
    5. Látom Jeromos szokásodhoz híven nem látod a fától az erdőt.
      Ha van egy cikk ami a bankokról szól, maffiáról, miért kell mindig jönni a "nagyfigyelmeztetéssel" "olvassál bilbiát mert különben elkárhozol" "eretnek vagy mert nem fogadod el az urat" stb. tudod néhány évszázaddal ezelőtt pont az ilyen emberek okoztak szelektív népirtást. Ok Jézus fontos, nem vele van a baj egyáltalán. Akkor készítsünk egy vallási blogot ott aztán mindenki fröcsöghet amit akar, mert ott az lesz a téma. Hány cikk alatt kért meg benneteket a régebbi közösség, hogy ne offoljátok szét a témát, és ért valamit? Igen amikor sátánista rituálékról van szó akkor lehet Istenről is beszélni, de akkor se a sablonos szöveget kell nyomni. Nem tudtok építően, nyomulás nélkül meggyőzni az embereket, de ezt nem vagytok képesek vagy hajlandóak felismerni, persze akkor jöhet a gyalázkodás. Nagyra tartod magad Jeromos, és te vagy az aki "aklodbeli"-nek nevezel, akolja van az állatnak, de ezt te is jól tudod, és nem átallasz más embert odaminősíteni, mond hát rád kéne hallgatnunk? Te vagy az akii Krisztus szavát hirdeted? Akkor figyelj a szavaidra.
      A népességcsökkentéshez egy embernek sincs joga se nekik, se nekem ,se neked csak hogy tisztázzuk, mert a fenti hozzászólásom nem sikerült egyértelműre.
      Nem feladjuk az elveinket, ki sem tiltanánk, pofán sem vágnánk, de ha egy koment a téma szempontjából lényegtelen, mert a) teljesen eltérő dologról szól b) még csak érdekességet sem vet fel ilyen jellegű témákkal kapcsolatban c)személyeskedő d)spam - vagyis CTRL+C CTRL+V és benyomjátok ide a fél nagyfigyelmeztetést vagy tudom is mit akkor azt moderálnánk, vagy ha jobban tetszik csinálunk egy vallási viták forumot oda behajigáljuk a fölös kommenteket ozt lehet rajtuk rágcsálódni és akkor még azt sem mondhatod hogy cenzúráztunk.

      Törlés
    6. Ha nem szólna hozzá senki, hidd el egy-két komment lenne csak ilyen, és nem több oldalnyi vallásháború meg hittanóra. Nem az a baj, hogy itt van ez az eszme, hanem hogy muszáj mindenkinek belekötni, aztán ők meg megint mondják és ez ismétlődik a következő blogbejegyzésig. Aztán újrakezdődik ott.
      Azt kellene inkább hangoztatni, hogy mindenki törődjön a maga dolgával.
      A cenzúra meg népírtás meg elképesztően primitív és undorító dolog, illetve nevetséges is, hogy pont egy ilyen honlapon vetik fel.

      Törlés
    7. "Látom Jeromos szokásodhoz híven nem látod a fától az erdőt.
      Ha van egy cikk ami a bankokról szól, maffiáról, miért kell mindig jönni a "nagyfigyelmeztetéssel" "olvassál bilbiát mert különben elkárhozol" "eretnek vagy mert nem fogadod el az urat" stb."

      ezt nekem írtad?


      mert ezek közül egyiket sem tettem, így aztán nem értem, mit akarsz ezzel. kérlek nem moss össze más hozzászólókkal - úgyhogy a továbbiakban ne adj semmit a számba, ne gyere nekem a nagyfigyelmeztetéssel... már csak a tisztesség kedvéért is.

      "tudod néhány évszázaddal ezelőtt pont az ilyen emberek okoztak szelektív népirtást."

      tévedsz. az elvtelen, opportunista emberek okoztak mindig népirtásokat... akiknek mindegy milyen rendszer van - kommunizmus, fasizmus, vagy épp névleg kereszténység, pont olyanok akiknek te fentebb oly bőszen bólogattál.
      és érdekes... a birkázásra, pofánvágásra, irtásra nem kapod fel az igazságra oly érzékeny buksid... de az akol, az már a sértések netovábbja.

      hát tudod...

      Törlés
  54. Ehhez a CNBC-s sztorihoz azért belinkelhetnél egy-két forrást, mert így magában elmesélve elég meredek. Bármilyen nyelven jöhet, csak legyen valami...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak guglizz rá a 43 trillion lawsuit-ra!

      Törlés
    2. vagy a cnbc two children-re

      Törlés
  55. Néztem ezt az oldalt.. Nagyfigyelmeztetés.hu .com... Fura hozzászolások mindenhol le vannak tiltva. Kicsit olvasgattam. Mindenesetre mostmár napi rendszerességel külömbözö IP cimekröl bejelentem, mint nem biztonságos oldalt.

    VálaszTörlés
  56. A gyermek gyilkosságok, és az okkultizmus kapcsolata. Nem mondom, hogy mélyebben foglalkoztam valaha is a témával (a kis keresztyéni lelkem tartalma is kifordult volna valószínűleg), de amikor a hírcsatornákon fiatalok/gyermekek kegyetlen halálával foglalkoznak, fölvetődik bennem az összefüggés gondolata. Tényleg van 1 olyan tehetős (mind anyagi, mind kapcsolati szempontból) réteg, aki tudatosan véres rituálékat hajt végre? Lehet ezeknek kézzel fogható eredménye?
    Az időpontokat nem tudom valaki sorba szedte-e már, de mintha teliholdra, vagy/és az év jeles napjain történnének. "Tágra zárt szemmel" figyelve a médiát, ha csak egyszerű gyermek gyilkosság történik, azt is felfúják, hogy a többi ne tűnjön el senkinek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké. Szögezzük le, kölyköket öldökölni meglehetőst mocsokság.
      De. Olvastam anno valahol egy "Chomsky-tízparancsolat" címzetű irományt. Ebben az egyik mód az érzelmekre való építés. Vagyis, amíg a média mindenféle öldöklésekről, gyerekgyilokról ad hírt, addig ugye szinten tartja a kedves néző megbotránkozási szintjét. Vagyis addég se mással foglalkozik, hanem eme szörnyűségen rágódik.
      (Ugye vajon mért is mutatják be legalább naponta kétszer lassan egy hete a kaposvári srác ügyét? Szimpla feszültségkeltés.)

      Viszont vélhetően vannak olyan arcok is ezen a golyóbison, akik jól ki vannak bélelve anyagilag és kapcsolatilag is. S a; szimplán csak gonoszok b; a belházasságok okán genetikailag "kissé" deformáltak. A tehetősök viszont ugye nem szeretik a hírverést - mert az ilyesmi rontja a hírnevet - s ugye mégiscsak családtag bármennyire is beteg. Tehát az meg, hogy épp a Patás helytartójának képzeli magát s szomjazza az Ura a szüzek vérét. Az nem is a szegény beteg fickó felelőssége hanem azé a rohadék Patásé! Ugye. Ezen indok megaszondására pedig ottan vannak a drága pénzen bérelt picológusok és egyéb "lélekgyógyászok". A gond imígyen le van rendezve. Mindenki boldog.

      Törlés
    2. Oké. Itt konkrétan a következőket nem értem. Én elfogadom, hogy vannak beteg gyerekgyilkosok. De miért pont a Világ vezetői lennének azok? Úgy értem, azért az fizikai képtelenség, hogy nem elég, hogy önző, sőt gonosz, de elmebeteg legyen az ÖSSZES! Ez olyan, mintha egy ebédnél az összes szendvicsbe pl. beleszart volna valaki:)
      Főleg a királynőről sajnálom, hogy ilyeneket feltételeztek. Őt nagyon tisztelem, és, ha igaz lenne, amit írtok, ő akkor sem tehetne se jót, se rosszat, hiszen az angol uralkodó hatalmát a liberálisok már rég elrabolták...

      Törlés
    3. Amikor a világ működését meglátod való formájában, akkor meg értesz majd sok mindent.
      Értelmezd miért lenne fizikai képtelenség hogy a világot őrültek vezessék.
      Nagyon nagy homályban élsz barátom, én nem akarlak megtéríteni, ha nem akarod vagy nincs rá képességed hogy felismerd a következetes valót élj úgy tovább ahogy eddig.
      "Miért pont a világ vezetői azok?" Ha a világ vezetői normálisak lennének akkor a világ így nézne ki mint ma?

      Törlés
    4. A "Szul Than"-nak írt hozzászólásom neked is szól (AZÉRT ilyen a Világ állapota)! A Világ működését akkor tudod megtapasztalni, ha értesz hozzá (közgazdaság, politológia, stb.) és nyitott szemmel jársz a Világban! Nem az ilyen blogokból, hiszen ezek ugyanúgy torzítanak. És pont ezért, aki nem ért veled egyet még nem "homályban él", csak máshogyan gondolkodik, mint Te!
      Azért fizikai képtelenség, mert van mondjuk százX-ember, aki a "Világ vezetője". Namost az, hogy egy különböző háttérrel rendelkező, sok felől sok módon (választások, szerencse, pénz, öröklés, szakértelem,stb.) összeválogatott ember MIND őrült legyen, az statisztikailag képtelenség! Ha megkérünk tíz magyart, hogy randomban mondjon 10 várost, igen kicsi az esélye, hogy mind Fejér megyei lesz. Ez ugyanaz!
      Én akarom, hogy megtéríts! Győzz meg, hogy a Világot tényleg sátánista, illuminati, gonosz összeesküvők uralják (és nem "csak" szellemileg gyökértelen, liberálisok balfékek)! Sok ilyen konteós anyagot olvastam/láttam, eddig még egyik sem győzött meg. Amúgy láthatod itt a teljes nevemet, a jövőben politikai pályára kívánok lépni, tehát, ha érdekel az igazság, szavazz rám! Garantálom, hogy kiderítem mi az igazság ezekről az "összeesküvőkről" és, ha léteznek, hát Isten irgalmazzon nekik, mert én nem fogok!

      Törlés
    5. Nem ismersz így nem tudhatod, hogy mennyire vagyok jártas közgazdászatban vagy politológiában, no nem végeztem ilyen szakon de azért a téma még régen érdekelt, és nem ez az egyetlen blog avagy forrás ahonnan olvasok. Szóval politikus akarsz lenni, jó, meg akarod váltani a világot? Őszinte részvétem a családodnak, mert meg fognak ölni, vagy átállsz. Győzzelek meg, hogy a világot sátánisták irányítják?...ugyan már, ha ezt nem tudod összerakni akkor nekem nincs mit itt mondanom, és naiv vagy a világgal szemben.
      De csak egy érdekességet hogy megemlítsek, nem is olyan régen a romániai RMDSZ pártnak, készítettem grafikai designt, köszönőleveleket a támogatók részére. A köznép, kis cégek a megvezetettek kaptak egy olyant amin ott virított az RMDSZ logó, viszont volt egy jó kis lista, "nagy" emberek nevével akik pénzelik a pártot, na arra a köszönőlapra küldtek egy másik logót, egy Oroboruszt ami helyetesítette az eredeti RMDSZ logót. Bizonyára gondolták úgy se tudom mi az. Természetesen nem fogom ezt a listát nyilvánossá tenni, mert még nem untam meg élni.
      Ezek után én neked mit mondjak? Élj boldogan, legyél sikeres, s hidd el én szeretném a legjobban, hogy csak hülye legyek többedmagammal és neked legyen igazad, viszont félő hogy nincs.

      Törlés
    6. Igazad van. Nem ismerlek. Ezért nem is akarlak lehülyézni. Számomra megdöbbentőek ezek az elméletek. Ámde ez nem hit, hanem tudás dolga, tehát lehet igazad nekem, vagy nekem, vagy másnak (pl. cionista konspiráció híveinek). Sátánisták: amit itt írt valaki abban igaza van, hogy OBJEKTÍVE luciferiánusok, hiszen isten helyett az embert teszik középpontba, és nem érdekli őket a temrészetes rend! De arra, hogy konkrétan a sátánista vallás követői, a Sátán imádói lennének arra eddig semmilyen bizonyítékot nem láttam. Soha nem láttam hiteles jelét annak, hogy ilyen szertartásokon vennének részt, nagyon kivannak a "racionális"(istentagadó) világképükkel, vagy liberális keresztények, stb.
      A Világot megváltani nem akarom, mert 2000 éve már megtörtént. Valaki már megtette. Én emberként eléggé önbizalom hiányos vagyok: nem is magamban bízok, hanem Őbenne! Akinek az oldalán Ő áll, az fog győzni. Márpedig a Gonosz mellett nem állhat, mert az nonszensz! Mondták már, hogy, ha politikus leszek le fognak lőni a "háttérhatalmak"! Ha amcsik lennénk, és valóban sikeres lennék, akkor tehetnénk egy próbát. Megnéznénk, hogy miután véghezvittem a programom "ide vonatkozó" részeit, életben lennék-e:) Nevezetesen: A lehetséges legbiztosabb fedezet biztosítása a dollárnak (lehetőleg arany), FED megszüntetése, vagy államosítása, Kilépés bizonyos szervezetekből (ENSZ, IMF, Világbank, NATO).Úgy tapasztaltam eddig, hogy Amerika kapcsán ezekkel az összeesküvés-elméletek hívei is nagyon egyet szoktak érteni, és ezeket tartják olyannak, ami miatt eltennének valakit láb alól. Pedig fontos lépések lennének!
      Az urobosorsz alkimista és gnosztikus jelkép, ez nem bizonyít semmit. Az uroborosz egy, a Világ és Isten elpusztítására törekvő szervezet jele...egy Fullmetal Alchemist című képregényben:) Erre építesz Na, ezért mondom, hogy ez álomvilág!

      Törlés
    7. Nézz utána hogy mennyi valóságalapja van a régi alkimistáknál az fma világának. Meg fogsz döbbenni...
      Mellesleg elmesélnék egy történetet. Van egy magyar orvos, aki kikísérletezte az érelmeszesedésre a gyógymódot. Amikor bemutatta, főorvosok és tudósok gratuláltak neki az elitből. Másnap a rendőrség megjelent nála, és lefoglalta a számítógépeit, könyveit, iratait, és körülbelül mindent amit találtak.
      Akkor képzeld el egy politikus helyzetét.

      Törlés
  57. Nem értem, miért kellett moderálni, amít írtam. Akkor megfogalmazom velősebben: Én az egész blogról és erről a cikkről is azt gondolom: mindenféle összeesküvést lát, pedig a megoldás egyszerű a Világ gondjaira: HÜLYESÉG! És ez ijesztőbb a legsötétebb illuminátusoknál is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "pedig a megoldás egyszerű a Világ gondjaira: HÜLYESÉG!"
      Ez igen....De akkor mi a problémád, hiszen mint látszik, abból van elég?

      Törlés
    2. Félre értettél:) Így valóban az én hsz-em a hülyeség! Este volt már, fáradt voltam, de most akkor kifejtem bővebben. Tehát ugye nagyon sokan-köztük ez a blog is-valamilyen démoni gonoszsággal, sátánista ideológiával, vagy éppen sima kapzsisággal magyarázza a Világ mostani helyzetét. Az én magyarázatom azonban az, hogy a Világ vezetői nem gerjesztik az itt említett problémákat, sőt meg akarják őket oldani, a jószándékkal tele van a padlás, csakhogy hülyeséggel is! A Világ vezetői beszűkült gondolkodású, öntelt balfékek, akik ragaszkodnak a saját, ezerszer befuccsolt "megoldásaikhoz" módszereikhez. Amellett az ideológia is fogja őket: akinek rögeszméje az Egyesült Európai Államok megteremtése, azt juszt is azt fogja fújni! Egy részük pedig szimplán hülye, ostoba turbó-celeb, akiket a bulvármédia meg a reklámdömping tett oda, ahol most "kormányoz". Obama a legjobb példa. Ő egy elméleti tudós, fingja sincs a valódi problémák megoldásáról, csak megnyerő a stílusa, szépen tud mosolyogni, meg ott van mögötte a reklámdömping! Mit csinált 4 év alatt? SEMMIT! Nézett ki a hülye fejéből, miközben a világkatasztrófák elsuhantak előtte, mintha csak moziban ülne! Na, erről van szó! Ahogy a film mondja: ez a Hülyeség Kora! És ez dermesztő! Ha nektek lenne igazatok, akkor legalább a Világ vezetőinek tettei logikusak lennének a saját szempontjukból. Így azonban a hülyeség féktelen tombolását látjuk! És ez ijesztőbb bármilyen illuminátusnál, vagy gyilkos oltásnál! (Oké túloztam: nem teljesen hülyék, és vannak köztük kifejezetten jó képességűek is, de őket gúzsba köti a többi hülye, és ők ahhoz már nem elegek, ami most van...)

      Törlés
    3. Ha mán felvetés. Akkor fonjuk a szót kissé.

      Meglehet, mi több biztos, hogy eme golyóbison van nem kevés agyatlan fickó. S van olyan is aki a vezetésben éldegél mán generációk óta. (Merugye a bornyú arcok mindenhol ottan vannak.)
      Mink kicsi emberkék viszont nem látunk bele azoknak a pofáknak a lapjaiba, akik tologatják a bábúkat a táblán - mert mink vagyunk a bábúk ugyi.
      Tehát vélhetően az kissé optimista feltételezésnek tűnik, hogy ottan fönn a magosban székelő urak és hölgyek éjt nappallá téve azon karatéznak, mindenki boldogságára vezetgessék az alant tolongó barmokat, s kiküszöböljék azoknak hibáit. Olvasatomban inkább (persze lehet tévedek) az vagyon a helyzet, hogy a régi uralkodó réteg manapság is megvan s mivel régóta egyfajta... hát... tunya megszokásban leledzenek, nem nagyon szeretnék az elkövetkezendő időkben sem feladni jelenlegi életstílusukat. S bár meglehet vannak köztük szélesebb látókörrel megáldott, megmég jóindulatú pofák is, a többségüknek igencsak megfelel a jelenlegi rendszer. Vagyis a megosztottság, a tömegek manipulációja, a saját birtokaik (ami lehet földterület, különböző cégek, stb.) kibővítése. Meg úgy alapjában a harácsolás.
      Az meg, hogy többen ebbe a társadalmi berendezkedésbe belerokkannak, beledögölnek az ő köreiket ugye nem igazán zavarja, hisz nincs kapcsolatuk napi szinten a tömeg emberével. S ha netán látják is néha őket messziről, nem igen érdeklődnek. Mért is érdeklődnének?

      Azt persze eddig nem sikerült megértenem mire is megy ki ez az egész játék. Úgyértem ha minden talpalatnyi fődet, minden pénz, aranyat, céget, energiahordozót megszereztek, s minden vélt vagy valós ellenségüket lenyomták akkor...? A jelenlegi vonalat tekintve egy meglehetősen lepukkant glóbuszt, meg egy halom agyatlan szolgát nyertek, de... Ésakkor?
      Szóval ez a "mindent akarok, minden az enyém lesz!" vonal kicsit céltalannak tűnik számomra.

      Törlés
    4. Épp ez a baj a dologgal! Ezeket az elméleteket, amiket a blog propagál, nyilvánvalóan olyanok találták ki, akiknek gőzük sincsen arról, hogy mit akarnak a vezetők! Ez egyértelműen olyan mesevilág, mint amikor kitalálták, hogy Báthory szüzek vérében fürdött, vagy, hogy X királynak aranyból van a WC-ülőkéje, meg az összes foga. Aki gazdag és azt fenn akarja tartani, ahhoz elég ügyesnek lenni. Ha biztosra akar menni, akkor megléphet bizonyos politikai mocskos trükköket, de az itt leírt mindenfélét (gyilkos permet, hurrikán "csinálása"...LOL) nem!

      Törlés
    5. Péter Sasvári
      Olvasgatva a kommentjeidet az cseng le nekem, hogy te mindenképpen meg akarsz győzni itt minden embert, hogy amiről mi itt beszélünk az hülyeség, hátérhatalom nincs, a kormány jóindulatú stb stb.
      Válaszolj nekem erre légyszíves.
      Miért jössz egy olyan közösségbe amelynek elveivel nem értesz egyet?
      Miért véded a kormányt, (bár erre van egy saccom) és támadod a mi elképzelésünket amire számtalan bizonyíték van, viszont a te általad említett jóindulatúságra már kevés, sőt nem tudom egyáltalán van-e?

      Törlés
    6. Te úgy gondolod, hogy itt csak az a Világ kb. 0,0000001%-át kitevő ember beszélgethet, aki hisz ebben az elméletben? Ezzel az erővel ne beszélgess buddhistával, vagy más párt szavazójával, mert az se ért veled egyet! Milyen kormányt védek??? Pont Obamát hoztam az elméletem példájának, aki rühellek, mint a szart! Érdekes feltevés, hogy valakit lehülyézni az védés:)

      Törlés
    7. Péter, ha válaszokat keresel akkor kérlek konkretizáld azt az elméletet vagy azt alátámasztó forrást amivel nem tudsz egyetérteni. Mert így eléggé ködös.

      Törlés
    8. Hát kb. szinte minden, amiről itt szó van! A legnagyobb abszurdnak a hurrikánok mesterséges előidézését tartom. Ehhez a Föld forgását kellene befolyásolni! Kína állítólag létrehozott már mesterséges havazást, de ez a technológia nagyon gyerekcipőben jár, és amúgy sem maradna titokban, mert ez gyakorlatilag támadás az USA ellen. Azt a sületlenséget már fel sem veszem, hogy az USA csinálta magának...

      Törlés
    9. http://userpage.fu-berlin.de/~gerbrehm/nw/haarp-net.pdf

      Törlés
    10. Nem olvastam el, de akkor tudom mire gondolsz! A HAARp-ról már hallottam. Ennek azonban a célja hatékonyabb kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakítása, nem pedig az időjárás befolyásolása! Az ion légtérbe való pumpálása okozhat károkat a Föld légterében, és azok a bizonyos "felügyelei rendszerek" is eléggé rejtélyesek, szóval lehet aggódni. De, ha mindenképpen aggódni kell, ezen aggódjunk, ne azon, hogy ezzel hurrikánt lehet csinálni, mert az sületlenség!
      Az alkímia hasznos alapja volt a mai kémia tudományának, de a dolog misztikus része, tehát az aranycsinálás, az emberek felélesztése humbug. Ha nem így lenne, már homonkuluszok szaladgálnának köztünk. Meg amúgy is Amnestris törvényei ezeket tiltják az állami alkimistáknak;)
      Dr. Hotváth ügye meg egy valóban rejtélyes dolog. Itt lehet szó korrupcióról (gógyszerlobby), a kutató sarlatánságáról és törvénytelenségéről (állítólag engedély nélkül tesztelte embereken a szert), vagy az állami bürokrácia szőrszálhasogatásáról, ami kiönti a gyereket is a fürdővízzel együtt! Az ügyben azonban (számomra legalábbis) nincs elég információ, hogy 100%-ig biztos ítélet szülessen...

      Törlés
    11. Miért kellene a viharhoz a Föld forgásának sebességén változtatni?

      Én értem, hogy a szél a levegő azon része, amelyik siet!

      De azért azt te sem gondoltad komolyan, hogy a Föld forgási sebességétől függ a vihar kialakulása :) Vagy lehet én értem félre?

      Az meg, hogy nem intézne maga ellen vihartámadást az usa nem annyira abszurd, ha utána nézel kicsit a 911-es eseményeknek. A vihar ezzel szemben annyival jobb, hogy rá lehet fogni a "kiszámíthatatlan időjárásra", amit persze nem "mi", hanem a "természet" irányít és ők ezért nem hibásak, de milyen véletlen, hogy számtalan előnyük származik belőle.

      Törlés
    12. Valóban elég fantasztikusnak tűnik a blog némely felvetése. Azonban, szerintem, a jószándék megvan hozzá a elit köreiben. Quedrának igaza van, ez az elit nem egységes. Azonban a legtöbben úgy lehetnek a különféle csúnyaságokkal, mint mi a vágóhidakkal: nem szép ugyan, de a létezése szükséges a napi pörkölthöz. A részletekre meg ki kíváncsi. Az elit pörköltjéhez sajnos egyre nagyobb és egyre rondább húsiparra van szükség. Csöppet sem csodálkoznék rajta, ha már a fekete mágiához is hozzányúlnának, csak valami mentse meg őket.A fennkölt eszme is nagyon sok kegyetlenséget képes elfogadtatni. Biztosra veszem, hogy, ha minden igaz, amit Pirula leírt, megvan akkor hozzá az ideológia is, ami szállítja a szép magyarázatot.
      Jézust pedig én is az egyetlen megoldásnak tartom.

      Törlés
    13. Hm... azért annyira ne legyünk talán tájékozatlanok, hogy az alkímiát összekeverjük holmi gőtepörkölt, meg aranycsinyálással. Bár nem vagyok a témában elmélyedve azért vélem nem erről szólt a dolog. Vagyis kissé komplexebbnek tűnik ennél a látásmódnál. Mint oly sokminden eme fődgolyóbison. Plusz ha jól tudom, az alkímia a környező világ, az anyag megismerését preferálta. (S ugyi, aki a környezetét ismeri, az uralja is, vagyis fentebb lép a játékban.) A misztikus rész meg véleményem szerint pont ez a fentebb lépés lenne a dologban. Nem az aranycsinálás, meg a homonkulusz teremtés.

      De hamár szórakázás a időjárással, meg hurrikáncsinálás... Ha. És amennyiben elfogadjuk azt a elméletet, hogy a polgári technikai fejlődést a katonai fejlesztések húzzák maguk után, akkor ugye vélhetően a katonai technológia némiképp előrébb jár, mint amit látunk (néha) belőle. (Egyes arcok szerint olyan 30-50 évvel.) Oké. Egyes technikák bizonnyal kezdetleges cipőben leledzenek, meg a kivitelezésük is kerülhet sokba... Mégis vagyok oly botor, hogy feltételezek - mások számára meglehetősen fura trükköket az "elit" s az őket kiszolgáló fickók/szervezetek részéről. (Persze lehet bolond vagyok, meg megpiszkosodott a fejem belseje. Vagy csak megértem (bizonyos szinten) a mai világ kísérletezgető tudósait/emberkéit. Meg azt a mentalitást is, hogy minden kimódolt és létrehozott bigyót különböző pozícióban levő arcok időnkint szeretnek ki is próbálni. Ezt a gondolatmenetet még lehetne tovább vinni, de... ügyes kis emberkék vagytok tik itten, tehát úgyis kitanáljátok. ;)

      Az meg, hogy holmi fickók időnként rájönnek valamire, s idealista mód a köz hasznára szeretnék felhasználni... Nos, vannak akik nem szeretik az ilyen rebellis pofákat. De azért a elméleteiket és találmányaikat, köszönik szépen elteszik. Ki tudja ugye mire lesz jó, vagy milyen lökést ad egy épp folyó kutatásnak?

      Törlés
    14. Ha az alkímia nem hókuszpókusz lett volna, hanem valami komoly, akkor ma is létezne! De nem létezik! Van kémia, ami tudomány. Ott van anyagátalakítás meg minden, csak gőtepörkölt nincsen:D A "feljebb lépést" a vallásban, a hitben, vagy pedig a filozófiában lehet keresni. Természettudományok által nem lehet új emberré válni! Egyébként egyes feltételezések szerint az alkímia egy pszichológiai irányzat a lélek megtisztítására. Nekem változatlanul hókuszpókusznak tűnik, legjobb esetben olyasminek, mint a szekták filozófiái, de ma már nemigen űzi senki komolyan, és az nwo-konteókhoz sincs köze, szóval nem is tudom minek kellett iderángatni...

      Időjárásbefolyásolásról nemigen hallottam még sokat, ez az egyszem hír volt évekkel ezelőtt Kínából a mesterséges havazásról. Voltak hírek arról még a '70-es években, hogy a Szovjetuniónak lés Amerikának sikerült esőzést előállítani, de "hurrikáncsinálásról" hír még nem jött, és a fentieket sem bizonyítja semmi. Olvastam kutatói megszólalásokat arról, hogy létezik és arról is, hogy nem, de a hogyan-ról még hiteles forrásból semmit sem olvastam, tehát ez a teória jelenleg nem áll meg! Ehhez befolyásolni kellene rengeteg természeti tényezőt (pl. a Corollis-erőt is létre kellene hozni, vagy óceánt hozni a szárazföldre). Az ENSz egyébként betiltotta az ezirányú kísérleteket..persze ez nem életbiztosítás! Egyébként is ilyen fegyvereket egy ország az ellenségei és nem önmaga ellen használna!

      Törlés
    15. Coriolis erőt nem kell létrehozni, van abból elég :-) Hurrikánt létrehozni nem lehet könnyen, azonban vannak olyan helyzetek, amikor egy kis befolyásolással elindítható az a folyamata, amiből aztán Hurrikán születhet. Egy egyszerű példa:
      Szakmai körökben ismert tény, hogy a hurrikán kialakulásához legalább 28 fokos tengerfelszín hőmérséklet szükséges (http://archive.org/details/sst_ams_2003). Ha mondjuk valahol ez csak 27,9 fok, akkor már nincs is olyan hatalmas beavatkozásra szükség, ahhoz hogy elinduljon a buli... A HAARP nem mindenható, de nem is kell annak lenni, az időjárás kaotikus természete miatt, megfelelő helyen alkalmazott kis hatásokkal is el lehet érni nagy változásokat.

      Törlés
  58. A cikkhez fűznék hozzá annyit, hogy sem a WWF-ben, sem az utód WWE-ben, sem egyéb profi pankrációs szervezetben NEM használnak művért. Apró pengével vágják meg magukat a megfelelő helyen, ami aztán pár nap alatt begyógyul heg nélkül.

    Üdvözlettel,
    -Egy pankráció rajongó

    VálaszTörlés
  59. Ha már megint a pankrációnál tartunk:http://www.youtube.com/watch?v=8xFWR6haAhY&feature=related
    Nincs ezzel semmi gond, mindenki onnan merít ihletet ahonnan tud, mindannyian ezt csináljuk. Na ennyit a pankrációs hasonlatról. Ami viszont a keresztény terítést illeti valamit nem egészen értek. Nem szeretnék hosszú lenni. PP azt mondja, hogy olyan cikkek alá nem kér térítéses megjegyzéseket, mert az nem kötődik a témához, vagyis off-os, tiszta sor, de. Miért zavar téged PP a keresztény megközelítés egy Jézussal nem kapcsolatos topicban, amikor egy newage-s megközelítés meg nem? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy szerinted is a "botrányért" mindig a keresztény térítők a felelősek.
    A Jézus téma pedig egyáltalán nem egy komplex valami, csak egyesek annak próbálják beállítani, tehát megközelítés kérdése. Mit szólnál egy newage cikkhez?
    És végezetül. Elégé véletlen időzítés ez a Ben Affleck féle ARGO című film is. Ezek szerint kell a "helyes" állampolgári hozzáállás, amikor majd a nem is olyan távoli jövőben Amerika lerohanja Iránt? Nagy szükség lehet rá, ha csak ere a filmre 44 millát költöttek. Persze tudom, hogy ez is kasszasiker-ként végzi, de akkor is.

    Ui. Én a szólás szabadságban hiszek, és általában bármerre járok, ahol a newage-s Mumbo Jumbo-t nyomják mosolygok egyet és görgetek, tovább lapozok...ennyi. De olyan is előfordul, hogy vitatkozok, mert ahhoz van kedvem. Ki az aki szerint ez a féle szabadság nem egy jó dolog?

    VálaszTörlés
  60. A U.S. Goverment / bankok elleni kereset 414 oldal.

    http://sherriequestioningall.blogspot.hu/2012/10/43-trillion-dollar-suit-against-us-govt.html

    Ez a 900 oldalas vádirat mi?

    VálaszTörlés
  61. Elnézést az esetleges off-topicért, de valahol szeretném ezt kideríteni.
    Az agyalapi mirigy, és az azzal kapcsolatos harmadik szem (világosság, megvilágosodás), ördögtől, vagy Istentől való-e?
    Megtalálható tudatmódosító szerekben is, és mivel az ördög hamis megváltóként érkezik, és sokan, tévesen, de meggyőződéssel fogják követni, ezért érdekelne a ti véleményetek.

    Tudom, hogy kicsit kusza a kérdésem, de talán van olyan, aki érti, hogy mire gondolok.

    Köszönöm, és elnézést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten négy angyalt teremtett meg először, Lucifert elsőnek, aztán Mihályt, Gábrielt majd Dánielt. Lucifer volt a legkedvesebb isten számára, mert lucifer isten fényét hirdette (ezért hívják fény hozónak). Lucifernek volt egy különleges képessége, melyet isten adott neki. Isten egy rubintból csinált egy ékkövet, melyet a homlokára helyezett és ezen keresztül úgy látta a világot mint az isten.

      Később, amikor fellázadt lucifer (mert látta mi isten terve és nem tetszett neki), elvette isten tőle ezt a követ és ekkor lucifer sötétségbe zuhant. Később Mihály sokat harcolt vele, de nem tudta legyőzni, így isten a kő egy darabját felhasználva koronát készített és Mihály fejére tette majd azt mondta, ezzel le fogja tudni győzni a lázadó angyalokat, akiknek szárnyait le kell vágni és mindet űzze a Földre.

      Ekkor lucifer lett a Föld ura, minden anyag "istensége" és baromira rühelli az embert.

      Az ami nem tetszett lucifernek nem más volt, mint az a tény, hogy bizony isten az embert is megajándékozta a harmadik szemmel, de ez már egy belső képesség, mely alapból nincs felnyitva az emberben, ezt később megteheti egyénileg. (Ugyanis az ember teremtése a bibliában nem teljes. Amikor az ember formáját megalkották az angyalok, isten megparancsolja, hogy minden angyal tegyen egy darabot önmagából a formába. Ekkor látták mind, hogy több lesz az ember mint az angyalok. Lucifer a mindent látó szemből adott egy darabot az embernek. A lázadás konkrétan akkor tört ki, amikor isten megparancsolta minden angyalnak, hogy szolgálják az embert, akit az ő fiának nevezett).

      Lucifernek semmi más célja nincsen, csak az, hogy az embert minél mélyebb tudatlanságban tartsa (rabszolgaságban) és semmilyen körülmények között se nyithassa ki harmadik szemét, mert akkor már nincs hatalma az ember felett. Voltaképp a nekünk adott képességét akarja visszaszerezni az embertől.

      Ezért teszi saját jelképévé ezt is, mert így akkor az emberek félni fognak tőle és elítélik. Persze helyette ajánl más megvilágosodást (tudomány). Illetve a másik oka, hogy ez a jelképe, hogy a mindent látó szemet saját tulajdonának tekinti, és féltékeny az emberre.

      Ennyi a mese ^^ de úgyis lesz majd más, aki megcáfolja miért hülyeség és az különben sem úgy van ^^ dehát ez is olyan dolog, hogy mindenki azt hisz amit akar ezzel kapcsolatban :)

      A mesén kívül csak annyit tudunk, hogy elvileg a harmadik szem egy csakra pont. A csakrákra épül az akupunktúrás kezelés, gyógyítás.

      Mint okkult szimbólum kedvelt, hisz a "beavatottság" szimbóluma és a jelképeket egyébként is baromira szeretik. Ez a "mindent látó szem" lehet csak egyfajta jelkép, hogy ők azok, akik mindent átlátnak, mindent értenek a mi világunkban.

      A lényeg, hogy aki jelenleg a mindent látó szemmel jön, vagy a harmadik szemet emlegeti esetleg azt mondja, hogy ő meg tudja nyitni, esetleg neki meg van nyitva, azzal vigyázz ^^

      Törlés
    2. Köszönöm a választ, sokat segítettél, lesz min gondolkodnom.

      Az utolsó gondolatodra reagálva, akire én gondoltam, az például Graham Hancock, aki egy nagyon érdekes embernek tűnik , a Piramisok szakértője, titkainak kutatója, letűnt, eddig nem ismert civilizációk kutatója, az ayahuasca nevű főzet egyik éltetője, de nem "erőszakosan" terjesztője. Ez a főzet, amelyet főleg a dél-amerikai dzsungelek sámánjai készítenek, nagyon úgy hangzik, mint ami egy időre felnyitja az ember 3. szemét. Hatóanyagai közözz található a DMT, ami, amennyiben nem tévedek, az emberi tobozmirigyben is termelődik/megtalálható. A toboz pedig fontos szimbólum, például a katolikus egyház számára is, amit mutat többek között egy toboz szobor, ami a Vatikán egyik terén található.

      http://italy.library4travel.org/Italy-Pictorial/Vatican-City-Pine-Cone.html

      A szobor közvetlen közelében egyébként egy másik szobor is található, ami elgondolkodtató, tekintetbe véve, hogy a Vatikánban járunk. "Megér egy misét".

      http://www.worldofstock.com/stock-photos/vatican-city-courtyard-of-the-pinecone-giant/AAB1486

      Mellette ott van Timothy Leary, az LSD, a hippi-korszak egyik atyja, a 70-es évektől a számítógépes technológia, majd az internet használatának ösztönzésére, terjesztésére lelkesítő ember.

      Mielőtt még félreértené valaki, szeretném leszögezni, hogy nem vagyok "drogos", az általam említett "drogokat" sem fogyasztottam, de a téma annál érdekesebb a számomra.
      Számomra szimpatikus értékeket, ismereteket, gondolatokat közvetítenek ránézésre ezek az emberek, de pl. Graham Hancock esetében elbizonytalanodtam például akkor, mikor arra utalt, hogy talán a kígyó nem is az, aminek be van állítva. Az ő ayahuasca-fogyasztásai (tudtommal 11 alkalom) során többször is fontos szerepet játszottak a kígyók, és erre, és gondolom egyéb ismereteire alapozva jutott erre a gondolatra, bár nem állított semmit, inkább csak elhintett egy eshetőséget.

      Törlés
    3. A sámán szertartások során alkalmaznak tudat módosító főzeteket, de ezek általában gyógynövények és erős alkoholok keveréke, néha kanabisz vagy valamilyen gomba fajta is van belekeverve. Ezek után a sámán tánc mindig azt jelenti, hogy révületbe, extázisba táncolja magát. Ekkor jut el a szellem világba, ahol a szellemekkel tud beszélni.

      Nos ez baromi sok tanulást igényel míg valaki eljut egy sámán szintjére, és először belépést kaphat a szellemek világába. Ha te bármiféle felkészítés nélkül beszedsz ilyen drogokat tuti, hogy azon túl, hogy semmilyen tudást nem szerzel meg vele még függővé is tehet és szétcsúszol. Ráadásul gondolom ezek erősebbek mint amit a sámánok használnak.

      Szóval ne próbáld ki egyiket sem semmiképpen se.

      A kígyó, hogy most az e amit mondanak vagy sem, eléggé nagy vita. Az biztos, hogy sok kultúrában (így egyiptomi kultúrában is) a kígyó a gyógyítás szimbóluma, ezért van a jelenlegi korházi és egészségügyi jelen is rajta a kígyó szimbóluma.

      De mint mindent a mágiában és a szimbolikában mindent kétféleképpen lehet használni. Lehet jóra lehet rosszra. Mindig ebből ered a vita. A jelkép most jó vagy rossz? És nem igen veszik észre, hogy nem a jelkép a jó vagy rossz, hanem annak a használója és a használó célja jó vagy rossz. A Szvasztika mint jelkép sem jó vagy rossz, a nácizmus híveiről viszont már ugyan ez nem mondható el.

      Persze az okkultizmus szereti a jelképeket azért megforgatni (fejjel lefelé) ezzel szimbolizálva, hogy ő másabb, ellentétes, de a szimbólum csak szimbólum.

      Timothy Leary -t nem ismerem, bár ha hippi korszak egyik atya volt, akkor jobb, ha utánanézel, hogy kik csinálták valójában ezt a "korszakot" is :D
      Graham Hancock-ot sem ismerem.

      Olyan meg, hogy a piramisok szakértője nem létezik, mert minden valódi és hasznos információ titkosítva van a piramisokkal kapcsolatban. Akárcsak sok más dolog is, ami régi vagy ősi civilizációkhoz tartozik.

      A 3.-ik szem felnyitása pedig előzetes komoly felkészülés nélkül rettentő veszélyes. Ázsia és India egyes területein erőszakkal nyitják fel, úgy, hogy szeget ütnek a homlokba. 10-ből 8 meghal instant, 2 megvilágosodik. Nah ez a főzet is kb. ilyen szinten lehet hatékony. A harmadik szemet nem kell felnyitni, az megnyílik magától, ha az ember készen áll rá. Az ehhez vezető úton az egyik lépés a türelem megtanulása :D Sokan most azonnal akarják a "megvilágosodást", amire persze freemason barátaink azonnal kínálják a megoldást, aztán évekig ülsz egy szőnyegen és dúdolgatod, hogy "Ohm Mani Padme Hummm". Aztán idővel tényleg "megvilágosodsz", mer rájössz, hogy átvágtak, és elkezded terjeszteni, hogy ez mekkora kamu. És lucifer újból nyert, egy újabb szem mely örökre csukva marad.

      Törlés
    4. Értékelem amiket mondasz, tovább emésztek. Egyébként köszönöm a jó tanácsot, hogy ne próbáljam ki egyiket sem :) . Bár játszottam a gondolatával, és nem vagyok "érintetlen" a témában úgy általában, de már letettem az esetleges kipróbálásról, csak elméleti szinten foglalkoztat a kérdés.

      Ettől függetlenül, ha van egy kis időd, esetleg kedved, nézz utána Graham Hancock piramisokkal kapcsolatos munkásságának, mert abszolút alternatív, elgondolkodtató, nem akadémikus gondolatmeneten halad.

      Törlés
  62. Egy fontos kérdésem lenne ezúttal: Mi a baja ennek a blognak az angol királynővel? Az angol uralkodónak SEMMI hatalma nincsen, pont ez a dolog lényege! Egyik bejegyzés azt írta, hogy bármikor feloszlathatja az angol parlamentet, stb. Ezek csak formaságok, ELVILEG a magyar államfő is megteheti! Pont ez a parlamentáris rendszerek lényege az elnöki és (valódi) monarchikus berendezkedéssel szemben: az államfő csak dísz! A vagyona révén lehet némi befolyása, de az angol királynő nem tűnik olyannak, aki ilyenekbe ártja magát, ráadásul a lobbizás és a döntéshozók megvásárlása méltóságon aluli lenne neki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt élek Angliában, és egyről biztosíthatlak. A királynő első szavára ugrana minden angol ember. Itt rühellik az angolok a külföldieket, nagy itt is a rasszizmus és erős az angol arrogancia. A királynő bejelentené a katonai statáriumot azonnal átvenné az uralmat az egész ország felett.

      És a formalitás a politizálás errefelé, persze rájuk hagyja a nehéz munkát, de ha a királynőnek (vagy magának a királyi családnak) nem tetsző dolgokat csinálna a parlament, akkor bármikor átveheti az irányítást.

      És egy országot nem a politikusok vezetik, hanem akinek kizárólagos rendelkezése van a hadsereg felett. És itt meg aztán nem találsz egy angol katonát sem, aki ellen szegülne a királynő parancsának. E felől biztos lehetsz :)

      És akkor ehhez jön hozzá, hogy a kedves királyi család tagjai a Bilderberg találkozók egyik rangos személye(i). Itt is találsz információkat arról, mi is ez a "találkozó" :)

      Törlés