2013. február 26., kedd

Beszédes Banklogók

Honnan ismerheted meg, ha egy civil megmozdulást nem felülről szerveznek.
Hát onnan, hogy soha nem ismerheted meg!

Mármint a megmozdulást... érted...
Nem? Nem érdekes... csak egy vicc akart lenni.
Mint látod, nem vagyok mestere a vicckészítésnek. Sebaj, azért megpróbáltam...

A lényeg... Szóval volt ez a "Millióan a sajtószabadságért" meg ez a "Nem tetszik a rendszer" megmozdulások, anno, nem is olyan régen, biztosan emlékeztek még... Belőlük nőtt ki ez az egész Gordon féle új egységfront. Megvan, ugye?
Akkor talán még arra is emlékeztek, hogy tele volt vele a TV meg a sajtó. Hergelték a népet hozzá elég rendesen, hogy a Viktor náci diktatúrát akar bevezetni, meg korlátozni akarja a sajtószabadságukat... (érted, mintha ők lennének a szabad sajtó... komolyan, ha nem kaptam volna némi humorérzéket a teremtőtől, már rég meghaltam volna egy agyvérzésben!)

No DE. Most viszont, hogy elindul egy mozgalom a Banki Adósok Érdekvédelmében, tehát egy olyan dologban, ami tényleg az emberekért jön létre, az igazságos bánásmódért, a jogszerűségért... szóval az emberek érdekeit próbálja meg képviselni az intézményekkel szemben, most mit lehet hallani a médiából?
Hát a tücskök ciripelését! Akkora a csend!

Semmit. De szinte nulla. No-thing!
No hírverés. No Dopeman videoklip a helyszínről. Semmi celeb vizit....
Most a Kulka Jánost se nagyon láttam a környéken....

Hát nem siralmas ez az egész? De most komolyan,
mi kell még az embereknek, hogy felébredjenek? Azon kívül, hogy mondjuk kinn van ezerötszáz ember a Kossuth téren, hogy a bankok egyértelmű szerződésszegése ellen tiltakozzon (amit már a bíróság is elismert, mégse lehet szankcionálni), erre a TV-ben este benyögik a tigriskölykök előtt, hogy valami 100-200 ember állítólag kinn hőbörgött ma a kilakoltatások ellen...



Magát a mozgalmat, megmondom őszintén nem ismerem. De abból, amit innen látok belőle, abszolút "igazinak" tűnik. Devizahitelt (és egyáltalán semmilyen hitelt) életemben soha nem vettem fel, és nem is fogok. Előbb fogok éhenhalni, mint hogy bemenjek egy bankba hitelért folyamodni. Viszont  van ismerősöm, aki igen, és most két és félszer annyit fizet, mint amilyen törlesztőre felvette a hitelt... pedig az árfolyam csak másfélszeres lett. (Ez meg hogy jöt ki? - szokta ilyenkor kérdezni a matektanárom.)

Múltkor találkoztam is vele, és döbbentem is nagyot az elkeseredett beletörődést látva a szemében. Nem mutatta semmi jelét bármi nemű tiltakozásnak a dologgal szemben.
Bank leszólt, hogy "Figyelj barátom! Holnaptól nem annyi, hanem ennyi! Kapish?"
Ő meg fizeti.
Amennyit mondanak, érted...
No, ennyi. Én a témát ennél mélyebben nem fogom tárgyalni, mert mint mondom, nem vagyok benne szakértő. Csak felületesen ismerem.
(A fórumon meg lehet vitatni, indítottunk neki egy szálat.)

Amíg viszont Árpádék küzdenek a Kossuth téren, én hoztam nektek csemegének egy-két logót. Mert azokhoz viszont értek... legalábbis állítólag... sokan ezt mondják. (ide jön majd a szerényen elpirulós szmájli, csak most le van tiltva)

Gondolom már megszoktátok, hogy ez a kedvencem, a logók.
Meg is mondom miért. Azért, mert aki érti a logók nyelvét, az érti, mire megy ki a játék. Az tudja olvasni a "nyelvezetüket".
Aki nem, annak persze csak "körök meg háromszögek" amibe egy "idióta blogger mindent belelát"...

Ja, igen. Kezdek belefáradni ebbe az egészbe, ahogy mindenhol kinevetnek amikor erre a témára kerül a sor, úgyhogy ezennel úgy döntöttem, hogy ez lesz az utolsó. Mármint ilyen logó vadászat. Az elkövetkező néhány hétben azt tervezem, mutatok nektek egy sor logót, aztán kész. Lezártam ezt a témát, és nem foglalkozom vele többet.
Annyira nem fontosak, hogy emiatt közröhej tárgya legyek. És kezdem azt érezni, többet árt ha megmutatom, mint amennyit használ. Úgyhogy a következő hetekben csinálunk egy utolsó nagy logó vadászatot, aztán befejeztük ezt a témát. Rendben?

Mai alkalommal a banklogókat fogjuk kicsit szemrevételezni.
Hátha kirajzolódik belőlük valami rejtett mondanivaló...
Nem is tudom, hol is kezdjem, mert egyik beszédesebb, mint a másik.
Kacagásra felkészülni!

LOGÓVADÁSZAT - BANKOK

 

Kezdjük talán az UniCredit-tel.
Elég egyértelmű Egy-Világ-Rend jel.

Az "UN" illletve "Uni" szócska egyébként az egyik kedvencük.
Amikor látod ezeket, hogy UNIVERSAL, Unilever, vagy maga az ENSZ, ugye UN.
Minden ilyen az egyesülésre utal, az Egy-Világ-Rendszerre... amin ezek a bankok egyébként gőzerővel ügyködnek, ha nem tűnt volna fel.

 De milyen lesz ez az Egy-Világ-Rend? Vajon kié lesz ez az egy Világ-Rend? Ki fogja uralni?
Mert ugye uralni azt kell azt az egy-világot. Az emberek azok birkák, valakinek terelgetnie mán' csak kell a nyájat (mondja az elitista).
Nos, nézzük meg, hátha megtudunk erről is némi információt, egy-két másik bank logóból...
Ki tudja. Nézzük meg!

Jöjjön akkor az Erste. Maga kinél bankol?
Hogy én kérem? Én a koronázott sárkánykígyónál! És maga?

Ez kivételesen nem vicc volt, ugyanis tényleg az.
Kicsit leegyszerűsítették ugyan, és a korona helyett csak egy karikát kapott fejére (ami ugye megint kis napkorong szimbólum is egyben)... de ahogy oda van téve a fejére, azzal egy egyértelmű utalást tettek a kígyó uralmára.

Ja, tudom, az csak egy "S" betű. Bocs.
És igazad van, tényleg, most ahogy így nézem, tényleg van "S" betű abban, hogy Erste. Úgyhogy abszolút jogos...

De ez a kígyós, napos, koronázós dolog se ma kezdődött...

A napocskákat inkább nem sorolom, azokat már a múltkor ugye letárgyaltuk. 10 banklogóból hétben beköszön egy kis napkorong. Bizonyára a véletlenek összjátéka az egész. Aggodalomra semmi ok. Nincs itt semmi összeesküvés kérem! Tessék csak szépen visszamenni aludni!
Ez is itt csak valami gördülő kavics kérem, ami véletlenül tökéletes kör alakúra sikeredett...

No de, most jön csak a legérdekesebb része a dolognak:

Ahhoz viszont, hogy ezt megértsétek, azt kell tudni, hogy a görög és a héber ábécében nem voltak külön számjegyek. Hanem a betűket használták a számok leírására.
Méghozzá úgy, hogy bizonyos betűk, bizonyos számoknak feleltek meg.



Az U, a V, és a W az angol ábécében, és a Vav a héberben (vagy vau-nak is ejtik, de nem kell megijedni, nem harap) voltak amik megfeleltek, illetve felelnek meg a mai napig a hatos számjegynek az arab számok közül.

Na most ez annyira ugyebár nincs benne köztudatban...
Ezért persze ki is lehet használni. Mert így ugye tele lehet nyomni 666-tal a logókat, anélkül, hogy az a templomba járó keresztény lakosságot különösebben felzaklatná...

A CIB bank logójával annyit tegyél, ha megkérhetlek, hogy fordítsd a feje tetejére az egészet, és máris látni fogod, azt, amit mondani akar...

666 aláhúzva! (U=6)

De ugye a V is egyenlő hattal, ezzel játszik el például a Volkswagen logója (ami három V egymásba ágyazva), most mondjátok, hogy a nácik valami mást képviseltek!

Úgy látszik mégsem.
És ha már itt tartunk, ugye, a W is egyenlő a 6-tal, mint az a fordító táblából jól látszik.
Úgyhogy most már lassan azt is kezded érteni, hogy miért kell odapötyögnöd minden internet cím elé, hogy "www", amikor az semmilyen információt nem hordoz a böngésző számára...

Talán mert más számára hordoz információt, fogalmazzunk úgy.



De ugyan miért pont a héber ábécé maradna ki a játékból! Még jó, hogy nem maradt.
A vav (illetve vau) jele a tábla képen jól látható, sárgával kiemelve. Kérem, hogy nézzétek jól meg! (Aki folyékony héberből, az természetesen felmentve.)
Megnéztétek?


Jó. Akkor most nézzétek meg ezt:

Ti mit olvastok?

És ezt! (Ha már ugye a bankoknál tartottunk...)


 Gondolom van, aki még mindig nem érti, de nem baj.
Azt kérem akkor, nézzétek végig 'Az üzenet' című filmet, ha még nem tettétek.
És ha majd végignéztétek, mutatok nektek egy még érdekesebb banklogót.




 (klikk a képre)





Szóval "Az üzenet" vége felé (10-11. rész) szó esik az esernyőről, és hogy a 11-es szám (avagy a két oszlop) egy fontos szimbóluma a hatalmi elitnek.
Mint ahogy arra már sokan rámutattak (nagyon helyesen), ez részben azért van, mert a 10-es szám az isteni szám a kabbalában, és így a 11 az Isten túlszárnyalását, túllépését szimbolizálja. (Valaki úgy tűnik, nagyon túl akarja szárnyalni a teremtőt, és ezért szeret azonosulni a 11-gyel...)

Jó. Akkor most vedd szemügyre EZT!
Te mit látsz?



Mert én elég egyértelműen egy 11-est látok (két oszlopot)
méghozzá egy esernyő alatt!! Az esernyő oltalmában...
No erre varrjál gombot!

És itt nem arról van szó, hogy az egyik bank logójában ezt meg ezt lehet látni...
Itt kérem jól látszik egyfajta jól összehangolt mondanivaló, ha végignézed a teljes palettát!

Aztán, milyen bank van még. Lássuk csak!
Ott van ugye a Budapest Bank, aminek a logója egy Monarch pillangó (elme-kontroll szakértők tudják, miért lényeges). Vagy a Volksbank, a szárnyas hatos (szárnyas V). A Raiffeisen keresztező "fasces" bárdjairól már szót sem említve...

De a legerősebb! Az adu ász! Mind közül.
Az amit a "egyetlen magyar bankként" tartanak sokan számon.
(de ha tudnák...)


Valahány évvel ezelőtt - már nem emlékszem - behozták ezt az új logót,
és akkor azt gondoltam magamban, hogy milyen randa, milyen torz lett. Mi a fenének kellett abból a P betűből ilyen ocsmányságot csinálni? Azért, hogy szimmetrikusabb legyen a logó?
De hát igazán szimmetrikus nem lett tőle. Randa, az viszont igen.

Gondolom, ilyenkor sokaknak megfordul az agyában, hogy hű de jó lenne elmenni logó tervezőnek!
Még szépérzék sem szükségeltetik, és lehet kapni százmilliókat egy-egy multinak a logójának a megtervezéséért. Az álommunka, nem?
No de tévedés ne essék, mert hogy ezek nem "csak úgy" randák. Hanem jó okkal randák!
Ezeket tényleg szakértelem randára megtervezni. Ilyet te nem tudsz. Neked nem fognak kifizetni százmilliót, ha csinálsz egy randa logót! Mert az nem úgy lesz randa, ahogy kell. Érted?
Még mindig nem?

Jó. Akkor elárulom.
A legmagasabb szintű titkos társaságot a titkos társaságok gyűrűi között...
de tényleg a legmagasabbat, azt ami még az Illumináti felett is áll, és az összes többi felett, és mindegyiket egy pontból uralja... Szóval azt a bizonyos "egy gyűrűt mind felett" (ami már közvetlenül Szauron nagyúr felé tartozik csak elszámolási kötelezettséggel...)
szóval azt Aleister Crowley alapította még a 20. század elején, és úgy nevezte el, hogy Ordo Templi Orientis. (O.T.O. avagy a keleti templomosok rendje)

Ennyit a dizájnos OTP logóról! Lehet, hogy ezért lett olyan "randa"?

No. Mára ennyit. Logóvadászattal legközelebb újra jelentkezem...
Addig is jó tüntetést mindenkinek. Úgy látom, hogy kezd melegedni az idő. Kíváncsi leszek, így mennyien lesznek kinn a Kossuth téren.

Link: Kásler Árpád honlapjára

173 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm ezt a bejegyzést - bár valójában egész másról szólt végül, mint az elején hittem. De ez így is van rendjén, hiszen amiről nem tudsz kijelentéseket tenni, arról ne is tegyél. Ha nincs infód a BAÉSZ-ről, akkor nem kell spekulációkba fulladni. Elég, ha csak közvetítő vagy. ;)

    A bankos logókra reagálva, kezdjük az Erste jelentésével, ami "első" (nyelvészeti szinten nem lehet véletlen "áthallás" az angol First-tel, de még a német-magyar Erste-Első között is van direkt összefüggés - csak érdekesség, nem megyek jobban bele a magyarázatokba). Az Erstéból innentől kezdve pedig megint könnyű asszociálni az Egy-re, ami az UniCredit után nem sok magyarázatra szorul (bár lehetne oldalakig részletezni, más oldalról is megközelíteni, stb., de nem szükséges).

    A CIB-nél azért támadható, hogy bár még érthető a 6-Váv-U kapcsolat, de hogy ehhez fejjel lefelé kelljen nézni, akkor már felvetődik a kérdés, hogy a 666 lefelé az nem inkább egy kicsit másabb üzenetértékű, mint a fölfelé néző? (Azt most nem számítva bele, hogy a 999 jelentését is megvizsgáljuk - végtére is alaki hasonlóság van, de nem ugyanazok a számok.) Maradjunk a fejjel lefelé néző 666 értelmezésnél - semmivel nem másabb a fejjel felfelé nézőnél, vagy irányok igazából nincsenek (bizonyos szimbólumok értelmezésénél), és csak a szándék a fontos?

    A monster energy-nél különlegesség, hogy az M1 logóváltása óta elhíresült IO-t is tartalmazza, ahogy egyébként ez az Opera logója is ez, még jó hogy nem perelgetik egymást ezek, hogy mindegyik "egymástól lopja" a logót. Gondolom nem véletlenül nem zavarja őket, mivel a cél közösnek mutatkozik - már ha képesek vagyunk ebben gondolkodni, hogy "céget logójáról"...

    A CITI Bank-nál egy szintén visszatérő, a "Felkelő Nap"-szimbólumát véltem felfedezni, nyilván egyben az is. A két oszlopot megfigyeltem, főleg, hogy gyakorlatilag azokból indul ki ez a kis piros ív, de hogy a 't' betű mennyire jó egy esernyő "nyeléhez", hát ezt még észre sem vettem. :D

    "Itt kérem jól látszik egyfajta jól öszehangolt mondanivaló, ha végignézed a teljes palettát!"
    Igen!

    A Raiffeisen bank logója előfordul úgy is, hogy egy körön belül ábrázolják, olyankor külön az XO szimbólumát is kihozza. (http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/XO)

    Az XO "ellentetje", de hozzá erősen kapcsolható az OTO karaktersor, ami ugye az OTP logójában, mint írtad visszaköszön. Azért külön érdekesség, hogy az otp legújabb logója, ami látszólag valami "optikai cucc", valójában a 13-as szám egyértelműen sötét ábrázolása. (http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/13)

    Az meg már csak egy külön kis vicc, észrevételként, hogy bár szerintem elég jól beleolvad a környezetébe, nem éppen hansúlyos, de az OTO-s könyv tetején is "befigyel" :D egy szemforma, amin "fénysugarak" haladnak át... Ez több szót nem is érdemel.

    Várjuk a következő bejegyzést! (Amúgy én is tervezek ilyen összesítő-bejegyzést, mondjuk némi "laikus-összeesküvéshívő" nézőpontokat szembesítő, és összeegyeztető formában, de ez még a jövő zenéje, most nem ezzel foglalkozom. Jelenleg Kásler Árpád (és a többiek) munkássága elég sok órámat tölti ki...)

    VálaszTörlés
  2. "Addig is jó tüntetést mindenkinek. Úgy látom, kezd melegedni az idő. Kíváncsi leszek, így mennyien lesznek kinn a Kossuth téren."
    Bár tájékozatlanul, felkészületlenül, szó szerinti tömegként annyira nem érdemes megjelenni, főleg, mivel egyértelműen ügynöki tevékenység is folyik a helyszíneken egyidőben(!), és bármikor történhet provokáció, vagy valami más, amit egy céltudatlan, a közös célját csak sejtő, de össze igazán nem tartó tömeg nem tudna megfelelően lereagálni, azért csak tudjátok, március 1.-jén, a kilakoltatási moratórium lejártával (eddig a téli időjárás miatt nem, innentől viszont szabadon mehetnek a kilakoltatások) autósblokádot is terveznek a fővárosban:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=440816879330228&set=pb.261324307279487.-2207520000.1361820372&type=3&theater
    http://kuruc.info/r/23/108519/

    VálaszTörlés
  3. Kár kételkedni ezekben bárkinek is,teljesen egyértelmű. Köszi Pirula,jöhet még! Mondja ezt egy OTP-bankos,Vodás fickó...:))
    Egy kicsit furi, de hát valszeg sokan vagyunk így ezzel. :)

    VálaszTörlés
  4. Kellő felkészültséggel és elhivatottsággal, bármibe bele lehet magyarázni bármit. Mégis tiszteletet érdemel az a gondolkodásmód, ami arra inspirál hogy egy kicsit más szemszögből nézzük a világot. Szóval gratulálok! Szépen összerakott érdekes cikk, és még az sincs kizárva, hogy van valami alapja...

    VálaszTörlés
  5. Salomon rabbi retek klubján a Reflektorfény című magazinban feltűnnek Xek,még hozzá nem is egy hanem 2- de lehet hogy 3 is 2-t a bal szélre helyeztek el luciferista vakoló kezek...

    Tel aviv 2-n Tvrtko napló című műsorában,ahol Tvrtko beszél az emelvényen alatta tele vannak piros X-ekkel több sorban és teljesen jól kivehető mindegyik sorban 3 darab X azaz 666,mint az X faktorban.Ugye trutymó műsorában próbálják elrejteni,mintha csak valami véletlen minta lenne,Hajdú Péter Frizbi című műsorában bal oldalon az a piros templomos kereszt,csak is véletlen lehet ott víz csapként ugye????A háttérben,pedik x-ek és k alakú formák láthatók,mint alexander mágus jós műsorában is tele vannak rengeteg 666os helképekkel és mindenkinek küldi a pentagrammát 5 ágú sátán csillagot és próbálja bebeszélni a sok szerencsétlen embernek,hogy ez a csillag igen is jót jelent és pénzt,sikert gyarapodást hoz a házhoz.. közben ördög villákat mutogat,mint Bush és 6os lottó kézjeleket,mint a retek klubis sógora lumini úr,aki mindig 5től kezd vissza felé vissza számolni.Ezek tuti komolya és valódi ördögi rituálékat mutatnak be az embereknek élő adásban,sokan persze nem hiszik el..így próbálják az emberekkel megszoktatni ezeket a dolgokat,mert később ezek vérsen komolyak lesznek emberáldozat,,,stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az "X" jeloli a PONT (origo) helyet. Az "O" (teremtes) ellentettje az "X" O=Jupiter, X=Saturnus=Cronus=Corona=Kiraly. A Magyar koronan lathato kereszt valojaban egy X. Saturnus a teremtes ellen/koronazatlan kiralya. XXX azaz tripla korona valojaban Saturn-El azaz SATAN az anyag uranak szimboluma....


      CoronitaClassics

      Törlés
  6. Érdekes az unikredit bank és volks bank automatáiból szoktam pénzt kivenni,de erre az egyesre nem gondoltam,mindig a 6os forma járt az agyamban és az ehhez hasonló nike pipa,hogyan is lehetne egy 6ost ráfogni ezekre...
    A volks bank stimmel,hiszen V-betűvel kezdődik..A Nike pipára szerintetek az 1es vagy a 6os passzol,esetleg mind a kettő???
    Nagyon sokat törtem a fejem rajta évek óta...vágül is olyan 6os formája van és több nike pólón láttam david csillagos Juventus logót és más 666os jelképeket.Tehát a nike márka igen is szorosan kötődik az luciferista illuminati promócióihoz célkitűzéseihez...nem hiába elitista globalista cég és az adidas piramisos logó testvér márkája,egyszer ez a 2 márka szerintem egybe fog olvadni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A NIKE logo egy Szaturnusz szimbólum (a gyűrű). Nagyon gyakran előjön (lásd SATURN üzletek, paralimpia logó, stb)
      Szaturnusz pedig a héberek istene. Nézd meg a Jordan Maxwell: A hatalom mátrixa c. filmet.

      Törlés
    2. "Érdekes az unikredit bank és volks bank automatáiból szoktam pénzt kivenni,de erre az egyesre nem gondoltam,mindig a 6os forma járt az agyamban" "A Nike pipára szerintetek az 1es vagy a 6os passzol,esetleg mind a kettő???" "Nagyon sokat törtem a fejem rajta évek óta..."

      Azért enyhén szóval sokkal több szimbólumról, egész szimbólumrendszerekről beszélünk, nem lehet mindenben az 1-est, meg a 6-ost keresni. Viszont egy csomó minden mást még mindig igen. Ugyanígy az UniCredit-nél az sem elenyésző kérdés, hogy miért épp egy vörös korong van a hátterében? Legalábbis kérdezhetné gúnyosan egy laikus minden logóban, hogy "juj, miért pont olyan szinű, és juj miért pont kör alakú - megmondom: semmiért", ha nem laikus szinten nézelődnénk, hanem értő szemekkel. Máshol is előfordul elég sok vörös/narancssárga korong, vagy arra emlékeztető forma, és ami döntő még, hogy ezek sokszor nem is önmagukban érdekesek (lásd: UniCredit...). Csak két ismertebbet (bár rengeteg van, és ezeknél "egyértelműbbek" is akadnak): ott a FIDESZ logója is, vagy az Index i-jén a pont. (Egyébként valamiért nagyon szeretik máshol az i-k pontját átszínezni feketéről valami másra. Vajon csak ártalmatlan fantázia, hogy színes legyen?)

      Törlés
    3. Azt elfelejtettem mondani, hogy mi a jelentőssége ezeknek a narancs/vörös korongoknak: A Nap. Igen, ilyen egyszerű, ilyen nevetségesen egyszerű, ilyen hétköznapi. És egyébként ez korátnsem sátáni dolog - dehát ki mondta, hogy a Sátán elismeri magáról, hogy ő a világ főgonosza? Nem, ős Isten helyébe vágyakozik lépni, és ehhez az egyik kulcsfontosságú kérdés, ha magát hazudja Istennek. A mindent látó szem Istenre is igaz (ha hiszünk ebben), a Sátán esete annyival torzabb, hogy ő technológiával éri el ugyanezt. De a végén egészen Istenire formálja magát, és magának a világot, valóban. Csak persze (értő szemeknek főleg egyértelműen) hazug módon.

      Törlés
    4. Az egyiptomi jelképek nem zsidó hanem szkíta/ősmagyar eredetűek. A Napkorong a fejen egyértelműen az "Isteni küldött" - magyarán az emberi testet öltött táltos/avatár jelképe. Az egy dolog hogy ezeket az embereket a későbbiekben "Istenként" is tisztelték. A "kígyó" maga a nagybetűs TUDÁS és KÉPESSÉG amivel például a "küldött" is rendelkezik. Persze a kígyó jelképezi az úgymond Kundalini-kígyót is, a csakrák felfelé ívelő "gerinces" vonulatát. Melyeken át SzerEtet-tel SzerElmés-en "kígyózik" fel a "szívbéli megvilágosodásunk". Nyílik ki a 3. szemünk és a koronacsakránál megkoronáztatunk stb.
      A 3szög-piramis az EGY szemmel - teljesen egyértelműen a 3. SZEM, ha úgy tetszik a "kinyíló" hipofízis. A 3szög alsó 2 sarkán - mint ahogyan a valóságban is - van a 2 materiális szemünk amivel az illúziót látjuk - a csúcson fent pedig a spirituális 3. szemünk amivel megláthatjuk a valóságot. Ilyen egyszerű. A "NIKE" felirat egyértelműen az ógörög Istennőre utal aki Orion SzerElme is lett miután kutyája hozzávezette. Itt jön be a Szíriusz mint a Nagy-kutya csillagkép Oriont is "vezérlő" csillaga. A pentagram ősi mezopotámiai/ősszkíta jelkép amely a megújulást, újrateremtést jelképezi. Nyugodtan mondhatjuk hogy szinte az összes jelkép ősi. A mostani 6almasok és csicskáik csak kisajátították valamint igen sokszor negatív kontextusba is helyezték lejáratás céljából. Ez persze igazából semmit sem jelent.
      A sötétség egyébként is egyenértékű a világossággal - egyik sincs meg a másik nélkül és nem is definiálható a másik nélkül. Gondoljunk csak arra hogy ennek megfelelően - régen, amikor még tisztában voltak a dolgokkal - voltak fekete- és fehér-magyarok is. Mint egyenrangú testvérek. Az IKREK csillagkép/Hunor és Magor regéje is voltaképp erről szól. Most úgy definiálhatnánk mindezt hogy a nyugati, fekete szkíták/hunok a Kárpát medencei magyarok, míg a keleti, fehér szkíták/hunok a Tárim medencei ujgurok.
      A FÉNYT a sötétségből Főnixként feltámadva a nyugati fekete-magyarok hozzák FEL a keleti fehér-magyar-ujguroknak is. Aztán a vállat vállnak vetve - lásd szkíta ábrázolások - EGYÜTT lépnek majd tovább. A kusiták például fekete magyarok voltak akik számtalan helyen hoztak létre virágzó birodalmakat - például a mai Etiópia, Szudán, Núbia területén. A most mohamedán tuaregek - akiknek semmi közük az arabokhoz, négerekhez és zsidókhoz - is az ő leszármazottaik. Az egyenlítőn pontosan 12 óra a nappal és 12 óra az éjszaka - naná hogy nem "véletlenül".

      SandOr

      Törlés
    5. "A mostani 6almasok és csicskáik csak kisajátították valamint igen sokszor negatív kontextusba is helyezték lejáratás céljából."
      Végső soron lejáratás az egész (amiben nagyon jól haladnak), de azért nem csak erre mehet ki a játék: egyúttal önmagukat is "feljebb"valóknak hazudják, mint amik - leszámítva, hogy szerintem feljebbvalóság talán nincs is (ez csak egy hamis világnézet), helyette csak előrébb(!)valóság...

      Törlés
    6. a szaturnusz nem csak a héberek "istene" hanem a székelyek legtiszteltebb bolygója

      Törlés
    7. pontosan :)
      nincs saját szimbólumuk a kontrollmániásoknak , mindent összelopkodtak, újat teremteni nem tudnak

      Törlés
    8. "a szaturnusz nem csak a héberek "istene" hanem a székelyek legtiszteltebb bolygója"

      Erre valami forrást linkelj be légy oly kedves!

      Törlés
    9. "Az egyiptomi jelképek nem zsidó hanem szkíta/ősmagyar eredetűek."

      Ehhez is kérnék szépen egy, vagy több forrást megjelölni.

      Törlés
    10. névtelen 2013. március 5. 10:05

      Benedek Elek: Magyar mese- és mondavilág
      "Nem hagyta el a székelyeket az ő csillaguk, a Szaturnusz csillag"

      ha ez linkelésnek számít

      Törlés
    11. emellett a népi megnevezése: is Székelyek csillaga mint ahogy az a megfogalmazásból is kiderül(az ő csillaguk)
      megjegyzem a székely-kazár-zsidó párhuzam miatt lehet, hogy egy megmaradt ősi szaturnusz tradiciónak a maradványait látjuk

      "Erre valami forrást linkelj be légy oly kedves!" vedd a fáradtságot és nézz utána légy oly kedves

      Törlés
    12. Benedek Elek nyugati szabadkőműves sztorijait ma 'Magyar mese- és mondavilág'-nak nevezik.
      És te vagy rá az élő példa, milyen szépen bevetted azokat a kitalált 'népmeséket'.

      "a szaturnusz nem csak a héberek "istene" hanem a székelyek legtiszteltebb bolygója"

      Nem tudom ki vagy, de ilyen újpogányságokat általában csak kedves 'SandOr'-tól látok.

      Törlés
    13. jaj istenem.. mekkora kommentisten vagy^^
      próbáld meg bele erőltetni az agyadba, hogy a parlagi nép nyelvén nem szaturnusznak nevezték azt a szegény objektumot hanem a székelyek csillagának, ezért is írta így a könyvét: "Nem hagyta el a székelyeket az ő csillaguk.." (mi nem világos ebben?)
      benedek elek pedig székelyudvarhelyen tanult egyetemen, gondolom volt ideje tanulmányozni a kérdést

      Törlés
    14. te arra vagy az élő példa (2013 március 6 12:06), hogy mennyire bevetted a hatalommániás hiteltelenítés sztoriját (az egész kommented bűzlik az emberi hiúság gőgjétől az a nagy alapozás a hivatkozásokra pl)
      az újpogányság titulust pedig köszönöm szerencsédre betaláltál, de mit gondolsz te mi vagy?:) és mit gondolsz: kik pogányoztak le kiket? és manapság?
      a kettővel ezelőtti rendszerben csak azt kiabálták rád, hogy BOSZORKÁNY és már máglyán végezted szabadelvű társaiddal, manapság elég annyit mondani, hogy TERRORISTA és még rosszabbul végzed mint régen:P
      ezen események mentén szeretném megköszönni mégegyszer, hogy leújpogányoztál mivel ez a szó kifejezi, hogy a boszorkány üldözésben részt nem veszek

      Törlés
  7. Nagyon érdekes téma. Csak azért irok ide mert a forumon nem talaltam neki helyet. Mi a véleményetek a coca-cola logorol? Azt halottam hogy tükrözve egy arab szöiveget ad ami azt jelenti nincs mohamed nincs mekka. Erről vélemények?
    Grinderbar

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük, ne hagyd abba azt, amit eddig csináltál. Körülöttem egyre többen hisznek már ezekben ! Minél ismertebb leszel a cikkek által, annál több "hater" is képbe fog kerülni, ez mindig is így volt az élet minden területén...(Nézd csak meg Alex Jones-t vagy David Icke-t 1-1 facebook post után) Keep It Up :)

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a Volkswagen logojához vajon miért használt a "nazi trade union" héber ábécét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem a kérdést. A 'V' betű az angol ábécé betűje. A héber vav-ról csak utána beszéltem.

      Törlés
    2. köszi, már látom! Viszont én még csak nemrég csöppentem ide, és bár láttam az összes videot, elolvastam az összes bejegyzést, nem emlékszem hogy honnan jön a v=6. Hol találok erről valamit?

      Törlés
    3. Én értem mit kérdeztél. Ha nincs héber ábc, akkor nem lesz a v-ből 6. Hogy a v-ből 6-os legyen, ahhoz a héber ábc-t kell összekötőként, viszonyítási pontként használni. A kérdés jogos, de én nem tudok segíteni ez ügyben, viszont nekem is eszembe jutott ez gondolat, ezért vágom, hogy mi kérdésed lényege.

      Törlés
    4. Ugyanez merült fel bennem is. A nácik milyen alapon használnák bármilyen értelemben is a héber ABC-t, mikor herótjuk volt az egész "szemita kultúrától". Hitler nem volt járatos a héber számmisztikában, hanem sokkal inkább a "rúna ABC" nagy rajongója volt...:) Az ősgermán, meg hun kultusz fanja volt és kétlem hogy bármiféle megfeleltetést, meg utalást alkalmaztak volna a héber ABC számértékeivel. Vagy akkor mi más alapon lenne 6-os számértéke a V/W-nek az "angol" ABC-ben? A cikk amúgy nagyon érdekes és szerintem többnyire helytálló is, de azért akadnak benne belemagyarázások, illetve véletlen hasonlóságok.

      Törlés
  10. Remek írás, a Citi bankos logónál letaglóztam :D. Bár az informatikai inkompetencia megint felütötte a fejét (a www ugyanis nagyon fontos információ a böngészőnek, azon keresztül pedig a domain szervernek), de ez nem baj, egyrészt megszoktuk, másrészt a cikk valódi mondanivalójához semmi köze :).
    Szerintem ne hagyd abba a logóelemzést, sztem ez teszi ezt a blogot egyedivé a többi "összeesküvéselméletes" bloggal szemben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen információt hordozna az, amit minden elé ki kell írni? Megmondom: semmilyet.
      Ha nem írod ki, akkor is ugyanúgy megtalálja. Tehát nem azért kell, hogy megtalálja. Informatikai szempontból a "www" teljesen felesleges. Nem én mondom, hanem az informatikusok.

      Törlés
    2. Nem feltétlen, ugyanis egy weboldalnak lehetnek olyan aldomain-jei, amik nem www-vel "végződnek" (a domain visszafejtése ugyanis a végéről kezdődik). Az viszont igaz, hogy sokszor a www-t már csak a böngésző rakja hozzá úgy, hogy a felhasználó nem látja, mert az az alapértelmezett.

      Törlés
    3. Na de csak mert más célokból más "végződést" is használnak, attól még konkrétan a "www"-nek van értelme is, vagy a többivel ellentétben tényleg semmi funkciója nincs, csak annyi, hogyha a többi "végződés" esete nem áll fenn, akkor az üresség helyett egy ilyen "általános végződésként" jelenik meg?

      Törlés
    4. Igen, van. Általában a www aldomain alá szokták rakni a bárki által elérhető és látható, általános tartalmakat. Pl ha beírod hogy google.com (csak a példa kedvéért, bocs hogy egy vérszívó nagyvállalatot reklámozok :) ), akkor azt a kiszolgáló úgy értelmezi, mintha www.google.com-ot írtál volna, így az általános tartalom, esetünkben a kereső jelenik meg. Ha viszont mail.google.com-ot, akkor tudja, hogy a levelezőre vagy kíváncsi, így arra irányít.

      Törlés
    5. Mindezzel egyébként nem akarom a cikk mondanivalóját kétségbe vonni, mert tényleg furcsa, hogy pont a 666 megfelelője a legtöbbször használt "www", csak azt vitatom, hogy a www aldomain névnek nincs információtartalma.

      Törlés
    6. "akkor azt a kiszolgáló úgy értelmezi, mintha www.google.com-ot írtál volna, így az általános tartalom, esetünkben a kereső jelenik meg. Ha viszont mail.google.com-ot, akkor tudja, hogy a levelezőre vagy kíváncsi"
      Na jó, de akkor ezek szerint ha nem írók be semmit, abból az "alapállásba" visz bele. De ha le tudja vonni (szabvány szerint), hogy semmilyen aloldalra nem gondolok, hanem a főoldalra, akkor minek kell a semmit megtoldani egy felesleges jelöléssel? Nem tagadom, a gyakorlati működést leszámítva a dolgok visszakövetésében lehet, hogy hasznos ez a pár karakter, de a gyakorlatban akkor is 0. Legalábbis ezek szerint. Ha csak annyit írunk, hogy google.com, és ebből (mivel a szbaványban így határoztak, és tehették volna ezt a "www" kitalálása nélkül is) tudja, hogy mivel aloldalt nem kértünk tőle, ezért a főoldalt jelenítse meg, akkor miért kellett a "www"?

      Bár írod, hogy nem akarod a cikk mondanivalóját kétségbe vonni, és szerinted is érthető egybeesés a www=666, többek között más olvasók miatt is kérem, hogy abba most szintén ne menjünk bele, hogy "dehát az a world wide web rövidítése, minek kell mindenbe mindent belelátni", mert akkor megint célt tévesztenénk a valódi kérdéseket illetően.

      Egyébként köszönöm a válaszokat, remélem érted, hogy mit látok ebben teljesen feleslegesnek az eddig írtak alapján, és tudsz rá válaszolni!

      Törlés
    7. Én még '90-es években telnet-en és IRC-én lógtam. Netscape navigátorra szerkesztett html web oldal nagyon ritka volt és azok fődoménje volt eredetileg a www. Azután a Netscape de facto sztenderd lett, explorer kijött és a www oldalak elterjedtek, az újabb verziójú böngészők pedig elkezdték alapesetben a www előtag nélküli címeket html weboldalnak tekinteni. Feleslegessé téve ezt a fődomain-es megkülönböztetést.

      hunsabre

      Törlés
    8. teGergő ChemtrailsBp: Én megértem, hogy te, mint végfelhasználó, nem sok értelmét látod a www-nek, de mint már fentebb kifejtettem, az egész alatt meghúzódó technológia szempontjából igenis van értelme, és van információtartalma. Ez nem szubjektív megítélés tárgya, hanem tény. Hunsabre le is írta, hogy honnan indult az egész, alapvetően annyiról van szó, hogy régen az Internet nem csak a web-et jelentette (bár most sem csak azt jelenti, legfeljebb csak a laikusok fejében), az egyéb hálózatok (pl. ftp, gopher, irc, stb.) sokkal elterjedtebbek voltak. A html alapú weboldalakat rakták általában a www aldomain alá (ahogy azt Hunsabre is leírta).
      Annyit azért halkan megjegyeznék, hogyha annyira fontos lenne, hogy mindig mindenki kiírja a www-t (666) a címek elején, akkor sztem logikátlan, hogy engedték, hogy a legelterjedtebb böngészőkben elhagyható legyen a kiírása.

      Én teljesen megértem, hogyha valaki nem akar a mély technikai részleteibe elmerülni a számítástechnikának, nem nézek le senkit emiatt, épp ezért gondoltam, hogy kijavítom a pontatlanságot.

      A "world wide web" meg a "miért kell mindenbe mindent belelátni" dologról pedig... azt hiszem én ilyesmibe egy szóval sem mentem bele, sőt kiemeltem, hogy nem akarok ilyen céltalan szkepticizmusba bonyolódni, úgyhogy nem tudom, mi alapján ért a vád.

      Törlés
    9. "Én teljesen megértem, hogyha valaki nem akar a mély technikai részleteibe elmerülni a számítástechnikának, nem nézek le senkit emiatt, épp ezért gondoltam, hogy kijavítom a pontatlanságot."
      Tisztában vagyok vele, hogy van ftp, és más egyéb része is a netnek. Az nem tiszta, hogyha nem írsz www-t egy cím elé, de a böngésző akkor is levágja, hogy nem mail-t, nem ftp-t kérsz, és semmi ilyet, hanem csak simán az adott weboldalt, akkor minek mégis az a "www" oda?

      "azt hiszem én ilyesmibe egy szóval sem mentem bele, sőt kiemeltem, hogy nem akarok ilyen céltalan szkepticizmusba bonyolódni, úgyhogy nem tudom, mi alapján ért a vád."
      Téged nem ért ilyen vád, mint írtam is, MÁSOK MIATT akartam elébemenni az ilyeneknek, külön.

      Törlés
    10. A 666 valójában a felemelkedés "trambulinja". Az a legmélyebb pont az anyagi létben amit feltétlen el kell érni hogy meghaladhassuk és fel tudjunk emelkedni. A 666 a Szén/C-ionokra/atomra utal, mely atom 6 protonból, 6 neutronból és 6 elektronból áll. A Föld-i élet - mint tudjuk - szén-alapú. Ezt kell meghaladni a "Mennybe/Aranykorba" való menetelnél. Si-ionossá, szilícium-alapúvá kell válni a metamorfózis/átkristályosodás során. Innen erednek a zsidók által gyakran használt cion és sion vagy zion elnevezések is. A görög gemátriában a 666=XXX, például X-faktor=6-os-faktor. A kabbalisták kedvenc száma a 6-os, 6. nap szombat-saturday - zsidó ünnepnap. Az angol Satur/n/day elnevezés egyértelműen a Szaturnuszra utal. Mint tudvalevő - spirituálisan - a zsidók a Szaturnusz/Krónosz, míg a magyarok a Jupiter/Zeusz "gyermekei". A pápák sem véletlen mutatkoztak - igen gyakran - szaturnusz-kalapban. Az Égi Stációk sorrendjében a Mars a 6. a Hold pedig a 7. ÉgiTest. A Föld a kettő között - tehát számmisztikailag a 600-700ig terjedő tartományban, voltaképp, ha úgy tetszik a "pokolban" helyezkedik el. Ezen belül van a meghaladandó 666-os is. A Hold/7/, Vénusz/8/, Merkúr/9/, Nap/10/Omega/Vég - de mivel 10=1/Plútó/Alfa/Kezdet is. Innen ered az un. "101-es szoba" mint az újjászületés helye ahonnan a magasabb, már valódi élő magaslatra az ELEVEN-re/a 11-es szintre lehet jutni. Spirituálisan - de persze valóságosan is ki lehet lépni KÖRFORGÁS-ból a fentebbi már 5. dimenziós rezgés-kiterjedésbe. Természetesen testestül-lelkestül.

      SandOr

      Törlés
    11. WWW = World Wide Web
      nyilván túl egyszerű :) de hivatalosan ezt jelenti

      Törlés
  11. Jó cikk!

    Érdekelne, hogy mégis mi a lényege ennek?
    Értem, hogy a bennfentesek egyből levágják, hogy ki fia-borja, de:
    - Így várják a gonosz földönkívüliek (Annunakik) érkeztét?
    - Vagy azok már itt vannak és kedveskednek nekik ezzel?
    - Vagy csak simán sátánisták (+vérvonal) és a szimbólumok erejében hisznek?
    - Vagy más?

    Valaki legyen szíves világosítson fel. Jó egy link is, de már annyi mindent olvastam erről, hogy már zsong a fejem :)

    Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Így várják a gonosz földönkívüliek (Annunakik) érkeztét?"
      Honnan veszed, hogy a földönkívüliekről lehet szó? Azon belül honnan veszed, hogy gonosz földönkívüliekről? Azon belül honnan veszed, hogy azok az (kizárólag) Annunaki-k?
      Jó értem, hogy ez így egyben csak egy feltevés volt, de szerintem annyira nem tiszta ez az egész, hogy ezt a hármat így egyberakva tárgyalhassuk. :)

      Hát, ha az okok nem is tiszták (illetve bizonyos szintig mindenkinek tiszta - csak a dolog MÉG MÉLYEBB EREDŐJÉRE nem mindenki gondol), az biztos, hogy jelentősek ezek a dolgok, és nem csak valami ködös elmélet. Tisztázatlan, ködös, de ez a probléma önmagában bizonyíték arra, hogy ez a dolgot a nagyobb egészben valóban elfoglal egy helyet, utal arra a bizonyos nagyobb egészre, hogy létezik, és nem elmélet ez az egész.

      Törlés
    2. Szerintem a 666-nak nem sok köze van a földönkívüliekhez. Szerintem a következő elmélet (talán nem is elmélet) a helyénvaló:

      Ugye a tavaszpont 2000 évig a Halak csillagképben volt. Valamikor 2010 körül átlépett a Vízöntő csillagképbe. Ez az okkult világelit számára az új korszak kezdete. Az új korszak pedig a megvilágosodott ember korszaka. A 666 az ember száma, az emberé, aki elérte azt a szintet, hogy megvalósíthassa a földi aranykort, hogy felmagasztosuljon, és Istenné váljon. Ez a hit- és eszmerendszerük lényege.
      Persze ezt ők hiszik, nekünk a 666 természetesen a fenevad száma.

      Törlés
  12. Ha már OTP, érdemes megnézni a "direkt" telefonszámukat is.
    https://www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt/Telefonon

    adalék

    VálaszTörlés
  13. Erről a telefonszámról (nem írom melyik előhívójú) van egy érdekes történetem :)

    Mielőtt az OTP lecsapott volna rá, egy ügyfélnek véletlenül kiadták. Pedig ezek úgynevezett "szép számok" és elég drágák voltak. Na mire rájöttek, mekkora ökörség történt, felhívták a már aktivált számot használó tulajt, hogy legyen már kedves bejönni egy számcserére, mert elrontottuk a dolgokat és nem szabadott volna kiadni a számot. Tulaj azt mondta, oké 1.000.000 Ft-ért megválik tőle :)
    Megkezdődött az alkudozás, végül a feléért, no meg egy vadi új Nokia kommunikátorért (nem most volt) visszaadta a számot.

    VálaszTörlés
  14. eredetileg a jó oldalhoz tartozik a 9-11 számok használata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen? Elmagyaráznád, légy szíves? :)
      Csak mert én erről ilyeneket ismerek:
      http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/9-11_számkombináció

      Törlés
    2. A 9 és a 11 számok együtt vagy külön-külön alapból a jó oldalhoz tartoznak. Néhány dolog miatt valamennyire köthetőek a művészethez, rendhez és a fejlődéshez, mind a három pozitív értelemben. Ezek közül talán a fejlődés az egyik legfontosabb, mert fejlődés nélkül sok tekintetben értelmetlenné és logikátlanná, unalmassá válik az élet, vagyis érdemes a lehető legmagasabb szintet elérni, mert csak így lehet gazdagabb és hosszú távon is boldog világot teremteni és biztosítani az élet megmaradását. Persze nem szabad elkövetni azt a hibát hogy valaki túl komolyan veszi az egyszerű számokat, mivel az egyszerű számok eleve adottak és az ok-okozat miatt eleve jelen vannak mindenhol ahol mondjuk tízes számrendszert használunk. Sok esetben egyszerűen egy-egy meghatározó ember miatt töltenek meg jelentéssel valamilyen számot. Például ha van egy nagyszerű művész aki gyakran használta az életében a 9-es számot, akkor utána a 9-es számot nagyon sokan, nagyon sokáig párosítják a művészettel is.

      Törlés
    3. Előfordul hogy a rossz oldal is használja a 9 és 11 számokat. Valószínűleg irigylik azt a valódi hatalmat és azt a tisztaságot ami az eredeti használókat jellemzi.

      Törlés
    4. "A 9 és a 11 számok együtt vagy külön-külön alapból a jó oldalhoz tartoznak."
      ??? Pl.? Nem mondtál semmi olyat, ami egyértelművé, konkrétan alátámasztottá tenné az állításodat. Én mondjuk a linkben nem is önmagukban a 9-es, és 11-es számokra utaltam, hanem a kettőből alkotott, együtt értelmet nyerő 9-11 számkombinációra. Az számmisztikai értelmezésben a mennyek megostromlásának szimbóluma, jelenlegi ismereteim szerint, bárhogy is nézzem. A 9-es szám nem "rossz", a 10-es sem, és még akár a 11-es sem, önmagában, de a 911 együtt használva azért mégiscsak (lásd a link magyarázatát).
      Az meg világos, hogy a "sátáni dolgok" nem véletlenül köthetőek közvetlenül "isteni dolgokhoz", hiszen a sátán részben így láttatja magát istennek. (Most ezt elég egyszerűen mondtam, de nincs kedvem pontosítani.)

      Törlés
    5. A 9-es a Merkúr mint a 9. stációjú ÉgiTest. A 10. utolsó, végső, omega spirituális/felemelkedési stáció a Nap/10/. Ez egyenlő az 1-el ami viszont a Plútó, alfa, kezdet. A 10 és 1 együtt tehát az úgymond "101-es szülőszoba", ahol 10+1-re azaz 11-re/ELEVEN-re élőre lehet jutni. Magyarán ujjá lehet születni egy már magasabb szinten. Lásd Mátrix - Neo/One/Noé 101-es szobáját - mint kőműves megjelenítést.
      Közismert a Bibliából Jézus feltámadása utáni "halászata" is a tanítványaival a genezáreti tó partján. A 153 HAL kifogása. Ez egy "rejtett" üzenet. A 153=9 - azaz a 9-es szintű merkuriánus Halak korszakbeli ember az aki kihalászatott a "tengerből"/a 7 milliárd közül. Magyarán a szeretet-elvűsége révén kihalászta/kiválasztotta önMAGát FELEMELKEDÉSRE a többi ember közül.
      1+2+3+...+17=153=17x9. Mivel a 17-es a Szíriuszra, valamint az Orionra utaló szám - mondják ezt a folyamatot "szíriuszi-orioni halászatnak", kiválasztódásnak, elválasztódásnak, de aratásnak is ahol az ocsú elválik a nemes búzaMAGtól. A 911 így aztán nem véletlen lett az usabeli segélyhívószám is. Szabadkőműves "egyensúlyozásként" - a két mágikus számot lejáratandó - nem véletlen tették 2001.09.11-re a 2 WTC-torony lerombolását is. A 9 és 11 különbözete viszont 2 ami kissé "rejtetten" ugyan de az Aranykor köztudottan 2000 évére utal. 2000 év világosság - 11000 év egyre fokozódó sötétség - a 13000 éves körforgási felezőnél, a precesszió felénél. Minden 13 ezer évben ugyanis FORDUL a Naprendszer az Orion kar tengelye körüli ellipszis alakú forgásában. Vagy elfele a Tejút centrumától, vagy odafele. Most éppen a Galaxis-centrum felé vesszük az irányt. Az ellipszis keskenyebb körívét - egyesek szerint az úgymond "fotonövben" haladva - tesszük meg éppen 2 ezer év alatt. Ezért vannak a fizikális és spirituális változások egyaránt. A LEHETŐSÉG sok mindenre...

      SandOr

      Törlés
    6. "A 9 és a 11 számok együtt vagy külön-külön alapból a jó oldalhoz tartoznak."
      "??? Pl.? Nem mondtál semmi olyat, ami egyértelművé, konkrétan alátámasztottá tenné az állításodat."

      ehhez nem kell sokat feltenni, csupán azt, hogy minden dolog eredetileg/eredendően """jó""" céllal született
      vagy jobban mondva: a jó értelme egy bizonyos dolognak közelebb áll az eredeti természetéhez, mivel a dolgok rossz értelmezése nélkül ez a közelség/távolság nem létezne

      Törlés
  15. A keresztre fesziteskor hasznalt szogek igy neztek ki akkoriban:

    http://kepfeltoltes.hu/130227/TheNailTheCross_www.kepfeltoltes.hu

    Ugye, hogy ugyanolyan, mint a heber abc-ben a 6-os??

    Alapban egy keresztrefeszitesnek 4db szoget hasznaltak. Jezusnal valamiert 3db-ot hasznaltak. Veletlenul?

    Igy a szogek mintazata a keresztrefesziteskor agy 666-ot, es egy feje tetejere allitott piramist szimbolizalt.
    Erdekes, ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A feje tetejére állított 3 szög/3szög, ami a stilizált piramist jelképezi teljesen egyértelműen a magasabb szintű ÉGI PIRAMIS. Ami fentről mintegy a FÖLDI PIRAMIS-ba hatolva azt "megtermékenyíti". Magyarán az ÉG "termékenyíti" meg odaátról, TU/L/RUL a FÖLDET - természetesen azért hogy megújuljon. Pontosan ezt az "aktust" jelképezi az utóbbi 150 évben a zsidók által kisajátított ősi jelkép, a most Dávid-csillagnak nevezett hexagram is. Ami voltaképp a 2 egymásba hatoló 3SZÖG/stilizált PIRAMIS. A keresztre feszítést végző vagy a parancsnoka jártas lehetett e jelkép-misztikában. És természetesen a szögek ilyetén elhelyezésével voltaképp JÉZUS égi származását ismerte el. Az hogy a zsidók ezt 666-osítani próbálták semmit sem jelent. 2000 éve a latin volt a "menő" - nem a héber. Egyébként már fentebb leírtam hogy pontosan mi értendő a 666 alatt - hogy valójában nem egy negatív dolog.

      SandOr

      Törlés
    2. Udv Sandor!

      Szerintem a 666 eleg negativ.

      Nezd meg ezt az elemzest:

      https://www.youtube.com/watch?v=EvJPlMSzZwk

      Törlés
  16. Nekem az OTP Bank telefonszáma tetszik. Kicsit sok benne a hatos szám. ;)

    https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Elerhetoseg

    VálaszTörlés
  17. Köszönjük, érdekes cikk. Ezzel a logó dologgal úgy vagyok, hogy bár lehetnek félreértelmezések, manapság a logók többsége nem véletlenül olyan, amilyen. Persze vannak vitathatatlan értelmű logók is. Úgyhogy röhögjenek csak, szerintem érdemes logót elemezni.

    VálaszTörlés
  18. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bah%C3%A1i

    Most találtam ezt a Wikin. Egy vallás ami azt mondja, hogy egy, általánosan bevezetett nyelv kell, meg, hogy minden vallás egy vallás... Valami kilencágú csillag a jele.

    VálaszTörlés
  19. Vége van, ennyi többet nem jövök fel erre az oldalra. Egyszerűen én éreztem magam kínosan amikor ezeket olvastam.

    A K&H és V betű kapcsolata végképp ledöbbentett.
    1., A V betűben nincsen . azaz kavics/gömb/kör.
    2., A héber betűk 50% -ra hasonlít kb, de mivel a V nálad a 6, arra hasonlít a legjobban.
    3., Oké 6, de K&H logóban egy 6 -os mire jó?

    Most már tényleg elég volt ebből a szőrszálhasogatásdiból.
    Én láttam az üzenetet, a bill és tedet és az ébresztőfilmet nem egyszer, régóta foglalkoztat már a téma, és rengeteget törődöm vele, de már az M1 logó belemagyarázásánál tudtam, hogy neked sosem szabadott volna cikkírásba kezdeni, bocs. Na szevasz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt teljesen félreértetted.
      "A K&H és V betű kapcsolata végképp ledöbbentett."
      Pirula bejegyzésében ezek kapcsolatáról nem esett szó. Senki nem mondta, hogy a K&H logója egy gördülő kavics (éppen ellenkezőleg! - bár ezekszerint nem értetted Pirula célzását), azt meg főleg nem, hogy ez a "kör" a héber ábécés V/6-os lenne.

      Ha ezt állította volna Pirula, megérteném, hogy kiakadsz, de ilyet nem állított...

      Törlés
  20. Az OTP logóban is van esernyő, meg bagoly is, ha jól megnézem :).

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok !

    Ezt a kőműves logót korábban én vettem észre egy pénzintézet logójában és el is küldtem a jövönk.info
    szerkesztőjének ,amit az oldal publikált is.
    Igaz nem nagy bank de pénzintézet.
    Ja és a kőmíves szimbólum felett van napkorong is fénysugarakkal az 1 forintos képében.
    De itt már pofátlanul kiteszik a körzőt vonalzót.

    http://jovonk.info/2012/12/26/szabadkomuves-jelkepek-turai-takarek

    VálaszTörlés
  22. ...és akkor még az 50 milliót érő „Magyar Nemzeti" Bank logójáról nem is szóltunk...

    VálaszTörlés
  23. Az Unikredit logo nem egy szem?

    Ugyan ez nem logo, hanem egy egyetemi oktatoterem. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Gakusyuinuniv_Central_Lecture_Room.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az Unikredit logo nem egy szem?"
      Akként is értelmezhető, de másként is - egyszerre!
      Mint Az Üzenet-ben is láthattad, Pirula szerint a Vodafone logója is egyszerre 3 dolgot egyesít, a 4.-ről nem is beszélve, ami a logó profán értelmezését illeti... És még lehet, hogy több is van!
      Az UniCredit szem is, Napkorong is, "EGYség" is, stb...

      Törlés
  24. Kedves Pirula.
    köszönjük az újabb izgalmas cikket. Mondjuk az OTP logója már megváltozott, és engem érdekelne, hogy az újban te mit látsz, mivel magyarázod. Nekem egy szemgolyó jutott eszembe róla.
    Csak így tovább, ne hagyd abba! :D
    Zerg

    VálaszTörlés
  25. Szia!

    Az a kérdés merült fel bennem - hogy ha el is fogadom ezeket az elemzéseket - mi a célja annak, hogy ezeket a szimbólumokat rejtve beemelik a köztudatba? Illetve a köztudat-alattiába?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. önmaguk ruháját mutatják meg, hogy tetszenek önmaguknak

      Törlés
  26. Kedves Pirula!

    Igaz, hogy már az erste bekebelezte (egyben lenyelte) a posta bankot, és nincs már szem előtt a logója, de ha megtalálod valahol a neten, akkor ez nagyon jól beleillik a többi közé.
    A POSTA szó "O" betűje pont a BANK "A" betűje fölött helyezkedett el, így meg is volt a a piramis-háromszög (mert az A betű egy sima háromszöget formált, nem volt áthúzva) felett a Nap-szimbólum.
    Látszik, hogy ezek mind " egy kaptafára" készültek.

    9323 vagyok, de most nem találom, mit kell választani a profil kijelölésénél :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul a 2012 blog szerkesztője szerint az AO külön kis szimbólumként is értelmezhető, mivel az "Alfa és Omega"-ra utal, és hogy imádják ezeket is együtt szerepeltetni. Megjegyzem, nem tudom mi az az "Alfa és Omega", bár tudom, hogy Jézusra mondják, és az a sejtésem róla, hogy "a Kezdet, és a Vég" lehet a jelentése. Már csak ha szóbajött: szintén a 2012 blog szerkesztője elemzése alapján, a Mátrix első részében is, amikor Neo ("Krisztus") megérkezik Morpheus-szal ("Isten") a Mátrixba, egy autóban ülnek, amit nem mellesleg Cyfer (lu-cifer vezetett), az autó rendszáma: AA034. Értsd: AlphA 0m3g4 (!).

      Törlés
    2. Plútó/1/Kezdet/Alfa - Nap/10/Vég/Omega. Az első és a végső stáció. A közbülső spirituális fejlődési stációk: Neptun/2/, Uránusz/3/, Szaturnusz/4/, Jupiter/5/, Mars/6/, Hold/7/, Vénusz/8/, Merkúr/9/. A Naprendszer "szívcsakrája" pontosan középütt a Jupiter/Zeusz - melynek úgymond "gyermekei" a valódi magyarok. Akik a szívcsakra, vagyis a szeretet által tudnak felemelkedni, azaz megtáltosodni.
      10=1 - vég=kezdet. 10 és 1 = "101-es szoba" - Mátrix Neo/One/Noé - az újjászületés/megvilágosodás helye. 10 + 1 = 11 - újjászületés egy magasabb ELEVEN/11-es szinten. Lucifer=Fényhozó - nem egy negatív dolog/személy.

      SandOr

      Törlés
    3. "Lucifer=Fényhozó - nem egy negatív dolog/személy."
      Talán inkább is-is. :D A többit köszönöm, és egyetértek bizonyos szinten. "10 + 1 = 11 - újjászületés egy magasabb ELEVEN/11-es szinten." Ez jobb megfogalmazása, mint amit ismertem neki, de tudtam, hogy az üzenete végülis ez.

      Törlés
    4. A Posta Bank logója: http://href.hu/x/jgcf

      Törlés
  27. 'Érdekes' hogy a polgári védelem jele is pont koron is piramis. Ez nemzetközi jel lett.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Civil_defense

    vagy az orosz katasztrófa védelem

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_Emergency_Situations

    ugyanaz a logó mint a miénken.

    VálaszTörlés
  28. Ja gondolom ez már volt régi APEH logó ,asszem már NAV hoz kerültek ők is (?)

    http://kecskefeszek.net/poenkepek/kep/komolytalan39.jpg

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok!


    Örülök ennek a blogbejegyzésnek, ugyanis egyértelműen mutatja számomra, hogy az itt leírtak, bizony komoly valóságtartalommal bírnak, ugyanis az eddigi blogbejegyzések alapján több banklogónál ugyanezeket az összefüggéseket észrevettem magamtól is. Korábban is érdekelt a háttérhatalom működése (írtam belőle egy diplomamunkát), de a szimbólumok terén sokat tanultam ezen az oldalon. Sajnos való igaz, hogy miden valódi civil szerveződést igyekszik agyonhallgatni a tematizációs hatalom, akármekkora is legyen az, ezt tapasztalatból mondom. Főleg, ha még nemzeti is, tehát a lokalizációt támogatja a globalizációval szemben. Ja egyébként a 80-as években készült Flash Gordonban(mely majdnem olyan magvas, mint egy Kubrik film:), konkrétan 6-os szintű elmeprogramozásban részesítenek egy szereplőt.

    Máté

    VálaszTörlés
  30. Most csöppentem erre az oldalra. Gratulálok, nagyon jó és érdekes. Mint a 666 az tudott , a Sátán száma. Mint írja a nagykönyv,azaz a Biblia, a gonosz már rég köztünk van. Mindenkiről mindent tudnak, ha akarod, ha nem. A logóknak, igenis jelentésük van, nem csak sima szimbólumok.További sikeres kutatást kívánok.

    VálaszTörlés
  31. Nagyon érdekes írás és az Üzenet film is elgondolkodtató annak ellenére is ha én nem hiszek ebben az isten/sátán dologban. Hogy miben hiszek arra nem térek ki... :)
    Egy megjegyzés, hogy a www-t nem kell a címbe beírni, a te címed is csak ennyi: http://pirospirula.blogspot.hu/

    Üdv,
    G

    VálaszTörlés
  32. A Monster-nél még az "m1 logó" is játszik, nem elég nekik a 666! :)

    VálaszTörlés
  33. Nekem bejott ez a cikk!meg ilyet!

    VálaszTörlés
  34. szerintem nem kellene leállni a logók értelmezésével... folytassad!

    VálaszTörlés
  35. Káslerről meg az érdekvédelmi hoax-ról ajánlom nektek az Egységfront Mozgalom nevű kezdeményezést ( https://www.facebook.com/groups/egysegfront2011/ ). Mert bizony ez a bankellenes hőbörgés nagyon nem "igazi".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez az egységfront dolog eléggé bűzlik....
      Kásler Árpit meg ismerem személyesen. Derék magyar ember. Több ilyen kéne mint ő.
      Ez az "egységfront" nem kóser vagy nagyonis az már a neve árukodik. Háttérhatalom által pénzelt mozgalomnak tűnik erősen....
      Radikális Humanista Mozgalom, stb...

      Ki hisz egy ilyen névvel megkeresztelt mozgalomnak ???

      Törlés
  36. Legyenek még szimbólumos bejegyzések, azokat szeretjük a legjobban! :) És hiánypótló, mert nagyon kevesen vagyunk Magyarországon, akik mélységében értik ezeket a jelképeket (és nem tartoznak a "sötét oldalhoz"). Hadd lássa a sok "szkeptikus", hogy a "titkos" hatalom valójában az orra előtt működik. Aki meg nem akar hinni a saját szemének, azzal nem kell törődni, hadd fikázzon.

    VálaszTörlés
  37. Egy vidéki takarékszövetkezetben láttam a falon egy szép méhkas domborművet méhekkel. Gondolom ez a jelkép magáért beszél.

    Egyébként a takarékpénztér és a méhek itt is meg vannak említve, képekkel:

    http://ribizlifozelek.blogspot.hu/2011/11/mehkasok.html

    VálaszTörlés
  38. A Marlboro-ban az L és a B szára mintha 11-es számot mutatna! :) A "háztetőről" nem is beszélve...

    VálaszTörlés
  39. Kedves PP.
    Itt egy másik is. ABSA Bank (Amalgamated Banks of South Africa) 90'-ben jött létre, amikor 4 bankot olvasztottak egybe, és a Barclays csoport tagja.
    Tehát a sátánizmus ott van a világban mindenhol és itt nem csak logókról beszélünk, ezt mind tudjuk. Azok az emberek akik irányítják világunkat tehát sátánisták. Kérdés. Miért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hatalom részegítő élményéért.

      Törlés
    2. Arra eleg a penz is. Meg egyszer, miert satanistak a vilag iranyitoi? Ha nem nagy baj en PP velemenyere lennek kivancsi.

      Törlés
    3. Redneck, tetszik hogy feltetted a kérdést, "Miért?"
      Ez a legfontosabb kérdés :)
      De ha én válaszolok nem fogod elhinni, erre sok mondás van miért jó a saját tapasztalás. A lényeg, hogy neked kell utána járnod, miből ered ez az egész sátán dolog, de ha tényleg rájössz, felteszed a kérdést magadnak, "megérte?", ha igen jöhet a köv. "Miért?" kérdés, de hidd el nem minden embernek éri meg. Azon a ponton sokan lesznek öngyilkosok... Mert letisztul bennük pár dolog, ami az élettel ellentétes.

      Törlés
    4. * annyit még, hogy majd közben mindenre azt mondod "ez baromság", de van egy nagyon jó képlet a hülyeség mellőzésére: "Vegyél minden állítást, kérdést, és csak azokat, vagy azok kombinációit tartsd meg, ami a legközelebb van ahhoz, hogy mindent megmagyarázzon azon kérdések közül amiket felvetettél". Persze ezzel soha nem érheted el a teljes igazságot, az csak akkor lehetne, ha mindent tudnál. De legalább megközelíted. Olyan ez mint a matamatikában a felezés, minden tartományt meg lehet felezni, és soha nem lesz olyan hogy ne tudnád megfelezni.

      Törlés
    5. * Csak, hogy a sok-ról legyen fogalmad öngyilkosság terén. 2012-ben naponta 7 ember lett öngyilkos Mo-n, igaz mi az élmezőnyben vagyunk az országok terén 2011-es értékelés szerint 3-ikak, de ebből kikövetkeztethetsz, egy havi 1 embert országonként, akik ilyen okból vetnek véget. Erre is van statisztika, az öngyilkosságok okára, de azokat mindig ésszel kell kezelni.

      Törlés
    6. Ugy latom ezt a spontan Korp nicknevet meg gyakorolnod kell ;) En azert megvarom PP-t.

      Törlés
    7. Jó kiindulási alappal szolgálhat számodra ez a cikk, arra nézve, hogy megtaláld a kérdésedre a választ: http://nemadjukfel.blog.hu/2013/02/15/az_uj_vilagrend_felemelkedese_3_resz

      Törlés
  40. Tudod mikor vállik ez a "logo elemzés" elismerhetővé?

    Ha felkeresel pár embert, akiknek a neve ott van a logó készítésénél és név nélkül de elismerik, hogy a mintát fentről kapták, és nekik csak alá kellett írniuk, vagy hogy milyen beosztású embertől kapták a pontos irányelveket. AMIKET SEHOGY SEM LÉPHETTEK ÁT.

    Én ismerek 2 olyan embert is, aki hasonló tevékenységet folytatt kis vállalkozásoknál.

    Nem nagy cég, csak egy megyére nyúlik ki a valós hatáskörük, de soha nem szólt be senki, a rendelések voltak néha abszúrdok de semmit több. És azok is max. a média torzító hatása miatt.

    Plusz azt se felejtsük már el, hogy a logókat szereti az ember kötni ahhoz amihez szeretné, különben nincs értelme. Pl. egy római egyes logó egy húsfeldolgozó cégnek?

    A vodefone-os reklámot is állandóan nyomod. De egy ott forgatott embert se kerestél fel... Pl sminkest, vagy ruhatárost, ők is tudnák igazolni, hogy pontosan mennyire volt kötött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont elfogják mondani bárkinek is az igazat nem?

      Törlés
    2. Arról nem is beszélve,hogy egy ruhatáros vagy sminkes mibe is lehet be avatva.
      Ezeknek max kiadták a feladatot, hogy csinálják meg ilyesmire vagy olyasmire a többit rábízzák és ennyi.
      A rendező vagy tervező pedig akit igazából megbíztak az meg akkora pénzt kap érte, hogy nem fogja csak úgy elmondani neked az igazságot.

      Törlés
    3. "Pont elfogják mondani bárkinek is az igazat nem?"

      Lehet, hogy nem mondják el, de a reakcióikból érdekes dolgokat lehet leszűrni és az már több mint pusztán elméleteket gyártani.

      Törlés
    4. nem elég az a reakció neked, hogy ilyen gagyi logókat terveznek milliókért? és ez nem elmélet, hanem a valóság (gondolj bele, neked mennyit kell dolgoznod ezért a pénzért)

      Törlés
    5. Annyira bírom, hogy mindenki mindenhez ért ezekben a körökben. Nyilvánvalóan fogalmad sincs a brandingről. Egy nagyvállalat rettentő pénzeket ad ki arculattervezésre (mert a kommunikációja komplexebb, mint egy sarki ABC-é) és attól még, hogy a logó ránézésre egyszerű, mint a faék, nem jelenti azt, hogy nincs mögötte komoly munka.

      És igen, ezek elméletek, akármennyire sértőnek érzi ezt egyik másik "igazság kutató". Arról, hogy mi a valóság nekem is csak elméleteim vannak. A legértékesebb információkat pedig közvetlen tapasztalás által lehet megszerezni, nem pedig feltételezések alapján.

      Törlés
    6. Lehet, hogy mindenbe bele tudunk magyarázni mindenféle dolgokat, de ezekkel a logókkal az a baj, hogy mindegyikbe ugyan azt lehet,vagy legalábbis ugyan ahhoz a dologhoz köthető, és ez már nem kicsit gyanús hanem nagyon gyanús.Nem hiszek a véletlenbe.

      Törlés
  41. Két dolog amin érdemes elgondolkodni:

    1. Ha sokszor feldobok egy pénzérmét és elhallgatom, hogy hányszor esett az írás oldalára, olyan illúziót kelthetek, mintha az érmém mindkét oldalán fej lenne.

    2. Minél több egyszerű formához rendelsz negatív szimbolikát, annál több dologról tudod elhitetni, hogy a gonoszhoz kapcsolható.

    Egyébként tudtátok, hogy minden újszülött (kivéve az autistákat) megszállottan keresi a másik ember tekintetét. Alig jöttek a világra és máris "a szem" a mániájuk. Félelmetes.

    VálaszTörlés
  42. A logókkal kapcsolatban ne figyelj a sok kritikára, mert töbnyire azok kritizálnak kiknek nincs mit felmutatni a kritikán kivül. Továbra is bátran vállald és tegyél indittatásod szerint ahogy azt a Jó Isten adja és nem hibázol. Folytasd kérlek és sok sikert kivánok a nagyszerű munkádhoz.

    VálaszTörlés
  43. "Hívja a (+36-1) 3 666 666-os, vagy a vidékről is helyi tarifával hívható +36 40 366 666-os, vagy saját mobil hálózaton a +36 20/30/70/ 3 666 666-os telefonszámon az OTPdirekt automata telefonos szolgáltatást, ahol..."

    https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Elerhetoseg

    VálaszTörlés
  44. Kafa a cikk,minél több ilyet,ne foglalkozz a fikázókkal!Mi van a reptilian jelenséggel?Mindenki látja de nem beszél senki róla!Kedves Piros Pirula!Lássuk-halljuk jó hosszú cikkben!Köszi!

    VálaszTörlés
  45. Mindenbe belelehet látni mindent, a grafikus nem keres egy ilyen logóval több milliót, jó is lenne...
    Én elhiszem ezt az egész világegyesítéses dolgot, de néha kissé elszalad itt a ló
    terveztem egy logót, egy zöld kör benne egy levél, ebben is van valami ördögi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha netán kételkednél az árakkal kapcsolatba akkor kérlek olvasd el ezt a cikket.

      http://socialtimes.hu/articlepage/?article=3017-mennyibe-kerultek-a-hires-logok

      Törlés
    2. "Gondolom, ilyenkor sokaknak megfordul az agyában, hogy hű de jó lenne elmenni logó tervezőnek!
      Még szépérzék sem szükségeltetik, és lehet kapni százmilliókat egy-egy multinak a logójának a megtervezéséért."
      Igen, igazad van, elrontottam, 100 milliókról van szó.
      Csak ugye a legtöbb esetben komplett arculatról beszélünk. de nem ez a lényeg, hanem az, hogy adnak egy brief-et abba leírják, hogy modern legyen, komoly etc. Nincs beleírva, hogy rakjá' má' bele egy ördögi szimbólumot!
      Nem lehet tervezni olyan logót amiben U betűt lehet felfedezni, nem lehet olyat sem ami kör alakú, nem csinálhatok olyat ami kissé hasonlít egy 7-es számra (mint az unicredit-nél), nem szimbolizálhatok napot sem, szemet sem, háromszöget, érted miről beszélek?
      Amúgy jó kis teszt volt ez, gondoltam, hogy a pénzbe lesz belekötve. ;)

      Törlés
    3. Kezdeném azzal, hogy nem bele kötés volt csak felvilágosítás.
      Ezeket a dolgokat te úgy írod mint aki ilyennel foglalkozik.
      Honnan tudod, hogy miről szól egy megbízás?
      Ha már ennyi milliót adnak egy ilyen szar logóért akkor miért ne mondhatná azt a megbízó, hogy pl ezt és ezt a szimbólumot, alakot vagy bármilyen formát feltétlen rakja bele vagy akár olyan emberrel csináltatja aki valamilyen szinten beavatott, mert azt nem hiszem h mindenkinek ugyan azt tervezik meg csak kicsit másképp.

      Törlés
    4. Úgy írom, mert ezzel foglalkozom.
      Pl.: az OTP logó jó, régi is és az új is, persze grafikailag.
      Most terveztem egy logót ami kicsit hasonlít az új OTP-re, egy kisebb és egy nagyobb kör, mellette egy félkör ív. Nekem nem mondta senki mit rakja bele, mégis bele lehet látni ezt azt (beavatott ember főleg nem vagyok).
      Néztem a linkedet, kiemelném a BP-t, mert az került a legtöbbe. Azon nem egy grafikus dolgozott, és az összköltség, benne van a grafikus csoport tervezés díjai, a nyomda, a ruhák amikre kerül a logó, meg minden egyéb (rengeteg autó és egyéb jármű). Persze a grafikusok is jól ki lettek fizetve. Ezt csak érdekességképpen írtam. De amúgy ez a legtöbb esetben így van.
      Láttam pár Grafikus ismerősöm munkáit is, na azokban is bőven vannak "jelképek". Nekik se mondta senki mit rakjanak bele, mégis olyan lett.

      Törlés
    5. Egy kérdésem lenne még pedig az, hogy miért nem a Londoni olimpia logóját emelted ki?625,000 $ nem a legdrágább de elég komoly összeg ez is, és aztán itt tényleg csak a tervezésről van szó.
      Arról nem is beszélve, hogy Iránnak sem tetszett az olimpia logója, miért nem? hát ezért...

      http://www.origo.hu/sport/20110228-cionistanak-velt-olimpiai-logo-miatt-fenyegetozik-iran.html

      Ezzel is próbálok rávilágítani, hogy nagyon is valós dolgokról van itt szó a logókkal kapcsolatba.
      Biztos vagyok benne, de ezt már leírtam, hogy van ami valószínűleg belemagyarázás,és nagyon is hasonlíthat 2 logó egymásra.
      Bizonyára van olyan cég mint amiknek te is tervezel és az alaki, formai világ miatt hasonlíthat más logóra, de ezek nem azok a cégek.
      Remélem érted miről beszélek:)

      Törlés
    6. Tényleg, az olimpiai logó, azt nem értem, de az is egy egész arculat. De az amúgy senkinek se tetszett, sok embert megkérdeztem, elsőre azt se tudták, hogy 2012 van rá írva, ZION-t előbb vették észre.
      Meg amúgy is angolok, királysághoz tartozik ez is, hogy vette volna ki ha "keveset" fizetnek? Ez is egy ilyen, hogy is mondjam... "arcoskodás"
      , licit, cégeknél elvétve van ilyen.
      A BP-t azért emeltem ki mert annak a felépítését jobban tudom, mert cég.
      Ha meg híres művészt/grafikust kérnek fel akkor egy szót se mondanak milyen legyen az adott arculat, mert az sértés lenne az adott művésznek/grafikusnak, de itt nagy nevekről van szó, mint pl.: Andy Warhol (Pepsi)
      Van egy holland könyv készítő grafikusnő (szégyen de nem tudom a nevét) ő azt mondta: nekem senki nem szabja meg mekkora legyen az adott könyv.
      Az Olimpia meg jól megrendezett egy "arculat" abban semmi olyan nincs ami ne lenne köthető a cionistákhoz. Ott tuti megmondták mit akarnak, semmi kétség.
      Nekem a CIB logóról egy híd jut eszembe, mert egy reklámban volt is. A K&H-ról meg egy emberi felsőtest fejjel. Szoktam kérdezgetni ismerőseimet mit látnak egy adott logóban, érdekes válaszok jönnek, ki miben járatos azt láthatja bele.
      OTP variáció:

      http://3.bp.blogspot.com/_nPlNon9gU0c/TUde71vs5dI/AAAAAAAAAIQ/D7dROg0vh6E/s1600/otp_logo.jpg

      ki mit lát :D

      Törlés
    7. Hát jó maradjunk ennyiben:)

      Törlés
    8. Kedves logó tervező hozzászóló.
      Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy hány banktól illetve multinacionális konzorciumtól kaptál eddig felkérést, hogy tervezd meg a logójukat?
      Nem azért mondom, hogy megsértselek, vagy lenézzem a munkádat, mert én kifejezetten becsülöm a kicsi vállalkozásokat, tehát azzal hogy kicsi cégeknek dolgozol, nálam kifejezetten szimpatikus vagy. De meg kell értened, hogy a multiknál teljesen másképp mennek a dolgok, mint amikor te megtervezed egy virágbolt logóját.
      Eleve ott kezdődik, hogy a multicégek logóit néhány cég tervezi a világon, onnan bárkinek nem lehet megbízást kapni. Van például ez a Wolff Olins nevű ember, aki maga tervezte a nagy cégek logóinak kb felét, a McDonalds-tól kezdve, a 2012 olimpián át, Unilever, AOL, és még sorolhatnám... Nézz utána, ha már úgyis ebben a szakmában mozogsz.
      http://trafficlive.com/blog/agency-of-the-week-wolff-olins/

      Tehát egy-két cég ontja magából ki ezt a sok logót. Ezeknek pedig nem "kell mondani" hogy legyen benne napocska, esernyő, stb mert pl ez a Wolff Olins közismert magasrangú szabadkőműves (beavatott) - legalábbis apjáról tudni, hogy az, és mivel ezt fiú ágon viszik tovább, gyakorlatilag biztos, hogy ő is az.

      Épp azért kapják a sok pénzt, mert szimbolikusan erős logót tudnak készíteni. Ezek hisznek ezeknek a szimbólumoknak az erejében!
      Bővebben erről talán legközelebb...

      Törlés
    9. Valami ilyesmiről beszéltem pár hozzá szólással feljebb, legalábbis a cégekről és azok tervezőiről:)

      Törlés
    10. Ja és PPP ne csak TALÁN legyen szó erről, hanem LEGYEN szó erről bővebben:D
      Én szeretem olvasni az írásaid, és nem vonom kétségbe azokat a dolgokat amikről itt szó van, mert tudom, hogy ez létezik és van.
      A lényeg, hogy ne azokkal foglalkozz akik e témába szkeptikusok és írják a baromságaikat, hanem az olyanokkal mint pl én aki mindennap benéz hátha van valami csemege:)

      Törlés
    11. Én is, mint grafikus logikusnak látnám, hogy nagyon konkrét megbízásokról van szó. Ez pont olyan dolog, hogy ha egy TV-ben lement reklám 1 másodperce is milliókba kerül, akkor jól átrágják a forgatókönyvet.

      Sajnos nincs még banknak készült logótervem, de nem hinném, hogy egy "marketinges" csapat ne nézné meg tüzetesen a sokmilliós logótervemet...

      Egyébként meg bárki megcsinálna bármilyen kérést ennyi pénzért. Ha titoktartási kötelezettséget kellene vállaljak egy logóba épített szimbólum miatt, hát üsse kő. Persze mindezt grafkius szemmel írom, nem pedig PPP-olvasóként.

      Törlés
    12. Jonathan Barnbrook:
      • munkái sokszor
      társadalmi, politikai
      kritikát tartalmaznak
      • többször visszautasított nagy megrendelőket, pl. Coca-Cola, McDonald’s, mert nem ért egyet
      a cégek alapjaival

      Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nem "beépített" embereket bíznak meg.

      A "virágbolt"-on jót nevettem :D

      Jurgovszki Gábor: lehet te elvállalnád, mert pénzéhes vagy, de aki tényleg komolyan veszi a munkáját és saját magát az nem vállal be mindent.

      Erste logó:
      -tervezőjét kutattam, nem találtam
      -az s betű tetején egy körrel, egy perselyt jelképez, a kör egy pénz érmét.
      (persely = Spardose)

      Törlés
    13. A legnagyobb referenciák ezek a melók, pénztől függetlenül. Ha valaki fel tud egy ilyet is mutatni, az gyakorlatilag ennek a szakmának a csúcsát érte el.

      Tehát a "komolyan veszed a munkádat és saját magad" jellegű elméleted igen csak megkérdőjelezhető.

      Törlés
    14. Coca Colát is vissza utasította?
      A Coca-Cola logóját John Pemberton könyvelője, Frank Mason Robinson alkotta meg még 1885-ben. Még az ital nevét is Robinson adta, és ő jött elő a kézírásos embléma ötletével is. A Spencerian típusú íráskép a 19. század domináns formája volt Amerikában. Bár a csomagolás sokat változott az évek alatt, a logó örök,de természetesen sokat kölhettek az arculat folyamatos frissítésére az évek alatt.
      A lényeg, hogy a mai napig ugyan az a logó, szóval akkor mindenki vissza utasította?

      Törlés
    15. Egy grafikus nem csak logót tervez, itt sem a logóról van szó. A Coca-Cola logóját, történetét ismerem, nem kell bemutatni. Amúgy meg Google és a könyvtár a barátotok. (inkább a könyvtár)

      Olvassatok, tanuljatok, legyen egy saját értékrendetek.

      /Tehát a "komolyan veszed a munkádat és saját magad" jellegű elméleted igen csak megkérdőjelezhető./

      Miért kérdőjelezhető meg? Jonathan Barnbrook se kispályás. Értem én, hogy referencia, de ha ilyenre kérnek fel akkor már vagy valaki, megválogathatod kinek dolgozol.
      Én se vállalok be mindent. Engem a művészet hajt, szépet, jót és ízléseset alkossak.

      /...ennek a szakmának a csúcsát érte el./

      Biztos vagy benne, hogy van olyan, hogy "csúcs"?
      El kell azt érni?

      Amúgy Te nem veszed komolyan azt amit csinálsz?
      Akkor minek csinálod? Mi értelme? (költői kérdés)

      Túlságosan szűk látókörűek vagytok, valamiért sértődöttek is, lenézitek a másikat, negatívan álltok mindenhez és mindenkihez. Sok helyen ezt tapasztalom. Hogy ez miért van, nem tudom.

      Számomra most ez volt a záróakkord, na nem hagyom el a PPP-et, továbbra is érdekelnek a "sztorik", de lehetne néha valami pozitív dolog is.





      Törlés
    16. Zavaros amiket írsz, persze próbálok olvasni a sorok közt.

      Sajnálom, ha negatívnak veszed azt, amit írok. Természetesen ez a saját véleményem a témában, de mivel annyira kötődik a cikkhez, ezért leírtam. Pontosan azért, hogy ne csak laikus szemmel értelmezzétek. Félre ne érts, nagyon tetszik a cikk, bizonyos pontokban teljesen egyetértek vele.

      Az első kérdés ami megfogalmazódott bennem az olvasás után:

      - Vajon valóban lehetséges-e, hogy szimbólumok legyenek elhelyezve az óriás brandek logóiban, melyeknek hatása van az emberekre, esetleg valami komplexebb összeesküvés keretei között?

      Én más szemmel nézem a kérdést, mint az, aki nem lát bele a szakmai dolgokba, viszont számomra a kérdés válasza szintén az: lehetséges.

      Ilyenkor elgondolkodok, vajon én megtenném-e, ha odakerül a sor? Tehát ha engem megbíznának egy ilyen típusú melóval.

      Itt megmondom őszintén nehéz lenne választ adjak rá. Valószínűleg igen. Nem csak a pénzért. Persze, nem rossz ha az ember egy logó gyártásából simán eléldegél élete végéig, de nekem nem célom a semmittevés. Azért válaszolnék nagy valószínűséggel Igennel, mert meggyőzném magam róla, hogy ha nem vállalom el, megcsinálja más. Akkor meg miért ne én legyek?

      Ha elolvasod az első hozzászólásomat, akkor láthatod a végén, hogy ezt "Grafikus szemmel" írom, nem pedig a PPP olvasójaként. A kettő ugyanis más-más nézőpont.

      Természetesen, ha tudnám hogy rajtam múlik a világ sorsa, akkor nemmel válaszolnék, de erre azért valljuk be: nem sok az esély. A világ sorsát nem bízzák kis halakra, véleményem szerint az ember nem juthat hozzá "csak úgy" egy ilyen jellegű melóhoz, de ha hozzá is jut, akkor sem érdemes fennhangon hirdetni, mert annak könnyen rossz vége lehet.

      Amíg a társadalom nem hisz a csodákban, addig nem fog megtörténni. Nem mi írjuk a történelmet, mi csak a részesei vagyunk. Ahhoz, hogy változtassunk ezen, ki kell lépni a névtelenség homályából és egy olyan tömeggé kellene válni, ami egységes erővel képes változtatni a mára kialakult helyzeten.

      Gyakran eszembe jutott, hogy kellene egy anti-eszme, ami a történelem során (még, ha megkomponáltan is), de folyamatosan jelen volt. Ha szimbólumok hatással vannak a tömegekre, akkor talán meg is lehetne fordítani a folyamatot. Talán egy megfelelő szimbólum elterjedésével sokan energiát tudnának belőle meríteni a változtatáshoz.

      Ez még visszaolvasva is nagyon fennkölten hangzik, de költészetnek két jellemző tulajdonsága van: szép és igaz. Biztosan láttátok páran a "V, mint vérbosszú" című filmet. Sokan használják is a szimbólumot, sőt még a maszkot is. Gondolom nem kell bemutatni az Anonymous csoportot, a híradásokból már lehetett hallani róluk. Persze nem eleget.

      Ha megvan a felismerhető jelkép és az ahhoz társított eszmében nincs hiba és elegen vágyják már a valós szabadságot (vagy ha már nincs mit félteniük), akkor jó ötlet lehetne az "ellentámadás".

      Sajnos nagyon az út elején vagyunk még. Az emberek még nem állnak készen ilyesmire, talán majd az első igazi "kataklizmánál" felgyorsulnak a dolgok.


      Törlés
    17. Újra lenne egy kérdésem, illetve kettő, elolvastad a cikk címét?
      Én azt olvastam Beszédes Bank logók és ha ez a címe miért nem erről beszélsz?
      A másik része meg az,a Coca Cola és a McDonalds nem bank de te már jössz is itt a szakmai okosságokkal meg azzal, hogy te is olyan vagy mint a nagyok, hogy nem vállalsz el mindent a helyett, hogy jönnél olyan dologgal ami ehhez a témához tartozik pl ez meg ez nem vállalta el ennek és ennek a banknak a logóját, mert ütközik nézeteivel.
      Na ez már hozzá szólás lett volna nem pedig beszólni, hogy szűk látókörűek vagyunk meg, hogy sértődöttek valamiért.Mi csak legalábbis én egyszerűen beszélgetésbe kezdtem veled és megosztottam veled gondolataim.
      Szerintem meg pont te vagy az aki sértődött, hogy azt merészeltük feltételezni, hogy te csak kis cégeknek dolgozol nem pedig ekkora bankoknak akik szinte mind zsidó kézbe van akik előszeretettel használják a kabbalát és az okkult szimbólumokat.
      Ja és ha azt állítod, hogy te nem vállalnál el ekkora pénzért ilyen melot úgy körbe röhöglek hogy csak na:)... mert szerintem ez tőled egy álszent duma.
      Na most már én is lezártam ezt a dolgot, mert szerintem már kissé elkanyarodtunk a témától.

      Törlés
    18. Ezt kicsit túlkomplikáltad szerintem.

      Nem vagyok sértődött, csak a véleményemet írtam le. Ha szerinted ehhez sértődöttség kell, akkor azt kell írjam, hogy mindenki magából indul ki.

      Részemről is lezárva. Remélem más azért elolvassa hozzászólásaimat, és meg is érti, veled ellentétben.

      Törlés
  46. Ezt csak azért másolom be, hogy tudjátok nem csak PPP lát a logókba bele dolgokat.
    Ez egy nagyon is valós dolog.
    http://www.origo.hu/sport/20110228-cionistanak-velt-olimpiai-logo-miatt-fenyegetozik-iran.html

    VálaszTörlés
  47. csináltam egy részletes írást hogy érthető legyen

    A 911 szám jelentései

    Elsősorban művészetet, rendet, erőt, fejlődést jelent.

    Művészet része
    Mivel a 9-es előtt álló páros számokat (2,4,6,8) művészileg snassz és unalmas használni, továbbá az előtte álló 3 és 7 mára már elcsépelt (szentháromság, három király, hétfejű sárkány stb.), ezért sok művész szereti használni a 9-est. Ugyanezen okokból szintén gyakran szeretik használni az utána következő páratlan számot vagyis a 11-et. Müvészileg a 11-es szám érdekessége még a látszólagos kettőssége. Matematikailag páratlan szám, de a ma használt, görög számos kinézetében két darab egyforma számból áll, vagyis külsőben egy párt alkot, létrehozva ezzel egy látszólagos kettősséget. Mivel a művészek szeretik használni, ezért például sok filmben és könyvben találkozhatunk a 9 és 11 számokkal vagy ezek egybefűzésével, a 911-el.

    Rend és erő része
    A kilencedik hónap a szeptember, a szeptembert pedig a szűz jeggyel azonosítják. Ezt a jegyet pedig ugy jellemzik, hogy szereti rendszerezni a dolgokat, szereti a rendet és a tisztaságot, nem csak fizikai, de szellemi szinten is. A 11. hónapot pedig a skorpióval azonosítják, amit támadó, dacos jegyként szoktak jellemezni, ez szinte pont az ellentéte a szűz nyugodtságának. Így létrejön egy érdekes kettőség ami képes a gyengédségre és képes erőt is felmutatni. Ebből a szempontból nagyon jó választás volt, hogy USÁ-ban a 911-et állapították meg országos segélyhívó számként, mert ez azt a jelentést hordozza, hogy a rendőrség vagy az egyéb állami szervek képesek rendet teremteni, logikusan és higgadtan kezelni a helyzetet, de ha kell képesek erőt is felmutatni.

    Fejlődés része
    A 10-et egyes esetekben egy kerek egésznek veszik, ami valaminek az egészét vagy valaminek a határát jelöli, ebben az esetben a 11 azt a jelentést hordozza magában, hogy túllép az eddig ismert kereteken, vagyis képes új dolgot létrehozni, képes fejlődni vagy pedig képessé válik kitörni a rabságból, a börtönéből.

    Ezek a 911 szám klasszikus értelmezései, hogy mennyire régre nyulik vissza azt nehéz lenne megmondani.

    A WTC tornyok lerombolása miatt és elsősorban azóta az interneten számos egyéb értelmezés is elterjedt. Ezek elsősorban vallási értelmezések amelyek negatív vagy pozitív módon próbálják beállítani a 911 szám jelentését.

    Negatív vallási értelmezés például, ha a 9-et valaki mennyország kapujának veszi, a 10-et istennek veszi, a 11-et pedig istenen való átlépésnek(az átlépést pedig negatív értelemben). Ez esetben számára a 911 egy szemtelen szám lesz, ami ki akarja hagyni istent és le is akarja gyűrni. Viszont ha az adott istenfelfogásban, isten egyenlő a mindenség fogalmával, akkor ezt a fajta 911 értelmezés eleve értelmét veszti, mert ez esetben minden elem maga isten.

    Pozitív vallási értelmezés például, 9-et az életnek veszik, 11-et pedig istennek, majd ebből kiindulva raknak pozitív értelmezéseket a 911 számhoz. Vagy tovább játszanak a számokkal például 9+1+1=11, 1+1=2, és ebből levetítik a kettősséget, önmagába visszatérést, ciklikusságot. De ha római számokat használunk, akkor az előbbi számjáték máris értelmét veszti, mert római számokkal a 11 így néz ki: XI.

    Voltaképpen elmondható, hogy az új vallási értelmezéseknél gyakorlatilag a kitaláló hozzá állásán múlik, hogy negatív vagy pozitív értelmezést társít a 911 számhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Viszont ha az adott istenfelfogásban, isten egyenlő a mindenség fogalmával, akkor ezt a fajta 911 értelmezés eleve értelmét veszti, mert ez esetben minden elem maga isten."

      Az igazság szerintem az, hogy minden számnak van ún. világos, és sötét olvasati lehetősége egyaránt, vagy komolyabb esetben inkább olvasati szándéka. Tudomásom szerint a 9/11-et az általam vázoltak miatt használják, és csempészik bele a hétköznapjainkba előszeretettel azok a "hatalmasok", amelyek a dolgokat a "háttérből" irányítják. Ettől még viszont nem mondtam, hogy túl lehet lépni Istenen - ez csak egy szándék, amelyet szimbolikusan ki lehet nyilvánítani, de valószínűleg soha az életben nem fog megvalósulni. Sötét olvasatú szándék-jelzés. :)

      Lehet játszani a számokkal, és sötét olvasatot adni nekik, de természetesen világos olvasatuk is létezik, sőt, felteszem, hogy az alaptermészete mindegyiknek Isteni - itt a kérdés igazából az, hogy kik, mikor, és milyen szándékkal használják, mivel ennek is lehetséges két oldalt keríteni. Ha hazugság, hogy a 9/11 a mennyek megostromlásának a szimbóluma (IS), akkor hazugság - de akkor megint épp ez benne a rossz, hogy világos dolgokat sötét dolgokká alacsonyítanak, hazudnak, mocskolnak, kisajátítanak. A mennyek megostromlását pedig nem én találtam ki.

      Lehet, hogy a hiba a képletben igazából csak annyi, hogy nem különítettem el a számpáros jó és rossz értelmezési lehetőségét/szándékát egymástól, úgy, ahogy az a 13-as szám szimbolizmusánál (amely cikket nem én írtam) is volt? Lásd itt:
      http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/13

      "A WTC tornyok lerombolása miatt és elsősorban azóta az interneten számos egyéb értelmezés is elterjedt. Ezek elsősorban vallási értelmezések amelyek negatív vagy pozitív módon próbálják beállítani a 911 szám jelentését."
      Annyit mindenesetre tisztáznék, hogy ez (részemről) nem innen ered. :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. én is sok helyen használom a 911 számokat, mert sok kötődésem van hozzá, de én például semmilyen szinten nem vagyok tagja a negatív oldal csoportjainak

      Törlés
    4. NovEmber vagyis a régi Holdnaptár 9. hónapjának megfelelő 9-es ÚjEmber az aki "kihalászta" magát. Még a Bibliában is ott van a történet Jézus - feltámadása utáni - 153 halas halászatáról a tanítványokkal. Ahol a 153 - természetesen - "rejtetten" a 9. A hal pedig a Halak korszakbeli embert jelképezi. A Naprendszerben a Merkúr a 9. stáció, a Nap a 10., míg a Plútó az 1. A 9-es ember - főként az un. 99,99-es/négy 9-es, ami köztudottan a legtisztább ARANY-ember, nem az oscar - megy, persze hogy az Aranykorba. A 9/Merkúr után a 10/Nap jön. Mivel a 10=1, A Nap és a Plútó, a Vég és a Kezdet, az Omega és az Alfa is EGY/1. A Nap/Plútó 10 és 1 azaz "101-es szobájában" lehet újjászületni - valamint a 10+1=11-re/ELEVEN-ségre jutni. Tehát a 9 az újjászületés/metamorfózis előszobája - a 101 a szülőszoba - míg a 11 már a magasabb szint. Könnyen megérthető.
      Mint ahogyan az is hogy a valódi fordulópont a magyar gemátria szerinti ABBA a 1331 - 2013 március 31. Az utolsó Holdhónapnak, a 13.-nak megfelelő március 31.-e. Amely nap most "véletlenül" Húsvét Vasárnap - Jézus Feltámadása napja. Ekkortól adja a Teremtés a magyarság "9-11-esei" kezébe a "gyeplőt" a Földi "homokozóban". Tehát már 27 napja sincs az eddig "gyeplőt" szorongatóknak. Akiknek persze megvolt a lehetőségük a korrekcióra - a "leltárra" és a "készlet" átadására a magyarok számára. Amit persze nem tettek meg. Ezért is az önlejárató valamint másokat lejáratni kívánó kapkodásuk. Például a "vérvádas" Munkácsy festmény előbukkanásának az időzítése az index.hu-n meg a "devizahiteles forradalom" mindenáron való kirobbantására való hiábavaló törekvés. Késő, már kifutottak az időből - az 2013 március 31.-ével a számukra lejár.

      SandOr

      Törlés
    5. ez nagyon érdekes, de látványos javulás valószínűleg csak akkor lesz ha nagyon sok jól irányított energiát, cselekvést vagyunk hajlandóak elvégezni, legyőzve a saját lustaság démonainkat

      Törlés
    6. Kedves Csaba Barát ne gondold hogy nem lesz látványos változás. Magad is láthatod hogy mennyire felgyorsultak az események. Hogy mennyire nagy a kapkodás. A 7végén például találkoz6 akár a 2 Viktor is - az ál-magyar Or Bán meg az ál-román Pont A. Bár a Pont A-t az MSZP hívta - úgy néz ki hogy székely-zászlót lengetni a Jób-ikosokhoz. Ugyanekkor polgárháborúra is gyúrnak Kásler-ék. Legalábbis a nyílt levélben az is fel van emlegetve. Mondani sem kell hogy ez csak színház - még a "kiválasztottak" színpadán. Hátha bejön a csőbe a valódi magyar is. Nem jön be - ő már kívül van a csövön.
      Apropó március 7.-én, pusztán véletlenségből már a budapesti mozikban is bemutatásra kerül az "Óz a hatalmas" című hollywoodi produkció. Hoppá - 1 nappal megelőzve az amerikai bemutatót. Persze az eredeti címet elferdítették, mert az "Oz the Great and Powerful/Óz a Nagy és Erőteljes" - nem pedig "6almás". Úgy látszik 66ósan kell már valamit tenni mert nehezen szabadulnak a 6alomtól nálunk az azt bitorlók. OZ-irisz mint a körforgás/O végének/Z 3.szem-nyitogatója/irisz - természetesen - nem könyörtelen-ül 6almas hanem ellenkezőleg: könyörületes-en uralkodó. Persze van akinek ez a könyörületesség sem elég - lelke rajta. Ozirisz/Orion/Nimród mindegy is a lélekpásztor az Lélek-Pásztor.
      Óz a Nagy Varázsló tehát már Hollywood szerint is egy valódi magyar ember. Egy olyan valaki aki miután Széth-esett 72 részre újra összeállt annak a bizonyos TU/L/RUL jött 1-nek a segítségével 73-á. Azaz sEnki-ből 73=10=1/EGY VALAKI-vé. Mint a 73 vármegyés Egész Magyarország. Ami - bár még sokan nem tudják - már újra VAN. Sebaj - még Ez Se Baj. Már semmi sem AZ.

      SandOr

      Törlés
    7. Magyarországon felejtsd el a polgárháborút, olyan országban ahol már tüntetésre sincs kedvük menni az embereknek, bármi nemű megszorítás ellenére sem, olyan helyen egyszerűen nem lesz, akkor sem ha tévében szólítanák fel az embereket polgárháborúra, ez nem görögország vagy spanyolország vagy akármelyik ország, ez Magyarország, itt az embereknek nincs kedvük már semmi ilyesmihez

      Törlés
    8. Csaba Barát, a polgárháborúról Kásler Árpád tesz említést a nyílt levelében amit a parlamenthez intézett. Én pontosan tudom hogy - bár egyesek nagyon szeretnék - de ilyesmi már nem lesz. Úgy hogy kihajíthatják az erre kapacitáló Nyírkai és Teknőkakaparó-féle jóslataikat is az "illetékesek". Ugyanis egyrészt már kifutottak az időből, másrészt a az emberek ébredése, megvilágosodása már túlhaladta a ravaszdiságukat - az emberek már átlátnak a szitán. Persze van aki ezt - a magyarok megvezető dolgokon való felül-emelkedését - "kedvetlen lustaságnak" látja. Én meg inkább "felemelkedő" érettségnek.

      SandOr

      Törlés
  48. Az Erste logója az anyabankjától jön, ami a Sparkasse, tehát nem annyira meglepô, hogy S betû a logó, mint ahogy leírtad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól, hogy eredetileg a Sparkasse logója, még kicsit sem érdektelenebb a vizsgálata, mint eddig.

      Törlés
  49. Igen a Sparkasse 1819-ben alakult Németországban. Arra utal az S: tehát még problémásabb a helyzet...

    VálaszTörlés
  50. A napokban ment Az utolsó akcióhős Schwarzenegger film és Arnold ezt mondja:78 majd később 119ember halt meg a filmjeiben.Szerintetek a 119 véletlen???Kate Midleton Wilmos herceggel április 29én esküdött "örök hűséget",ez az év 119edik napja.

    A híradóban tegnap fura mód a 6os és a 60as és a 600as szám egymás után tűnt fel,különböző híreseményeknél,hogy 6an haltak meg 60 nappal később,600 mittumén micsoda...és ez naponta megy midnen egyes nap ilyeneket figyelek meg,vagy a 13 a 11 és 9es számok is egyre gyakoribbak a hírekben...Ez nem fura szerintetek?Ez már elmekontroll az NWOhoz és a 666 "megszerettetéséhez,megszokásához".

    VálaszTörlés
  51. A Némák Hangja2013. március 6. 3:42

    Ismét egy nagyon jó és okos írás! Viszont volt benne egy rész, amivel nem értek egyet! Az, hogy abbahagyod a logozást! Mert kiröhögnek érte? Ugyanmár! Nap, mint nap kiröhögnek sokunkat, amikor azt mondjuk vegyipermetezés, gyógyszeripari horror, illumnátusok, globális elit és még sorolhatnám! Én is megkapom szinte naponta, hogy "ez hülyeség"! De nem érdekel! Tudod mi érdekel minket? Az igazság, a rejtélyes összefüggések. Szóval folytasd csak nyugodtan, akik eddig olvasták és meg is értették, azok ezután is így fognak tenni, aki meg nem, az így is, úgy is hülyén hal meg!

    VálaszTörlés
  52. Már egy jó ideje olvasom a blogot, mert egyszerűen minden mögött valóban ott a logika, és ez nagyon tetszik. DE! Nekem csak egy problémám vagy kétkedésem van az egész új világ renddel (és tagjaival), vagy például a Brit királynővel, vagy épp Rihannnával, stb. stb. stb. még pedig az, hogy mind kivétel nélkül hisz Istenben, Sátánban, Luciferben és úgy magában ebben az egész vallás mizériában. Számomra ez a vallási megszállottság teszi hiteltelenné az egész dolgot. Éppen ezért válik kissé komolytalanná is az egész, és pontosan ezért addig olvasok egy posztot míg el nem érem a számomra elegendő lucifer vagy sátán szó számát. De van, hogy csak szimplán átugrom a túlzásba vitt vallási badarságokat. Senkit nem akartam megsérteni a hitében, és tiszteletem Istennek is! :-) A blogot mindentől függetlenül olvasni fogom még, mert összeesküvést a biblia nélkül is oly sokszor elkövettek már ellenünk! További sok remek posztot Pirula!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól még hogy te nem hiszel ezekben...
      Ha azok, akik világot irányítják, amiben élsz, mind hisznek benne... akkor szerintem neked is érdemes vele foglalkoznod.
      Nem azt mondtam, hogy higgy benne, hanem próbáld megérteni, ők hogyan gondolkodnak. Amíg nem érted, addig biztosan nem fogod megérteni, mit miért csinálnak...

      Törlés
    2. Igazából szerintem Névtelen arra gondol, hogy ha már úgyis egy bizonyos réteg irányít és az ő kezükben van minden hatalom és pénz, akkor minek még ehhez pluszba ez az egész sátán-okkult-dolog? Mármint hogy miért nem elég a dagadt malacfejű öltönyösnek, hogy akármit megtehet, minek még hozzá ez a szimbólumosdi, feketemágiásdi...
      Ha nyugodtan ülhet a milliárdos villájában a milliárdos bankókon, minek vesződne még eljárni hülye maszkos áldozásokra meg idétlen beöltözős szertartásokra...Szerintem sokan emiatt ítélik alapból el az effajta nézeteket...és ezt az oldalt. Mert ezt nem értik...ahogy én sem teljesen, de próbálom azért.

      Törlés
    3. mert a rendszer felépülés, kiválasztódás miatt egyre gusztustalanabb dolgokat találnak ki maguknak unalmukban

      Törlés
  53. PPP szerintem ne add fel a szimbolum vadaszatott par tudatlan ember miatt akik ki nevettek.Amugy multkor lattam a legenda vadasz nevu oldalnak a facebook-on egy posztot ami arrol a Pirospirula.blogspot-rol szolt es mindennek le hordtak az oldalt.En meg csak ott olvastam a kommenteket es nevettem azon,hogy masok kitalalnak bugyuta mar mar cinikusan hulye torteneteket es egy ilyen jo oldalrol mely a tudatlanokat,tudatossa valtoztatja,azon nevetnek.Latszik,hogy a vilag is mar egyik iranybol lefele megy masikbol meg fejlodik.Azt meg mindenki dontse el,hogy jo iranyba vagy az ellenkezojebe.

    VálaszTörlés
  54. Mi van a reptilian jelenséggel Piros Pirula Csapat?Van,de mindenki hallgat róla,még ti is....Írnátok erről cikket?Köszi.S jók a logo-cikkek is,írjatok bátran ilyenekről,ne foglalkozzatok a sok 'beépített kétkedővel...

    VálaszTörlés
  55. Bizonyára ez is csak véletlen... ;)
    Google keresőjébe beírva: "o.t.o hungary" és láss csodát.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132890703557460&set=a.132388433607687.1073741828.132383493608181&type=1&theater

    VálaszTörlés
  56. elgondolkodtató:

    http://comment.blog.hu/2013/03/12/hogy_kerul_a_magyar_hajlektalan_az_eszak-koreai_propagandafilmbe#comments

    VálaszTörlés
  57. Tényleg, akkor ennyi erővel a 777=666? :D Na azért kétlem, hogy minden esetben, hiszen a 777-nek ugyanúgy megvan a maga szimbolikus, és számmisztikai jelentése, ami NEM a 666-éval azonos. De ennyi erővel... :D

    VálaszTörlés
  58. A 666 valós jelentése - mivel spirituálisan a Naprendszerbeli 6. Mars és a 7. Hold stációk között van a 600-700-as tartományban, - a földi "pokol" legmélyebb bugyra melynek "megjárása/megtapasztalása" elengedhetetlenül szükséges a felemelkedéshez. Egyébként meg a földi "C-ion"-os, szén-alapú élet, a C-atom számmisztikai megjelenítése: Szén/C-atom felépítése: 6 proton, 6 neutron és 6 elektron. Mivel valójában csak 9 szám van a 666 számmisztikailag leredukálva 9 - a felemelkedő tengerből "kihalászott ember száma".
    A 777 az úgymond "Sárkány-Pásztor" száma. Azon lehet vitatkozni hogy ez a meghatározás mit is jelent. Szerintem az emberi lelkeket, s persze ezáltal az embert próbára tevőt/önmérlegelésre késztetőt jelenti.

    SandOr

    VálaszTörlés
  59. a 666 szerintem kizárólag amiatt lett úgymond gonosz szám, mert a bibliába valamiért beleírták, talán aki kitalálta valamiért félt a szabályos számoktól, ha nem lenne benne a bibliába akkor szerintem sose lett volna kultusza

    VálaszTörlés
  60. Talán egy kicsit Off, de elgondolkodtató hogy az emberiség történetének talán legszebb fejezete tabu téma, a történészeknek különösen.

    http://www.foti-peter.hu/foti_minosz.html

    Kedvcsinálónak egy rövid idézet:
    "Szokás azt mondani, hogy a minoszi kultúra volt az első európai magas-kultúra. Ezt a megfogalmazást azonban én félrevivőnek látom. A minoszi kultúra egy még ismeretlenebb kultúra utolsó bástyája volt. Ez a kultúra Európa déli és keleti felén létezett zavartalanul az i.e. 7000 és kb. 4500 között. Amikor ezt a kultúrát harcias törzsek megtámadták és leigázták, akkor a lakosok egy része Krétára menekült, akik után nem jöttek az üldözök, és így ez a kultúra további hosszú időszakon keresztül virágzott, és vihette tovább azt, ami az ősi Európában megsemmisült."

    VálaszTörlés
  61. http://kepfeltoltes.hu/130316/367496855K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

    Jó érzés, hogy van értelme. :)

    VálaszTörlés
  62. Nem épp mai írás, de érdekes...

    http://mkh.web4.hu/cikk/a-hatterhatalom-kezemunkaja-a-magyarok-egeszsegugyen

    VálaszTörlés
  63. Ezt láttátok már, még az origóra is kitették.
    http://www.youtube.com/watch?v=f5YkIaY58ng&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  64. Baranyi is azt mondja a 666-ról, amit Pirula:

    http://www.tradicio.org/baranyi/666.htm

    VálaszTörlés
  65. Pirula. Légyszíves elemezd ki az OPPT logóját mielőtt mindenki elhinné, hogy az emberekért vannak. Akár egy egész cikket is olvasnánk róla. ahogy mondani szoktad igen beszédes logó.

    VálaszTörlés
  66. Pirula,
    Semmi új megbízás? Csak jelzem, hogy ez banklogós poszt már nagyon kiégett. Az "ébredezők" nevében kérlek benneteket, készítsetek má valami új anyagot. Előre is köszi.

    Üdvözlettel
    I, robot

    VálaszTörlés
  67. várom az új jelképmagyarázós bejegyzéseket!

    VálaszTörlés
  68. T-mobil: A.Huxley - Szép új világ
    a szent T minden épületen stb.

    VálaszTörlés
  69. a Volkswagennek mi köze ehhez? :) az a 3 v-az egy W és egy V betű,ami a V(olks)W(agen)-ből van....azért mindenbe ne lássuk már az ördögöt...
    Mellesleg a telenor 3 kék szirma hasonlít 3 db 6-osra,aminek a teteje összeér....ez vagy igaz,vagy nem...

    VálaszTörlés
  70. De szar lehet az író élete :))))) További sok sikeres keresgélést kívánok! És sok igazságot!

    VálaszTörlés
  71. Nem bank logó de beszédes az együtt 2014 emblémája is!...

    VálaszTörlés
  72. Ok Az oldal érdekes összefüggések.De szeretném felhivni a figyelmét a cikk irójának hogy ISRAEL az EGYEDÜLI ország ami nek a kódjai nem www vel azaz nem 666 attal kezdödnek.' ébként Israel Jelentése :Isten Harcosa. ezert is gyűlöli minden nemzet.Israel áll 1 edül szembe a sátánnal.Ö szülte a mégváltót mert hát tudjuk hogy az Anyját Mirjámnak hivták...Kérem ezek fényében javitani ezt a cikket az anisemitizmust stb kihagyni.amugy sokminden nagyon objektiv találó es elkapja a lényeget de ez wrong way OK???

    VálaszTörlés
  73. mit jelent a lepke az elme kontrollban?

    VálaszTörlés
  74. Nem vagyok illumináti..de 2 év töprengés után kitaláltam, hogyan tarthatnánk a kapcsolatot...és hogyan lehet felébreszteni rengeteg emebert...regiztem a fórumba de nem enged be
    Valaki segítsen és akkor meg tudunk állítani mindent!!

    VálaszTörlés
  75. És van bizonyítékom arra hogy agyat sokkoltak...igazi magnóra vett vallomás! meg egyebek! segítsetek, hogy segíthessek!!

    VálaszTörlés
  76. akkor ezentúl nem veszek univer mustárt, nehogy támogassam a világuralomra törésüket.

    VálaszTörlés
  77. Kedves Piros Pirula!
    Kodály azt mondta: "Nem a zenét kel leengedni a nép szintjére, hanem a népet felemelni a zene szintjére!" - vagy valami ilyesmit.
    Ha te úgy érezted, hogy meg kell ismertedned velünk a logok szimbolikáját, akkor ez volt a dolgod és kész.
    Tedd a dolgod és ne a 99%-kal törődj!
    A citi t-je viszont fontos lehet a 2 pillér közötti pozícióban - erről van ötleted?

    Üdv:
    El Grafico

    VálaszTörlés
  78. Nem árt tudni, hogy az első szériás Volkswagen gépkocsikon még Wolfsburg város címere szerepelt. Csak később jött be a mai VW embléma, amikor a háború után, a megszálló angolok közreműködésével, újra kezdték gyártani a bogarat. Tehát a VW logo nem náci eredetű!

    VálaszTörlés
  79. VW = Volks+Wagen (nép autó)
    Az Erste a német takarékszövetkezetek (Sparkasse) bankja volt, azoknak volt S betű logója (hivatalosan azt szimbolizálta, ahogy a pénzérmét dobják be a perselybe)

    VálaszTörlés